15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Justin Bieberin kampaus vuosien varrella – 15 kampausta

Justin Bieberin kampauksen kampauksen pop -kuvake

Justin Bieber on nuori kanadalainen laulaja, jolla on saksalaiset juuret ja josta tuli suosittu Yhdysvalloissa. Syntynyt 1. maaliskuuta 1994 Lontoossa, Ontariossa, Kanadassa, hän aloitti uransa tekemällä kuuluisien kappaleiden cover -kappaleita. Hänen äitinsä teki hänet tunnetuksi You Tuben kotivideon kautta, kun yhdysvaltalainen laulaja Usher tuli tietoiseksi lahjakkaasta pojasta. Vuonna 2009 julkaistiin hänen ensimmäinen singlensä “One Time”, joka saavutti ensimmäisen sijan kaavioissa, erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Justinista tuli supertähti 15 -vuotiaana ja hän valloitti tuhansien murrosikäisten tyttöjen sydämet ympäri maailmaa. Debyyttialbumi julkaistiin maaliskuussa 2010 – “My World 2.0”, sitten hän julkaisi vielä kolme albumia vuoteen 2015 mennessä. Mitä tytöt rakastavat hänessä, ei ole vain hänen musiikkiaan, vaan myös hänen uusia kampauksiaan. Tässä on katsaus siihen, miten Justin Bieberin kampaus on muuttunut vuosien varrella.

Justin Bieberin kampaus vuonna 2009, josta hänestä tuli kuuluisa

Justin Bieberin kampaus 2009

Justin Bieber oli tuskin 15 -vuotias, kun hänestä tuli kuuluisa tällä kampauksella. Tuolloin hän käytti hiuksiaan kammattuina kasvoilleen kuin kypärä, joka peitti melkein koko kasvonsa. Heidän piti ehdottomasti istua oikealla ja loistaa kauniisti. Uransa ensimmäisinä vuosina Justin Bieberin kampausta pidetään hänen pääkaupunkinaan ja todellisena tavaramerkkinä.

Justin Bieberin kampaus vuonna 2011

Justin Bieberin kampaus 2011

Vuoden 2011 puolivälissä hän leikkasi hiuksensa ja erosi tyypillisestä kypärän leikkauksesta. Hän ilmestyi ensimmäisen kerran uudella kampauksellaan vuoden 2011 Billboard Awards -gaalassa. Hän sai monet fanit surulliseksi, koska hänen hiuksensa olivat pois päältä.

Justin Bieberin kampaus vuonna 2012

Justin Bieberin kampaus 2012

Vuosina 2011 ja 2012 Justin muotoili hiuksensa kammottuna, minkä hän oli saavuttanut paljon hiustuotteella. Otsa on vapaa ja niin myös kulmakarvat. Joten sinulla on selkeä näkemys nuoren poptähden kasvoista. Ja hiukset lyhenevät ja lyhenevät. Joskus hän esiintyi myös Elvis Presleyn kampauksella.

Justin Bieberin kampaus, alleleikattu vuonna 2013

Justin Bieberin kampauksen 2013 aliarvostus

Noin 19 -vuotiaana Justin katkaisi ajatuksen hyvästä pojasta, joka hän oli muutama vuosi sitten. Kuuluisan kypäräleikkauksen sijasta hän pukeutui trendikkään alileikkaukseen vuonna 2013 ja tykkäsi muotoilla otsatukkaansa hieman ylöspäin. Niinpä nuori tähti loi miehekkään ilmeen ja yritti myös kasvattaa partaa.

Justin Bieberin kampaus – toukokuu 2014

Justin Bieberin kampaus toukokuussa 2014 gaala amfAR

20 -vuotiaana Justin on jo nuori mies, joka haluaisi tulla hyväksytyksi hieman vakavammin. Tämä ei koske vain hänen kampauksiaan. Vaikka laulaja otti ensimmäisen tatuointinsa ollessaan vain 16 -vuotias, neljä vuotta myöhemmin hänellä on yli 40 motiivia ihollaan, joita hän myös haluaa esittää. Se on osa haluttua pop -tähtien ulkoasua. Suloisesta teini -ikäisestä ihastuksesta ei ole enää jälkeäkään.

Justin Bieberin kampaus elokuussa 2015

Justin Bieberin kampaus platina vaalea elokuu 2015

Vuonna 2015 Justin Bieber esitteli ensimmäistä kertaa täysin erilaisen tyylin. Hänen kampauksensa, jossa oli pitkät otsatukka ja röyhkeät lyhyet sivut, luonnoton hiusväri, kuten platinablondi, muistutti 80 -lukua ja ennen kaikkea tuosta ajasta leikattua raveria. Tai ehkä tämän ilmeisen muutoksen taustalla on jokin muu syy. Platina -vaaleat hiukset sisäpiiriläiset selittävät hänen suurella menestyksenhalullaan. Hän on todennäköisesti taikauskoinen ja uskoo, että jos hän ajattelee sitä, jotain tapahtuu. Justin toivoi, että hänen neljäs albuminsa saavuttaisi platina -aseman ja lopulta ”Purpose” saavutti ykkönen monissa maissa. Ehkä hänkin oli oikeassa.

Justin Bieberin kampaus vuonna 2016

Justin Bieber kampaus pulla 2016

Justin on viime vuosina kokeillut paljon ulkonäköään ja erityisesti kampauksia. Aivan kuten jalkapallotähti teki joitakin kampauksen otsikoita, niin tekee myös nuori Justin. Lyhyen ajan hän käytti hiuksiaan, varsinkin etuosaa, todella pitkiä, ja hän oli kerran käärinyt ne pieneen pullaan ja sitonut ne. Pieni pulla on nyt tullut trendiksi miesten kampauksissa ja tunnetaan nimellä “miespulla”. Justin esittelee trendikkään kampauksensa “Haiti Benefit Gala” -tapahtumassa.

Justin Bieberin kampaus tammikuussa 2016 – cornrows hänen tyttöystävänsä pyynnöstä tuolloin 

Justin Bieber kampaus tammikuu 2016 punokset punos kampaus

Justin Bieberin kampauskokeet todistetaan valokuvalla, jonka hän itse jakoi Instagramissa. Hänen väitettiin vaikuttaneen hänen tyttöystäväänsä tuolloin Hailey Baldwiniin, ja hän inspiroi häntä tähän ulkoasuun. Hän yritti luultavasti näyttää aikuisemmalta ja siten houkuttelevammalta naiselle, mutta hänen kasvonsa näyttävät silti suhteellisen pieniltä. Lähitulevaisuudessa supertähti kokeili useita kampauksia.

Justin Bieberin kampaus – Ehkä hänen paras katseensa Grammyssa Helmikuuta 2016

Justin Bieberin kampauksen grammys 2016

Aina kun Justin Bieber muuttaa jotain ulkoasussaan, fanit järkyttävät. On selvää, että hän ei voi valita luonnollisen sävynsä ja blondinsa välillä. Siksi hiuksissa on jotain uutta muutaman kuukauden välein. Helmikuussa 2016 Bieber yllätti paitsi uuden kampauksen, myös seuraavan yrityksen kasvattaa parta. Hän esitteli uuden ilmeensä ensimmäistä kertaa Grammy -gaalassa, ja mielestämme se on täysin sopiva erityistilaisuuksiin, kuten Grammyt, koska klassinen kampaus on osa tyylikästä asua. Hän oli pukeutunut mustavalkoiseen smokkiin, jossa vain bleiseri oli valkoinen ja muut vaatteet – mustat. Kontrasti valkaistuihin hiuksiin on siis ymmärrettävä. Superstarin suloinen kumppani oli hänen kuusivuotias veljensä, joka halusi täsmälleen saman kampauksen kuin kuuluisan veljensä.

Justin Bieberin kampaus maaliskuussa 2016

Justin Bieberin kampaukset maaliskuussa 2016

Pian valkaisun jälkeen Justinin hiusten pohjassa oleva luonnollinen sävy tulee jälleen esiin. Justinin viime kuukausina kasvattamat pidemmät pääkarvat tarjoavat hyvän pohjan erilaisille hiustyyleille. Joten hän käyttää hiuksiaan hiukan rypistyneinä jokapäiväisessä elämässä ja siististi kammattuina takaisin erityistilaisuuksiin.

Justin Bieberin kampaus “takaisin 90 -luvulle” – huhtikuu 2016

Justin Bieberin kampauksen rastatukka 2016

Ehkä pahin Justin Bieberin kampaus toistaiseksi on valkaistut rastat ja hän jopa järkytti fanejaan heidän kanssaan. Hän esitteli tämän ilmeen ensimmäisen kerran huhtikuussa 2016, ja hänen Instagram -valokuvansa tuotti 1,9 miljoonaa tykkäystä.

Justin Bieberin kampaus kesäkuussa 2016

Justin Bieberin kampaus toukokuussa 2016

Kun fanit järkyttivät ja kritisoivat Justinia, pelot katosivat toukokuussa 2016. Hiusten ajaminen on luultavasti loogisin seuraus monien kokeiden jälkeen.

Justin Bieberin kampaus tammikuussa 2017

Justin Bieberin kampaus tammikuussa 2017

Tammikuussa 2017 supertähti antoi hiuksensa kasvaa luonnollisessa sävyssä ja hän näyttää muutaman vuoden vanhemmalta silmälaseillaan.

Justin Bieberin kampaus maaliskuussa 2017

Justin Bieberin kampaukset maaliskuussa 2017

Joskus pitkä, joskus lyhyt, Justin lyhensi hiustyyliään merkittävästi maaliskuussa. Itse asiassa hänellä ei ole koskaan ollut niin lyhyttä. Lisää tähän platinan vaaleat hiusvärit, jotka muistuttavat pitkälti legendaarista Eminem -kampausta 90 -luvulta.

Syyskuu 2017 – Nykyinen Justin Bieberin kampaus 

Justin Bieberin kampaus syyskuussa 2017

Justin Bieberillä on tällä hetkellä huomaamaton kampaus. Tämä johtuu todennäköisesti ongelmista, joita supertähdellä on henkilökohtaisessa elämässään. Hänen täytyi peruuttaa maailmankiertueensa viimeiset konserttipäivät, koska hän tarvitsi aikaa itselleen ja rentoutumiseen.

Previous Post
Näin Jennifer Lawrence -kampaus on muuttunut viimeisten 10 vuoden aikana
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”