15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sade -kesäasu: muotoiluvinkit ja kaunein ulkoasu huonolle säälle yhdellä silmäyksellä!

Niin ihanteellinen kuin kolme kuukautta sinisellä taivaalla ja auringonpaisteella voi olla, sateiset päivät kesällä ovat valitettavasti väistämättömiä. Tänään ulkona on hyvä 35 astetta ja huomenna sataa koko päivän – kesän jatkuva nousu ja lasku voivat joskus todella pilata mielialasi. Ja nyt olkaamme rehellisiä – kuinka monta kertaa olet seisonut vaatekaapin edessä etkä tiennyt mitä pukeutua, koska ulkona sataa, mutta on silti liian kuuma? Pitäisikö sen olla kaunis ja ilmava liukumekko, jossa on sandaalit, vai mieluummin lenkkarit ja sadetakki? Kerromme artikkelissamme kuinka koota viileä sadeasu kesällä ja lukuisia muotoiluvinkkejä kesän sadevaatteisiin!

Sadeasu kesällä naisille Trenssitakki yhdistää vaatteet huonolla säällä

Ilman lämpimänä ja kuivana pääseminen on kaikki hyvin, mutta meidän ei tarvitse uhrata tyyliä sen vuoksi. Koska riippumatta myrskyistä tai auringosta – nainen haluaa aina näyttää hyvältä. Huonon sään ja sateen ei tarvitse tarkoittaa huonoa mielialaa ja tylsää ulkonäköä. Muotisuunnittelijat ovat jo kauan sitten tunnistaneet tämän ja antaneet klassikolle ja kerran paheksuneet sadetakkeja ja kumisaappaita modernin päivityksen ja muuttaneet ne todellisiksi katseenvangitsijoiksi. Kirkkaat värit ja leikkisät kuviot ovat loistava vaihtoehto lisätä väriä pimeisiin päiviin ja keventää mielialaamme.

Sade -kesäasu – yhdistä kumisaappaat

Wellington -saappaat ja hame yhdistävät sadeasun kesän sateisen sään vaatetusvinkkeihin

Wellington -saappaille on tehty hieno päivitys viime vuosina, ja niistä on tullut täysin sopivia jokapäiväiseen käyttöön. Ne ovat loistava vaihtoehto kestämään sateista säätä tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Muodosta ja väristä riippuen ne sopivat täydellisesti mihin tahansa kokonaisuuteen, ja ne voidaan yhdistää täydellisesti kapeisiin farkkuihin tai housuihin ja T-paitaan viileämpinä kesäpäivinä. Vaikka midihame tai mekko ei todellakaan olisi ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kumisaappaiden paksu estetiikka luo suuren ja uskomattoman tyylikkään kontrastin. Kuitenkin, jotta sateinen kesäasu ei näytä pullistuneelta, varmista, että pieni jalka jää näkyviin helman ja saappaan väliin.

Shortsien tai farkkujen kanssa olet aina hyvissä käsissä

Farkkushortsit yhdistävät sateiset sääasut kesäksi, jotka kengät sateella

Shortsit ovat ehdoton kesän pakollinen ja toinen loistava vaihtoehto näyttää hyvältä sateisella säällä. Saat urheilullisen, rentoa ilmettä yhdistämällä sen tyylikkääseen t-paitaan tai crop toppiin. Paksu, vedenpitävä lenkkarit ovat täydellinen yhdistelmä kumppani ja viimeistelevät ulkonäön kokonaan. Etsitkö sateista kesäasua shortseilla, joka sopii myös toimistoon? Denimistä tai pellavasta valmistetut shortsit ja ilmava paitapusero vaaleilla väreillä näyttävät tyylikkäiltä ja takaavat vakavan, aikuisen ulkonäön. Laita päälle toinen bleiseri tai tyylikäs kesätakki ja voilà! Jos ulkona sataa vain vettä ja haluat silti varustautua ilkeää säätä vastaan, huppari tai kesäpaita ovat pelastuksesi! Heti kun aurinko paistaa jälleen, voit yksinkertaisesti sitoa yläosan rennosti shortsien ympärille – ulkonäkö on joka tapauksessa todellinen katseenvangitsija. Jos sen pitäisi hieman jäähtyä, voit yksinkertaisesti korvata shortsit valkoisilla kapeilla farkkuilla.

Tyyli kohtaa mukavuuden: sadetakki on ehdoton kesällä

Yhdistä kesäasu, kun sataa kumisaappaiden trendit sadetakki

Ajat, jolloin sadetakkia pidettiin pääasiassa tylsänä ja rumana toimivana vaatekappaleena, ovat jo menneet. Käytännöllinen ja saatavana kaikissa kuviteltavissa väreissä ja malleissa – klassikosta on tullut todellinen katseenvangitsija ja se varmistaa, että olemme aina valmiita huonoon säähän ja näytämme silti hyvältä. Kirkkaat vivahteet ja leikkiset kuviot tuovat väriä muuten harmaisiin päiviin. Jotta ulkonäkö ei vaikuttaisi liian sekavalta, sinun tulee pitää loppu sateen kesäasu melko yksinkertaisena. Olitpa pukeutunut mekkoon, shortseihin tai melko pitkiin housuihin, on sinun tehtäväsi – kaikki on sallittua! Trendikäs sateenvarjo ja siihen sopivat kumisaappaat tai lenkkarit täydentävät ulkoasua ja tuovat sinut turvallisesti ja kuivana paikasta A paikkaan B jopa kovimmissa myrskyissä.

Trenssi on todellinen monipuolinen

valkoiset kapeat farkut yhdistävät sadeasun kesän trenssitakkien trendeihin

Olipa urheilullinen ja rento tai tyylikäs ja tyylikäs – trenssitakki sopii joka tilanteeseen, voidaan muotoilla monella tavalla ja on klassinen par excellence sateiseen kesäasuun! Monitoimilaite suojaa sinua tihkusateelta ja huokuu erityistä eleganssia. Ja parasta siinä on, että voit käyttää lyhyitä kesämekkoja ja hameita alla ilman, että sinun tarvitsee jäätyä tai kastua.

Sadeasu kesällä – Lisää upeita inspiraatioita ja tyylikästä ulkoasua muotoilua varten

Bomber -takki ja mekko yhdistyvät kesäasuun sade

Kaunis naisten hattu pitää kampauksesi paikallaan ja lisää asuun viimeistelyn

Naisten hattu trendit sadeasu kesäksi, mitkä kengät sateiselle säälle

Nahkatakki ja trendikkäät cullotesit ovat loistava vaihtoehto pysyä kuivana ja lämpimänä viileinä kesäiltoina

Cullottes yhdistää sadeasun kesällä

Wellies on pohjimmiltaan pakollinen sateisella säällä

Wellington -saappaat yhdistävät mekon ja paita sadeasun kesäideoita

Kuka sanoo, että sadeasujen on oltava tylsää? Tuo aurinkoa synkkään päivään ilmavalla pastellisävyisellä midihameella

Midihame yhdistää tyylikkäästi sadeasun kesällä

Yhdistä paksut kumisaappaasi leikkisään mekkoon, jossa on hihat, jolloin saat upean ja ainutlaatuisen kontrastin

Pukeutuvissa hihoissa yhdistyvät kumisaappaiden trendit sadeasu kesällä

Kevyt neuletakki, jonka voit ottaa pois milloin tahansa, on täydellinen kumppani niille päiville, jolloin et tiedä, sataako todella

Sadeasu Kesä Sateinen päivä Kesäasuja Ideoita

Keltainen sadetakki on lopullinen klassikko sateiseen kesäasuun

Sadetakki yhdistää sadeasun kesäkumisaappaiden trendit

Eri kuvioiden ja mallien sadetakit pitävät sinut kuivana ja ovat todellisia muotinäytöksiä

Sadetakki yhdistää sateisen sään vaatteet kesävinkkeihin

Käytännöllinen ja ajaton – trenssitakki parantaa jokaista ulkoasua

Trenssihame ja hame yhdistyvät sadeasuun kesällä

Joskus trendikäs sateenvarjo on kaikki mitä tarvitset sateisena kesäpäivänä

Trenssitakki yhdistää sadeasun kesäideoita

Olitpa sitten toimistossa tai kävelyllä kaupungissa – suljetut korkokengät ja rento äiti -farkut ovat aina vaihtoehto

mitä kenkiä käyttää, kun sataa kesällä Ideoita sateisiin sääasuihin

Jos ulkona on vain kevyt rummutus, litteät balettiasunnot ja lyhyet mekot ovat hyviä vaihtoehtoja

mitä pukeutua sateisella säällä kesällä bleisereissä yhdistyvät sadeasuideat

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja