15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kulmien muotoilu – muutamia hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja

kulmakarvojen muodot vinkit-temput-kultainen-luomiväri

Kulmakarvat ovat silmien kehys. Ne luovat kiehtovan ilmeen, joka on naisten tunnusmerkki. Paksut kulmakarvat ovat nykyään erityisen moderneja. Valitettavasti kaikilla naisilla ei ole onnea saada tällaisia ​​kulmakarvoja, joten sinun on käytettävä muutamia temppuja saadaksesi ne. Juuri tällaisia ​​vinkkejä Muotoile kulmakarvat Haluamme esitellä sinulle tämän tässä artikkelissa. Joten tästä lähtien voit luoda lumoavan ilmeen laajalla kulmakarvalla ja ilman suurta vaivaa.

Kulmien muotoilu – käytä tavallista peiliä

kulmakarvat-muodot-vinkit-temput-ei-suurentava peili

Käytät varmasti tai ainakin tiedät suurennuspeilillä varustetun kosmeettisen peilin. Siinä on selkeästi etunsa sen suhteen Muotoile kulmakarvat menee. Esimerkiksi pienimmätkin karvat näkyvät, mikä helpottaa kitkemistä. Mutta älä unohda, että menetät suuren kuvan kulmakarvoistasi. Tämän takia tämä on sitä varten Muotoile kulmakarvat melko sopimaton. On parasta käyttää tavallista peiliä.

Oikeat astiat

kulmakarvat-muodot-vinkit-temput-astiat

Oikean peilin lisäksi sinun tulee myös valita oikeat pinsetit Muotoile kulmakarvat olla kykenevä. Kärjen tulee olla kaareva. Muussa tapauksessa on vaikeampaa tarttua hiuksiin ja repäistä ne oikein. Joten jos sinulla ei vielä ole oikeita pinsettejä, hanki ne ensin. Kahvan tulee myös olla luistamaton.

Hiusten poistaminen helpompaa

kulmakarvojen muodot vinkit-temput-täydelliset linjat-symmetria-silmät

Tiedät ongelman Muotoile kulmakarvat Ehdottomasti: Poistat samat hiukset useita kertoja, mutta se ei vain anna periksi. Sen ei välttämättä tarvitse johtua pinseteistä. On parasta nyppiä kulmakarvat aina suihkun jälkeen. Höyry ja lämpö tekevät ihosta pehmeämmän ja huokoset avautuvat. Tämä tarkoittaa, että hiukset voidaan poistaa helpommin ja siten kivuttomammin. Todella hyödyllinen vinkki Muotoile kulmakarvat.

Kaavaimet

kulmakarvojen vinkit temppujen malli

On olemassa Muotoile kulmakarvat erityiset stensiilit. Tällaisen mallin käyttäminen helpottaa oikean muodon luomista. Lisäksi sinun on ensin muodostettava kulmakarvojen ääriviivat ja täytettävä ne sitten. Näet kuinka helppoa se on.

Huolehdi kulmakarvoistasi

kulmakarvat-muodot-vinkit-temput-viettelevä

Jos haluat terveet, hyvännäköiset kulmakarvat, sinun on huolehdittava niistä säännöllisesti. Loppujen lopuksi teet saman hiuksillesi. Tähän tarkoitukseen on tarjolla laaja valikoima öljyjä. Käytä niitä päivittäin!

Estä kipua

kulmakarvojen kynimisen-muotoilun täyttövinkit

Oletko luonteellasi herkempi etkä siedä pienintäkään kipua? Sitten meillä on temppu siihen Muotoile kulmakarvat sinulle, koska jopa kulmakarvojen nyppiminen voi joskus olla varsin tuskallista. Aseta jääpala kulmakarvoille ennen kynimistä. Kylmä saa ihon tunnottomaksi lyhyeksi ajaksi niin, että kipu on vähemmän tai ei lainkaan. Tämä puolestaan ​​varmistaa, että voit keskittyä muotoiluun.

Muotoile kulmakarvat ja meikki – täynnä kulmakarvoja

väritys-kulmakarvat-muodot-vinkit-temput

Jos sinulla on melko ohuet kulmakarvat, voit tehdä niistä paksummat kulmakynällä. Käytä siis sen jälkeen Muotoile kulmakarvat tai jos meikataan. Varmista kuitenkin, että valitset sävyn, joka vastaa hiuksiasi. Jos täytät kulmakarvat kynällä, älä jätä pois paikkoja, joissa hiukset puuttuvat, vaan myös korjaa ne.

Camilla-Belle-paksut kulmakarvat

kulmakarvat-muodot-vinkit-temput-luonnollisesti kasvanut-huivi-eksoottinen

kulmakarvojen muodot-vinkit-temput-tummat ihonvärit-meikki-meikit

kulmakarvat-muodot-vinkit-temput-tumma-blondi-hiusväri-eyeliner-moderni

kulmakarvojen muodot-vinkit-temput-tummat hiukset-väri-silmä-eyeliner

kulmakarvojen muodot-vinkit-temput-ennen-jälkeen-kuvia-meikki

kulmakarvojen muodot-eri vaikutukset

Silmämeikki-ohjeet: Meikkivinkit juhlailmeeseen

Previous Post
Tähtilihasten rakentaminen – Miten Hollywoodin näyttelijät harjoittelevat roolejaan supersankareina?
Next Post
Ydinlihasharjoitukset: Perimmäinen ydinvoimaharjoittelu vahvalle ytimelle!