15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smart casual naisille: muotoiluvinkkejä ja kauneimpia asuja yli 50 -vuotiaille naisille!

Ei ole väliä, olemmeko 20, 30 tai 50 -vuotiaita – nainen haluaa aina näyttää kauniilta ja tyylikkäältä, ja vaatteilla on aina suuri rooli elämässämme. Joten miksi sen pitäisi yhtäkkiä muuttua? Vain siksi, että vanhenemme, ei tarkoita, että meidän on uhrattava tyylillä, koska yli 50 -vuotiaille naisille on tonnia yhtä tyylikkäitä ja viileitä asuja. Ajattele kuuluisuuksia, kuten Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Salma Hayek jne. He ovat kaikki selvää näyttöä siitä, että naiset ikääntyvät tyylikkäästi ja paranevat viinin tavoin vain ajan myötä. Oletko koskaan kysynyt itseltäsi kysymystä: Kuinka pukeudun oikein toimistoon tai jokapäiväiseen elämään 50 -vuotiaasta alkaen? Taikasana: smart casual naisille! Mutta et tiedä tarkalleen, mitä tämä pukukoodi koskee? Sitä me olemme täällä sinua varten! Seuraavassa näytämme sinulle kauneimmat smart casual -asut ja annamme sinulle hyödyllisiä muotoiluvinkkejä tyylikkääseen ulkoasuun!

Mitä smart casual tarkoittaa naisille??

Culottes yhdistää älykkäitä rento asuja yli 50 -vuotiaille naisille

Tyylikäs, rento ja urheilullinen samanaikaisesti – nämä ovat kolme avainsanaa, jotka kuvaavat parhaiten naisten smart casualia. Pukukoodin rajoja ei kuitenkaan ole määritelty selkeästi, ja kuten nimestä voi päätellä, ulkoasumme pitäisi olla toisaalta tyylikäs ja toisaalta rento. Pukeutumiskoodin saivat aikaan amerikkalaiset, jotka halusivat lievittää “Casual Friday” -liikkeen tiukkaa bisnestä. Mitä tulee älykkäisiin rento -asuihin 50 -vuotiaille ja sitä vanhemmille naisille, tärkeintä on löytää oikea tasapaino tyylikkyyden ja rentouden välillä. Ajattele perusasioita, kuten bleiseriä, takkia tai housuja, pääasiassa mykistetyissä väreissä.

Maxihameissa yhdistyvät kesällä tyylikkäät rentoasut 50 -vuotiaille naisille

Smart casual naisille on aina täydellinen valinta töissä tai vapaa -ajalla, kun emme halua näyttää liian pukeutuneelta tai alipukeutuneelta. Ja jos olet epävarma, voit aina kysyä itseltäsi seuraavan kysymyksen: Käytänkö tätä asua liiketapaamiseen ja menen sitten baariin juomaan? Jos vastaus on kyllä, olet tehnyt kaiken oikein! Tärkein sääntö, jota sinun tulee kuitenkin noudattaa, on: Vaatteiden tulee aina näyttää siistiltä ja mieluiten valmistettu laadukkaista materiaaleista. Rypistyneet farkut tuhoutuneella ulkonäöllä tai ylisuuret T-paidat ovat ehdoton no-go! Klassiset raidat ja ruudulliset kuviot sekä jalo nahkalaukku ovat täydellisiä kumppaneita toimistoon ja jokapäiväiseen elämään!

Mitkä vaatteet ovat sallittuja?

Smart Caasual hyvät viileä asu yli 50 -vuotiaille naisille

Usein urheilulliseksi ja rennoksi kutsuva smart casual naisille on loistava sekoitus hyväpalkkaisia ​​ja rentoja liike- ja arkivaatteita. Itse asiassa on hyvä mahdollisuus, että käytät jo pukeutumiskoodia ja sinulla on oikeat tavarat kaapissasi. Hyvä uutinen on, että naiset voivat käyttää melkein mitä tahansa, kunhan se on tyylikästä ja tyylikästä. Ja tässä on muutamia muotoiluvinkkejä täydelliseen smart casual -asuun yli 50 -vuotiaille naisille.

  • Tyylikkäitä esineitä kuten housut tai laskostettu hame, jossa on yksinkertaiset värit tai hienovarainen kuvio, sopivat täydellisesti klassisen bleiserin kanssa eivätkä näytä liian tiukalta. Tilaisuudesta riippuen voit käyttää myös farkkuja. Sinun on kuitenkin varmistettava, että nämä ovat erittäin hyvin tehtyjä. Farkut, joissa on käytetty ulkoasu tai rento poikaystäväfarkut, ovat melko sopimattomia rento-tyylikkääseen pukeutumiskoodiin.

Älykäs rento asu 50 -vuotiaille ja sitä vanhemmille naisille voidaan yhdistää leveisiin housuihin

  • Paperipussihousut ja leveät housut ovat tällä hetkellä trendikkäitä, ja ne voidaan yhdistää ihanteellisesti tyylikkääseen paitapuseroon tai muodikkaaseen T-paitaan.
  • Asioissa Lisätarvikkeet tuskin sinulla on rajoja. Riippumatta siitä, lisäätkö asuasi vaalealla käsilaukulla tai koruilla vai pidätkö useista hienovaraisista tuotteista, on täysin sinun tehtäväsi. On vain tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja ulkonäkö sopii sinulle ja tyyliisi.

Smart casual naisille: Olet aina paikalla bleiserin kanssa

valkoisissa bleisereissä yhdistyvät yli 50 -vuotiaat naiset

Muodikas pakollinen ja klassinen perus: bleiseri yhdistää molemmat ja on selvästi yksi vaatekappale, jonka jokaisen naisen pitäisi olla kaapissaan. Värien, kuvioiden, mallien ja tyylikkään leikkauksen ansiosta bleiseri sopii todella joka tilanteeseen. Smart casual naisten ei aina tarvitse olla klassinen musta bleiseri. Voit pukea mitä tahansa, mikä tuntuu siltä. Vaikka tiukasti istuvat mallit ovat uskollisimpia kumppaneitamme toimistossa, pidemmät ylisuuret bleiserit ovat tällä hetkellä täysin trendikkäitä ja antavat ulkoasullesi hienovaraisen rentouden.

Farkut asustavat naisia ​​yli 50 smart casual -asua

Tuskin mikään muu vaatekappale on yhtä monipuolinen kuin bleiseri ja sen voi muotoilla niin monella tavalla. Olipa klassinen farkkujen kanssa tai hieman tyylikkäämpi lyijykynähameella – kaikki mitä haluat on sallittua! Signaalivärit, kuten vihreä ja keltainen, ovat vuoden 2021 suosituimpia muotitrendejä ja saavat sinut heti hyvälle tuulelle. Kun ostat, sinun on vain varmistettava, että bleiseri istuu hyvin hartioilla eikä rypisty selässä.

Mekot ja hameet yli 50 -vuotiaille naisille

Yhdistä nahkahame toimistoon smart casual naisten vinkkejä

Olipa tyylikäs tai rento: muodikkaat mekot ja hameet sopivat vain tyylikkäisiin, yli 50 -vuotiaiden naisten rentoihin asuihin. Voit valita useista malleista ja leikkauksista riippuen siitä, haluatko piilottaa tietyt ongelma -alueet tai korostaa etujasi. Ainoa asia, johon sinun tulee kiinnittää huomiota erityisesti kesällä, on, että mekko päättyy korkeintaan käden leveydellä polven yläpuolelle. Jos et ole mukava vaatteissasi, kokeile tyylikästä haalaria yhdistettynä korkokenkiin saadaksesi saman tason eleganssia.

Oikeat asusteet ja kengät viimeistelevät tyylikkään rento asusi täydellisesti

mitkä farkut yli 50 -vuotiaille naisille smart casual naisille

Oikeiden vaatteiden lisäksi asusteilla ja kengillä on tärkeä rooli naisten smart casualissa. Se, onko korut sopivia ja kuinka paljon, riippuu sekä tilaisuudesta että henkilökohtaisesta tyylistä. Hieno rannekoru, tyylikäs kaulakoru tai katseenvangitsija korvakorut, voit asettaa tyylikkäitä aksentteja ja korostaa asua entisestään. Haluamme jättää satunnaisen ostajan kotiin ja käyttää sen sijaan klassista käsilaukkua. Meillä on myös paljon vapautta jalkineiden suhteen. Espadrillit, ballerinat, pumput tai nahkaiset nilkkurit syksyyn ja talveen – kaikki on mahdollista! Kuitenkin lenkkarit ja litteät sandaalit olisivat täysin sopimatonta naisten smart casualissa.

Smart casual naisille: tyylikkäimmät asut!

Business -asut kesäksi Smart casual -näköiset naiset

Kapeat farkut ja tyylikäs paitapusero sopivat täydellisesti tyylikkääseen mutta hieman rentoon ulkoasuun

Yhdistä farkut yli 50 -vuotiaille naisille

Klassinen bleiseri ja tummansiniset farkut täydelliseen smart casual -asuun yli 50 -vuotiaille naisille

Farkut asuja naisille 50+ Smart casual naisten muotivinkkejä

Kirkkaissa väreissä olevat käsilaukut tekevät ulkonäöstäsi todellisen katseenvangitsijan

Farkut sopivat yli 50 -vuotiaille naisille

Ruudulliset housut näyttävät tyylikkäiltä ja sopivat ihanteellisesti muodikkaaseen yritysasuun

Älykkäät rento 50+ liikeasua vanhemmille naisille

Trenditietoiset 50-vuotiaat ja sitä vanhemmat naiset käyttävät midi-pituisia denim-hameita kesällä!

Valkoisessa denim -hameessa yhdistyvät tyylikkään rento naiset kesällä

Klassikko talvella: musta pusero ja farkut täydelliseen smart casual -asuun naisille

Älykkäät rento naisten asut, jotka farkut yli 50 -vuotiaille naisille

Emme voi mennä vikaan mustavalkoisella asulla

miten pukeudun oikein 50 fiksun naisten asun kanssa

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla