15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Michael Kors laukut – neliö, käytännöllinen … ylellisyyttä!

michael kors laukut värikäs krokotiili iho sininen ruskea punainen naiset

Michael Kors laukut ovat kauniita, tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Jokainen malli on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi käyttää. Loppujen lopuksi naisten arki on tarpeeksi stressaavaa sellaisenaan. Michael Korsille tyypillinen ylellinen kosketus on seurausta suunnittelusta, valmistuksesta ja korkealaatuisista materiaaleista.

Michael Kors laukut – Kevät / Kesä 2015

michael kors laukut beige tyylikäs valkoinen beach look net mekko

Michael Kors laukut ovat yksi maailman kopioiduimmista. Kuka on yllättynyt? Ne yhdistävät kaiken, mitä moderni nainen etsii laukussa. Ne ovat mukavat käyttää, niissä on tyyliä ja ylellisyyttä. Michael Kors laukut ovat tämän merkin myydyimpiä tuotteita. MK -brändi on velkaa suuren osan tuloistaan ​​heille.

Mikä juuri tekee Michael Kors -laukkuista niin toivottavia??

laukut michael kors lohenvärinen neliönmuotoinen naisten malli

Suurin syy siihen, että naiset ovat hulluna heihin, on se, että he ovat niin käytännöllisiä. Niissä on sisä- ja ulkotaskut sekä pidempi ja lyhyempi kahva. Ne tarjoavat paljon tilaa katsomatta sotkuisia ja suuria. Toisin sanoen: laukussa on kaikki mitä nainen tarvitsee.

Musta nahkalaukku

laukut michael kors musta nahka vaaleansininen kahvan sisäpuolella

Suunnittelija selittää syyt tällaiseen suunnitteluun haastattelussa: ”Tietääkseni naiset ovat hyvin kiireisiä ja heidän on ajateltava monia asioita samanaikaisesti. Laukkujesi on oltava käytännöllisiä. Siksi laukkuissani on paljon osastoja, vetoketjuja sekä ulko- ja sisätaskuja. “

Musta krokotiilinahka Michael Korsilta

laukut michael kors malli olkapää krokotiili jäljitelmä musta

Ja se todella on. Jos avaat yhden sen taskuista, huomaat, että siinä on vähintään kaksi osastoa. Heillä on myös aina avoimet taskut, jotka sopivat hyvin matkapuhelimeen tai lompakkoon.

Mistä tunnistat Michael Kors -laukut??

Michael Kors -laukut punainen musta käärmeen ilme

Silmiinpistävin asia Michael Kors -laukussa on MK -tunnus, joka kiinnitetään usein laukkuun riipuksena, lukkona tai lukkona. Useimmat pussit ovat geometrisia – suorakulmaisia, neliömäisiä, puolisuunnikkaan muotoisia. Tietysti on muitakin muotoja, mutta nämä ovat myydyimpiä, niissä on paljon niittejä ja lukkoja pussin ulkopuolella ja kahvoissa.

laukut michael kors nahka pinkki ylellisyyttä

Voit myös erottaa oikean pussin väärennöksestä hinnan perusteella. Se on 100–400 dollaria ja sen muodostavat korkealaatuiset materiaalit Michael Kors laukut ovat jokaisen dollarin arvoisia. Yhdysvalloissa laukkuja pidetään kohtuuhintaisena luksuksena, ja niitä kutsutaan usein “kultaiseksi keskitieksi”. Ne eivät ole yhtä ylellisiä kuin Birkin, mutta ne ovat paljon enemmän kuin massatuotanto. Monet tähdet omistavat MK -laukkuja, mikä tekee pusseista entistäkin toivottavampia.

Unelmalaukku “Selma”

laukut michael kors musta ylellinen nahka

Siitä tuli todellinen hitti heti, kun se lanseerattiin, ja se on myydyin malli. Hän sai jopa oman valokuvan, Selma Around The World, jossa hänet kuvattiin eri väreillä maailmankuulujen nähtävyyksien edessä.

Michael Kors -laukut ovat myös suosittuja tähtien keskuudessa

michael-kors-nahka-laukut-julkkikset

Hänen suurin faninsa on huippumalli Miranda Kerr. Hänet nähdään usein jokapäiväisessä elämässä tai punaisella matolla Michael Kors -laukun kanssa. Hänen laukunsa ovat suosittuja myös Jessica Alban, Victoria Beckhamin, Alessandra Ambrosin, Katie Holmesin ja Selena Gomezin kanssa. Kaikilla näillä tähdillä on sopivat pussit jokapäiväiseen käyttöön sekä laukut muodollisempiin tilaisuuksiin.

selma laukut Michael Kors käytännöllisesti ylellinen sininen

luksuslaukut michael kors käytännöllisesti katsoen neliö

nahkalaukut michael kors punaiset niitit kulta

nahkalaukut michael kors musta krokotiilin iho näyttää

nahkalaukut michael kors ruskea krokotiilin iho näyttää

laukut michael kors ruskea sininen valkoinen kesä

laukut michael kors nahka kesä kevät

nahkalaukut michael kors kevät kesä 2014 kokoelma

michael kors laukut kokoelma nahka matka

Michael Kors laukut

Previous Post
Silmämeikki-ohjeet: Meikkivinkit juhlailmeeseen
Next Post
Pidä jalat kunnossa Pilates -harjoituksilla – tähtien harjoittelulla