15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyiset muotitrendit ja inspiraatiota uuteen ulkoasuun: tämä on trendi syksyllä 2018!

laskostettu hame yhdistettävä syksy musta pusero mokkanahkainen viininpunainen

Monien on vaikea sanoa hyvästit lämpimille kesäpäiville ja ilmaville, värikkäille vaatteille. Mutta tänä syksynä meitä odottavien suurten muotitrendien näkymä on ehdottomasti lohdutus. Koska yksi asia on varma – viileä kausi ei todellakaan ole harmaa ja synkkä! Tässä syksyn 2018 kuumimmat trendit.

Syksyn trendit muoti laskostettu hame polvipituinen puna-punainen vyötärövyö leopardikuvioinen valkoinen pusero röyhelöillä

Lämpimät maanväriset sävyt, kukka- ja eläinpainatus

Ei uusi, mutta todistettu suuntaus – kukka- ja eläinjäljet ​​pysyvät suosittuina myös syksy -talvikaudella 2018. Leon, käärmeen, seepra ja värikkäiden kukkien ansiosta muotitietoiset voivat pysyä hyvin pukeutuneina. Kuitenkin lämpimät maanvärit, kuten oranssi, okra, kulta ja bordeaux, jotka on toteutettu erittäin tyylikkäästi useiden suunnittelijoiden toimesta, ovat uusia syksyllä.

Oranssi -ruskeat ruudulliset housut yhdistettynä valkoiseen silkkipuseroon syksyllä 2018

Timanttien kuningatar on valttikortti

Britchic on palannut muodiin, ja viileiden tartanien kanssa jokainen ilme on paljon kodikkaampi. Hameet, housut ja takit, joissa on ruudullinen kuvio, pitävät sinut lämpimänä eivätkä näytä pieniltä. Monet tuotemerkit, kuten Esprit, ovat hyppineet vaunun päälle ja yllättyneet katseenvangitsijoista tarkastetussa ilmeessä. Urheilullinen pusero tai sellainen Espritin ruudulliset housut naisille Muotitietoisen naisen vaatekaappi ei saisi puuttua tänä syksynä ja talvena.

Ei lainkaan tukkoinen – vakosametti ja tweed ovat jälleen muodissa

Tunnettuja suunnittelijoita, kuten Prada ja Kuivaa van Noten takaisin tweediin ja vakosamettiin. Ja tänäkin vuonna karkea kangas on edelleen trendissä – etenkin maanläheisissä sävyissä. Tänä vuonna langan tai tweedin yhdistelmät päästä varpaisiin ovat erittäin suosittuja.

Yhdistä harmaa poncho vaaleanpunaiseen kuvioon ja farkut syksyllä

Miksi, pehmeä ja mukava – neuleet ja ylisuuret

Kunnianosoitus 1980 -luvulle – hahmottelun sijaan ylisuuri on trendi syksyllä 2018. Bleiserit, villapaidat, takit ja takit tulevat tällä kaudella plus -kokoisina ja imartelevat jokaista naista pukeutumiskoosta riippumatta. Toinen trendi tulevalle syksykaudelle – ylisuuret palat valmistetaan usein mukavista, lämpimistä neuleista – täydellinen asu syksyn kävelylle ja kodikkaille iltaisille takan äärellä.

Pehmeät ja kodikkaat neuleet ja ylisuuret denim -saappaat kuuluvat asuun

Lakka ja paljetteja – kiiltoa ja kimallusta juhlakauteen!

Täydellinen vastakohta vakosamettihousuille ja ylimitoitetuille puseroille on toinen trendi syksyllä 2018 – kaikki mikä kiiltää, on jälleen mukana! Takit, housut, takit ja jopa mekot, jotka on valmistettu vinyyli- tai kiiltonahasta, ovat jälleen muodissa. Ja ne sopivat täydellisesti viileään ja kosteaan vuodenaikaan, koska ne ovat melkein aina sateenkestäviä ja erittäin helppo pestä pois. Ja syksyn myötä tulee juhlakausi: joulu ja uudenvuodenaatto ovat käytännössä aivan nurkan takana. Mistä fashionistit ovat erityisen iloisia – kimaltelevia paljetteja mekkoista, housuista, paidoista ja puseroista ei saisi puuttua missään juhlissa tänä vuonna. Juhlapuvun kanssa Balmainilta tai Dolce & Gabbana nainen on katseenvangitsija kaikkialla!

Paljetti mekko kulta kupari glitter v-pääntie syksy

Muulit – edelleen vuoden 2018 trendikenkä

Ne olivat jo hitti kesällä, ja ne ovat ehdottomasti trendikkäitä myös syksyllä – tyylikkäät muulit kaikissa muodoissa ja väreissä. Olipa korkeat tai litteät korkokengät, suljetut tai avoimet tai piippaavat varpaat – tänä vuonna kukaan ei voi sivuuttaa trendikkäitä tossuja. Muulit eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös erittäin mukavat käyttää ja ne voidaan yhdistää täydellisesti sekä farkkujen että pitkien mekkojen kanssa.

Syksyn 2018 trendivärit – se on värikäs ja haalea!

Syvä violetti, kirkkaan punainen, kirkkaan vaaleanpunainen tai raikas limenvihreä – syksy- ja talvikuukaudet 2018/2019 ovat kirkkaita ja värikkäitä. Tulevan kauden suunnittelijat osoittavat jälleen rohkeutta käyttää värejä, ja neuleet, mekot ja takit ovat kirkkaina harmaana syksynä. Jos tällaiset värit ovat liian silmiinpistäviä sinulle – ei hätää, hieman mykistetyt sävyt, kuten ruosteenpunainen tai oliivinvihreä, ovat myös erittäin suosittuja tulevina kuukausina.

Naisten puku kirkkaanpunaisena ja housujen trendiväri syksykaudella 2018

Unsplash.com © aoneil01, anabelfz, oleomello, the_modern_life_mrs, stephtcook, petebellis CCO Creative Commons

Pixabay.com © Anna_Bella CCO Creative Commons

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille