15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Muotitrendit kevät / kesä 2014 – Laskostettu kangas antaa tyylikkään ilmeen

Muotitrendit kevät kesä 2014 eri mallit hienosti

Muotitrendit kevät / kesä 2014 – Aksentti kiinnitetään edelleen laskostettuun kaihtimeen. Se oli myös ajankohtainen syksyyn ja talveen. Laskostetulle kaihtimelle on ominaista herkkyys, hienovaraisuus ja notkeus. Se antaa vaatteillesi tyylikkään klassisen kosketuksen. Suunnittelijat näyttävät yhä uudestaan ​​ja vieläkin parempia versioita laskostetuista kaihtimista. Katso nämä tyylikkäät mallit!

Muotitrendit kevät / kesä 2014 – klassiset laskostetut kaihtimet ovat ajankohtaisia

2014 hame lattiaan ulottuva tyylikäs laskostettu kontrastivärillä

Salvatore Ferragamo -mallisto näyttää naisille kuinka lisätä laskostetut kaihtimet asuunsa alkuperäisellä ja houkuttelevalla tavalla. Laskostetut hameet ovat erittäin tyylikkäitä ja klassisia, epäsymmetriset laskostetut aksentit luovat erityisen katseenvangitsijan. Kangaskuvio voi olla hieno tai karkea – makusi mukaan. Mutta yksi asia on kova Muotitrendit kevät / kesä 2014 turvallinen – tällaisilla aksentteilla varustetut vaatteet näyttävät aina tyylikkäiltä ja esteettisiltä. Kuten aina, suunnittelija Bottega Veneta ja hänen mallinsa pyrkivät ilmaisemaan naisellista kauneutta. Hän käyttää klassista laskostettua verhoa. Epäsymmetriset linjat antavat mallistolle uuden, modernin ilmeen. Mekko loistaa yksin sellaisella kauneudella, että se ei tarvitse lisävarusteita.

Muotitrendit kevät / kesä 2014 – laskostetut kankaat ovat hienostuneita

Muotitrendit kevät-kesä 2014 suunnittelija Bottega Veneta

Laskostettuja kankaita ei käytetä pelkästään mekkoihin tai hameisiin, vaan ne sopivat myös hyvin paitoihin, puseroihin ja housuihin. Ainoa asia, joka voi häiritä jotakuta, on tarkkuus, jota tämän kankaan asianmukainen hoito vaatii. Sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota joka kertaan. Tätä on vaikea saavuttaa kotona. Laskostetun sokean lisäksi Muotitrendit kevät / kesä 2014 myös laskostettuja, taitettuja kangasnäytteitä etualalla. Ne ovat tyypillisiä mekkoille, hameille ja vyöille. Vaikutus on kiistaton! Syksyllä ja talvella hienoista kankaista tehdyt lattiapituiset laskostetut hameet olivat erityisen suosittuja. Anna tämän olla osa vaatekaappiasi. Laskostettu ja pepita ovat aina ajan tasalla eivätkä koskaan mene pois muodista.

Muotitrendit aksentti laskostetut kankaat kuvio keltainen kokoelma

Muotitrendit kevät-kesä 2014 metalliväri laskostettu

Muotitrendit kevät-kesä 2014 tyylikäs mukava jokapäiväinen

suunnittelijamallisto modernit taitetut laskostetut raikkaat värit

Muotitrendit kevät-kesä 2014, eteerinen kuvio, huijari  Muodin trendit kevät-kesä 2014 hopeakuvio nykyinen     Muotitrendit Kevät Kesä 2014 Elizabeth Taylor laskostettu

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille