15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gua Sha -hieronta on uusi kauneuden ihmease säteileville kasvoille!

Kaunis ja virheetön iho – tästä kaikki naiset haaveilevat. Kasvoväristä cacay -öljyyn ja aknen valohoitoon – kauneusmarkkinat kukoistavat. Valikoima kauneudenhoitotuotteita, jotka lupaavat raikkaamman ja nuoremman ulkonäön, on nyt niin suuri, että tuskin voimme päättää, mikä toimisi parhaiten meille ja ihotyypille. Ja koska kaikki kauneussalongit ovat tällä hetkellä suljettuina COVID-19-pandemian vuoksi, kasvojen hoidot eivät tule kysymykseen ja meidän on hoidettava ihoamme kotona. Gua Sha -hieronta on jo tuhansien vuosien ajan käytetty lääkkeenä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä (TCM), ja se on saanut nimensä tässä maassa ja aivan oikein. Hierontatekniikka ei ainoastaan ​​saa ihoamme hehkumaan, vaan myös vähentää ryppyjä ja rauhoittaa päänsärkyä. Mikä on uuden kauneustrendin takana, kuinka Gua Sha -hieronta toimii kasvoille ja miten se tehdään? Kerromme sinulle vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin artikkelissamme!

Gua Sha -hieronta kasvoille tee se itse ihonhoito kotona

Gua Sha -hieronta on alun perin peräisin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, ja se on erittäin tärkeä osa kansanlääketiedettä erityisesti Kaakkois -Aasiassa ja Itä -Aasiassa. Melko halpaa verrattuna ylihinnoiteltuihin kasvohoitoihin ja uskomattoman tehokkaita – ei ole turhaa, että ihotautilääkärit ympäri maailmaa kutsuvat hierontatekniikkaa ”vuosituhannen parhaaksi kauneudenhoitovälineeksi”. Kuitenkin Gua Sha ei ainoastaan ​​takaa säteilevän ja terveen ihon, vaan voi myös auttaa vilustumiseen tai lievittää päänsärkyä ja selkäkipua. Yhä useammat julkkikset ja kauneuden vaikuttajat vannovat Gua Shan säännöllisen käytön positiivisia vaikutuksia kasvoihin.

Mikä on Gua Sha -hieronta ja mitä hyötyä se tarjoaa ihollemme?

Gua Sha -hieronta kasvoille, mikä on shabber

Gua Sha -hieronta on eräänlainen ärsytyshoito, ja se on peräisin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä. “Gua” tarkoittaa “raapia” ja “Sha” tarkoittaa “tautia”. Iho on erityisen ärtynyt ja stressaantunut jade -kivellä verenkierron edistämiseksi. Gua Shalla kaikki toksiinit ja tukokset poistetaan, jotta ravinteet ja happi voivat virrata paremmin kehossa. Punaisuutta ja mustelmia esiintyy usein heti levityksen jälkeen, ja siksi on erittäin tärkeää suorittaa hoito hyvin huolellisesti ja hellävaraisesti. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan chi on energia, joka virtaa kehomme läpi ja on vastuussa tulehduksista ja akuuteista sairauksista. Gua Sha -hieronnan on tarkoitus hieroa ihoa hajottamalla tämä energia ja näin parantamaan ja terveyttä. Jade -kiveä tulee silittää öljytyn ihon yli, kunnes imusolmuke aktivoituu.

Gua Shan edut ja vaikutukset ihoon

Gua Sha -hierontatyökalu Shabber -rulla mikä se on

Gua Sha -hieronta kasvoille on kehitetty lievittämään kasvojen lihasten jännitystä, edistämään verenkiertoa ja imunesteen poistoa mahdollisen turvotuksen poistamiseksi. Kuitenkin kiinalainen parantamismenetelmä ei ole vain hyödyllinen kauneudellemme, vaan voi myös parantaa yleistä terveyttämme. Tässä on joitain tärkeimpiä Gua Sha -hyötyjä, jotka sinun pitäisi olla tietoisia.

 • Gua Sha ryppyjen estohieronta – Gua Sha -hieronnan aikana ihon yläkerros kuoritaan varovasti kuolleiden solujen poistamiseksi. Sillä on rentouttava ja syvästi rentouttava vaikutus kasvojen piirteisiin, joten jopa syvimmät rypyt vähenevät muutaman viikon kuluttua. Tämän seurauksena meistä tuntuu uudestisyntyneiltä hieronnan jälkeen ja ihomme näyttää paljon raikkaammalta ja nuorekkaammalta.
 • Turvotusta vastaan ​​- Suolaiset ateriat tai ruoka-allergia johtavat usein imunesteiden kerääntymiseen ja kasvojen turvotukseen. Hellävarainen Gua Sha -hieronta imunestejärjestelmää pitkin voi kuitenkin edistää imunesteen poistumista ja siten minimoida kehittynyt turvotus. Kuitenkin pitäisi tietää tämän anatomia ja käyttää Gua Sha -hierontaa oikein. Koska jos silität väärään suuntaan tai painostat liikaa ihoa, iho voi jopa huonontua.

Gua Sha -hierontatekniikka Kasvojen hoito Koti Vinkkejä

 • Ravinteiden imeytyminen paranee – Ihon ärsytys edistää verenkiertoa. Tämä puolestaan ​​varmistaa, että ravintoaineet sekä sisältä että ulkoa pääsevät paremmin iholle.
 • Energian virtausta stimuloidaan – Stimulaatiohieronnan aikana kasvojen akupunktiopisteitä stimuloidaan, mikä hyödyttää energiakiertoa. Gua Sha on erinomainen tapa lievittää niskan jännitystä tai voimakasta päänsärkyä.

Miten Gua Sha -hieronta toimii ja mikä on oikea tekniikka

Gua Sha -hieronta kasvotekniikalle Ihonhoitovinkkejä kotiin

Jotta voit hyötyä kaikista Gua Sha -hieronnan eduista kasvoille, on erittäin tärkeää tietää oikea tekniikka. Mutta älä huoli – näytämme sinulle kaiken askel askeleelta ja pienellä harjoittelulla pystyt hallitsemaan tämän todella hyvin muutaman päivän käytön jälkeen. Ole erityisen varovainen, ettet vain raaputa edestakaisin, vaan siirrä kiveä aina samaan suuntaan aina kasvojen keskeltä ulospäin. Jotta kivi voi liukua paremmin ihon yli, sinun on pidettävä ihoa kireällä toisella kädellä ja levitettävä kaavinta mahdollisimman suurelle pinnalle. Gua Sha -hieronta kestää yleensä 25–30 minuuttia ja pieniä punoituksia ja mustelmia ilmenee heti levityksen jälkeen. Mutta älä huoli – riippuen siitä, kuinka herkkä iho on, se häviää 2-3 päivän kuluttua. Ja näin saat ihosi loistamaan:

 • Ennen kuin aloitat varsinaisen Gua Sha -hieronnan, sinun on kosteutettava ja öljyttävä ihoa runsaasti – tämä helpottaa tukoksia ja virkistää verta. Eteeriset öljyt, joilla on rauhoittava ja ravitseva vaikutus, kuten kookosöljy, laventeliöljy tai manteliöljy, sopivat erityisen hyvin stimulaatiohierontaan. Cacay- ja seesamiöljy imevät myös onnistuneesti myrkkyjä iholta ja niitä käytetään usein.
 • Ota nyt kaavin ja mieluiten pidä sitä painettuna ihoa vasten noin 30-45 asteen kulmassa. Muista ärsyttää jokaista aluetta vähintään 5 kertaa tai kunnes iho muuttuu punaiseksi. Tämä aktivoi imusolmukkeet ja poistaa myrkkyjä kehosta.
 • Gua Sha -hieronnan kanssa meidän tulee aina työskennellä alhaalta ylöspäin. Aloita siis niskasta ja silitä kivi ylöspäin, kunnes saavutat leuan. Käytä tähän kiven leveää ja ulospäin kaarevaa päätä.
 • Siirry niskan etuosaan solisluusta alkaen.

Shabber -työkalu, mikä on oikea Gua Sha -hieronnan tekniikka

 • Sitten hierotaan ensin kasvojen oikea puoli. Käytä valmistettua ja sisäänpäin kaarevaa puolta leuasta alkaen. Hiero kiveä leuan yli, kunnes saavutat korvan.
 • Siirrä kaavin pitkää tasaista sivua ylöspäin poskelle.
 • Käytä seuraavaksi kiven kärkiä ja aseta se silmäluomien sisäkulmaan. Iske kohti temppeleitäsi kevyellä paineella.
 • Aseta kaavin leveä, ulospäin kaareva pää otsan keskelle ja työnnä vaakasuoraan hiussuuntaan ja sitten hiusrajaan.
 • Toista yllä olevat vaiheet kasvojen vasemmalla puolella ja olet valmis!

Kuinka usein ja milloin Gua Sha -hierontaa tulisi parhaiten käyttää

Gua Sha -hierontatela kasvoille Koti ihonhoitovinkit

Kuinka usein teet Gua Sha -hieronnan, riippuu pitkälti haluamistasi tuloksista. Koska iho on erityisen ärtynyt ja stressaantunut hierontatekniikan aikana, on tärkeää antaa sille aikaa rentoutua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää 2-3 kertaa viikossa. Faskian todellinen työ tapahtuu itse asiassa hieronnan jälkeen, ja siksi on parasta raapia illalla.

Mitkä kiteet ja kivet sopivat Gua Sha -hierontaan??

Kasvojen Gua Sha -hieronta Miten se tehdään Ihonhoitovinkkejä ryppyjä vastaan

Gua Sha -kivet tunnetaan rauhoittavista ja viilentävistä vaikutuksistaan ​​ihoon. Kiteiden valikoima on melko suuri ja kumpi valitset riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Tunnetuimmat kaavimet on valmistettu ruusukvartsista, jadesta ja obisdianista, ja ne eroavat toisistaan ​​pääasiassa parantavista ominaisuuksistaan.

 • Ruusukvartsi gua sha on erittäin sileä pinta ja sopii herkälle iholle. Kivellä on stimuloiva vaikutus ja se on luonnollisesti viilentävä ja sitä käytetään usein aknen hoitoon. Lisäksi ruusukvartsi tunnetaan naturopatiassa luonnollisena lääkkeenä päänsärkyyn. Joten jos kamppailet näppylöiden tai mustapäiden kanssa, Rosenquartin Gua Sha olisi sinua varten!
 • Gua Sha Obisdianista – Obisdian on valmistettu vulkaanisesta laavasta, ja sen sanotaan edistävän verenkiertoa, vahvistavan sidekudosta ja poistavan kehon tukoksia. Juuri nämä kyvyt tekevät kivestä täydellisen Gua Sha -hierontaan kasvoille.

Gua Sha -hieronta itse tee tekniikka Shabber Roller -vinkkejä

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Zac Efron Baywatch -harjoitus: Harjoittele kuin supertähti tämän harjoitussuunnitelman avulla!