15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bikinitrendit 2018: V-Bar Bikini on uusi muotihitti tänä kesänä

bikinit muoti uusi trendi v-baari valkoiset uimapuvut eksoottinen ruskettunut iho

Vaikka me Euroopassa unelmoimme tulevasta kesästä ja odotamme sitä kärsimättömästi, muualla maailmassa, kuten Australiassa, se on jo lähestymässä loppuaan. Joten voimme valmistautua bikinikauteen ja saada inspiraatiota. Viimeisen bikinimuotin jälkeen erikoismalli on eronnut: V-tankoiset bikinit. Se loi kauniin siluetin ja tuo täydellisen naishahmon parrasvaloihin. Katkaisu korostuu erityisesti. Sitä korostaa yläosan erityinen muoto. Siinä on pidike, joka yhtyy täsmälleen rintalastalle käännetyssä V-tangossa. On myös tiukkoja ja suhteellisen kapeita bikinipikkuhousuja, joissa on syvä lahkeensuunta, joka pidentää visuaalisesti jalkoja. Epäilemättä tarvitset täydellisen hahmon tähän bikinimalliin, muuten vaikutus ei varmasti miellytä silmiä.

Bikinimuoti 2018: V-palkkiset bikinit

bikinit muoti trendi v-baari sininen kaunis hahmo

V-Bar Bikini on nyt valloittanut Instagramin kokonaan. Huippumallit ja vloggaajat esittelivät täydellisen vartalonsa houkuttelevissa bikinissä. Ensimmäinen tuotemerkki, joka toi sen markkinoille, on australialainen etiketti "Bamba". Samaan aikaan muut merkit tarjoavat myös vastaavia malleja, joissa on syvä V-pääntie ja tällä tavalla muotoiltu temppeli. Mallin ainoa haittapuoli on se, että yläosa sopii huonosti suurille rintaliivikoille.

V-tankoiset bikinit uusimman bikinimuotin mukaan

bikinit muoti trendi v-bar bambaswim mallit värit

Naisten bikinimuoti on pohjimmiltaan vedenpitävä variantti alusvaatteista. V-palkin bikinit muistuttavat erityisesti tästä tosiasiasta. Se koostuu vain vähän kankaasta ja sille on ominaista erittäin yksinkertainen ja samalla erityisen houkutteleva muotoilu. Aivan kuten perinteisessä rintaliivissä, siinä on myös kaarituet, mutta vain yksi, joka kulkee koko rintakehän leveyden ja jonka keskellä on käänteinen V-muoto. Näin ollen bikinitoppi istuu täydellisesti eikä liiku tai liiku. Bikinin alaosissa on myös V-muoto ja ne koostuvat suhteellisen kapeasta nauhasta, jonka leikkaus on korkea. Tämä leikkaus luo optisesti pidemmät jalat ja erityisen naisellisen hahmon.

Uusi bikinimuoto 80- ja 90 -lukujen innoittamana

bikinit muoti trendi v-baari moderni lonkka valkoinen sininen

Uusimmat muodin trendit ja tässä määrin uimapuvut ovat tällä hetkellä voimakkaasti vaikuttaneet 80- ja 90 -luvuilta. Erityisesti kukkakuviot olivat edelleen suosittuja viime vuonna, mutta vuonna 2018 muotisuunnittelijat luottavat yksivärisiin tai kaksivärisiin kappaleisiin tai ns. Vahvan värinen toppi yhdistetään yleensä kontrastivärisiin bikininhousuihin. Mitä erilaisempi ja havaittavampi yhdistelmä, sitä parempi. Trendikkäitä V-Bar-bikinejä on saatavana vain muutamia värejä ilman kuviota, mutta vain yhdellä värillä. Voit valita mustasta, valkoisesta, punaisesta, tummansinisestä ja beigestä.

bikinit muoti trendi v-bar moderni musta rintaliivit underwire

Suuntaus, joka oli suosittu myös 90 -luvulla ja on myös nykyään, on korkea jalkojen leikkaus. Ne, jotka uskaltavat valita uimapuvun ja pikkuhousut, jotka ylittävät lonkan luun. Suuri etu on, että se saa jalat näyttämään pidemmiltä.

bikinit muoti trendi v-paljainen pääntie uimapuvut kesä

bikinit muoti trendi v-bar ranta uimapuvut 2018 sininen bikinit muoti trendi v-bar musta korkea vyötärö midern uimapuvut bikinit muoti trendi v-bar rintaliivit underwire väri sininen bikinit muoti trendi v-baari punainen syvä pääntie hahmo bikinit muoti trendi v-baari tummanpunainen underwire-hahmo bikinit muoti trendi v-palkki väri beige iho ruskettunut iho bikinit muoti trendi v-baari kesä uimapuvut punainen väri bikinit muoti trendi v-baari musta ranta moderni V -palkin bikinit musta trendi 2018 bikinit muoti trendi v-bar pääntie musta bikinit muoti trendi v-bar musta malli lonkka pääntie

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Harjoitukset selluliittia vastaan: vinkit ja harjoitussuunnitelma kiinteälle iholle yhdellä silmäyksellä!