15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sukkahousujen yhdistäminen: Syksyn kenkäsuunta on helppo muotoilla jokapäiväisessä elämässä!

Asu tulee todella täydelliseksi vain oikeilla kengillä. Karkeista nilkkureista rumaihin lenkkariin ja tyylikkäisiin valkoisiin saappaisiin – syksyn ja talven kengän trendeissä on jotain jokaiseen makuun tänä vuonna. Mutta tällä hetkellä valokeilaan on nousemassa toinen trendi, joka tuo raikasta ilmaa kenkävalikoimaamme, nimittäin sukkasaappaat. Ja se ei todellakaan yllätä meitä ollenkaan – kengät ovat uskomattoman tyylikkäitä ja mukavia samaan aikaan ja saavat myös jalat näyttämään pidemmiltä. Olipa sitten jokapäiväiseen käyttöön, toimistoon tai juhliin – saappaat ovat todellisia monipuolisia ja parantavat ulkoasua hetkessä. Oletko valmis päivittämään syksyn vaatekaappisi? Lue lisää saadaksesi käsityksen sukkasaappaiden parittamisesta ja kuinka monipuolinen suuntaus on. Lupaamme sinulle – tulet myös rakastumaan tyylikkäisiin malleihin!

Sukka saappaat yhdistää äiti farkut asu ideoita syksyyn

Sukat ovat myös vahvasti edustettuina tällä kaudella ja ovat syksyn ja talven 2020/21 suosituimpia kenkäsuuntauksia. Olipa tasainen, kantapää, juuri nilkkojen yläpuolella tai pikemminkin ylipolvensaappaat – muotimerkit ja suunnittelijat houkuttelevat meitä monilla malleilla, jotka antavat asuillemme trendikkään aksentin. Kapea, joustava kengän muoto sopii hansikkaana, venyttää jalkojamme optisesti ja asettaa ne parrasvaloihin erityisen naisellisella tavalla.

Sukkahousujen yhdistäminen: mitkä ovat trendikengät?

Syksyn asuissa toimistokenkien trendeissä yhdistyvät naisten sukkahousut

Sock Boots tulee englannista ja tarkoittaa karkeasti “sukkisaappaita” saksaksi. Onko se nyt saappaat vai sukat? Vastaus on – molemmat! Sukat ovat yleensä saappaita, joissa on korkea joustava varsi, joka istuu erittäin tiukasti nilkkojen ympärille. Aivan kuten sukat. Ja juuri näiden yhdistelmä tekee tyylikkäistä kengistä niin viileitä ja ainutlaatuisia. Lukuisia tarroja, kuten Balenciaga, Gucci tai H&M ja Zara ovat omaksuneet kengän trendin. Joten ei ole ihme, että sukkasaappaat ovat löytäneet tien kenkäkaappeihimme. Niitä on nyt saatavana kaikissa kuviteltavissa väreissä, malleissa ja väreissä, jotta jokainen muodinpitäjä voi löytää täydellisen parin makuunsa ja tyyliinsä.

Trendikengät korostavat asujamme upeasti

Syksyisten sukkisaappaiden liikeasut yhdistävät naisten muodin trendit 2020

Viime vuodesta lähtien olemme voineet ihailla sukkahousuja monien tähtien ja muodin vaikuttajien jaloissa. Olipa ne laadukkaasta sametista, satiinista tai pikemminkin nahasta – kengät muodostavat todellisen muodin ja niitä voidaan käyttää mihin tahansa tilanteeseen. Olipa tyylikäs toimistoon tai juhliin tai rentoutumiseen rentoon iltapäivään tyttöjen kanssa – sukkahousut voidaan integroida taitavasti mihin tahansa ulkoasuun!

Yhdistä rahtihousujen asuideat sukkisaappaat

Riippumatta siitä, miten päätät käyttää trendiä, sinun on tiedettävä yksi kultainen sääntö. Jotta kengät esitetään oikein, sinun on yhdistettävä sukkahousut siten, että saappaan ja vaatteen väliin tulee hieman ihoa. Leveät rahtihousut ovat täysin trendikkäitä tänä syksynä ja yhdessä tyylikkäiden kenkien kanssa luovat ainutlaatuisen tauon tyylissä.

Äiti Farkut Asuideat Kenkäsuunnitelmat Syksy Talvi Naisten Sukkahousut Asut

Parasta kengän trendissä on, että se antaa meille paljon luovaa vapautta ja sopii sekä muodollisiin asuihin että urheilulliseen, rentoon arkeen. Käytä ilmavaa mekkoa tai suosikkifarkkujasi saappaiden päällä saadaksesi jännittävän ja täysin uuden ilmeen. Toinen hieno ja trendikäs muotoiluvaihtoehto olisi yksinkertaisesti työntää housut kevyesti saappaiden varteen.

Käytä sukkahousuja hameen tai mekon kanssa ja sinulla on täydellinen bisnesasu syksyyn

Laskostettu hame yhdistää kengän trendit syksy talvi 2020 sukkisaappaat

Se, että ulkona on kylmempi, ei tarkoita sitä, ettemme voi käyttää suosikki kesämekkojamme ja -hameitamme. Saat toimistolle tyylikkään ja vaivattoman asun yhdistämällä kauniit laskostetut hameet helposti uusiin sukkasukkiisi. Yhdessä ulkonäkö luo kauniin siluetin ja takaa, että olet tyylikkäästi pukeutunut myös vuoden kylmempinä kuukausina. Tiukat sukkasaappaat sopivat erityisen hellävaraisesti ja tyylikkäästi ilmaviin, vasikanpituisiin mekkoihin tai puseroihin.

Jotain rohkeille keskuudessanne: sukkasaappaat ylipolven näköisessä muodossa aiheuttavat tunteen

Yhdistä kapeat farkut asuihin syksyllä ylipolvensaappaat

Jos haluat hahmoa halailevan ja rohkean ulkonäön, joka kiinnittää kaikkien huomion, voit valita syksyksi sukkahousut ylipolven ulkoasussa. Variantin voi muotoilla upeasti lyhyillä kesämekkoilla ja -hameilla sekä kapeilla farkkuilla.

Sukkahousut yhdistävät kengän trendit syksy -talvi 2020

Vaaleanväriset kengät ja saappaat ovat erittäin käteviä etenkin syksyllä ja talvella. Sen avulla voit paitsi lisätä muodikkaita aksentteja asuusi, mutta myös tuoda väriä pimeisiin päiviin. Entä esimerkiksi, jos yhdistät klassisen bleiserin ruutukuvioon purppuraisten sukkahousujen kanssa? Tämä antaa muutoin klassisen ja tylsän liiketoiminnan ulkoasun jännittäväksi ja virkistäväksi. Erityisen sopivia ovat mallit, joissa on lohko -kantapää, jotka ovat uskomattoman mukavia ja yhtä viileitä ja tyylikkäitä.

Yhdistä sukkasaappaat: kaunein ulkonäkö uudistaa

Midihame yhdistää kenkäsuunnitelmat syksyn 2020 naisten asuihin

Ylipolven näköiset nahkakengät luovat täydellisen kontrastin ilmaviin kesämekkoihin

Nahkasaappaat yhdistävät sukkisaappaat syksyyn

Klassiset mustat sukkasaappaat ovat todellisia monipuolisia ja voidaan yhdistää melkein mihin tahansa

Nahkatakissa yhdistyvät syksyiset asut, minihame ja sukkasaappaat

Ylipolven näköiset sukkahousut pitävät jalat lämpiminä ja antavat asulle modernin, virkistävän kosketuksen

Yhdistä ylipolven saappaat asuihin syksyn sukkahousuihin

Huppari + nahkahame + sukkasaappaat = syksyinen asu, joka kannattaa kokeilla mahdollisimman pian!

Ylipolvensaappaat yhdistävät nahkahameasun

Yhdistä midihame sukkisaappaisiin saadaksesi kiillotetun mutta tyylikkään ilmeen

Polka dot -kuviot yhdistävät sukkabotien asuja syksyyn

Näytä housujen ja kenkien välissä ihoa, jotta sukkisaappaat näkyvät täydellisesti

Sukkahousut yhdistävät syksyn asuja toimistojen naisten muotitrendeihin

Jopa trendit ovat pakkomielle kenkäsuuntauksesta ja osoittavat meille, kuinka viileitä ja monipuolisia sukkisaappaat todella ovat

Sukat saappaat yhdistää nahkatakki asuja syksyllä äiti farkut trendi

Nilkkurit antavat asuillemme viimeistelyn ja saavat jalat näyttämään pidemmiltä

Sukkahousut yhdistävät saappaiden trendit syksyllä 2020 rahtihousut

Saat täydellisen ilmeen päivästä iltaan yhdistämällä sukkahousut nahkahameeseen ja leikkisään paitapuseroon

Sukka saappaat yhdistää mini hame asuja syksyllä

Viileät nilkkurit ovat täydellinen tapa pukeutua kesämekkoihimme myös syksyllä

Yhdistä kesämekot syksyllä sukkisaappaissa

Urheilutrendi on edelleen erittäin suosittu tällä kaudella

Tennishame -asuideat sukkasaappaat yhdistävät muodin trendit syksy talvi 2020

Tyylikäs haalari ja mustat sukkasaappaat – kaikki mitä tarvitset näyttääksesi tyylikkäältä ja tyylikkäältä

Victoria Beckhamin asuissa yhdistetään haalari syksyllä

Previous Post
Syksyn kampaus 2016 – suosituimmat trendit ja hiusten värit
Next Post
Avaa, kun teet kirjeitä itse – 22 luovaa aihetta ja ideaa