15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kauniita syksyasuja kouluun ja tämänhetkisiä muotisuuntauksia nuorille

Kauniita syksyn asuja-teini-ikäiset trendit-ideat-muoti

Muotitrendit vaikuttavat moniin nuoriin. Usein he ilmaisevat mielialansa ja mieltymyksensä vaatteidensa kautta. Teini -ikäisen muodin tarkoitus on löytää oma tyylisi ja elää yksilöllisyytesi. Ja lukuvuoden alkaessa jokaisen teini -ikäisen vaatekaappi tarvitsee uuden ja tyylikkään päivityksen. Olemme tiivistäneet yhdellä silmäyksellä, mitä nuoren on oltava vaatekaapissaan, mitkä ovat tämän hetken trendit ja muutamia kauniita syksyisiä asuja. Ota selvää siitä hetkessä.

Takaisin kouluun – kauniita syksyisiä asuja nuorille

Kauniita syksyisiä asuja teini -ikäisten tyttöjen koulukengät

Monet nuoret ovat kiinnostuneita muodista. Vuosi toisensa jälkeen koulun pihalla ei ole erilaista kuin Pariisissa tai Lontoossa, ja uusia suuntauksia asetetaan. Koska teini -ikäiset ilmaisevat mielialansa, mieltymyksensä ja jopa kuuluvansa tiettyyn ryhmään vaatteiden kautta. Asujen tulee olla myös mukavia ja sopivia kouluille. Saavuttaaksesi viileän ilmeen sinun ei tarvitse ostaa niin monta kappaletta, vaan osta vain muutama kappale ja yhdistä ne taitavasti olemassa oleviin vaatteisiin. Näytämme, miten se tehdään.

Kauniita syksyisiä asuja – perusmuotia nuorille

kauniit-syksy-asut-teini-perusasiat-tyttöjen-farkut

Syksyn perusvaatekaappi sisältää farkut, lenkkarit, farkkutakit, saappaat ja tietysti koululaukun tai -reppun. Nämä osat ovat välttämättömiä sekä pojille että tytöille. On parasta valita yksinkertaisia ​​malleja ilman sovelluksia tai lisäkoristeita, jotta ne voidaan yhdistää helpommin. Pian saat selville, mitkä ovat tämän hetken trendit ja miten ne voidaan toteuttaa hyvällä maulla.

Kauniita syksyisiä asuja kouluun – hienoja trendejä

kaunis-syksy-asuja-teini-trendit-ruudullinen paita

Kaikki nykyiset trendit, joita näemme Pariisin, New Yorkin tai Milanon catwalkilla, eivät tietenkään sovellu päivittäiseen käyttöön tai kouluun. Oikein toteutettuna ja yhdistettynä yksinkertaisiin perusosiin it-kappaleista tulee todellisia katseenvangitsijoita ja ne välittävät muodin tunteen, johon jokainen 13-vuotias ja sitä vanhempi poika ja tyttö varmasti pyrkii. Olemme koonneet tähän tyylikkäimmät trendit ja upeat muotoiluvinkit nuorille.

Kauniita syksyasuja – poikien trendikkäitä värejä

kauniit-syksy-asut-teini-pojat-lenkkarit-harmaa

Mitkä ovat trendivärit uudelle lukuvuodelle? Harmaiden ja sinisten tummat sävyt ovat kuitenkin poikien suosiossa ja samalla erittäin käytännöllisiä. Yksi trendi, joka on tarttunut viime vuosina, ovat niin sanotut sävy-sävyiset vaatteet. Kaikki vaatekappaleet on yhdistetty toisiinsa samalla värillä. Tuloksena on harmoninen kokonaiskuva, joka takaa hyvän maun.

Kauniita syksyn asuja pastelliväreissä tytöille

kauniit-syksy-asut-teini-tytöt-pastellivärit-vauva sininen-pehmeä vaaleanpunainen

Tyttöjen muotia hallitsevat tänä vuonna pehmeät pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen ja vauvan sininen. Nämä ovat parhaiten yhdistettynä perusfarkkuihin ja harmaaseen. Toinen erityisen trendikäs väri on violetti tänä syksynä. Se tulee omaksi haaleaksi lisäykseksi mustaa tai denim -yhtyeitä. Kaikki punaiset asut ovat myös tämän hetken trendi.

Cool teini -ikäinen muoti – farkkutakki

mukavat syksy-asut-teini-pojat-musta-denim-takki

Farkkutakki, joka roikkuu turvallisesti sukupolvien vaatekaapissa, on sekä perus- että it-pala. Tämän vuoden malli on hieman pitkänomainen, epätavallinen versio. Olipa klassinen sininen tai musta, takki on usein koristeltu lausuntosovelluksilla tai halkeamilla, jotka luovat trendikkään katunäkymän.

Nuorten muotisuuntaukset – pommikoneet & Baseball -takki

kaunis-syksy-asuja-teini-pommikone-baseball-takki

Pommitakki on ehdottomasti pakollinen syksy. Näitä on saatavana useissa muunnelmissa, mukaan lukien baseball -takit, joissa on numerot ja symbolit tai jotka on valmistettu nailonista. Tämä malli sopii sekä tytöille että pojille.

Syksyn asujen trendit – sekit

kauniita-syksy-asuja-teini-trendit-tarkastuksia

Toinen trendi tänä syksynä on sekki. Bloggaajat ja muotimiehet kuluvat eri väreissä ja kokoisissa sekkeissä ympäri maailmaa. Tämä kuuma trendi toteutetaan parhaiten leveänä puuvillapaitana pojille ja ilmavana yläosana, jossa on farkut.

Teini -ikäiset muodin trendit – luistelija rock

kaunis-syksy-asuja-teini-tyttö-luistelija-hame

Mitä tulee kauniisiin syksyisiin asuihin, joissa on hameita ja mekkoja, jokaisen tytön vaatekaapissa on oltava luistelijahame tai samanlainen leikkaus. Malli imartelee jokaista hahmoa, ja sitä voidaan käyttää pumppujen tai saappaiden kanssa sekä lenkkarien kanssa. Paksuilla, tummilla sukkahousuilla se sopii myös kylmään vuodenaikaan.

Kauniita syksyisiä asuja ja kenkiä – lenkkarit

kauniita syksy-asuja-teini-tyttö-lenkkarit-supertähti-pakettiautoja

Lenkkarit ovat kenkiä, jotka ovat erityisen suosittuja teini -ikäisten keskuudessa. Samaan aikaan ne eivät sovellu pelkästään urheiluun, ja niistä on tullut pakollinen paitsi nuorille. Suosittelemme investoimaan klassiseen, korkealaatuiseen malliin, mieluiten mustaan ​​tai valkoiseen. Klassikoita, kuten Adidasin “Superstar”, Vansin “Old Skool” tai Niken “Air Max”, pidetään ajattomina ja ovat aina hyvä valinta.

Saappaat ja saappaat huonolla säällä

kaunis-syksy-asuja-teini-saappaat-sadekausi

Syksyllä sää on todella vaihteleva ja voi usein yllättää meidät epämiellyttävästi sateella tai ukkosmyrskyillä. Vedenpitävät saappaat tai saappaat ovat aina hyviä. Keskikorkeat nahkasaappaat sopivat hyvin kapeiden farkkujen tai mekon tai hameen kanssa. Pitsisaappaat ovat myös erittäin hyvä valinta pojille.

Liivi toimii aina

kaunis-syksy-asuja-teini-liivi-kylmä

Kannattaa aina varautua sään yllätyksiin. Siksi vuorattu liivi, jossa on huppu, on vaate, joka ei ehdottomasti saisi puuttua syksyn vaatekaapista. Mallit, joissa on koristepusseja, jotka eivät vain näytä hyviltä vaan ovat erittäin käytännöllisiä, ovat erityisen ajan tasalla.

Neuletakki myös pojille

kauniit-syksy-asut-teini-ikäiset pojat-neuletakki

Jos neuletakit olivat aiemmin jotain vanhanaikaista, nykyään ne ovat miesten muodissa. Epätavalliset neulomallit vakuuttavat pehmeydestään ja rennosta ulkoasustaan. Ne on helppo yhdistää, jos sovitat yhteen yksittäisten vaatteiden värit. Tuloksena on tyylikäs asu, joka näyttää paitsi viileältä myös pitää sinut lämpimänä.

Kauniita syksyisiä asuja pojille – chinoille

kauniit-syksy-asut-teini-pojat-chino-housut-istukat

Chinohousut ovat osoittautuneet jokapäiväiseksi muunnokseksi klassisista housuista, jotka voivat nyt korvata siniset farkut miesten muodissa. Chinot ovat todellisia monipuolisia ja ne voidaan yhdistää tyylikkäästi lenkkarien ja istukkien sekä nahkakenkien kanssa. Lisäksi ne sopivat kaikenikäisille ja ovat loistava vaihtoehto nuorille, jotka eivät halua näyttää naamioidulta erityistilanteisiin.

Reppu on trendikäs

kauniit syksy-asut-teini-pojat-reppu-laukku

Reppu juhlii paluutaan ja on suositumpi kuin koskaan. Olitpa sitten koulussa tai ei, viileä reppu on nuorten lisävaruste ja erittäin käytännöllinen. Yksinkertaiset mallit, joissa on vain 2-3 nahasta tai vinyylistä valmistettua laukkua, ovat trendikkäitä. Variantit, joissa on tulosteita ja leikkisiä vetoketjuja, ovat erittäin suosittuja teini -ikäisten keskuudessa.

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme