15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taitavasti yhdistävät naisten nahkahousut – 20 katutyylistä asua

Nahkahousut naisille -yhdistelmä-musta-nahkatakki-hattu-harmaa

Nahkahousut naisille ei itse asiassa ole koskaan poistunut muotinäytöksestä, mutta se on viettänyt suurta elpymistään syksystä 2016 lähtien. Valmistettu sileästä tai vinyylinahasta, laiha tai löysästi leikattu, se on aina katseenvangitsija. Lederhosenia ei ole niin helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Annamme sinulle muutamia muotoiluvinkkejä, jotta sinusta ei tule muodin rakastaja.

Nahkahousut mustille naisille: ajaton klassikko

Nahkahousut naisille -yhdistelmä-musta-villapaita-slip-on-shoes

Jos haluat hallita pääpukuja, koko tyylin on sovittava päästä varpaisiin. Sekä itse housujen materiaali että yhdistelmä topin kanssa ovat kaksi tärkeintä kohtaa, joihin sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota. Kengät ovat myös tärkeitä, koska niiden on vastattava housujen leikkausta ja tasapainotettava koko ulkoasua.

Naisten mustat nahkahousut: tyylikäs, tyylikäs ja tyylikäs

Lederhose naisille-yhdistelmät-korkokengät-pitsi-miranda-ker

Jotta voit esitellä itsesi parhaalla mahdollisella tavalla, luota tarkoituksellisiin kontrasteihin. Nahkakappaleet näyttävät yleensä kivisiltä ja röyhkeiltä. Tätä vaikutusta vahvistavat vetoketjut. Saavuta mukava kontrasti ja yhdistä se pitsitoppaan, kuten Miranda Kerr.

Joka päivä mustilla nahkahousuilla naisille

Naisten Lederhose -yhdistelmä-harmaa-takki-korkokengät

Naisten hieman leveät leikkausnahkahousut voidaan yhdistää sekä urheilullisiin että tyylikkäisiin yläosiin. Se on täydellinen monikäyttöinen jokapäiväiseen elämään, mutta myös illalla ulos. Tarvitset vain oikeat kengät.

Yhdistä nahkaiset naisten housut liukukengillä

Naisten liivitakki -yhdistelmä-kivinen-vetoketju-slipon

Nilkkapituiset mustat nahkahousut sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön tai rentoihin viikonloppuihin. Yhdistettynä litteisiin kenkiin ja rentoon villapaitaan neutraalissa värissä, kuten harmaassa, tuloksena on tyylikäs asu kaupunkinaiselle. Chanelin kirkkaan punainen laukku lisää korostusta ja hieman väriä ulkonäköön.

Kuinka käyttää mustia nahkahousuja naisille, joilla on valkoiset lenkkarit

lederhose-women-comb-lenkkarit-musta-valkoinen-gigi-hadid

Naisten nahkahousut yhdistetään ihanteellisesti urheilukenkien kanssa. Ennen kaikkea stylistit suosittelevat kokeilemaan sitä klassisilla valkoisilla lenkkarilla ja vasta sitten ehkä enemmän huomiota herättävillä malleilla. Kaikilla mahdollisilla yhdistelmillä sinun on asetettava erinomainen aksentti, joka yhdistää muut elementit. Sitten muut osat pysyvät läpinäkymätön värit.

Yhdistä naisten nahkahousut lenkkarien ja bleiserin kanssa 

lederhose-naisten-yhdistelmät-musta-bleiseri-nike-lenkkarit

Periaate “vähemmän on enemmän” pätee myös muotisuunnitteluun. Siksi on parempi käyttää neutraaleja värejä ja perusosia sen sijaan, että ne näyttäisivät mauttomilta. Juoksukengät ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja jokapäiväisessä muodissa ja ne ovat varsin leikkisiä värejä ja malleja. Litteillä kengillä on vain riski, että jalat näyttävät liian lyhyiltä.

Bootcut -nahkahousut naisille – ajaton istuvuus

lederhose-naiset-yhdistelmät-musta-bootcut-villapaita-harmaa

Pienet naiset pitävät yleensä housuista, joissa on leveät, hieman levenevät lahkeet ja joka tapauksessa normaali tai korkea vyötärönauha. Yhdistä nämä korkoihin ja hahmoa halailevaan yläosaan. Tämä tekee kuvasta ohuemman. Jos et pidä korkokengistä, kiilamainen kantapää on mahdollinen vaihtoehto.

Nahkahousut naisten nilkan pituus

lederhose-naiset-yhdistelmät-leveä jalka-musta-villapaita

Musta lederhosen ei ole nyt vain hahmoa halaileva, kuten leggingsit, vaan monissa muunnelmissa. Rennosta poikaystävästä ja pukeutumisesta on tullut yhtä suosittua tänään, ja ne ovat usein suosittuja, koska nämä tyylit sopivat myös toimistoon. Jotta jalkoja ei visuaalisesti lyhennettäisi, stylistit suosittelevat housujen valitsemista korkealla vyötäröllä ja nilkan pituudella. Klassiset nauhakengät – ns. Oxfordit – sopivat tähän hyvin.

Leveät lahkeiset nahkahousut – urheilullisia ja tyylikkäitä samanaikaisesti

lederhose-women-comb-black-sporty-wide-at

Nykyaikaisen naisen vaatekaappia ei voi kuvitella ilman mustia nahkahousuja. Se kuuluu perus vaatekaappiin ja oikein yhdistettynä se sopii erinomaisesti kaikenikäisille naisille. Laiha tai leveä leikkaus, se on monipuolinen vaihtoehto rakastetuille farkkuille.

Nahkahousut naisille – punainen ja musta yhdistyvät aina hyvin

lederhose-naisten-yhdistelmät-musta-urheilullinen-tyylikäs-portti

Yhdistettynä korkean kaulan yläosaan tai puseroon ja bleiseriin, tuloksena on toimistoon sopiva ulkonäkö ja katseenvangitsija. Tiukka eleganssi luo androgyynisen ulkonäön, joka on myös erittäin suosittu tällä hetkellä.

Nykyinen trendi: Burghunder-väriset nahkahousut naisille

lederhose-naisten-yhdistelmät-viininpunainen-tummanpunainen-nude-kengät

Vaikka musta lederhosen näkyy useammin katumuodissa, on myös muita värivaihtoehtoja, kuten ruskea, punainen, Burghunder tai samettivihreä. Nämä ovat tietysti hieman monimutkaisempia yhdistää ja sopivat erityisesti ohuille naisille, joille lantio ei ole ongelma -alue.

Naisten punaiset nahkahousut sopivat hyvin mustan kanssa

lederhose-naiset-yhdistelmät-punainen-musta-bella-hadid

Jokainen muotitietoinen nainen tietää, ja se on myös loogista, että voimakkaat värit asettavat halutun aksentin ja päinvastoin ongelma-alueet piiloutuvat mykistetyillä, tummilla vivahteilla. Onnistunut ilme tasapainottaa korostamisen ja piilottamisen. Yllä olevassa kuvassa näet mallin Bella Hadid, jossa on Dolce -pitsinen pusero & Roberto Cavallin Gabbana ja punaiset korkeavyötäröiset nahkahousut.

Tummanvihreät nahkahousut naisille – tyylikäs ja tyylikäs

lederhose-naisten-yhdistelmät-vihreä-takki-tekoturkis

Lederhosen tummissa pastelliväreissä näyttää kaikelta muulta kuin kiviseltä. Tyylikäs, tyylikäs ja erittäin tyylikäs smaragdinvihreä on hyvä valinta naisille, jotka ovat hyvin pukeutuneita ja haluavat näyttää ikäänsä sopivalta. Tässä suositellaan yhdistelmiä muiden pastellisävyjen ja mustan kanssa.

Yhdistä ruskeat nahkahousut naisille valkoisella puserolla – Ciara Style

lederhose-hyvät-yhdistelmät-ruskea-valkoinen-pusero-korkokengät

Käytä mieluummin kapeita nahkahousuja, jotka korostavat hahmoa korkokengillä, kuten korkokengillä tai pumpuilla. Nilkkurit ovat myös hyvä valinta varsinkin kylmänä vuodenaikana. Ulkonäkö on myös tärkeä. Kiiltonahkakengät sopivat hyvin nahkahousujen tai kiiltävän viimeistelyn keinonahkaisten leggingsien kanssa. Sileä nahka ja mokka tai lakka ja veluuri sopivat harvoin yhteen.

Beige nahkahousut naisille – alaston sävyt ovat trendikkäitä

Lederhose-naiset-yhdistelmät-beige-alaston-korkokengät-valkoinen

Alaston sävyt ovat erittäin suosittuja muodissa näinä päivinä. Jos löydät oikean beige-ruskean sävyn, joka näyttää hyvältä, voit käyttää sitä erittäin taitavasti muotoilussa. Tämä peittää vyöhykkeet ja tuo muut esiin. Ihonväriset korkokengät ovat hyvä kumppani, joka saa jalat näyttämään pidemmiltä.

Leveät nahkahousut naisille – kamelinvärinen trendi

lederhose-naisten yhdistelmät-beige-ruskea-camel-coat

Naisten housut – silmiinpistävä ja tyylikäs samaan aikaan

lederhose-hyvät-yhdistelmät-hopea-valkoinen-bleiseri-pusero

Nahkahousut ovat kiistatta pakollisia, ja ne korostavat varmasti kaikkia juhla-asuja. Jotta voit heiluttaa nahkaa, valitse rohkea vaihtoehto metalliväreissä. Kulta ja hopea yhdistyvät hyvin koruihin ja klassikkoihin mustavalkoisena.

Nahkahousut naisille – juhlamalli hopeaa

lederhose-naisten-yhdistelmät-hopea-ylellinen-hohtava-korkokenkiä

Nämä silmiinpistävät kulta- tai hopeamallit sopivat erityisesti hoikkaille naisille, joilla on täydellinen hahmo ja jotka haluavat esitellä ne. On suositeltavaa olla lisäämättä muita aksentteja ja valita yksinkertainen yläosa. Näin ollen lisävarusteet ovat tarpeettomia.

Nahkahousut kultaa rohkeita naisia

lederhose-naisten-yhdistelmät-kulta-ylellinen-asos-musta

Previous Post
Lisää elinvoimaa nauttimalla C -vitamiinia kokonaisista hedelmistä
Next Post
Puutarhasi tammikuussa – Talvipäivät eivät ole täysin huolettomia