15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitkä shortsit paksuihin reisiin? – Näiden mallien avulla voit piilottaa vahvat jalat!

Tässä se on vihdoin – kauan odotettu kesä. Ja samalla aika kevyille, ilmaville hameille, shortseille ja olkaimettomille toppeille. Mutta lämpimämmällä säällä seuraa usein kriittinen katse peiliin. Ja olkaamme rehellisiä – aina on jotain, johon emme ole tyytyväisiä. Vatsa ei ole riittävän litteä, rinnat liian pienet tai jalat liian lyhyet. Jokainen keho on kaunis ja meidän on opittava rakastamaan itseämme sellaisena kuin olemme. Tyylikäs mutta erittäin mukava – shortsit ovat katkottua kuumalla kaudella. Mutta erityisesti housujen ostaminen aiheuttaa pulleille naisille päänsärkyä joka vuosi. No, muutamalla muotoiluvinkillä ja oikealla leikkauksella jokainen nainen voi todella rokkia asuun shortseilla! Joten mitkä shortsit paksuihin reisiin kannattaa valita, jos haluat piilottaa vahvat jalat? Löydät vastaukset alla!

Mikä shortsit paksuihin reisiin?

shortsit pulleille naisille shortsit paksuihin reisiin

Ennen kuin aloitamme, haluamme tehdä yhden asian selväksi: Ehdottomasti jokainen nainen voi painostaan ​​ja kehostaan ​​riippumatta käyttää mitä tahansa. Ja kyllä, shortsit ovat hyviä niille, joilla on paksut reidet, ja ne voivat todella näyttää upeilta. Upean siluetin luomiseksi sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota joihinkin muotoiluvinkkeihin ostaessasi. Jotta paksut jalat voitaisiin piilottaa kesällä, housujen istuvuus on tietysti tärkein asia, sillä emme halua vain näyttää hyvältä, vaan myös tuntea olomme mukavaksi vaatteissamme. Bermudashortsit, paperipussi, denim -shortsit, yksiväriset tai kuviolliset – lyhyitä housuja on nyt saatavana kaikissa kuviteltavissa olevissa tyyleissä ja pituuksissa. Kaikki mallit on suunniteltu siten, että voimme taitavasti lavasttaa tai kätkeä erilaisia ​​kehon osia.

Lyhyet housut lihaville jaloille: se riippuu pituudesta!

Lyhyet housut paksulle reidelle ja vasikan shortsit vahvoille jaloille

Lyhyet housut ja vahvat jalat eivät sovi yhteen? Ei edes lähelle! Oikealla leikkauksella pienet ongelma -alueet voidaan todella piilottaa upeasti. Miltä täydellisten shortsien pitäisi näyttää niille, joilla on paksut reidet? Ei liian lyhyt eikä liian pitkä, mutta jonnekin siltä väliltä – se olisi ihanteellinen housujen pituus sinulle! Ajattele pidempiä shortseja poikaystävässä, culottesia tai trendikkäitä Bermudan shortseja! Lyhyet housut pulleille naisille, jotka ovat reiteen leveimmän osan alapuolella, ovat todellisia katseenvangitsijoita ja leikkaavat aina hienon hahmon. Korkea vyötärö saa myös ylävartalon näyttämään pidemmältä ja voi tehdä ihmeitä vahvoille reiteille.

Isot reisihousut: nämä värit ja kuviot sopivat sinulle

lyhyet housut paksuihin reisiin shortsit paksuihin jaloihin

Pituuden lisäksi väreillä ja kuvioilla on myös tärkeä rooli ostaessaan shortseja lihaville jaloille. Jotta voisit piilottaa paksut reidet, sinun tulee keskittyä ylävartaloosi asusi kanssa. Ilmavat topit ja paitapuserot korostavat taitavasti hartiat ja dekolteesi ja ovat todellinen katseenvangitsija kesällä. Selityskorut ylisuurten kaulakorujen muodossa voivat myös auttaa kääntämään katseesi jaloistasi. Mitä tulee pulleiden naisten shortsien materiaaliin, et voi mennä pieleen kankailla, kuten viskoosilla, pellavalla, denimillä ja puuvillalla. Suosittelemme mieluummin satiinia ja silkkiä – ne kiertyvät jalkojesi ympärille kuumuudessa eivätkä siksi ole hyvä valinta.

Jennifer Lopez Asut Shortsit lihaville jaloille

Raidakuvio on yksi vuoden suosituimmista muodin trendeistä, ja pystysuorat raidat ovat itse asiassa loistava tapa saada jalat näyttämään pidemmiltä ja reidet kapeammilta. Värien suhteen kannattaa mieluummin mykistää vivahteita ja maanläheisiä sävyjä. Klassikot, kuten valkoinen, musta tai tummansininen, ovat myös hienoja. Koska kirkkaat neonvärit ja silmiinpistävät tulosteet kiinnittävät välittömästi huomion jalkoihin, suosittelemme välttämään niitä.

Leveät shortsit paksuihin reisiin

joka shortsit paksut reidet kangashousut pulleille naisille

Mitä tulee paksuihin reisiin sopiviin shortseihin, suurin neuvomme on etsiä tyylejä, jotka eivät ole liian hahmoisia ja melko löysästi leikattuja. Liian tiukat shortsit saavat sinut näyttämään korkeammalta kuin olet, eivätkä tunne olosi erityisen mukavaksi helteessä. Leveät housut ovat ehdoton pakko tänä vuonna ja ne näyttävät imartelevilta jokaisella hahmotyypillä. On parasta käyttää suoraviivaisia ​​pellava- tai puuvillahousuja, jotka päättävät käden leveyden polven yläpuolelle. Väljä istuvuus saa reidet näyttämään kapeammilta ja shortsit uskomattoman mukavat. Käytä sitä yksinkertaisen yläosan tai kevyen T-paidan kanssa ja sinulla on täydellinen kesäasu!

Klassikko: farkkushortsit rasvoille jaloille

Farkkushortsit vahvoille reiteille lyhyet housut paksut jalat

Kevyiden mekkojen ja sandaalien lisäksi denim -shortsit ovat myös osa perusasioita, joita ei pitäisi puuttua missään kesän vaatekaapissa. Korkea vyötärö ja rento t-paita, jonka työnnät vyötärönauhan eteen, saat upean kesäisen ilmeen, joka sopii niin arkeen kuin treffi-iltaan. Korkeavyötäröiset mallit ovat paras mahdollinen valinta mukaville mutta tyylikkäille shortseille, joissa on paksut reidet.

Pyöräilyhousut vahvoille reiteille

joka shortsit paksut reidet lyhyet housut rasvat jalat

Pyöräilyhousut, jotka tunnetaan myös nimellä biker -shortsit, ovat olleet trendikkäitä jo vuosia ja ovat löytäneet tiensä catwalkille myös tällä kaudella. Pyöräilyhousut näkyvät pääasiassa urheilijoilla, mutta ne sopivat myös erinomaisiin ja tyylikkäisiin kesäasuihin. Tästä vastuussa on Kim Kardashian, joka toi housut katumuotiin viime vuonna ja käytti niitä korkokengillä ja bleisereillä. Tähti on selvä todiste siitä, että pyöräilyhousut toimivat myös erinomaisesti paksuina reiteinä.

Paksien reiden peittäminen kesällä: näin voit tehdä sen!

Kim Kardashian -asut, jotka sopivat paksuihin reisiin

Oletko tyytymätön hahmoosi ja haluat piilottaa paksut reisisi? Onneksi on olemassa muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit ottaa keskittymisen pois jaloistasi.

  • Korosta ylävartaloa ja hartioita yllään kirkkaanväriset puserot tai V-pääntieiset mekot.
  • Suuret, kirkkaat kuviot ja kirkkaat värit eivät sovi paksujen reiden shortseihin.
  • Lyhyet housut, joissa on korkea vyötärö, saavat jalat näyttämään visuaalisesti pidemmiltä.
  • Tummat vaatteet tekevät sinusta hoikan – me kaikki tiedämme sen. Farkkushortsit tummissa pesuissa ja vaimeat shortsit ovat ihanteellinen kumppani pulleille naisille.

Shortsit paksulle reidelle: kaunein ulkonäkö uudistaa!

lyhyet housut pulleille naisille shortsit paksut jalat

Käytä ylimitoitettua takkia ottaaksesi silmäsi pois jaloistasi

Lihavat jalat paksut reisit peittävät kesän

Lyhyet housut, joissa on korkea vyötärö, venyttävät hahmon visuaalisesti

shortsit paksuihin reisiin lyhyet housut vahvoille jaloille

Mukava ja erittäin tyylikäs: shortsit paksulle reidelle poikaystävän näköisenä

Shortsit paksuihin reisiin ja housut pulleille naisille kesällä

Oletko ylpeä vahvoista reisistäsi? Laita ne sitten kohtaukseen denim -shortseilla!

Shortsit paksuille reiteille lyhyet housut rasvoille jaloille

Beyoncé osoittaa meille myös, että vahvoja reisiä ei missään tapauksessa tule pitää virheenä

Shortsit paksut jalat ja vahvat reidet peittävät kesän

Pyöräilyhousut lopulliseen kesäilmeeseen

Paksut reidet piilottavat pulleiden naisten kesähousut

Sopivan yläosan kanssa asustasi tulee todellinen katseenvangitsija

mitä shortseja paksuihin reisiin lyhyet housut pulleille naisille

Previous Post
Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!
Next Post
Tinker -tarttumiskupit – 4 ohjetta paperilla, muovilla, jogurttikupilla ja wc -rullalla