15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Housujen yhdistäminen talvella: näin käytämme tämän kauden trendikkäitä paitoja!

Talvella on edelleen vahva ote meistä, ja tietysti meidän on myös mukautettava asumme ulkolämpötilaan. Kylmänä vuodenaikana me kaikki haluamme olla mukavia ja siksi luotamme usein ulkonäköön, joka pitää meidät lämpiminä ja työskentelee joka päivä ja kaikkialla. Klassisesta villapaidan, farkkujen, saappaiden ja takin yhdistelmästä tulee uskollinen kumppanimme, ja vaikka siinä ei ole mitään vikaa, se tulee liian tylsää ja yksitoikkoista ajan myötä. Onneksi tällä kaudella on trendikkäitä vaatteita, jotka toimivat yhtä hyvin kuin suosikkifarkumme. Olipa tyylikkäät ruudulliset housut, rennot paperipussihousut tai jopa satiinihousut – jos tarvitset pientä muutosta vaatekaappisi lomien jälkeen, sinun kannattaa ehkä yhdistää housut talvella. Artikkelissamme kerromme sinulle, mitkä ovat kauneimpia malleja, joita ei pitäisi puuttua missään vaatekaapissa, ja kuinka voit muotoilla ne parhaiten joka tilanteeseen!

Paperbag -housut talviasut käyttävät valkoisia housuja syksyllä

Oletko kyllästynyt tyypilliseen denim -ulkoasuun? Se ei ole ongelma, koska onneksi tämän kauden housutrendit ovat monipuolisempia kuin koskaan! Entä jos annat laihoille farkkuillesi pienen tauon tänä vuonna ja kokeilet paperipussihousujen talviasua? Tai ehkä viileä nahkainen ulkonäkö päästä varpaisiin? Erilaisten värien, trendikkäiden kuvioiden ja kauniiden materiaalien ansiosta kaikkien kuviteltavissa olevien mallien housut ovat erittäin hyvä tapa antaa talvivaatekaapillemme virkistävä kosketus. Paitsi että ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä, ​​ne tuntuvat myös uskomattoman mukavilta ja kevyiltä. Olitpa päivittäin toimistolla, jossa on korkokengät, tai rentoina lenkkarilla viikonloppuna – kangashousuissa on yllättävän suuri muotoilumahdollisuus ja niitä voidaan käyttää upeasti mihin tahansa tilaisuuteen.

Yhdistä talvihousut toimistoon

Victoria Beckham Outfits Kangashousut talvella yhdistävät syksyisen bisnesasun

Liikehousuja on pitkään pidetty tukkeina ja tylsinä, mutta ne ovat löytäneet tiensä jokapäiväiseen muotiin ja vaatekaappeihimme. Uusimmat housutrendit, jotka vaikuttavat voimakkaasti katutyyliseen ulkonäköön ja Instagram -syötteisiimme, osoittavat meille, että on olemassa toinenkin tapa. Korkealla vyötäröllä ja leveällä leikkauksella mallit sopivat erinomaisesti tyylikkääseen talvi- tai syksyasuun. Tyylikkäät kuviot, kuten tartan, ruudullinen tai ruudullinen, tuntuvat kausiluonteisilta ja sopivat saumattomasti talvivaatekaappiimme. Laita päälle korkokengät tai korkokengät ja tyylikäs, kodikas villapaita pysyäksesi lämpimänä ja näyttäen silti tyylikkäältä. Tiukasti istuva bleiseri ja tyylikäs käsilaukku täydentävät ulkoasua täydellisesti.

Paperbag -housut talviasu tyylikkääseen ulkonäköön

Talviasu, jossa mustat housut paperipussihousut

Jos haluat yhdistää housut talvella, olisit hyvissä käsissä paperipussihousujen kanssa. Nämä ovat rentoja korkeavyötäröisiä malleja, jotka on sidottu vyöllä vyötäröllä. Housut ovat velkaa nimensä yläpuolella olevalle röyhelöiselle vyötärönauhalle, joka muistuttaa meitä paperipussista. Olipa musta, harmaa tai pastellivärinen talviasu – trendikkäitä housuja on saatavana kaikissa kuviteltavissa vaihtoehdoissa ja väreissä, joten jokaiselle maulle löytyy jotain. Kuvioita imartelevat ja tiukasti leikatut puserot ja paidat luovat löysän muodon ja saavat aikaan hyvän kontrastin, ja ovat siksi täydellinen valinta tyylikkäille paperikassihousuille. Jotta ulkonäkö ei näytä liian sekavalta, suosittelemme, että valitset yksinkertaiset topit ilman koristeita.

Housutrendit keväällä 2021 yhdistävät valkoiset housut talvella

Onko valkoiset vaatteet tarkoitettu vain vuoden lämpiminä kuukausina? Ei edes lähelle! Talven valkoiset housut näyttävät yhtä tyylikkäiltä ja ovat suuri muutos tavallisiin tummiin asuihin. Käytä sitä suosikkikenkäsi ja rento, leveä leikkaus takki lopullisen ilmeen laiska iltapäivä.

Trendikkäät puvut voidaan yhdistää myös upeasti talvella

Culottes talvella yhdistää saappaatrendit 2020

Yksinkertainen ja tyylikäs samaan aikaan: puvut ovat olleet yksi housujen suurimmista trendeistä useiden vuosien ajan, ja niistä on tullut olennainen osa vaatekaappejamme. Trendikkäät paitat näyttävät erityisen tyylikkäiltä, ​​jos ne sopivat yhteen bleiserin tai puseron kanssa, ja ne sopivat erinomaisesti menestyvään ja trendikkääseen yritysasuun. Jotta et jäätyisi ulkona kylmässä, on parasta yhdistää talven saappaat, joiden polvi on korkea, ja housut. Jotta siluetti saisi enemmän muotoa, on parasta käyttää ohuita yläosia tai korostaa vyötäröä vyöllä tai trendikkäällä vyölaukulla.

Yhdistä talvihousut: Neulotut housut ovat suosittuja

Neulotut housut trendikangashousut talvella yhdistävät muodin trendit 2021

Viihtyisät ja lämpimät neulepuserot ovat ehdoton pakko kylminä kuukausina. Entä jos otat askeleen pidemmälle ja käytät sen kanssa neulottuja housuja? Jos pidät siitä mukavasta, tämä trendi on sinua varten! Mallit ovat erittäin suosittuja tällä kaudella ja vaikuttavat meihin tyylikkäällä ulkonäöltään. Käytä sitä puseron ja samanvärisen pitkän neuletakin kanssa ja olet luonut täydellisen talviasun!

Tyylikäs ja tyylikäs: tyylikkäät satiinihousut talvella

Satiinihousut talviasujen muotitrendit 2020

Kevyet ja juoksevat housut eivät suinkaan ole vain lämmintä kesäkuukautta! Trendikkäät mallit voidaan myös integroida upeasti talvivaatekaappimme. Kiiltävä kangas näyttää tyylikkäältä ja modernilta ja tekee talviasusta todellisen katseenvangitsijan. Nämä voidaan parhaiten yhdistää korkokenkiin, tyylikkääseen bleiseriin ja puseroon. Tai käytä paksua neuletaukoa luodaksesi ainutlaatuisen tyylitauon.

Yhdistä housut talvella: yleiskatsaus kauneimmista ulkoasuista muotoilua varten

Yhdistä pastelliväriset talviasut housuihin talvella

Paperipussihousujen talviasu näyttää tyylikkäältä ja mukavalta samanaikaisesti

Yhdistä talviset työasut housuihin

Sano “kyllä” rennoille ja tyylikkäille mototeille tällä kaudella

Kangashousut talvi yhdistää neulotut housut

Älä pelkää leikkiä eri materiaaleilla ja väreillä

Kangashousut talvella yhdistävät paperipussihousujen asuideoita

Kangashousut, joissa on leveät lahkeet ja kirkkaat värit, ovat erityisen virkistäviä pimeinä talvikuukausina

Talvihousut yhdistävät housutrendit keväällä 2021

Olipa tyylikäs tai rento – paperipussihousut toimivat aina

Kangashousut yhdistävät talvikauden asuja naisille

Et voi mennä vikaan talviasun kanssa mustilla housuilla

Velvet -housujen asuideoissa yhdistyvät kangashousut talvella

Trenditietoiset ihmiset yhdistävät housut ja paksut lenkkarit

Ylisuuret talviasut yhdistyvät tyylikkäästi

Liikehousut ovat erityisen suuret lahkeessa tänä vuonna ja ne ovat todellinen katseenvangitsija

Paperbag -housut talviasuhousut trendit 2021

Kangashousujen yhdistäminen talvella – trendi, joka on kaikkien fashionistien pakkomielle

Marlene -housut yhdistävät talvella muodin trendit 2020

Parkan kanssa sinulla on täydellinen paperipussihousujen talviasu viikonlopulle

Muoditrendit kevät 2021 paperipussihousut talviasu

Nahkatakki antaa asuillesi tyylikkään, kivisen ilmeen

Nahkatakki yhdistää muodin trendit kevään 2021 rahtihousuihin

Kevyet satiinihousut ovat uskomattoman kauniita katseenvangitsijoita synkkinä talvipäivinä

Housutrendit keväällä 2021 Marlene -housut

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!