15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Club Of Gents suunnittelee tyylikästä muotia modernille herrasmiehelle

business-look-suit-modern-man-plaid-kuvio

Ei ole niin vaikeaa olla herrasmies nykymaailmassamme. Nykyaikaisella herralla on maku, parhaat käytöstavat ja pukeutuu tyylikkäästi. Hänellä on ainakin yksi puku kaapissaan ja hän voi sitoa oman solmionsa. Hän näyttää aina luottavaiselta ja pätevältä. Tutkimukset osoittavat, että vaatteet voivat vaikuttaa omaan käyttäytymiseen ja itsetuntoon. Ja CG – Club of Gentsin muoti on ihanteellinen edustavaan ulkonäköön luottavaisin mielin. Olipa kyseessä liike, vapaa -aika tai erityistilaisuudet – CG jättää jälkeensä nykyajan herrasmies pysyvän vaikutelman.

ilta-asu-tyylikäs-paita-tummansininen-puku

Tuore ja hienostunut CG – Club Of Gents on muotimerkki, joka rakastaa moderneja pukuja. Etiketti tekee vaikutuksen perinteisten räätälöintien, maskuliinisten leikkausten ja kankaiden onnistuneella yhdistelmällä nykyaikaisilla yksityiskohdilla. Nykyisiä muotitrendejä silmällä pitäen muotibrändi pyrkii kehittämään tyylikkäitä kokoelmia, joissa on tunnistettava esteettisyys, joka on täynnä dynaamisuutta ja elämäniloa, mutta joka on kuitenkin ajaton.

muoti-moderni-herrasmies-puku-slim-fit-liivi

Pääpaino on puvuissa, joille on ominaista klassinen tyylikkyys, mutta joissa on nykyaikainen käänne. Ne ovat kuin raikasta ilmaa miesten muotimaailmassa. the Club Of Gents -puvut on varustettu monilla ylellisillä yksityiskohdilla. Kehittyneet saumat, läppätaskut, ylelliset taskuaukot, tyylikkäät kyynärpäät jne. Vaikuttavat virkistävän vilkkaasti. Eri istuvuudet – slim fit, extra slim fit, moderni istuvuus ja räätälöity istuvuus – perustuvat erilaisiin tarpeisiin ja hahmoihin.

smart-casual-look-housut-paidat-modernit

Hyvin leikattujen pukujen lisäksi muotimerkki tekee vaikutuksen erilaisilla vaatteilla ja asusteilla, jotka ovat aina trendikkäitä. Muodikkaista neuleista tyylikkäisiin housuihin ja ylellisiin takkeihin – tyylitietoinen moderni mies löytää kaiken tarvitsemansa aktiiviseen ja tyylikkääseen elämäntapaan CG – Club von Gentsissä. Erilaiset sinisen, harmaan ja mustan sävyt tekevät elävistä malleista ja kukkakuvioista erottuvan.

smart-casual-outfit-takit-farkut-solmio

CG – Gents Club on osa Création Gross GmbH: ta & Co. KG, joka perustettiin Baijerissa vuonna 1925. Se on edelleen perheyritys tähän päivään asti. Alkuperäisen brändin kunniaksi ja yrityksen nimikirjaimilla – Carl Gross (CG) – uusi muotimerkki lanseerattiin vuonna 2011 nimellä CG – Club of Gents.

Club of Gentsissä tyyli ja huippulaatu kulkevat käsi kädessä. Brändi toimii tunnettujen kutojien kanssa ja käyttää kokoelmissaan korkealaatuisia kankaita, kuten puhdasta villaa, puuvillaa, kashmiria, viskoosia, silkkiä ja pellavaa. Erityiset värjäystekniikat, ainutlaatuiset 3D -rakenteet ja eri materiaaleista valmistetut napit antavat vaatteille viimeistelyn ja antavat niille vielä enemmän luonnetta. Katso heidän kokoelmiaan ja katso itse.

älykäs rento-sininen-takki-valkoinen-paita-tasku nenäliina-urheilullinen-tyylikäs

Previous Post
Inspiraatioita mustavalkoiseen kylpyhuoneeseen
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme