15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korsettien yhdistäminen: tämä on paras tapa muotoilla vuoden 2021 muotitrendi!

Löytääkseen inspiraatiota tulevaisuutta varten muotimaailma katsoo usein menneisyyteen. Kauan unohdetut trendit, kuten ylisuuri villapaita, nahkainen ulkonäkö tai grunge-tyyli, ovat selvä todiste siitä, että kaikki palaa jossain vaiheessa. Tällä kaudella on kyse lausunnosta asuillamme ja uusin muotitrendi on juuri tehty sitä varten! Lukuisat muotisuunnittelijat ovat saaneet inspiraationsa viktoriaanisesta aikakaudesta kokoelmissaan tänä vuonna ja ovat tuoneet vanhan hyvän korsetin eloon. Ja Netflix -sarjan “Bridgerton” valtavan menestyksen jälkeen kapeista osista on vihdoin tullut erottamaton osa kaikkien fashionistien vaatekaappia. Ja ei, emme puhu karnevaaliasuista tai alusvaatteista – muinainen vaatekappale on tulkittu kokonaan uudelleen ja sopii ehdottomasti jokapäiväiseen käyttöön. Olipa paidat, bleiserit tai mekot – tässä artikkelissa selitämme, kuinka voit yhdistää korsetin ja integroida sen tyylikkäästi asuusi!

Korsettitopin trendit 2021

Jos olet tutustunut vuoden 2021 uusimpiin muotisuuntauksiin, olet todennäköisesti jo huomannut, että korsetti on ehdottomasti muodissa. Nähdään catwalkeilla ja lukuisilla kuuluisuuksilla ja muodin vaikuttajilla – trendikkäitä kappaleita on kaikkialla, eikä vaatekaappejamme voi enää kuvitella ilman niitä. Huolimatta melko kiistanalaisesta historiasta korsettitrendistä on tullut olennainen osa muotimaailmaa, ja se keskittyy naisellisen siluettimme korostamiseen ja määrittämiseen. Olitpa katutyylin harrastaja tai korkean muodin fani, korsetteja voidaan käyttää ihanteellisesti mihin tahansa tilanteeseen ja ne ovat ehdottoman välttämättömiä tulevalle kaudelle. Se on muotoiltu mekkojen tai paitojen päälle tai vyön muodossa ja tekee jopa yksinkertaisimmasta asusta todellisen katseenvangitsijan. Se ei voisi olla monimuotoisempi, ei?

Mistä korsetti tulee??

Kukkakuvioinen muoti trendi 2021 -asu korsetilla

Ennen kuin selitämme kuinka koota täydellinen korsettiasu, haluaisimme katsoa hieman taaksepäin menneisyyteen. Korsetin alkuperä ulottuu renessanssiin, noin 1500 -luvun alkuun, jolloin sitä käyttivät pääasiassa aateliset naiset. Vuosien mittaan vaatteen leikkaus ja muoto ovat muuttuneet toistuvasti, ja ne vaihtelevat pitemmistä lantion peittävistä malleista lyhyempiin versioihin, jotka keskittyvät vyötärölle. Yläosien tarkoituksena oli pitää ylävartalo koko ajan pystyasennossa ja sidottu niin tiukasti, että tuskin pystyi hengittämään. Kun suunnittelija Jean Paul Gautier suunnitteli korsetin Madonnalle vuonna 1990, hän sai alusvaatteet näyttämään sosiaalisesti hyväksyttäviltä ensimmäistä kertaa. Korsetti palasi aidosti vasta vuonna 2010, jolloin lukuisat suunnittelijat, kuten Karl Lagerfeld, tekivät niistä sopivia jokapäiväiseen käyttöön. Onneksi vuosisatoja vanhan trendin moderni tulkinta ei ole läheskään niin tuskallinen ja vanhanaikainen kuin silloin, eikä nykypäivän mallit enää ahdista kehoa.

Korsetin yhdistäminen: Kokeile ensin korsettivyötä

Korsetti vyöasu farkut trendit 2021

Heti kun meillä on valinnanvapaus ja voimme muotoilla korsetin farkkuilla tai pitkällä, laajalla hameella, tämä entinen naisten sorron symboli muuttuu erinomaiseksi asuksi mihin tahansa asuun. Saatko hanhia vain ajatuksesta käyttää tiukkaa korsettia, mutta pidät silti muotitrendiä mielenkiintoisena ja rohkeana? Meillä on myös täydellinen ratkaisu sinulle! Yritä ensin poistua mukavuusalueeltasi kokeilemalla korsettivyöllä. Tämän kappaleen erityispiirre on, että se ei näytä niin liioitelulta ja rohkealta, mutta voi silti upeasti korostaa ja määritellä vyötärösi. Päätät, käytätkö vyötä T-paidan päällä ja suoria farkkuja jokapäiväisessä käytössä, vai pikemminkin jotain tyylikkäämpää mekon päällä.

Käytä korsettia mekon päällä, jotta saat leikkisän jokapäiväisen ilmeen

Yhdistä korsettitopin muodin trendikäs kukkakuvio

Koska kevät on aivan nurkan takana, tuskin maltamme odottaa, että voimme laittaa ilmavat vaatteet takaisin päällemme. Tämä saattaa kuulostaa oudolta ensi silmäyksellä, mutta itse asiassa mekot voidaan yhdistää upeasti korsettiin. Koska korsetit ovat luonnollisesti tiukkoja, ne sopivat täydellisesti sekä hahmoja hiveleviin että hieman ilmavampiin malleihin. Muotoilussa on kuitenkin tärkeää löytää oikea tasapaino ja varmistaa, että korsetti sopii mekkoon. Esimerkiksi silkki- ja satiinimallit tarjoavat romanttisen ilmeen, kun taas puuvillasta ja nahasta valmistetut korsetit näyttävät rennommilta ja sopivat jokapäiväiseen elämään.

Yhdistä pusero ja korsetti

Yhdistä asu korsettiin valkoisena paitana

Riippumatta siitä, yhdistätkö korsettiin ohuen paidan puseron tai ylisuuren paidan – se luo täysin uusia siluetteja ja muotoja ja tarjoaa hienostuneita, muodikkaita aksentteja. Käytä suosikkifarkkujasi ja kovia taistelukenkiäsi ja olet loihtinut täydellisen asun!

Voitko käyttää korsettia päällään?

kuten korsetti päällään kuluvat farkut trendit 2021

Pidätkö rohkeasta ja katseenvangitsijasta? Joten miten jättää paita kokonaan väliin ja valita sen sijaan korsettitoppi? Olkaimeton versio näyttää houkuttelevalta, mutta tyylikkäältä ja on erinomainen tapa korostaa katkaisua. Kuitenkin, jotta ulkonäkö ei tule liian halpaksi, suosittelemme käyttämään löysiä housuja tai poikaystäväfarkkuja. Tyylikkäät korkokengät ja trendikäs ylimitoitettu bleiseri antavat yhtyeelle modernin vivahteen.

Yhdistä korsetti: yleiskatsaus kauneimmista ulkoasuista muotoilua varten

Yhdistä mekko korsetin Ylisuuret asu -muodin trendiin 2021

Pidä huippumallista Hailey Bieberistä ja käytä korsettia yläosana

Farkutrendit 2021 yhdistää korsetti

Tiukat topit antavat jokaiselle asulle leikkisen kosketuksen

Korsetti yhdistää muodin trendit 2021 kevät

Nahkahameet ovat tämän kauden raivoa ja ne voidaan yhdistää täydellisesti yhteen sopivan korsetin kanssa

Korsetti -asu yhdistää nahkahameen

Korsettitoppi sopii täydellisesti jokapäiväiseen elämään

Korsettipaita kevään muodin trendit 2021

Korsetti on melko helppo ja hauska tapa lisätä vaihtelua asuihimme

Yhdistä korsettitoppihousut talvella

Korsettitrendi täydentää täydellisesti klassista denim -paidan ulkoasua

Muodin trendi 2021 valkoinen paita yhdistää korsettitopin

Tai pidä asiat mielenkiintoisempina ja valitse mustavalkoinen asu

musta mekko yhdistää asun korsettimuodin trendiin 2021

Älä pelkää kokeilla erilaisia ​​kuvioita ja kankaita

Muotitrendit 2021 yhdistävät korsetin yläosaksi

Lukuisat fashionistit ja julkkikset ovat pakkomielle trendikkäistä kappaleista ja näyttävät meille, kuinka voimme integroida ne asuihimme

Kangashousut yhdistyvät talvella asuun ja korsettiin

Trendikkäät farkut ja korsetti yläosana – se on kaikki mitä tarvitset tyylikkääseen asuun

Kangashousut talvella käyttävät korsettia päällään

Korsetit muuttavat yksinkertaisimmankin ilmeen todelliseksi katseenvangitsijaksi

kuinka korsetti yhdistää housutrendit keväällä 2021

Haluatko piristää klassista pukiasi jollakin tavalla? Käytä sitten vain korsettia!

Talvikauden asuissa on korsetti päällä

Previous Post
Karnevaalikoristeet kotiin – loistavia karnevaali -ideoita itsellesi
Next Post
5 kotitekoista lahjaideaa, jotka ovat todella hyödyllisiä