15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yhdistettynä naisten parkaan – 20 asua ja muotoiluvinkkiä talveksi

Naisten parka -talvimuoti-yhdistelmä-moderni-asu-ruusukuvio

Parkaa voidaan kuvata muotiklassikaksi. Sitä käyttivät ensin inuiitit ja sitten armeija. Nyt tämä vaate on taas päällä. Mukava talvitakki irrotettavalla vuorella ja hupulla pitää sinut lämpimänä ja suojaa tuulelta, minkä vuoksi se on erittäin suosittu kylmillä alueilla. A Naisten parka kuuluu välttämättömiin muodin välttämättömyyksiin, ja paljastamme tämän syyt seuraavassa.

Naisten parka – tähdet rakastavat mukavaa talvitakkia

Naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-tähdet-primis-hollywood

Tähdet ympäri maailmaa haluavat käyttää naisten puistoa, kun ulkolämpötila on erittäin alhainen. Vapaa -ajalla perheen kanssa tai ulkona ja matkustettaessa, kun mukavuus on ensiarvoisen tärkeää, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Jessica Alba, Kate Moss, Beyonce, Olivia Palermo, Cara Delevigne ja monet muut pitävät parempana pitkää talvitakkia, jossa on paksu sisävuori. keho verhoaa rennosti.

Naisten parkat kaikissa malleissa – designparkat

Naisten parka -winter-fashion-combining-denim-bella-hadid-rihanna

Farkkukangas on aina trendikäs, mutta se sopii kaiken kanssa ja on erittäin kestävä, minkä vuoksi se sopii erityisen hyvin vapaa -ajan takkiin, kuten parkaan. Kuvan malli on todellinen suunnittelija, vaikka ensi silmäyksellä se ei näytä siltä. Yves Salomonin parkat alkavat 1000 eurosta, ja ne, joilla on aito turkishuppu, maksavat yli 2000 euroa. Yksi suosituimmista julkkiksista, kuten malli Bella Hadid ja Rihanna, on naisten denim -parka.

Naisten parka Rihannan tavaramerkiksi

Naisten parka -talvimuoti-yhdistelmä-rihanna-valkoinen-turkis-vihreä

Rihanna herättää kohua paitsi lavalla, myös arjessa ylellisellä ulkonäöllään. Leveät poikaystäväfarkut yhdistettynä naisellisiin korkokenkiin tai lenkkariin ovat tyypillisiä R’n’B -laulajalle. Hänellä on jo jonkin aikaa ollut oma linja urheilubrändissä Puma ja hän suunnittelee yksilöllisiä tyyliään sopivia vaatteita ja kenkiä..

Naisten parka turkishupulla

Naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-huppu-turkis-huivi

Parkalle on tunnusomaista laaja siluetti, jossa on huppu, syvästi upotetut taskut ja oliivinvihreä väri. Lisäksi monikäyttöinen takki on paksusti vuorattu, mieluiten aitoa tai keinoturkista.

Naisten parka, jossa huppu ja vuori aitoa turkista tai turkisjäljitelmää

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-turkis-turkis-sisällä

Parka on tunnettu toiminnallisuudestaan. Se on yleensä polvipituinen, lyhyempi versio peittää lonkat ja kiristysnauha vyötäröllä ja helmassa. Joissakin malleissa huppu ja vuori voidaan poistaa ja takki voidaan suunnitella nopeasti uudelleen syksyä varten.

Naisten parka jokapäiväisessä elämässä – rento, mukava ja lämmin

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-timberland-kengät-farkut-jokapäivä

Monikäyttöisenä takkina naisten parka voidaan yhdistää lähes kaikkiin vaatteisiin. Käytät jokapäiväisessä elämässäsi ja vapaa -ajallasi arkisia farkkuja ja etenkin kylmällä säällä paria Timberland -kenkiä, joka on myös muoti klassikko, kuten parka.

Rento ulkoasu naisten parka- ja poikaystäväfarkkujen kanssa

hyvät-parka-talvi-muoti-yhdistelmät-rento-poikaystävä-farkut-villapaita

Pestyt poikaystäväfarkut, joissa on kyyneliä ja villapaita, täydentävät varmasti rentoa ulkoasua. Lisäksi nykyaikaisilla vaatteilla on kohtuullinen suoja kylmää ja tuulta vastaan.

Naisten parkat ja kumisaappaat – täydellisesti pukeutunut talveksi

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-lumi-kumisaappaat

Materiaalilla, josta parkat yleensä valmistetaan, on erittäin käytännöllisiä ominaisuuksia. Se suojaa tuulelta ja jäältä, sateelta ja kylmältä. Ylimääräinen kyllästys varmistaa lian hylkymisen, mikä tekee parkista ihanteellisen kumppanin huonolla säällä. Yhdistä kumisaappaiden kanssa ja olet pukeutunut sopivasti ja modernisti kaikkiin sääolosuhteisiin.

City chic talvella naisten parka

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-vihreä-armeijan saappaat

Parka toimi alun perin suojavaatteina kylmillä alueilla, kuten Alaskassa ja Siperiassa. Yhdysvaltain armeija otti myöhemmin vaatteensa mallin ja 1900 -luvun puoliväliin mennessä siitä tuli militarismin symboli. 60 -luvulla osana hippi -liikettä ja sitten 80 -luvulla se löysi tiensä myös nuorten vaatekaappiin.

Yhdistä naisten parka mekkoon tai hameeseen

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-kaupunki-tyylikäs-mekko-hame

Hipimuotin vaikutuksen alaisena ihmiset haluavat pukeutua naisten parkaan hameen tai mekon päälle, joka on valmistettu pehmeästä kankaasta ja jossa on naisellinen leikkaus. Tällöin halutut kontrastit saavutetaan ja kylmäkaudelle tyypillinen kerrostuminen tai sipuli näyttää.

Musta ulkoasu, jossa naisten parka ja nahkaleggingsit 

Oliivinvihreän lisäksi on myös muunnelmia tummansinisellä, beigellä tai mustalla. Ylisuuren siluetinsa vuoksi muodistit ja muotibloggaajat haluavat yhdistää monikäyttöisen mustan keinonahkaisen legginsin. Jotta kuva ei näy pullea, valitse nilkkurit, joissa on kantapäät.

Laita päälle naisten parka ja näytä silti tyylikkäältä – mustalta & Valkoinen

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-musta-valkoinen-tyylikäs

Vaikka parkat ovat mukavampia ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön, ne voidaan myös yhdistää tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Tärkeintä on, että se ei näytä väärältä, kuten perunasäkki. Vyötäröllä oleva tunneli auttaa lisäämään rakennetta muotoiluun.

Yhdistä naisten parka hameeseen ja valkoisiin lenkkariin

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-musta-valkoinen-mekko-lenkkari

Suosittelemme pieniä naisia ​​valitsemaan lyhyemmän ja räätälöidyn version. Sinun tulisi myös mieluummin hahmotella vaatteita, kuten kapeita farkkuja ja housuja, joissa on nilkan pituus, leggingsit, jotta ne eivät katoa takkiin.

Käytä naisten parkaa tyylikkäästi – sävy sävyllä

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-valko-housut-asu

Nyrkkisääntö, kun muotoillaan naisten parkaa, on yhdistää kapeat leikatut pohjat leveisiin yläosiin. Tämä kompensoi takin pituuden ja leveän leikkauksen. Vain pitkillä, hoikkailla naisilla on varaa käyttää vain pitkiä, pörröisiä housuja ja hameita parkin alla. Pohjimmiltaan takki pidemmät pohjat sopivat optisesti. Muuten voi näyttää siltä, ​​että alla ei ole mitään.

Yhdistä naisten parka ja valkoiset nilkkafarkut

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-valkoiset farkut-housut

Naisten parka jokapäiväiseen käyttöön talvella – Yhdistä farkkujen ja valkoisten lenkkarien kanssa

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-farkut-valkoiset lenkkarit

Kengillä ei ole rajoituksia. Tyylikkäät korkokengät sekä mukavat, litteät kengät, saappaat ja lenkkarit sopivat täydellisesti parkaan. Koska rento takki on käytännöllinen ja outo vaatekappale säästä riippumatta.

Tone on tone look naisten parka ja lenkkarit khakissa

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-vihreä-armeija-t-kouluttajat

Muotoiluvinkki: Jotta näyttäisit samanaikaisesti tyylikkäältä ja urheilulliselta ja tyylikkäältä, valitse sävy-sävy-ilme. Voit saavuttaa tämän, jos asusi on sovitettu värien mukaan kenkien kanssa. Kaikkien värien tulee olla samasta väriperheestä. Toinen vaihtoehto olisi valita samanväriset kengät ja takki ja käyttää tavallisia vaatteita heidän kanssaan.

Naisten parka, jossa on ero – kaunis kuvio ja sisävuori

naisten parka-talvi-muoti-yhdistelmä-vihreä-ruusu-kuvio

Tyyliä varten, mutta ei jokaiseen makuun, voit yhdistää tyylikkäitä asuja, esimerkiksi hienoja mekkoja ja housupukuja, parkaan. Loppujen lopuksi tällainen muotoilu näyttää mielenkiintoiselta ja aiheuttaa hämmennystä.

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Kaunis ruususta tehty pöytäkoriste, jonka voit tehdä itse