15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Miksi Rolex on niin kallis? Nämä ovat viisi syytä korkeaan hintaan

Oletko koskaan miettinyt, miksi Rolex on niin kallis? Sveitsiläiset ylellisyyskellot ovat maailman suosituimpia tuotemerkkejä, ja monet kadehtivat tällaisten kellojen omistajia. Mutta mitä se tekee paremmin? Eivätkö ne ole vain tavallisia kelloja "ylellisyyttä"-Tunnisteet? Kuten käy ilmi, maksat paitsi nimestä myös materiaaleista, kellojen valmistuksesta ja tarkkuudesta jokaisessa kellossa.

Mikä tekee Rolexista niin kalliin?

miksi rolex daytona on niin kallis

Mikä tekee Rolexista yhden maailman kalleimmista kelloista? Ovatko hinnat todella perusteltuja? Jos haluat tietää, sinun pitäisi katso tämä esittely, jossa Rolex Submariner puretaan. Video näyttää ylellisyyskellon hienoudet hienoissa yksityiskohdissa. Esittelyn suorittaa tietysti ammattitaitoinen kelloseppä, joka huolellisesti ja erittäin taitavasti purkaa kellon. Huomaat nopeasti, että tämä on erittäin vaikuttava taideteos, joka koostuu sadoista yksittäisistä osista. Kenellä on suuri kysyntä käsittelyn laadulle ja Osta Rolex miesten kello on varmasti kiehtonut näiden kellojen filigraanista tekniikkaa.

Rolex sveitsiläisen kellonvalmistuksen ruumiillistuma

Vaikka Rolex -kellot tulevat kalliiksi, sinun on vaikea löytää toista tuotetta, jolla on sama laatutaso jokaisessa kappaleessa. Tämä on mielenkiintoinen tosiasia ja yksi syy siihen, miksi hienot ylellisyyskellot ovat niin suosittuja. Ajan myötä Rolex on rakentanut mainetta erinomaisesta laadusta. He myyvät pääasiassa mekaanisia kelloja, joiden tekeminen on uskomattoman aikaa vievää.

Tässä on joitain tärkeimpiä syitä, miksi Rolex -kello on niin kallis. Huomaa, että tämä luettelo on kaukana täydellisestä ja yksittäisten tuotteiden järjestyksellä ei ole merkitystä.

1. Rolex -kellojen suunnittelu vie paljon aikaa ja vaivaa

Rolex -kellojen suunnittelu vie paljon aikaa ja vaivaa

Kellojen valmistus on vaativa ammatti, ja Rolex -kellot eivät ole poikkeus. Rolex-kellolla on erittäin suuret sisäiset kehityskustannukset suunnittelun ja käsityön kannalta. Sveitsiläisellä kellovalmistajalla on jopa oma tutkimus- ja kehityslaboratorio – no, itse asiassa useita. Ne ovat hyvin varustettuja ja erittäin ammattitaitoisia tiloja. Keskeinen tehtäväsi on kehittää tehokkaampia valmistusmenetelmiä ja uusia tekniikoita, jotta olet aina askeleen edellä.

Jotta kellot olisivat maailman parhaita, Rolex käyttää hienostuneita ja tarkkoja laitteita, kuten elektronimikroskooppia ja kaasukromatografia. Koska osat voivat olla melko pieniä, on erittäin tärkeää, että käytetyt materiaalit ovat tukevia ja kestäviä. Testihuoneessa yksittäisiä osia testataan, kunnes ne tuhoutuvat.

2. Mekaanisten kellojen valmistus on kallista

rolex hulk vihreä soittaa miksi niin kallista

Mekaaniset kellot eivät myöskään ole halvin rakentaa. Useimpien osien pienen koon vuoksi kokoonpanossa ja valmistuksessa on paljon virheitä. Useimmat kellot on myös kiillotettu ja viimeistelty käsin. Ota myös huomioon, että ne on valmistettu Sveitsissä, jossa korkeat työvoimakustannukset ovat hallitsevia.

3. Rolex ei näytä säästävän kuluja

rolex datejust osteri ikuinen ruostumaton teräs kulta roomalaiset numerot

Rolex -kellojen valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja. Esimerkiksi 904L -terästä käytetään pääasiassa, mikä on paljon edellä jopa useimpia ylellisyysturvaa, jotka käyttävät halvempaa 316L -terästä.

Tämä 904L teräs tekee kelloista kovempia, kiiltävämpiä ja kalliimpia. Kellot on usein valmistettu valkokullasta ja kehykset yleensä keraamista. Numerot ovat usein valmistettu hiekkapuhalletusta platinasta, ja liikkeet ja kehykset on asetettu oikeilla jalokivillä. Nämä ovat kaikki materiaaleja, jotka puhuvat puolestaan.

4. Rolex on a "Ohjausfriikki"

miksi rolex -sukellusvene on niin kallis?

Kuten aiemmin mainittiin, Rolex -kellojen laatu on vertaansa vailla. Jos vertaat niitä esimerkiksi kilpailijoihin, kuten Tag Heuer tai Omega, ne ovat aina askeleen parempia.

Rolex valmistaa vuosittain noin 800 000 kelloa. Jokainen tuotantoprosessin osa on laadunvalvonnassa, kuten ylellisyysesineeltä voi odottaa. Esimerkiksi joidenkin kellojen Rolex -kehysten on oltava niin tarkkoja, että jalokivet eivät voi menettää ihanteellista asentoaan yli neljänneksen ihokarvan paksuudesta. Rolex hallitsee jopa jalometallien, kuten kullan ja hopean, sulamista, joita käytetään tuotteissaan.

5. Rolex -kellot eivät kuitenkaan ole aina olleet niin kalliita

rolex deepsea, jossa metallinen rannekoru ja sininen kellotaulu

Rolex -kellot eivät olleet aikaisemmin kalliita. Niiden hinta nousi vuosien varrella, ja niistä tuli pian yksi maailman kalleimmista kelloista.

1950 -luvulla Rolex Submariner maksoi joidenkin lähteiden mukaan noin 1460 dollaria. Vertailun vuoksi: halpa Rolex -kello maksaa nykyään noin 5000 euroa. Useimmiten ostettavien mallien hintaluokka on kuitenkin 6600–9900 euroa.

Tällä tavalla katsottuna Rolex-kello ei olisi silloin ollut kalliimpi kuin mekaaninen kello keskipitkän ja korkean hintaluokan markkinoilla tällä hetkellä. Ajan myötä on kuitenkin käynyt selväksi, että tällainen investointi on varmasti kannattanut ajan myötä. Monet ihmiset pitävät myös ylellisiä kelloja hyvänä investointina.

rolex daytona sijoituskohteena

Keräilijät rakastavat myös tätä tuotemerkkiä ja ovat valmiita maksamaan paljon rahaa käyttääkseen sitä. Itse asiassa Rolex Daytona pitää huutokaupassa myydyimmän rannekellon ennätystä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kello kuului Paul Newmanille ja myytiin New Yorkin Phillips -huutokauppatalossa yhteensä 17,8 miljoonalla dollarilla, mikä ylitti Bao Dai Rolexin (5 miljoonaa dollaria) ja Patek Phillipen (11 miljoonaa dollaria) aiemmat ennätykset. . Paul Newmanin Rolex on vain yksi esimerkki siitä, kuinka erikoinen ja viileä tämä brändi todella on.

miksi rolex -kellot ovat kalliita?

Huolimatta niiden valtavasta hinnasta muihin kelloihin verrattuna, maksat Rolexissa paljon enemmän kuin miltä näyttää. Rolex -kellot eivät ole pelkästään käytännöllinen lisävaruste, vaan myös tekniikan ja kellonvalmistuksen yhdistelmä. Joten kysymykseen "Miksi Rolex on niin kallis??" Jotta voit vastata, sinun on ymmärrettävä ja arvostettava ammattitaitoa, materiaalikustannuksia ja jokaiseen kappaleeseen kuluvaa aikaa.

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”