15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaapin siistiminen – vinkkejä ja tarkistuslista kevään siivoukseen

Vaatekaapin siivous, kevätpuhdistus-vaatteiden lajittelu-muokkaaminen

Kevät on täällä ja on korkea aika puhdistaa koko asunto perusteellisesti. Ikään kuin raikas ilma ja lämmin sää saisivat meidät tulemaan uusiin energioihin ja aloittamaan uuden alun. Vuosittainen kevätsiivous ei tarkoita pelkästään kaiken lakaisemista, puhdistamista ja pesemistä, vaan myös saastuneiden alueiden poistamista – tavaroiden lajittelemista, kellarien puhdistamista ja vaatekaappien siistimistä. Siivoaminen on kuin rituaali ja yksinkertaisesti hyväksi sielulle. Pitkän talven jälkeen on uskomattoman hauskaa tehdä tilaa uusille kevättuotteille, tai?

Riippumatta siitä, onko vaatekaappi suuri tai pieni, jossain vaiheessa jokainen säilytystila saavuttaa rajansa. Viime vuoden kyselyn mukaan Naiset omistavat keskimäärin 118 vaatekappaletta ilman sukkia ja alusvaatteita. Kuitenkin tunnettu ilmiö esiintyy uudestaan ​​ja uudestaan ​​joka kausi: vaatekaappi täynnä, mutta ei mitään pukeutumista. Vaihe yksi täydelliseen vaatekaappiin on mucking out! Hyödynnä kevätsiivous ja muodosta järjestyksellinen vaatekaappi vaatteilla, jotka ovat täydellisiä vuodenaikaan. Tänään jaamme muutamia kaaoksenvastaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit siivota vaatekaappisi. Kevät, sotku!

Kaapin siistiminen – vaihe 1. Mucking ja lajittelu

Kaapin siistiminen, vanhojen tavaroiden pinoamisjärjestelmän lajittelu

Ensin sinun täytyy tyhjentää vaatekaappi ja lajitella kaikki talvikauden vaatteet, pakata ne ja säilyttää ne kellarissa seuraavaa talvea varten. Katso myös läheltä nykyistä kevään vaatekaappia ja selvitä kaikki. Se, mitä et käytä, ei sovi tai on kulunut, tulee pois. Unohda tekosyitä, kuten “Voisin tehdä sen viiden vuoden kuluttua, kun olen laihtunut tai laitoin uudelleen harjoittelemaan”. Säilytä vain ne palaset, joita todella nautit. Esitä itsellesi selkeitä kysymyksiä, anna rehellisiä vastauksia äläkä ajattele, kuinka paljon vaate maksoi kerran. Se on ohi ja sinun on yksinkertaisesti erotettava tällaisista kaapin tammista. Jopa suosikkiosien, jotka ovat esimerkiksi kuluneet tai pullistuneet, on mentävä jossain vaiheessa.

Vaatekaapin siivoaminen-siivous-lajittelu-heittäminen pois-lahjoittaminen-myyvä vaatetus

Kun käyt läpi vaatteitasi, jaa kaikki vaatteet kolmeen kasaan:

  • Säilytä – Mitä pidät edelleen, käytä sitä säännöllisesti ja tunne olosi hyväksi
  • Hävitä / anna pois – kaikki, mitä ei ole käytetty lainkaan viimeisen vuoden aikana, kaikki, mikä ei enää sovi tai joka on ollut muodista pitkään

Poikkeukset: mitä käytetään vain tietyissä tilanteissa, kuten ilta- tai cocktail -mekot ja farkut, jotka ovat vain yhden koon korkeammat kuin nykyinen koko.

  • Ehkä / en tiedä – Voit käydä tämän kasan läpi vielä kerran aivan lopussa. Ole realistinen päätöksen suhteen. Jos olet edelleen epävarma sen jälkeen, voit pakata nämä osat laatikkoon ja säilyttää ne kellarissa joka tapauksessa.

Päätöksenteon apuvälineet: tarvitsenko todella tämän hameen? Voinko vaihtaa nämä housut suhteellisen helposti ja halvalla? Voinko vaihtaa vaatteen ajoissa??

Ja mitä tehdä “polun” kasalle? Ystävien antaminen, lahjoitukset hyväntekeväisyysjärjestöille, vaatekokoelmien lisääminen, myyminen käytettyjen verkkoalustoilla tai perinteisillä kirpputoreilla. Tai miksi ei järjestetä vaihtojuhlia?

Kaapin siistiminen – vaihe 2. Järjestä ja korjaa asiat

Siistit vaatekaapin laatikot-järjestä-lokerot-puserot-alusvaatteet

Ennen kuin laitat vaatteet päälle, pyyhi kaapin kaikki pinnat hyvin. Lajittele kaikki tuotteet vaatetyypin (hameet, mekot, topit, housut) tai tyylin (työasu, arki, ulkoilumekot) mukaan. Lajittelu värin mukaan, esimerkiksi vaaleasta tummaan, näyttää hyvältä, mutta on hieman epäkäytännöllistä. Tärkeintä on, että kaikki on käsillä ja löydetään nopeasti.

On myös suositeltavaa ripustaa vaatteet ripustimiin sen sijaan, että taittaisi ne ja pinoisi ne lokeroon. Silitysvälineet ovat paljon selkeämpiä ja mitä kirkkaampi vaatekaappi on, sitä nopeammin voit koota täydellisen asusi aamulla.

Vaatekaapin siistiminen-järjestäminen-apuvälineet-laatikon ripustimet

Hanki myös organisatorisia apuvälineitä, kuten läpinäkyvät säilytyslaatikot, vetolaatikoiden jakajat suurille laatikoille ja pyörivät moduulit sokeita kulmia varten. Suunnittele vaatekaappiin optimaalinen organisaatiojärjestelmä. Käytännöllinen idea olisi merkitä ripustimet värillisillä nauhoilla tai osastoilla tarroilla.

3. Osta oikein ja aloita kevät muodikkaasti

vaatekaapin siivous-kevätpuhdistus-uudet mallit-pitsi-pusero-kerma

Jos kaapissasi on enemmän tilaa muokkaamisen jälkeen ja enemmän rahaa taskussa ylimääräisten vaatteiden myynnin ansiosta, voit tietysti hemmotella itseäsi ostoskierroksella. Ostoksilla myymälässä voit säästää jopa 60 prosenttia tavaroista edellisen vuoden kokoelmista ja ylituotannosta. päällä Factory-Outlets.org Löydät esimerkiksi luettelon yli 500 myyntipisteestä Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä, joissa tarjotaan korkealaatuista muotia alennettuun hintaan. Suodatin Aluehaku auttaa sinua löytämään tarjouksia lähelläsi.

vaatekaapin siivous-kevät-vaatekaappi-ruusu-kuninkaallinen-trendikkäät värit

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, muutamia vinkkejä edulliseen metsästykseen ja täydelliseen kevään vaatekaappiin:

  • Korvaa tummat tuoreilla kevään väreillä, kuten keltaisella, vaaleansinisellä, vaaleanpunaisella ja mintunvihreällä, mikä tekee jokaisesta asusta kevyemmän ja leikkisämmän.
  • Osta monipuolisia kappaleita, jotka voidaan yhdistää eri tavoin siirtymäkaudella kerrostetun trendin mukaan. Tämä sisältää täydellisesti istuvat topit valkoisena tai beigenä, ylisuuret bleiserit, pitkät neuletakit jne..
  • Pitsipuserot eri väreissä ja muunnelmissa ovat klassisia ja tyylikkäitä, ja ne voidaan yhdistää täydellisesti housujen tai farkkujen kanssa.
  • Tunikat ja puserot, joissa on kukkakuvioita ja jotka on valmistettu virtaavista kankaista, imartelevat hahmoa ja näyttävät erityisen tyttömäisiltä ja rennoilta.
  • Sijoita ajattomiin klassikoihin, kuten trenssitakkeihin, housuihin ja pieneen mustaan ​​mekkoon, joka on kanssasi vuodesta toiseen.

vaatekaappi-siisti-kevät-vaatekaappi-järjestä-kirkkaat värit

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä