15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Älykäs rento ulkoasu – mitä pukeutumiskoodissa tulisi ottaa huomioon?

Älykäs rento pukeutumiskoodi-naiset-miehet

Pukukoodi määrittää tapahtuman pukeutumiskoodin, ja sitä kysytään yhä useammin eri tapahtumissa. Näin varmistetaan, että yksi tai toinen vieras ei näytä alipukeutuneelta tai ylipukeutuneelta. Smart casual -pukukoodista on tullut paljon tärkeämpää viime vuosina, ja se sekoitetaan usein business casualiin. Mitä “Smart Casual” todella tarkoittaa? Mitä miehet ja naiset käyttävät tällä pukeutumiskoodilla? Mitä tekemistä ja kieltäytymistä tällaisen asun kanssa on? Paljastamme vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin artikkelissa!

Mikä on smart casual??

älykkäät rento-miehet-farkut-kengät-bleiserit

Saksassa “smart casual” on kirjaimellisesti käännetty “tyylikkäästi epäviralliseksi”, joten on helppo erehtyä. Kyse ei siis ole täysin epämuodollisista vaatteista, vaan rennosta liiketyylistä asusta, jota käytetään yleensä työjuhlissa työtovereiden kanssa tai työmatkoilla. Tämän pukeutumiskoodin avulla on tärkeää löytää kultainen keskitie urheilullisuuden ja tyylikkyyden välillä ylittämättä rajoja.

fiksu rento naisten rock -paita

Smart casual -pukukoodia ei käytetä vain virallisiin kutsuihin, vaan se valitaan myös usein drinkille tai illalliselle työtovereiden kanssa. Nuorissa, dynaamisissa yrityksissä, esimerkiksi mainosteollisuudessa, tämä ilme sopii myös toimistovaatteiksi. Tässä tapauksessa on kuitenkin tärkeää, ettet pukeudu tyylikkäämmin kuin pomo ja samalla et näytä rennommalta kuin kollegasi. Tällaisissa yrityksissä voit ilmaista persoonallisuuttasi luovammalla asulla, mutta sinun on myös sopeuduttava sopivaan työympäristöön.

Mikä on naisten rento pukeutumiskoodi? Vinkkejä ja 10 kultaista sääntöä

Yhdistä miesten bleiserit farkkuihin, paitoihin ja vastaaviin – 20 tyylikästä asua

Smart Casual Wedding – Paljon muotoiluvinkkejä ja inspiraatiota!

smart-casual-look-men-pattern-shirt-bleiseri

Yleensä “erilainen asu kuin työssä” on tämän pukeutumiskoodin tärkein vaatimus. Joten et voi käyttää samoja vaatteita, joita käytät töissäsi päivittäin. Ennen kaikkea kiinnitä huomiota ei-ammattimaisiin vaatteisiin, jotka ovat älykkäitä, eli tyylikkäitä ja miellyttäviä. Jos esimerkiksi sinut kutsutaan puutarhajuhliin, olet varmasti oikeassa smart casualin ja tasokkaiden arkivaatteiden kanssa.

Smart casual -pukukoodi miehille

smart-casual-dresscode-miesten puku

Miesten ilme vaatii täydellisen tasapainon rentouden ja tyylikkyyden välillä. Vaikka vaatteiden tulisi olla rentoja, pukua ei tarvitse jättää pois. Paras yhdistelmä tähän pukeutumiskoodiin on täsmälleen yksi puku, esimerkiksi puuvilla, popliini tai naru, yhdessä avoimen paidan kanssa ilman solmioa. Solmion sijasta voidaan käyttää kontrastitaskua. Joten koko asu näyttää älykkäämmältä ja ilmaisee tiettyä eleganssia.

tyylikäs rento miesten puku

Kun valitset pukua, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota mykistettyihin väreihin ja tummempiin sävyihin. Se on parasta yhdistää pitkähihaiseen paitaan, joka on joko tavallinen tai hienovarainen. Jos pidät siitä hieman näkyvämmin, voit pukea leikkisän, kuviollisen paidan yksivärisen puvun alle ja lisätä siten korostusta asuun. Älykkään rento ulkoasun avulla sinun pitäisi kuitenkin näyttää huomaamatonta eleganssia, joten on parempi olla liioittelematta kuvioita ja kirkkaita värejä.

smart-casual-dresscode-miesten solmio

Toisin kuin business casual -pukukoodi, solmio jätetään yleensä pois tyylikkäästä casual -ilmeestä. Voit kuitenkin käyttää niitä halutessasi, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. Siksi suosittelemme malleja ja malleja, jotka ovat mahdollisimman huomaamattomia eivätkä tee ulkoasusta liian “virallista” tai “liike -elämää”. Kylminä kuukausina solmio voidaan piilottaa vastaavan puseron alle ja pukeutumissääntöjä noudatetaan.

smart-casual-look-miesten-takki-paita

Riippumatta siitä, onko se osa koko pukua vai täydentää tyylikkäitä farkkuja tai housuja, takki tai bleiseri on yksi smart casual -näytön perusasioista. Takki on kuitenkin ehdottomasti käytettävä pitkähihaisen paidan päällä. T-paidat ja poolopaidat eivät siis ole sallittuja. Tämän pukeutumiskoodin tarkka asu riippuu myös säästä ja tarkasta tapahtumasta. Joten kesäpuutarhajuhlissa voit mahdollisesti pärjätä ilman takkia ja käyttää vain avointa paitaa ja tyylikkäitä housuja.

smart-casual-look-mens-fashion-ideoita

Rento, mutta tyylikäs ulkoasu kannattaa valita korkealaatuisista housuista. Tämä voi olla osa koko pukua, mutta flanellihousut, chinot ja vakosamettihousut ovat ehdottomasti oikea valinta. Joten puku itsessään ei ole pakollinen. Voit myös käyttää farkkuja tyylikkään rento ilmeen saamiseksi, mutta siihen on joitain rajoituksia. Tämän pukeutumiskoodin farkkujen tulisi olla tummansiniset, eivätkä missään tapauksessa ryppyisiä tai liian löysiä. Ennen kaikkea vaatteiden pitäisi näyttää uusilta, minkä vuoksi denim -farkut eivät ole toivottavia.

smart-casual-men-paita-housut-vyö

Riippumatta siitä, sopivatko housut täydellisesti vai eivät, tyylikäs vyö on aina osa tätä pukukoodia. Mitä tulee jalkineisiin, nahkaiset nahkaiset miesten kengät, kuten Derbies tai Brogues, ovat ihanteellisia tyylikkääseen rentoun ulkoasuun. Ne eivät tietenkään ole ainoa vaihtoehto. Voit myös yhdistää asun klassisiin nahkakenkäihin tai tyylikkäisiin tummanvärisiin lenkkariin. Kenkien suhteen ehdottomia kiellettyjä ovat lenkkarit ja nahkakengät. Asun pyöristämiseksi housujen kanssa käytetään vastaavia sukkia.

dresscode-smart-casual-miesten-asuja

Värien valinta on erityisen tärkeää täydellisen smart casual -näytön kannalta. Pukukoodin tunnuslause on aliarviointi, joten huomaamattomat värit ovat paras päätös. Sekä housut että bleiserit ja paidat on tarkoitettu. Syksyn ja talven etsimiseen paita voidaan korvata hienolla materiaalilla, kuten kashmirilla, valmistetulla kauluspaidalla. Vaihtoehtoisesti voit pukeutua V-pääntiellä tai pyöreällä pääntiellä puserosi päälle.

fiksut rento miehet näyttävät farkut

Kun olet löytänyt täydellisen asun, voit nyt viimeistellä ulkonäköäsi. Smart casual -pukukoodilla lisävarusteiden tulee pyöristää koko ulkonäkö, mutta ne eivät silti saa liikaa huomiota. Miehille riittää tyylikäs rannekello ja sormus. Riippuen asusta voit kuitenkin lisätä kalvosinnappeja ulkoasuun. Et tarvitse muuta kuin tarvikkeita.

Älykäs rento ulkoasu naisille

smart-casual-naisten-puku-peeptoes

Ja mitä naiset todella käyttävät smart casualissa? Tämä pukukoodi ei ole yhtä tiukka naisille kuin miehille. Naisella on useita vaihtoehtoja sopiville asuille ja vaihtoehtoja on huomattavasti enemmän. Yleensä heidän tulee pukeutua tyylikkäästi ja tyylikkäästi, kuten toimistossa. Et vain voi mennä vikaan tummien housupuvun kanssa, jossa on vaalea pusero tai puku. Hienot kuviot ovat myös mahdollisia ja varmistavat rento ilmeen.

smart-casual-look-ladies-shirt-villapaita

Kaikenlaiset housut, kuten chinos tai työhousut, ovat erityisen suosittuja tämän ilmeen vuoksi. Ennen kaikkea niiden ei pitäisi olla liian löysiä ja näyttää tyylikkäiltä. Voit joko yhdistää housut yhteen sopivan puseron ja bleiserin kanssa tai valita paidan ja puseron yhdistelmän. Kiinnitä aina huomiota mykistettyihin väreihin ja väriyhdistelmiin. Joten sekoitus värejä ja erilaisia ​​kuvioita on täysin kielletty.

fiksu rento naisten hamepaita

Useimmat naiset tuntevat olonsa aina hyväksi ja erityisen naiselliseksi hameessa. Siksi hame on hyvä vaihtoehto lähes jokaiselle pukeutumiskoodille. Hameet ovat tietysti sallittuja myös smart casualsissa, jos ne eivät ole lyhyempiä kuin käden leveys polven yläpuolella. Ne voidaan yhdistää puseroihin, paitoihin ja jopa T-paitoihin, ja niitä tulee aina käyttää sopivien kenkäparien kanssa. Laskostettu hame yhdessä mukavan puseron kanssa luo varmasti ilmeen.

pukeutumiskoodi-älykäs-rento-naisten-hame

Yhtä hyvä yhdistelmä keväälle ja kesälle ovat hameet, joissa on tyylikkäät puserot. Tässä tarkoitetaan villapaitaa, joka ei ole liian paksu tai liian löysä ja jossa ei ole tulosteita tai merkintöjä. Sen pitäisi olla hameen kanssa sovitettu väri, jotta molemmat luovat tyylikkään kokonaiskuvan. Sukkahousut ovat myös tarpeen, mutta ne voidaan jättää pois kuumalla säällä.

Huomautus: Jos päätät villapaidasta tai T-paidasta tällä pukeutumiskoodilla, kiinnitä aina huomiota korkealaatuisiin materiaaleihin ja ulkoasuun.

pukeutumiskoodi-älykäs-rento-hyvät-farkut-bleiseri

Naiset voivat kuitenkin pukeutua hieman epämuodollisemmin tämän pukukoodin avulla. Naiset voivat käyttää laadukkaita tummia farkkuja yhdistettynä kauniiseen puseroon ja puseroon. Farkkuissa ei kuitenkaan saa missään tapauksessa olla kyyneleitä tai olla liian leveitä. Sinun tulisi myös välttää käytettyä ulkoasua.

fiksut rento naisten asufarkut

Mitä tulee päällysvaatteisiin, sinun tulee käyttää tyylikästä takkia kylminä kuukausina. Nahkatakit ja parkat eivät ole osa tyylikästä rentoa ulkoasua, ja ne tulisi jättää vapaa -ajalle. Syksyllä ja talvella bleisereitä pidetään parhaimpina päällysvaatteina.

Tätä pukukoodia vastaavat kengät ovat kiinni eivätkä liian korkeat. Litteät mutta tyylikkäät kengät, kuten ballerinat, mokkasiinit tai Chelsea -saappaat, ovat ihanteellisia tähän, ja ne on sovitettava yhteen käsilaukun kanssa, jos mahdollista.

fiksu rento naisten denim -bleiseri

Joskus on helpompi noudattaa pukukoodia, kun tiedät, mitkä vaatteet eivät sovi ulkoasuun. Olemme luoneet pienen luettelon kielletyistä vaatteista, joita tulisi välttää smart casual -asuissa naisille.

  • Upeat kuviolliset vaatteet
  • läpinäkyvät puserot
  • satojen yläosat
  • T-paitoja, puseroita ja puseroita painatuksella
  • kevyet tai leveät farkut, joissa on kyyneliä tai käytetty ilme
  • urheilulliset kengät, kuten lenkkarit ja lenkkarit
  • löysät saappaat tai nahkasaappaat, joissa on suuret soljet
  • Sandaalit ja varvastossut
  • ylisuuret naisten laukut

pukeutumiskoodi-älykäs-rento-hyvät-look

Toisin kuin miehet, naisten ei tarvitse pidätellä tämän pukeutumiskoodin asusteita. Naisen ulkonäköä täydentävät jalo ketjut, hienot rannerenkaat ja tyylikkäät rannekellot sekä tyylikkäät korvakorut. Oikeilla koruilla jopa arkivaatteet, joissa on farkut ja T-paita, voidaan päivittää välittömästi.

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä