15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Naisten muulit ovat kesän uusin kenkäsuunta: 20+ upeaa ulkonäköä ja inspiraatiota!

Ulkona on pikkuhiljaa lämmintä ja aurinkoista, ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – vihdoin meillä on yksi syy hankkia uudet, tyylikkäät kesäkengät! Leikkisistä hihnallisista sandaaleista ja platformkengistä sandaaleihin, joissa on neliön muotoiset varvassuojat – kesän 2020 kenkien trendit ovat monipuolisempia kuin koskaan ja jokaiselle maulle löytyy jotakin. Naisten muulit ovat olleet valokeilassa jo vuosia, eikä niiden pitäisi puuttua kenkähyllystä myös tänä vuonna. Eivätkö korkokengät ole sinua varten ja pidätkö klassisia asuntoja liian tylsinä? Sitten sinun pitäisi ehdottomasti investoida hienoihin muuleihin tänä vuonna. Olipa tyylikäs liikeasu naisille kesällä tai pitkälle kävelylle – tyylikkäät kengät ovat niin monipuolisia, että niitä voidaan käyttää käytännössä missä tahansa tilanteessa. Lue lisätietoja parhaan tavan yhdistää muulit!

Muulien naisten kengän trendit kesä 2020 yhdistävät kukkakuviot

Olipa tasainen, pienet korkokengät tai terävät muulit – mallit ovat kesän tyylikkäimpiä ja kauneimpia kenkäsuuntauksia, ja niistä on tullut monien muotivaikuttajien ja tähtien ehdoton suosikki. Lisäksi suloisen midi -korkeuden hieno kantapää tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja tyylin. Muuleja on saatavana kaikissa kuvitettavissa olevissa väreissä ja malleissa, ja ne voidaan periaatteessa helposti yhdistää mihin tahansa asuun.

Naisten muulit ovat kesän trendikäs kenkä

Korolliset muulit valkoiset farkut yhdistävät naisten kenkäsuuntauksia

Sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, tyylikäs ja mukava samanaikaisesti – joten ei ole yllätys, että naisten muulit ovat olleet jatkuva trendi jo vuosia. Trendikkäät kengät on helppo muotoilla ja ne antavat jokaiselle asulle modernin, naisellisen ilmeen. Esimerkiksi yksinkertaiset muulit, joissa on pieni lohko -kantapää, sopivat upeasti klassiseen bisnesnäkymään kesäksi. Lisäksi kantapää varmistaa, että jalkamme näyttävät pidemmiltä. Litteät mallit kirkkaissa väreissä ja kirkkaissa kuvioissa ovat toisaalta täydellinen muotoilukumppani rannalle.

Yhdistä muulit mekkoihin saadaksesi hienostuneen, naisellisen ilmeen

Kesäpuvut yhdistävät olkapäämekkojen muulien trendin

Muulien yhdistäminen mekkoihin on paras ja helpoin tapa luoda viileä ja moderni asu. Jos haluat pitää asiat rentoina ja rentoina, valitse trikoomekko ja rajattu denim -takki, jotta saat erittäin mukavan ilmeen. Mallit, joissa on korkokengät ja tyylikäs paitamekko, ovat ihanteellisia juhlatilaisuuksiin. Värivalinnalla ei ole rajoja – pehmeät pastelliväriset naisten muulit näyttävät erityisen naisellisilta ja tyylikkäiltä. Jos sinusta tuntuu luovalta, voit sovittaa kengät kynsilakkaan ja jalat ovat taatusti värikkäitä katseenvangitsijoita.

Mukava ja tyylikäs läpi kesän viileillä farkkuasuilla

Korolliset muulien sininen paita yhdistää naisten kesämuodin

Jos haluat luoda rentoa ja trendikästä asua ilman paljon vaivaa, suosittelemme yhdistämään muulisi kapeisiin farkkuihin. Litteä tai kantapää on täysin sinun valintasi – näytät joka tapauksessa aina hyvältä. 3/4 pituiset valkoiset, kapeat farkut ovat myös erittäin suosittuja tänä kesänä, ja ne sopivat täydellisesti asioiden selkeyttämiseen. Käytä sitä ilmavan paidan kanssa toimistoon tai ylimitoitetun t-paidan kanssa, jotta saat rennon mutta tyylikkään ilmeen, joka on erittäin trendikäs. Mallit, joissa on pieni kantapää, antavat muuten erittäin rentoa kokonaisuutta tyylikkään päivityksen.

Laskostetut hameet ja värikkäät mekot luovat ulkoasun, joka erottuu joukosta

Muulitrendit 2020 kengän trendit kesäkeltaiset kengät yhdistyvät

Jos pidät parempana tyylikkäitä naisten muuleja, joissa on lohkoiset korkokengät, yhdistä ne värikkääseen mekkoon tai virtaavaan midihameeseen saadaksesi tyylikkään ja naisellisen tunnelman. Leikkisät ja ilmavat babydoll -mekot ovat toinen tämän kesän suuri trendi ja antavat koko ulkoasulle leikkisän, romanttisen ilmeen. Tai ylpeile tyylikkäistä muuleistasi tyylikkäästi pukeutumalla niihin tyylikkään silkkipuvun kanssa.

Terävät muulit sopivat täydellisesti kesäksi

Muulitrendit 2020 -farkkutakki yhdistää naisten kesäasuja

Terävät muulit ovat yhdistelmä klassisia tossuja ja muuleja, ja niiden suosio kasvaa tänä vuonna. Paitsi että ne ovat uskomattoman mukavia ja täydellisiä pitkille kesäpäiville, ne tekevät myös jaloistamme optisesti kapeampia. Jos haluat saada muodikkaan ja rennon ilmeen, kapeat farkut ja farkkutakki ovat ehdoton klassikko. Yhdistelmä ilmavan haalarin tai trendikkäiden culottien kanssa on myös huomaamaton, trendikäs ja aivan tyylikäs. Pieni nahkalaukku ja mainosvarusteet tuovat tyylikkyyttä ja viimeistelevät ulkoasusi.

Kukkakuvioiset sandaalit asuideoita kesäkengän trendimuuleille

Valkoiset mekot ovat yksi ehdottomista vaatteista jokaisen naisen vaatekaapissa. Jos haluat piristää asioita ja antaa asulle iloisen nuotin, käytä niitä naisten muulien kanssa kirkkaissa väreissä tai kirkkaissa väreissä ja leikkisissä kuvioissa.

Muulit naisille – tyylikkäämpi ulkonäkö ja inspiraatio uudelleen muotoiluun

Babydoll mekot asuideoita kesä muulit naiset

Litteät muulit ovat täydellinen kumppani rentoihin kesäasuihin

Business -asut naiset yhdistävät kesä -äiti -farkut

Naisten muulit, joilla on ohut kantapää, näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä, ​​ja ne voidaan yhdistää täydellisesti toimiston moderniin kesäasuun

Cullotes yhdistää naisten asuja naisten kesän muuleja

Ohuet korkokengät eivät ole sinua varten? Trendikkäät kengät, joissa on tukeva kantapää, näyttävät yhtä upeilta ja tarjoavat enemmän tukea ja vakautta

Nahkaiset muulit naisten kenkien trendit kesällä 2020

3/4 pituiset kapeat farkut ovat ihanteellisia uusien kenkiesi esittelyyn

Äiti -farkut yhdistävät kesän muotitrendit muulit naiset

Muulit yhdistävät mukavuuden ja toimivuuden tinkimättä tyylistäsi

Nahkaiset muulit naisten kenkäsuuntaukset kesäliiketoiminta -asut muodin trendit 2020

Olkaimeton T-paita ja siniset kapeat farkut sopivat täydellisesti upeaan vapaa-ajan asuun kesällä ilman paljon vaivaa. 

Muulit naisten liikeasut kesällä laihat farkut kengän trendit 2020

Pukeudu litteisiin muuleihisi tyylikkäillä pukeutumistyyleillä saavuttaaksesi ainutlaatuisen tasapainon rento trendikkään ulkonäön ja nykyaikaisen eleganssin välillä

Muulit naisten kengän trendit Cullotes yhdistää kesän bisnesasun

Tyylikkäät kengät antavat jopa yksinkertaisimmalle asulle viileän ja raikkaan päivityksen

Kengän trendit kesä 2020 yhdistävät naisten muulit

Ole rohkea äläkä pelkää kokeilla värejä ja malleja

Kengän trendit kesä 2020 muulit naisten muotitrendit

Hienostunutta ja toimistoon valmista ulkoasua varten et voi mennä vikaan laskostetun hameen kanssa

Laskostettu hame -asuideat muulit naisille

Naisten muulit täydentävät klassisen farkkujen ulkoasua ja viimeistelevät sen

Muulit naisten kengän trendit kesäfarkut 2020

Valkoiset farkut kesällä ovat ehdoton pakko, eivätkä ne saisi puuttua missään vaatekaapissa

valkoiset farkut yhdistävät bisnesasun naisten kesäkenkien trendit muulit

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana