15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tällä perusvaatteella voit näyttää naisellisen puolesi

Yksi naisen suurimmista aseista on naisellisuus. Vaikka mekot ja hameet tunnetaan naisellisuuden ruumiillistumana, on muitakin vaatteita, jotka voivat korostaa hahmoa ja korostaa naisellista puolta. Täältä voit selvittää, mitkä perusvaatteet kuuluvat naisen kaappiin!

Nämä ovat muodin perusteita naiselliselle ilmeelle

Nainen järjestää vaatekaapin perusvaatteisiin

Monille naisille rento villapaita tai T-paita ovat lopullinen. Jos kuitenkin haluat pukeutua tyylikkäämmin ja korostaa siten naisellisuuttasi, tarvitset oikean vaatteen, joka korostaa käyrääsi ja käyrääsi. Mutta tämä ei välttämättä tarkoita tyylikästä mekkoa tai lyhyttä hamea. Näytämme sinulle, kuinka voit näyttää erityisen tyylikkäältä ja naiselliselta perusvaatteiden kanssa.

Viileä nahkatakki

Yhdistä nahkatakki mekkoon ja saappaisiin

Nahkatakki on pakollinen jokaisen naisen vaatekaapissa. Olipa klassinen musta biker -takki, lantiopituinen safaritakki nahkaverhoilussa tai rajattu versio – valikoima on melko suuri. Eri malleille on ominaista yksityiskohdat, kuten sivu- tai suora vetoketju, vyötäröhihna tai suuri kaulus. Nahkatakkeja on saatavana myös ilman lukkoa, koska niitä käytetään yleensä avoimesti ja rennosti.

Nahkatakki on ehdoton monipuolinen lahja: voit käyttää sitä farkkujen kanssa paidan päällä tai yhdistää sen tyylikkään mekon ja saappaiden kanssa. Lisää sopiva pussi ja seuraavan juhlan ilme on valmis. Nahkatakki on kuin paras ystäväsi – voit ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin.

Perus neulottu pusero

tyylikäs asu, räätälöity kauluspaita ja hame, jossa on ruudullinen kuvio

Olipa pyöreä kaula, V-pääntie tai kauluspaita, pusero on klassinen naisten perusvaatteiden joukossa. Jokaisen naisen tulisi omistaa vähintään viisi erilaista neulepaitaa. Ne voivat vaihdella väriltään, pituudeltaan ja kauluksen muodoltaan. klo Defacto Valittavana on esimerkiksi useita malleja. Muodin perusasu voidaan käyttää upeasti paidan päällä ja yhdistää tyylikkäisiin, räätälöityihin housuihin tai laskostettuun hameeseen. Jos päällesi laitetaan takki, asu pyöristetään täydellisesti kävelylle kaupungissa. Neulepusero ei saa olla liian tiukka, korosta vain kuvaa. Se voidaan myös yhdistää erinomaisesti farkkuihin ja rentouttaa asu täydellisesti.

Trendikäs parka

Naisten parka on pakollinen talveksi

Karo Kauerista Gerda Lewisiin kaikki vaikuttajat rakastavat parkaa ja haluavat käyttää sitä syksyllä ja talvella. Aiemmin armeijan takki on ollut erittäin suosittu vuodesta 2018 ja siitä on tullut välttämätön osa naisen talvivaatekaappia. Hupulla tai ilman, beige, oliivinvihreä, musta tai viileä trendiväri, parkassa tunnet olosi halattavaksi ja muodikkaan samanaikaisesti kylminä päivinä.

Tyylikäs haalari

musta haalari on pakollinen naisille

Ajat, jolloin haalaria käytettiin vain kotona, ovat ehdottomasti ohi! Esimerkiksi hienoista kankaista valmistetut mustat haalarit voivat imartella mitä tahansa hahmoa ja ovat todellinen muoti-tyttöjen kappale. Yksiosainen venyttää ylävartaloa optisesti ja on loistava asu jopa korkokengillä, erityisesti pienille naisille. Voit käyttää kytkintä ja mahdollisesti lauseketjua ulkoasun pyöristämiseksi. Kylmällä kaudella haalari voidaan yhdistää nahkatakkiin tai tyylikkääseen takkiin.

Suosikki farkut

Naiselliset perusfarkut, joissa on paita ja bleiseri

Farkut ovat vain ajattomia. Laaja valikoima leikkauksia, värejä ja pesuja on tarjottavaa jokaiselle kehon muodolle, koolle ja maulle. Farkumalleja, kuten suoria jalkoja tai bootcut -farkkuja, pidetään todellisina figuureina imartelevina ja ne voivat piilottaa erilaisia ​​ongelma -alueita korostaen samalla onnistuneesti naisellisia kaaria. Farkkujen muotoiluvaihtoehdot ovat lähes rajattomat, mutta et yksinkertaisesti voi mennä vikaan paidan, tyylikkään bleiserin ja pumppujen kanssa.

Oikea urheiluvaatetus

Urheiluvaatteet naisten leggingsit ja leikattu huppari

Nainen voi myös näyttää hyvältä kuntosalilla tai ulkona treenaillessaan. Urheilua aktiivisesti harrastaville naisille urheiluvaatteet kuuluvat myös perusvaatteisiin. Lyhyet tai pitkät urheiluhousut, joissa on vastaava yläosa, eivät saa puuttua vaatekaapista. Olipa leveät lenkkeilyhousut tai tiukasti istuvat leggingsit, urheiluvaatteet voivat myös korostaa naisten naisellisuutta. Naisille, jotka haluavat korostaa vyötäröä, esimerkiksi topit, kuten lyhyt urheilutakki tai leikattu huppari, ovat erittäin sopivia.

Previous Post
Karnevaalikoristeet kotiin – loistavia karnevaali -ideoita itsellesi
Next Post
5 kotitekoista lahjaideaa, jotka ovat todella hyödyllisiä