15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Venäjän entinen presidentti Putin- toiseksi rikkain ihminen maailmassa

maailmankuulu juoma tee 75 miljardia virallisesti

Entinen Venäjän presidentti Vladimir Putin on toiseksi maailman rikkaimpien joukossa 75 miljardin dollarin omaisuudellaan. Amerikkalaisen The Richest -lehden mukaan ainoa rikkaampi on edelleen Bill Gates 77,1 miljardilla. Epäilemättä voimme odottaa hetkeä, jolloin hän saa ensimmäisen sijan luokituksessa.

Venäjän entinen presidentti – joitakin faktoja hänen taloudestaan

Venäjän entinen kertoo rikkaiden miesten tosiasioista

Kun otetaan huomioon, että hänen omaisuutensa on tuntematon ja ne voivat toimia muiden nimissä, on hyvin mahdollista, että 75 miljardin dollarin summa ylittyy huomattavasti. Ei olisi ihme, jos hänen omaisuutensa olisi todellisuudessa satoja miljardeja. Varmaa on, että Vladimir Putin on hallinnut valtavaa valtiota vain presidenttinä ja nyt pääministerinä 15 vuoden ajan. Entinen presidentti saa virallisesti palkkaa 187 000 dollaria. Tämä ei ole mitenkään vaikuttavaa Venäjän standardien mukaan. Tämä tekee tuloja 15 583 dollaria kuukaudessa, ja ateria hyvässä ravintolassa neljälle henkilölle on vähintään 5 000 dollaria. Ollaksesi rikas Moskovassa sinun täytyy ansaita vähintään miljoona kuukaudessa. Kaikki sen alapuolella oleva summa kuuluu keskiluokkaan. Valitettavasti suurin osa kansalaisista on kuitenkin erittäin köyhiä ja tasapaino rikkaiden ja köyhien välillä on tasaantumassa. Veroilmoituksessaan entinen antaa Venäjän presidentti hänellä on pankkitili 186 000 dollarilla sekä kolme venäläistä autoa, osakehuoneisto, jossa on autotalli Moskovassa ja maa -alue kaupungin laitamilla.

Venäjän entinen presidentti – mistä hänen miljardinsa tulevat?

Presidentti Venäjä 75 miljardin omaisuuden taloudellisia tietoja

Mistä Putinin miljardit tulevat, jos hänen palkkansa ei ole niin korkea?

Vladimir Putin, yksi maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä, omistaa energia -alan kiinteitä osakkeita, mukaan lukien 4,5% Gazpromissa, 37% Surgutneftegasissa ja 50% sveitsiläisessä polttoainekaupassa Gunvorissa. Energiajättojen tulot ovat näin ollen 150 miljardia, 20 miljardia ja 80 miljardia dollaria vuodessa. Kuinka tarkalleen hän sai osakkeet ja kuka häntä virallisesti edustaa, ei tiedetä. Voidaan vain arvailla, missä muissa yrityksissä hänellä on kätensä peliin. Hänellä on kello, jonka arvo on vaatimattomasti 200 000 dollaria, hänellä on oma lukko Mustanmeren rannikolla, hän käyttää yli 15 presidentin helikopteria ja 40 lentokoneita, joista osassa on kultaisia ​​wc -tiloja ja muita ylellisyystarvikkeita. Tiedetään myös, että entinen Venäjän presidentti on jahti, spa -keskus, helikopterin laskeutumisalusta ja paljon muuta. Hän saa myös pääsyn yli 20 erittäin ylelliseen kiinteistöön ympäri maailmaa, mukaan lukien keskiaikaisen linnan.

Presidentti toiseksi rikkain henkilö maailmassa

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”