15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terveitä ihonhoitovinkkejä ja luonnollisia korjaustoimenpiteitä horoskooppimerkkeillä

Ihonhoitovinkit terveinä luonnollisesti horoskooppimerkkien mukaan

Astrologia näyttää meille, kuinka tähdet vaikuttavat elämäämme ja luonteeseemme, ja huomauttaa mahdollisuuksistamme, mahdollisista poluistamme ja haasteistamme. Vaikka horoskooppimerkkisi voi valaista rakkauselämääsi ja uraasi, se voi olla hyödyllinen myös muissa tulkinnoissa. Esimerkiksi mitä kotihoitoja ja eteerisiä öljyjä käytetään iholle. Siksi olemme koonneet alla muutamia terveellisiä ihonhoitovinkkejä, jotka voit helposti integroida jokapäiväiseen elämääsi.

Ihonhoitovinkkejä Vesimiehelle (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

ihonhoito nainen makea manteliöljy vesimies

Vesimiehen ilmamerkki on spontaani vapaa henki, joka on heti valmis murtamaan uuden maan. Otat muutoksen omaksesi; tylsyys on vihollisesi. He haluavat hauskaa ja jännitystä, mutta kamppailevat arkisten, toistuvien tehtävien kanssa.

Valitse yksinkertainen, päivittäinen ihonhoitorutiini. Pese kasvosi vedellä, levitä kosteuttava arganöljy, hieman aurinkovoidetta ja olet hyvä mennä. Kapinallisen persoonallisuutesi vuoksi sinulla ei ole aikaa tai kärsivällisyyttä erityisen pitkille kauneusrutiineille.

Käytä eteeristen öljyjen seosta vartalohierontaan. Lisää muutama tippa ruusuöljyä, neroliöljyä ja sitruunaöljyä makealle manteliöljylle. Kasvojen hoitoon on parasta käyttää tamanuöljyä, rypäleen siemenöljyä, makadamiaöljyä ja jojobaöljyä.

Vinkkejä ihonhoitoon Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Ihonhoitovinkit kuivalle iholle Ylang-Ylang

Vesimerkki Kalat on horoskoopin unelmoija ja yksi luovimmista, herkimmistä ja intuitiivisimmista horoskooppimerkkeistä. He eivät pidä vastakkainasettelusta ja reagoivat voimakkaasti muiden ihmisten mielialaan.

Usein epäitsekkyytesi voi saada sinut tuntemaan itsesi fyysisesti tyhjäksi. Joidenkin ravitsevien eteeristen öljyjen on aika palauttaa sinut vaurauteen.

Bergamotti-, rosmariini-, ylang-ylang-, sitruuna- ja patchouliöljyt vaikuttavat positiivisesti sinuun. Kasvohoitoon jojoba-, oliivi- ja manteliöljyt ovat myös hyviä valintoja.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Ihonhoitovinkit Aloe Vera terveellinen luonnollinen

Tulimerkki Oinas on vahva ja sitkeä. Olet kunnianhimoinen, päättäväinen, kuumapäinen, altis punastumiselle, allergioille ja ihottumille.

Jäähdytä sisäistä lämpöä pitämällä kasvovettä ja sumua jääkaapissa. Aromaterapiasuihkeet auttavat pitämään mielen rauhallisena ja viileänä.

Aloe vera, ruusuöljy, kurkku, kamomilla, laventeli ja suitsukkeen öljy ovat ihanteellisia ihonhoitorutiinisi. Ruusunmarjan siemenöljy on täydellinen kasvoöljy sinulle, mutta pieninä määrinä.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Ihonhoitovinkit kuivan ihon kookosöljy sokerin kuorinta

Maan merkki Härkä on tyypillisesti konservatiivinen, kärsivällinen, joskus itsepäinen ja voi juuttua rutiineihin, jotka eivät enää ole heille hyväksi. (Mene eteenpäin, et pidä muutoksesta!)

Jos et näe tuloksia, joita haluat ihonhoitorutiinistasi, kokeile jotain uutta. Onko sinulla yleensä kutiava ja kuiva iho? Silloin kuorinta on erityisen tärkeää sinulle. Kokeile tehdä DIY -kuorinta kookosöljyllä ja sokerilla itse.

Tyrniöljy, arganöljy, seesamiöljy, manteliöljy tai tamanuöljy kosteuttavat ihoa ja saavat ihosi hehkumaan.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Ihonhoitovinkit ruusuveden antibakteeriset allergiat

Kaksosten ilmamerkki on yleensä päättämätön, utelias ja joustava. Ihonhoidossa on noudatettava suunnitelmaa!

Johdonmukaisuus ihonhoitorutiinissasi on hyvä asia. Kaksoset ovat myös alttiita hengityselinten allergioille, joten valitse ihonhoitotuotteet, joilla on vähän tai ei lainkaan tuoksua.

Ruusuvesi, aloe vera, manteli ja jojobaöljy ovat täydellisiä.

Syöpä (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Ihonhoitovinkit yhdistelmägeraniumöljy rasvaiselle iholle akne

Syöpä on vesileima ja toimii arvaamattomasti. Yksi minuutti huolehtiva ja diplomaattinen, seuraava tunteellinen ja utelias.

Voivatko hormonit tulla hulluksi? Anna asioiden tasapainottua! Ihon herkkyys näyttää olevan ongelma tässä.

Parhaat hoitotuotteet sinulle ovat makadamia-, jojoba- ja seesamiöljyt. Geranium tunnetaan myös nimellä “ihme kasvi”. Geraniumöljy auttaa PMS: ssä, harmonisoi hormonaalista tasapainoa ja lievittää tulehdusta.

Leo (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Ihonhoitovinkkejä jojobaöljy kuiva iho

Leo, palomerkki, on luottavainen, luova ja tykkää komentaa. Leot ovat turhia ja ostavat tuotteita nopeasti ihon ongelmien ratkaisemiseksi.

Muista, että todellinen kauneus säteilee sisältä ulospäin. Muuta ruokavaliota sen sijaan, että tuhlaisit aikaa ja rahaa äärimmäisiin kauneustrendeihin.

Käytä luonnollisia voiteita, jotka sisältävät tyrni- ja jojobaöljyjä. Eteerisellä ruusuöljyllä on antioksidanttivaikutus ja se hidastaa ihon ikääntymistä.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Ihonhoitovinkkejä jojobaöljy kuiva iho

Maamerkki Neitsyt on älykäs, käytännöllinen, maanläheinen ja altis perfektionismille. Tämä voi aiheuttaa stressiä ja päättämättömyyttä.

Hemmottele itseäsi hemmottavalla ihonhoitorutiinilla. Valitse tuotteita, jotka sisältävät ruusu-, kamomilla-, santelipuu- ja suitsukettaöljyjä. Ne auttavat voittamaan ylikuormituksen ja stressin tunteen. Kasviperäinen höyrysauna auttaa myös rentoutumaan.

Kamomilla, laventeli, ruusu ja appelsiini rauhoittavat ja parantavat keskittymistä.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Makadamia Oil ihonhoitotuotteet naiselle

Vaaka, ilmamerkki, on viehättävä, romanttinen eikä suorastaan ​​rauhallinen. Katsot kaikkea molemmilta puolilta, mikä johtaa joskus päättämättömyyteen.

Koska rakastat kaikkea kaunista, romanttista ja eksoottista, valitse ihonhoitotuotteet, joilla on nämä ominaisuudet. Valitse joitakin ylellisimmistä kasvoöljyistä, kuten argan-, piikikäs päärynä-, makadamia- ja granaattiomenaöljyt. Lopulta Vaaka hallitsee Venus!

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

ihonhoito nainen skorpioni laventeliöljy luonnollinen

Skorpioni, vesileima, on intohimoinen, uskollinen ja tunteellinen, mutta myös vakuuttava, mustasukkainen ja sitkeä.

Anna anteeksi itsellesi ja muille heikkoudet ja anna vartaloöljyjen pehmentää ihoasi. Käytä vartalohierontaa varten patchouli-, santelipuu- ja laventeliöljyjä sisältäviä tuotteita. Makadamiapähkinäöljy kasvohoidolle on kestävä ikääntymistä estävä vaikutus.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Ihonhoitovinkkejä rypäleen siemenöljy rasvaisen ihon sekaiholle

Tulimerkinä Jousimies on seikkailunhaluinen, omaperäinen luonne. Hän ei koskaan pelkää ottaa riskejä, on kuuluisa anteliaisuudestaan ​​ja ystävällisyydestään, mutta menettää usein kärsivällisyytensä. Siksi ihonhoidon tiukka kurinalaisuus on etusijalla.

Koska olet taipuvainen hermostuneeseen jännitykseen ja stressiin, pidä kauneusrutiinisi yksinkertaisena. Parhaat öljyt sinulle ovat argan-, kookos-, oliivi- ja rypäleen siemenöljyt.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Ihonhoito luonnolliset öljyt kasvot kosteuttava

Maamerkki Kauris on kunnianhimoinen ja hänellä on vahva halu menestyä. Sympaattinen ja uskollinen sydän piiloutuu Kauriin viileän ulkopinnan alle.

Sinun on otettava aikaa itsellesi ja kauneusrutiinillesi. On tärkeää muistaa, että kaiken ei tarvitse olla täydellistä koko ajan. Yksinkertaista ja lyhennä rutiiniasi.

Etsi eteerisiä öljyjä, kuten laventeli-, piparminttu- ja geraniumöljyjä. Stimuloivat tuoksut, kuten sitruuna, santelipuu ja rosmariini, edistävät keskittymistä ja lähettävät positiivisia signaaleja aivoihin. Täydelliset kasvoöljyt sinulle ovat syvästi kosteuttavat granaattiomena-, makadamia-, tamanu-, argan- ja ruusunmarjaydinöljyt.

Oletko jo löytänyt oman hoitomenetelmän? Riippumatta siitä, minkä horoskoopin alle olet syntynyt, käytä aina luonnon kauneutta ja henkilökohtaisia ​​hoitotuotteita. Luonto tarjoaa kaikki tarvittavat kauneudenhoitotuotteet, aivan kuten tähdet näyttävät meille tien!

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen