15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten sadevaatteet: Tämä sadesuoja pitää sinut lämpimänä ja kuivana

Sateisina syyspäivinä nuoret ja vanhat tarvitsevat hyvät sadetakit. Erityisesti lapset on suojattava päästä varpaisiin. Lasten sadeasujen tulee olla toimivia, käytännöllisiä ja silti värikkäitä ja iloisia. Kerromme artikkelissa, mitkä vaatteet ovat sopivia. Retket rannalla tai metsässä ovat hauskoja myös sateessa ja tuulessa.

Sadevaatteet 5 -vuotiaille lapsille: sadetakki

Lasten sadevaatteiden kumisaappaat ja sateenvarjo kantavat kärkiä

Sadetakkeja on yleensä kahta tyyppiä: Normaalit sadetakit ovat erittäin ohuita ja valmistettu PVC: stä tai polyesteristä. Ne tarjoavat vain sateen ja tuulen suojan, mutta eivät pidä sinua lämpimänä. Etuna: Nämä takit voidaan yhdistää vastaavan takin tai liivin kanssa. Joten lapsi on hyvin valmistautunut vaihtelevaan säähän. On myös toinen variantti, ja nämä ovat niin sanottuja vedenpitäviä takkeja, jotka koostuvat kahdesta kerroksesta. Yläkerros on valmistettu polyesteristä, alempi kangas. Nämä takit voidaan myös vuorata.

Sadevaatteet lapsille Vinkkejä pukeutumiseen Sadetakki ja saappaat

Riippumatta siitä, kumman vaihtoehdon valitset, sadetakin pitäisi ehdottomasti pystyä tekemään yksi asia: suojaamaan sateelta ja vedeltä. Mutta kaikki vedenpitävät eivät ole aina vedenpitäviä. Eurooppalainen standardi EN 343 antaa enemmän selvyyttä siitä, mitä kankaita voidaan kuvata vedenpitäviksi. Tekstiilin vedenläpäisevyys määritetään erityisellä testillä. Vesi puristetaan sadetakkiin paineen alla. Jos kankaan läpi tunkeutuu enemmän kuin kolme tippaa, sitä ei enää pidetä vedenpitävänä. Paine, jolla vesi puristettiin vaippaan, tunnetaan “vesipatsaana”. Mitä suurempi vesipatsaan arvo, sitä parempi sadesuoja. Sadetakki on jo kuvattu vedenpitäväksi 1300 millimetristä alkaen, leima löytyy vaatteen sisäpuolelta. Tämä arvo ei kuitenkaan ole riittävä eikä voi suojata rankkasateella. Sadetakit on jaettu neljään kategoriaan, seuraavassa selitämme erot sinulle.

Ulkoiluvaatteet lapsille

1500 millimetriä vesipatsaata tarjoaa vain rajoitetun suojan, nimittäin tihkusateelta. Vaikka tämä arvo on riittävä Saksassa, jotta sadetakki voidaan nimetä vedenpitäväksi, se ei sovellu pelaamiseen kostealla maaperällä tai kävelylle rankkasateessa.

Se lukee postimerkissä 4000 millimetriä vesipatsaata, se tarkoittaa, että sadetakki voi tehokkaasti suojata lapsia rankkasateelta ja märältä maaperältä.

Välissä oleva arvo 4000 ja 10 000 millimetriä on laadukkaita sadevaatteita, jotka suojaavat myös erittäin kovalta sateelta ja huonolta säältä.

Arvot, joista on kyse 10 000 millimetriä ammatillinen suojavaatetus.

Lasten sadevaatteet, joissa kumisaappaat ja sateenvarjo

Vaatetta voidaan käsitellä myös kyllästyssuihkulla, jotta vesi ei tunkeudu sadetakkiin niin nopeasti. Sadetakki, jota pidetään vedenpitävänä, ei ainoastaan ​​suojaa vedeltä, vaan myös voimakkaalta tuulelta.

Erityisesti lasten kanssa sadetakin ei pitäisi vain suojata sateelta vaan myös hengittää. Lapset ovat erittäin aktiivisia ja hikisiä ja tarvitsevat vaatteita, jotka vetävät tämän kosteuden pois iholta ja ulospäin. Kankaan hengittävyyden määrittämiseksi valmistajat mittaavat vapautuneen kosteuden grammoina neliömetriä kohti 24 tunnin ajan. Sama pätee myös tähän: mitä korkeampi arvo, sitä hengittävämpi vaatetus. Laadukkaat sadetakit on siksi varustettu kalvoilla.

Sadevaatteet Lasten sadetakki, jossa on iloisia kuvioita

Sadetakin katsotaan olevan hengittävä 1000 g / m² / 24 h. Tämä päällysvaatetus soveltuu kuitenkin vain lyhytaikaiseen käyttöön ja sitä suositellaan vähäiseen tai kohtalaiseen liikuntaan.

Jos haluat ostaa lapsille sadetakit, joita voidaan käyttää tuntikausia, sinun tulee valita sadetakki, jonka arvo on noin 3000 g / m² / 24h.

Vaatteet, joiden arvo on yli 5000 g / m² / 24 h, soveltuvat raskaaseen fyysiseen rasitukseen, kuten lenkkeilyyn.

Yli 10000: n arvot takaavat ammattiurheilijoille hyvän hengittävyyden.

Lasten sadeasut, sadetakit ja tuulitakit

Olemme jo maininneet, että sadetakkeissa voi olla useita kerroksia. Nyt annamme sinulle yleiskuvan vaihtoehdoista:

1. Vuoratut sadetakit. Ulkomateriaali on polyesteriä, sadetakin sisäpuoli on vuorattu pehmeällä kankaalla. Vuori lisää mukavuutta.

2. Kolmikerroksinen sadetakki on valmistettu kestävästä ulkomateriaalista, kuten polyesteristä, kalvokerroksesta ja vuorauksesta. Se on erittäin mukava ja tarjoaa hyvän suojan jopa rankkasateessa. Kolmikerroksinen sadetakki riittää päällysvaatteeksi, eikä sinun tarvitse laittaa lapselle ylimääräistä liiviä tai takkia.

3. Softshell -takit eivät ole vedenpitäviä. Ennen kaikkea ne suojaavat hankauksilta, joita kitka aiheuttaa pelaamisen aikana. Sitä vastoin hardshell -sadetakit ovat kestävämpiä ja vedenpitäviä.

Sadevaatteet 5 -vuotiaille lapsille: mutahousut

Lasten sadevaatteet, joissa on tossut ja puserot lämpimällä syksyllä

Muta- tai sadehousut yhdessä sadetakin kanssa ovat täydellinen asu kylmiin ja sateisiin syyspäiviin. Vaatetta on saatavana kahdessa versiossa: olkaimelliset puserot sopivat täydellisesti loka- ja marraskuun kylmiin syyskuukausiin. Housut eivät pidä sinua lämpimänä ja ovat siksi kuluneet loppukesästä alkusyksyyn. Jos lunta on jo, vanhempien tulisi valita kovakuoriset housut. Koska jää ja lumi asettavat suuria vaatimuksia lastenvaatteille ja housujen on kestettävä ankaria olosuhteita. Mutta ennen kuin sijoitat paljon rahaa sadevaatteisiin, sinun pitäisi kysyä itseltäsi kysymys: missä, kuinka usein ja kuinka kauan sitä käytetään? Jos lapsi leikkii hiekkalaatikossa tunnin päivässä, hän ei tarvitse kovakuorisia housuja. Tällöin riittää pari polyeteenistä valmistettua mutahousua. Jos lapset käyvät metsäpäiväkodissa, heidän tulee olla pukeutuneet sen mukaisesti.

Sadetakit kaiken ikäisille lapsille: kumisaappaat

Sadevaatteet kumisaappailla ja housuilla

Wellington -saappaat ovat ehdottoman välttämättömiä sateen aikana, koska ne pitävät taatusti jalat kuivina ja suojaavat niitä kosteudelta ja mudalta. Kuten sadetakki, kumisaappaat ovat saatavana sisävuorella ja ilman. Kaikki riippuu säästä, mitä mallia tulisi käyttää. Kesällä ja syksyllä lasten jalat hikoilevat huomattavasti enemmän ja sisävuori imee hikeä. Lopulta lasten jalat pysyvät märinä koko päivän.

Lasten sadevaatteet: lounais sadehattu

Lasten sadevaatteet Lounais -sadehattu on käytännöllinen ja suojaa sateelta

Merimiehet käyttivät lounaasta alun perin päähineinä huonolla säällä. Leveän reunansa ansiosta sadevesi ei pääse vaatteisiin. Nykyään sadehattu on valmistettu lukuisista materiaaleista. Kun ostat, varmista, että päällismateriaali on vedenpitävää ja että saumat hitsataan. Esimerkiksi kyllästetty puuvilla on vaihtoehto. Se ei voi suojata sataprosenttisesti sateelta, mutta kangas on hengittävä. Toinen vaihtoehto on polyesteri. Säädettävä myrskyhihna, jossa on tulppa, lisää myös käyttömukavuutta.

Sadevaatteet 1–3 -vuotiaille lapsille: sade kaiken kaikkiaan

Lasten sadevaatteet-vinkkejä-mitä käyttää huonolla säällä

On olemassa toinen vaihtoehto 1–3 -vuotiaille vauvoille ja pikkulapsille: sade kaiken kaikkiaan. Se on ihanteellinen ryömintäville lapsille ja lapsille, jotka haluavat leikkiä istuen. Koska vaatteella on ratkaiseva etu. Toisin kuin sadepuku, kosteus ei pääse tunkeutumaan sadetakin ja mutahousujen väliin. Parhaassa tapauksessa sadehaalarissa on huppu. Täyspitkä vetoketju helpottaa pukemista ja joustavat hihansuut hihassa ja housujen helmassa lisäävät mukavuutta ja mahdollistavat vapaan liikkuvuuden. Tämä sadeasu on vettä hylkivä ja suojaa tuulelta, mutta ei pidä sinua lämpimänä. Lapsen tulee siksi käyttää housuja tai sukkahousuja ja pusero alla.

Sadevaatteet ja lasten turvallisuus

Lasten sadeasut metsäkävelylle

Oikeiden sadevaatteiden ei pitäisi ainoastaan ​​suojata lapsia kosteudelta ja tuulelta. Kuten päällysvaatteissa, myös vanhempien tulisi kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Siksi useimmissa sadetakkeissa ja housuissa on heijastinnauhat, jotta lapset näkyvät selvästi sekä metsässä että kadulla. Jos nämä puuttuvat, näkyvyyttä voidaan parantaa voimakkailla väreillä. Lapset rakastavat joka tapauksessa kirkkaita vaatteita kirkkaissa väreissä. Samaan aikaan sadetakkeista, mutahousuista ja kumisaappaista on tullut todellisia katseenvangitsijoita. Ne on sisustettu runsaasti erilaisilla tulosteilla, eivätkä ne ole muodoltaan huonompia kuin tavalliset lastenvaatteet.

Lasten sadevaatteet: kiinnitä tähän huomiota puhdistuksen aikana

Lasten sadevaatteet värikkäät saappaat ja sadetakki ja sateenvarjo

On sanomattakin selvää, että lasten sadevaatteet likaantuvat hyvin, joten on erityisen tärkeää, että kaikki vaatteet puhdistetaan päivittäin. Samaan aikaan sadevaatteet ovat erittäin herkkiä, ja sinun tulee kiinnittää huomiota muutamaan asiaan jokaisen pesun yhteydessä. Ellei valmistaja toisin määrää, voit pestä sadevaatteet varovasti. Noudata vain muutamia perussääntöjä:

  • Käytä vain nestemäistä mietoa pesuainetta, koska se ei sisällä valkaisuainetta, entsyymejä tai optisia kirkasteita, jotka voivat vahingoittaa tekstiilejä.
  • Älä käytä huuhteluainetta.
  • Pese sadevaatteet alhaisessa lämpötilassa. 30 astetta on osoittautunut optimaaliseksi.
  • Vältä pyykkiä pyörittämästä liian voimakkaasti. Linkousnopeus välillä 600 ja 800 on osoittautunut optimaaliseksi.
  • On parasta kuivata sadevaatteet ilmassa kuivausrummun sijasta. Korkeampi lämpötila voi vahingoittaa tekstiilejä.
  • Tarvittaessa voit kyllästää lasten sadevaatteet pesun jälkeen uudelleen. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityisiä suihkeita.

Lasten sadetakit: Lukuisten väri- ja tulostusvaihtoehtojen ansiosta sadetakista on tullut todellinen lausunto

Sadevaatteet tytöille söpöt vaaleanpunaiset kumisaappaat ja sadetakki

Monet valmistajat tarjoavat sadesuojat ja sateenvarjot samoilla kuvioilla

Ulkoiluvaatteet lapsille retkiä varten syksyllä

Muuttuvassa säässä ja tihkusateessa pienet voivat käyttää vain sadetakkia ja kumisaappaita

Sadevaatteet lapsille mitä käyttää sadetakkivinkkejä

Lihavoidut sadetakit näkyvät selvästi

Lasten vaatteet sadepäiville

Kaikki vedenpitävät eivät ole aina vedenpitäviä: On olemassa useita arvoja, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota ostaessasi sadevaatteita

Lasten sadevaatteet valitsevat sadetakit Ostosvinkit vanhemmille

Sadetakkia ostettaessa on otettava huomioon muutama asia

Sadevaatteet lasten tyttö keltaisilla kumisaappailla ja sadetakilla

Loppukesällä pelkät kumisaappaat riittävät

Lasten sadevaatteet, joissa kumisaappaat ja sateenvarjo

Sadeasut pikkulapsille

Sadevaatteet Lasten sadehousut tai monikäyttöiset vaatteet

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!