15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yhdistä ylisuuri farkkutakki: klassikko muotoillaan tänä vuonna!

Jos on olemassa yksi vaatekappale, jota voidaan käyttää minkä tahansa päällä, se on epäilemättä denim -takki. Farkkutakit ovat osoittautuneet katkotuksi, ja ne ovat ansainneet oikeutetun paikkansa miesten ja naisten vaatekaapissa. Vähän ennen kevättä, kun sää muuttuu jatkuvasti sateen, kylmän ja auringon välillä, kohtaamme usein haasteita emmekä oikein tiedä mitä pukeutua. Trendikkäitä paitoja voidaan käyttää täydellisesti kausien välisinä takkeina ja ne ovat loistava vaihtoehto paksuille takkeille, joita emme enää halua käyttää. Lyön vetoa, että kaapissasi on vähintään yksi tiukka ja lyhyt farkkutakki, jota olet käyttänyt tauotta viime vuosina. Mutta jos haluat pysyä trendissä, sinun kannattaa ottaa pieni ostoksilla. Ylisuuri asu näkyy tällä hetkellä kaikkialla, eikä muotitrendi voi sivuuttaa takkejamme. Olipa rennosti farkut jokapäiväiseen käyttöön tai pikemminkin tyylikkäisiin vaatteisiin – tämän päivän artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit yhdistää ylimitoitetun denim -takin ja luoda siihen upeita asuja!

Ylisuuret asujen muodin trendit 2021 yhdistävät ylimitoitetun denim -takin

Aivan kuten trenssitakki tai äiti -farkut, farkkutakki on korvaamaton vaatekappale, joka näyttää löytävänsä turvallisen paikan vaatekaapistamme vuosi toisensa jälkeen. Farkkutakkeista, joita on pidetty työvaatteina, on tullut välttämätön osa muotimaailmaa, ja niitä löytyy monista eri pesuista, väreistä ja muodoista. Vuoden 2021 muotitrendit perustuvat kokonaan mottoon “mitä isompi, sitä parempi” ja pidit siitä tai et – ylimitoitettu denim -takki on palannut! Yhdistä ne rennosti t -paidan ja kapeiden farkkujen kanssa tai tyylitaukolla tyylikkään mekon kanssa – mielikuvituksellasi ei ole rajoja ja kaikki mitä haluat on sallittua!

Yhdistä oversize -farkkutakki: rento ja urheilullinen jokapäiväiseen elämään

kuinka yhdistää oversize -farkkutakki kevään muotitrendeihin 2021

Emme ole yllättyneitä siitä, että denim -takit ovat kaikkien muodin ehdottomien suosikkien joukossa. Loppujen lopuksi niitä voidaan käyttää ympäri vuoden, ja vuoratut mallit voivat korvata paksut takit jopa leutoina talvipäivinä. Kuitenkin klassiset lyhyet ja tiukat mallit, jotka kaikki omistamme, voivat ottaa askeleen taaksepäin ja tehdä tilaa ylimitoitetulle farkkutakille!

Ylisuuri farkkutakki yhdistää äiti farkut kevään muodin trendiin 2021

Olipa klassinen sininen, musta tai tuhoutunut ulkonäkö – klassikko on nyt saatavana useina väreinä ja muunnelmina, jotta jokainen nainen löytää täydellisen mallin itselleen. Maalatut denim -takit, joissa on koristeita, eivät vain näytä todella tyylikkäiltä, ​​vaan ne myös korostavat yksilöllisyyttämme melko viileällä tavalla. Parasta pahoissa on, että voimme käyttää niitä melkein minkä tahansa kanssa. Kuten kaikkien muiden ylimitoitettujen alusvaatteiden kanssa, denim -takkien kanssa sinun tulee pitää loppuasu melko yksinkertaisena ja tiukana. Lukuisat katutyyliset tähdet ja julkkikset ovat jo hyppineet vaunun kyytiin ja näyttävät meille, kuinka monipuolinen oversize -farkkutakki voidaan yhdistää.

mustat housut ylisuurilla farkkutakilla yhdistyvät Rihannan asuihin

Parasta denimissä on, että se todella sopii kaiken kanssa. Farkkutakit antavat jokaiselle asulle rennon rentouden ja ovat yksinkertainen ratkaisu nopeaan ja yksinkertaiseen mutta moderniin ulkoasuun. Tartu uusiin suorat farkut, laita t -paita tai paita ja voilà – olet täydellisesti pukeutunut laiskaan iltapäivään. Mitä tulee kenkävalintoihin, voit käyttää melko paljon mitä haluat. Mukavat lenkkarit tai kovat taistelukengät – se on täysin sinun! Lisää iso käsilaukku ja muutamia lisävarusteita ja olet valmis lähtemään.

Farkkuasut päästä varpaisiin ovat yksi vuoden 2021 suosituimmista muodin trendeistä

musta ylisuuri farkkutakki yhdistää jousiasut farkkuihin

Se, mitä aiemmin paheksuttiin ehdottomana kielteisenä muotimaailmassa, on todella kunnossa ja jopa toivottavaa nykyään. Päästä varpaisiin ulottuvat denim-asut ovat palanneet catwalkeille ja ovat yksi vuoden suurimmista muodin trendeistä. Kun se on tehty oikein, yksivärinen ilme näyttää siistiltä ja yksinkertaiselta. Ja kyllä, voit yhdistää suosikkifarkusi ylimitoitettuun farkkutakkiin tuntematta, että olet valmis rodeolle. Trendin mukaan paras vaihtoehto on kuitenkin käyttää erilaisia ​​pesuja. Kevyt takki ja harmaat kapeat farkut ovat trendikäs ja tyylikäs asu, jota voit käyttää. Jos haluat käyttää samaa pesua, sinun tulee rikkoa asu kirkkailla väreillä varustetuilla kenkäillä tai asusteilla. Tämä tekee muuten yksitoikkoisesta univormusta hieman rennompaa ja leikkisämpää.

Yhdistä mekot ja ylisuuri farkkutakki saadaksesi tyylikkään ulkonäön

Trendivärit keväällä 2021 yhdistyvät ylisuuri farkkutakki

Tänä vuonna kyse on kokeilusta ja tyylitaukoista. Ei liian tukkoinen, ei liian tyylikäs, vaan viileä ja rento – ylisuuri farkkutakki on täydellinen kompromissi neuletakkien ja bleisereiden välillä. Tämä tekee trendikkäistä kappaleista täydellisen kumppanin tyylikkäämmäksi. Riippumatta siitä, onko kyseessä leikkisä liukumekko, tiukat mekot, mini tai maxi – ylisuuri farkkutakki voidaan muotoilla täydellisesti eri mallien ja leikkausten mekkoilla. Vankka kangas ja löysä muoto tarjoavat rento mutta tyylikäs kosketus. Tyylikkäät korkokengät ja jalo nahkalaukku täydentävät kokonaisuuden täydellisesti ja tekevät ylimitoitetusta farkkutakista jopa ihanteellisen toimistoon.

Ylisuuri denim takki yhdistää laskostettu hame asu jousi

Toinen hieno tapa virkistää asujamme ja korostaa naisellisuutta on yhdistää hame ylimitoitettuun farkkutakkiin. Riippumatta siitä, käytätkö midi- tai laskostettua hamea – denim -palat sopivat kaiken kanssa ja takaavat aina upean asun. Vaikka lenkkarit ja nilkkurit sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, voit myös käyttää korkokenkiä romanttisemman ja tyylikkäämmän ilmeen saamiseksi.

Yhdistä ylimitoitettu denim-takki: yleiskatsaus tyylikkäimmistä ulkonäöistä uudelleen muotoilua varten

Gigi Hadidin asuissa yhdistyvät ylisuuri farkkutakki ja farkut

Ylisuuri farkkutakki on kaikkien muotisuunnittelijoiden uusi suosikki

Denim on denim -muodin trendi, jossa yhdistyvät ylisuuri denim -takki

Vyötärövyöllä annat muuten rento asu enemmän määritelmää ja rakennetta

Kevään liikeasuissa yhdistyvät ylisuuri farkkutakki

Tyylikäs ja mukava samaan aikaan: ylisuuri ulkonäkö on erittäin suosittu

Housutrendit 2021 yhdistyvät ylimitoitettu denim -takki

Mustat farkut ja musta ylisuuri farkkutakki yhdistyvät muodikkaaseen yksiväriseen ilmeeseen

Farkutrendit 2021 Yhdistä oversize -farkkutakki

Et voi mennä pieleen värikoordinoidun denim-asun kanssa

Denim -hameasut 2021 yhdistyvät ylimitoitettu denim -takki

Täydellinen keväälle: yhdistä nahkaiset shortsit ja ylisuuri farkkutakki

Nahkahame -asuissa kevään muodissa yhdistyvät ylisuuri farkkutakki

Farkkutakki ei saisi puuttua missään vaatekaapissa

Yhdistä mekko ylimitoitettuun farkkutakkiin, kevään muotitrendi 2021

Satiinihousut ja ylisuuri farkkutakki saavat aikaan upean tyylitauon

Ylisuuri farkkutakki yhdistää housut asu jousi

Trendikkäät vaatteet sopivat täydellisesti nopeaan ja vaivattomaan asuun

Ylisuuret asujen muodin trendit 2021 yhdistävät ylimitoitetun denim -takin

Ylisuuri farkkutakki trendikkäänä vaihtoehtona klassiselle bleiserille

Laskostetut hameasut yhdistävät ylimitoitetun denim -takin

Rentoa ja modernia samaan aikaan: yhdistä liukumekot ja ylisuuri farkkutakki

Slipdress -asun kevätmuodissa yhdistyvät ylisuuri farkkutakki

Valkoiset farkkutakit ovat trendikkäitä ja saavat asusi loistamaan

valkoinen denim takki yhdistää kevät asuja ideoita famen

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tinker -ikkunakuvia lasten kanssa kesällä: 3 yksinkertaista ideaa ja ohjeet!