15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikä dirndl -väri sopii hiusväriisi ja ihotyyppiisi?

Mikä dirndl -väri punaisiin, ruskeisiin ja vaaleisiin hiuksiin

Jos haluat olla katseenvangitsija kansanfestivaaleilla ja erityisesti vuosittain järjestettävässä Oktoberfestissä, sinun on pidettävä itsesi ajan tasalla uusimmista puku- ja väritrendeistä. Läpinäkymättömät värit ja romanttiset pastellisävyt ovat erityisen suosittuja tänä vuonna. Mutta sopivatko muodikkaat trendivärit todella tyypillesi? Kerromme sinulle, mitkä dirndl -värit sopivat hyvin ruskeisiin hiuksiin, mikä imartelee blondeja ja mikä tekee punapäät erottuviksi.

Mikä dirndl -väri vaaleille hiuksille mintunvihreä ruusu

Määritä ensin ihotyyppisi

Selvittääksesi, mitkä Dirndl -värit imartelevat tyyppiäsi, sinun ei pidä harkita vain hiusväriäsi, vaan myös ihon alaääntä. Vasta kun tiedät, onko ihosi pohjavire lämmin, viileä tai neutraali, voit löytää itsellesi täydellisen Osta dirndl.

  • Lämmin ihon sävy on kellertävä, kultainen sävy.
  • Ominaista viileä ihotyyppi ovat sinertäviä, ruusunvärisiä sävyjä.
  • A neutraali ihon sävy on enimmäkseen persikka-värinen.

Mikä dirndl -väri ruskeisiin hiuksiin

Parhaat dirndl -värit lämpimille brunetteille koralli beige

Parhaat dirndl -värit lämpimille brunetteille

Ruskeat hiukset ja kesäinen ruskea iho korostuvat ihanasti lämpimillä väreillä, kuten aprikoosilla ja korallilla yhdistettynä ruoko vihreään. Rikkaat vihreät sävyt, kuten oliivi, sammal tai jade vihreä, täydentävät täydellisesti ihon keltaista värisävyä ilman, että se näyttää liian kellertävältä. Sameat värit, kuten vanha vaaleanpunainen ja nougat brown, näyttävät myös täydellisiltä. On parasta valita pusero norsunluusta, osterivalkoisesta tai kermanvärisestä kirkkaan valkoisen sijasta, jossa on dirndl -mekko.

dirndl väri ruskeat hiukset 2019 vaaleanpunainen beige korkea kaula

Parhaat dirndl -värit viileille brunetteille

Parhaat dirndl -värit viileille brunetteille vaaleansininen mekko ja punainen esiliina

Viileiden brunettien tulisi etsiä dirndl -mekko tai esiliina, joka on kauniisti kontrastissa vaalean ihon kanssa. Et voi mennä vikaan tyydyttyneillä väreillä, kuten tummansinisellä ja viininpunaisella! Jäiset pastellisävyt, kuten hopea, taivaansininen ja vaaleanpunainen, näyttävät myös erittäin hyviltä vaalealla iholla. Mutta voit myös käyttää vilkkaampia marjavärejä sinisellä valetulla ilman omaatuntoa. Kirkas valkoinen dirndl -pusero saa sinut näyttämään raikkaalta ja energiseltä.

Mikä dirndl -väri vaaleille hiuksille

Minkä dirndlin väri lämmin vaalea tomaatti punainen bordeaux

Lämpimät blondit

Jos sinulla on hunajan vaaleat hiukset ja kultainen iho, oranssin tai punaisen sävyn värit, kuten koralli, aprikoosi, lohi ja vastaavat, sopivat sinulle. Kirkkaat värit, kuten fuksia, omenanvihreä ja violetti, sopivat myös täydellisesti hiusten kultaisiin sävyihin. Jos haluat pukeutua punaiseen, valitse tomaatinpunainen. Ja jos haluat sen olevan vihreä, valitse ruohonvihreä oliivinvihreän sijasta. Lämpimien blondien tulisi välttää viileitä värejä, kuten bluesia, vaaleanpunaisia ​​ja punaisia ​​sinisiä sävyjä, koska nämä voivat saada ihon näyttämään harmaalta.

Viileitä blondeja

Mikä dirndl -väri vaaleaan viileään ihon sävyyn Vaaleansininen mekko, jossa on norsunluu

Blondien, joilla on vaalea, vaalea iho, tulisi välttää kirkkaita värejä kuten oranssia, punaista ja kultaa. Pastellivärit, kuten mintunvihreä, Laventeli, vauvan sininen ja kaikki muut värit, joissa on sininen tai harmaa pohjaväri, erityisesti imartelevat posliini -ihoa. Seuraava peukalosääntö koskee harmaata: mitä vaaleampi ihon sävy, sitä tummempi harmaa sävy – ja päinvastoin. Esimerkiksi antrasiitti dirndl saa siniset silmät loistamaan ja näyttää hyvältä vaaleanpunaisella esiliinalla.

Dirndl väri harmaa vaaleanpunainen esiliina vaaleat hiukset siniset silmät

Mikä dirndl -väri punaisilla hiuksilla

dirndl -värit punaisilla hiuksilla lämmin ihonväri aprikoosinsamunvihreä

Punapäät, joilla on lämmin iho, sopivat yleensä parhaiten syksyn ja maan sävyihin, kun taas värit, joissa on paljon sinistä tasaisempaa vaaleaa ihoa ja viileitä sävyjä. Erityisesti tummat vihreät ja ruosteen värit näyttävät olevan tehty lämpimälle punatukkaiselle tyypille. Toisaalta punapäät, joilla on viileä ihonväri, eivät voi mennä pieleen jalokivisävyillä, kuten safiirinsininen, smaragdinvihreä, ametisti -violetti ja rubiininpunainen. Naisten, joilla on punaiset hiukset, tulisi ehdottomasti välttää pastellivärejä.

Minkälainen dirndl -väri punapäälle on vaalea iho vaaleanpunaisella pohjavärillä.Violetti dirndress smaragdinvihreällä

Previous Post
Akryyli -joulukuusi heijastaa jännittäviä valotehosteita
Next Post
Leivonta jouluksi lapsille ja aikuisille – hauskoja jälkiruokaideoita