15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Paras ihonhoitorutiini yli 40 -vuotiaalle aikuiselle iholle

Iho muuttuu iän myötä. Se on herkempi UV -säteille ja menettää joustavuuden, kosteuden ja tiheyden. Siksi kypsä iho tarvitsee paljon hoitoa pysyäkseen pehmeänä ja joustavana. Mutta miltä oikea kasvohoito näyttää, jotta ryppyillä ja ikäpisteillä ei ole mahdollisuutta? Missä järjestyksessä sinun tulisi käyttää seerumia, väriainetta ja muita aineita, jotta ne toimisivat optimaalisesti? Kerromme sinulle parhaan ihonhoitotuotteen aamulla ja illalla.

Ikääntymistä estävä ihonhoitorutiini aamulla vain 5 vaiheessa!

Paras ihonhoito aikuiselle iholle aamurutiinille

Vaihe 1: Maidon puhdistaminen

Jotkut puhdistusaineet voivat poistaa ihon luonnolliset öljyt ja kuivata sen. Ja kuivalla iholla näkyy enemmän ryppyjä tai ne, jotka ovat jo olemassa, ovat havaittavampia. Siksi ikääntynyttä ihoa on käsiteltävä hellävaraisella, kosteuttavalla puhdistusmaidolla.

Vaihe 2: Väriaine / väriaine

Toner on kasvoväriaineen englanninkielinen nimi, jota kutsutaan myös kasvoväriaineeksi. Peruspuhdistuksen jälkeen se auttaa puhdistamaan ihon vielä perusteellisemmin ja säilyttämään sen luonnollisen pH -tasapainon. Tonic antaa lisäkerroksen kosteutta ja valmistaa ihon seuraaviin ihonhoitovaiheisiin. Voit lukea lisää väriaineen käytöstä täältä.

Ryppyjä ehkäisevä seerumi ja puhdistava maito

Vaihe 3: Ikääntymistä estävä seerumi

Seuraavaksi ihoa on käsiteltävä uudistavaan kohottavaan seerumiin. Seerumit ovat erittäin rikkaita ja sisältävät erittäin tiivistettyjä, ryppyjä ehkäiseviä vaikuttavia aineita, kuten kofeiinia, hyaluronihappoa tai ikääntymistä estäviä peptidejä. Kevyen koostumuksensa ansiosta seerumi tunkeutuu syvälle ihoon ja antaa sille kosteutta.

Ryppyjä ehkäisevä voide kiristää ja kosteuttaa ihoa

Vaihe 4: Ikääntymistä estävä voide päivälle

Korkea laatu Rypistymisen esto Jokaisen naisen tulee omistaa kerma. Se vaikuttaa ihon yläkerroksiin ja edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kevyt kosteusvoide suojaa ihoa päivän aikana kuivumiselta, ryppyiltä, ​​epätasaiselta pigmentaatiolta ja soluvaurioilta.

Vaihe 5: aurinkovoidetta

UVA- ja UVB -säteet ovat suurimmat syyt ihon ikääntymiseen, pigmenttihäiriöihin tai ikäpisteisiin. Siksi aurinkosuojan, joka on suojakerroin 30 tai jopa 50, päivittäinen käyttö on välttämätöntä. Aurinkovoidetta levitetään kasvoille, dekolteelle ja kaulalle ja hierotaan hellävaraisesti.

Ikääntymistä estävä ihonhoitorutiini illalla

Paras ihonhoito ikääntyvälle iholle Ilmarutiini

Vaihe 1: kaksinkertainen puhdistus

Double Cleansing on kaksivaiheinen menetelmä: kasvot puhdistetaan ensin öljypohjaisella puhdistusaineella ja sitten uudelleen vesipohjaisella puhdistusaineella. Tämä voi auttaa tehokkaasti poistamaan itsepäisiä, huokosia tukkevia ja aknea aiheuttavia epäpuhtauksia, jotka viipyvät iholla jopa kasvojen pesun jälkeen.

Erityinen hoito: kuorinta tai naamio (1-2 kertaa viikossa)

Käytä hellävaraista kuorinta- ja ryppyjä estävää naamiota kerran tai kahdesti viikossa osana ikääntymistä estävää ihonhoitorutiiniasi. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, kun taas naamio tekee ihosta puhtaamman ja kirkkaamman.

Tämä ylimääräinen hoito tapahtuu puhdistuksen jälkeen. Vain jos aiot käyttää arkkimaskia, aseta se kasvoillesi väriaineen jälkeen.

kasvojen puhdistus aikuiselle iholle alkaen 40

Vaihe 2: Väriaine / väriaine

Käytä väriainetta kahdesti päivässä: aamulla ja illalla heti peruspuhdistuksen jälkeen.

Vaihe 3: Ikääntymistä estävä seerumi

Käytä seerumia kahdesti päivässä: aamulla ja illalla. Iltaisessa rutiinissa se valmistaa ihon optimaalisesti yöhoitoon.

Ryppyjä ehkäisevä voide variksen jalkoja vastaan

Vaihe 4: silmänympärysvoide

Silmien alueen hoito on erityisen tärkeää, koska hyvin ohut iho silmien ympärillä löystyy nopeasti ja menettää kimmoisuutensa. Silmänympärysvoide kiristää, tasoittaa ja elvyttää “ongelma -alueen” silmiä. Levitä silmänympärysvoidetta aina sormella kevyesti napauttamalla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää silmänympärysvoidetta myös aamulla ennen voidetta.

Vaihe 5: Ryppyjä ehkäisevä yövoide

Ryppyjä ehkäisevä voide suojaa ihoa päivän negatiivisilta vaikutuksilta ja tarjoaa optimaalista hoitoa, mutta yöhoito toimii aktiivisesti solujen uudistamiseksi. Ravitsevat ainesosat parantavat ihon uudistumista ja takaavat nuorekkaan ulkonäön.

Vaihe 6: Kasvoöljy

Hemmotteleva kasvoöljy voi pyöristää hoitosi. Kasvoöljyt ovat puhtaita kasviöljyjä, joilla on ikääntymistä estävä vaikutus (kuten arganöljy), tai erityisiä kauneusseoksia, jotka tarjoavat ylimääräisen voimakkaan kosteuden ja toimivat eräänlaisena tiivistysaineena.

Ikääntymistä estävä ihonhoito alkaa 30 -vuotiaana

Tämä ihonhoitorutiini auttaa vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ja viivästyttämään ryppyjen muodostumista. Parhaatkaan hoitotuotteet eivät näytä tuloksia, jos et tee aamusta ja illasta rutiinia.

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Zac Efron Baywatch -harjoitus: Harjoittele kuin supertähti tämän harjoitussuunnitelman avulla!