15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dolce & Gabbana -laukku lentävillä droneilla takaa upean alun Milanon muotiviikolle

dolce & amp; gabbana käsilaukku drones milano catwalk muotiviikko

Italialainen suunnittelijaduo Domenico Dolce ja Stefano Gabbana hämmästytti Milanon muotiviikon 2018 muotinäyttelijöitä viime sunnuntaina. Vaikka kaksi lahjakkaata muotisuunnittelijaa herättää aina hämmennystä ylellisissä ja poikkeuksellisissa muotinäytöksissään, he ovat tehneet catwalkilla jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehty. Dolce & Gabbana antoi yleisölle unohtumattoman ja näyttävän avauksen. Uutta Dolcea varten & Gabbana -pussikokoelmassa he ovat korvanneet ihmismallit droneilla. Dolce & Gabbana -käsilaukku lensi nelikopterilla toisensa jälkeen ja esitteli italialaista luksusbrändiä hienolla ja omaperäisellä tavalla.

Loistava alku kelluvalla Dolceella & Gabbana käsilaukut 

muotinäytös 2018 milano drones catwalk dolce & amp; gabana käsilaukku

Laukku pussin jälkeen uudesta kokoelmasta, he kelluivat pienillä droneilla oikealla musiikilla salissa catwalkilla yleisön ohi, joka tervehti suurenmoista esitystä hurjilla suosionosoituksilla. Lentävät dronit tekivät teknikot valkoisesta dolcesta & Gabbana -smokit seurasivat ja hallitsivat kulissien takana. Lentävä, kaunis dolce & Gabbana-käsilaukku, jossa on sydämenmuotoinen sulkeminen, on epäilemättä hyvin erityinen alku näyttelylle.

catwalk -katsojat dolce & amp; gabana käsilaukku catwalk show 2018

Ennen tätä ainutlaatuista lentoesittelyä koettiin yleisön lisäksi myös kaksi italialaista suunnittelijaa. Muotinäytös viivästyi todennäköisesti lähes tunnin teknisen ongelman vuoksi. Koska droonit ovat ilmeisesti herkkiä häiriöille, noin 600 katsojaa pyydettiin etukäteen katkaisemaan WiFi -yhteydet älypuhelimissaan. Useiden eri kielten ilmoitusten ja ilmoitusten jälkeen arvaamaton toimintahäiriö korjattiin ja kahdeksan nelikopteri lensi kiitotien yli suunnitellusti ja hallitsi upean aukon.

dolce & amp; gabana käsilaukku uuden kokoelman esittely poikkeuksellinen

Yllättävän ja emotionaalisen alun jälkeen muotiasiantuntijat saivat myös nähdä malleja. Domenico Dolce ja Stefano Gabbana esittelivät uuden kokoelmansa nimellä Fashion Devotion. Kahden tähtisuunnittelijan ideoiden mukaan sovellukset, kimallus ja hohtava sametti hallitsevat syksy / talvi 2018/2019. Muotoilut, kuten paljeteilla brodeeratut lenkkeilypuvut, rokkaavat korut koristeltu ylimitoitettu denim -takki, monet eläinkuvat ja musta turkki ja höyhentakki, ovat selkeästi osoittaneet, että muoti on värikästä ja rohkeaa.

muotiviikolla milano drones dolce gabana käsilaukku lentänyt

Voit katsoa innovatiivisen esityksen ja ”Fashion Devotionin” värikkään maailman alla olevasta videosta.

catwalk drones uusi kokoelma dolce & amp; gabana käsilaukku

milanon muoti hartaus dolce & amp; gabbana -kokoelma syksy talvi 2018 2019

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun