15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylellisyyskello MP-05 LaFerrari Hublotilta luksusauton lisävarusteena

rannekello Ylellinen kello-MP 05 LaFerrari-Hublot LaFerrari-ylellisten autojen lisävarusteet

Jotkut saattavat pitää arkipäivää sitä, mitä luksusautojen ostajat odottavat lisävarusteena. Bugatti Parmigiani valitsi automerkkiä vastaavat ylelliset kellot Fleurierin kumppaniksi, Aston Martin – Jaeger -LeCoultre, Bentleylle ne on suunnitellut Breitling, McLaren valitsi TAG Heuerin, Pagani – Cvstosin ja Koenigsegg – Quintingin. Toisaalta Ferrarilla on jo ollut useita kumppanuuksia luksuskellojen valmistajien kanssa. Niistä muutamia mainitakseni Girard-Perregaux, Officine Panerai ja Cabestan. Italialainen autonvalmistaja luottaa tällä hetkellä Hublotiin. Ja juhlimaan uuden LaFerrarin julkaisua, molemmilla valmistajilla on MP-05 LaFerrari Hublotilta vapautettiin.

Ylellinen kello MP-05 LaFerrari Hublotilta LaFerrarin kunniaksi

ylellinen rannekello MP 05 LaFerrari-von Hublot -turbillonmekanismi

Erittäin monimutkainen katsella sitä MP-05 LaFerrari Hublotilta koostuu turbillomekanismista ja 637 yksittäisestä osasta, jotka on kehystetty keskipylvään sivulle. Tunnit ja minuutit näkyvät oikeassa yläkulmassa. Vasemmassa yläkulmassa näkyy akun varaus, joka alkaa 50 päivästä. Tämä tarkoittaa, että käsin kääntyvä kello ladataan harvoin. Liike on PVD -titaanikotelossa, ikkuna on valmistettu safiirikristallista ja rannekoru on valmistettu kumista.

Uusin auton lisävaruste

ylellisyyttä auton lisävaruste ylellinen kello-MP 05-Hublot design rannekello

the MP-05 LaFerrari Hublotilta valmistettiin Maranellossa julkaistun luksusauton lisävarusteena. Valmistajan ensimmäinen hybridiauto tekee vaikutuksen 6,3 litran V12-sähkömoottorilla, 949 hv: llä ja 899 Nm vääntömomentilla. Se siirtyy nollasta sataan alle 3 sekunnissa. Sen huippunopeus on yli 350 km / h.

Suunnittelijakello, jossa on Tourbillon -mekanismi

ylellinen sarja rannekello leferrari-mp 05-hublot-mekanismi

Vaikka tästä upeasta mallista valmistettiin vain 499, vain 50 MP-05 LaFerrari Hublotilta tuotettu lisäaineena. Tämä tarkoittaa, että alle joka kymmenes ylpeä LaFerrari -omistaja voi nauttia tällaisesta kellosta. Tämä etuoikeus vaatii lisäksi 300 000 dollaria yli miljoonan dollarin auton hinnan lisäksi.

Rannekello todellisille Ferrari -faneille

rannekello MP 05 LaFerrari-Hublot-lisävarusteet ylelliseen autoon

Ylellinen rannekello Hublot-La Ferrari titaanilisävarusteista-ylellinen auto

rannekello miehille ferrarin ystäville Hublot-La Ferrari

Previous Post
Rikkaruohot nurmikolla – miten hallita 10 yleisintä lajia
Next Post
Upeat joogaharjoitukset sinulle ja vauvallesi sävyttävät koko kehon