15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylelliset miesten kellot, joilla on perinteet – 20 hienointa miesten kellomerkkiä

ohut sveitsiläinen piaget -kello hienoilla osilla ja koruilla

Mitkä ovat maailman halutuimmat ylelliset miesten kellot? Satojen kalliiden kellomerkkien joukossa voimme korostaa 20 todella ylellistä. Tyypillisesti nämä merkit ovat valmistaneet hienoja ja käsintehtyjä kelloja yli satojen vuosien ajan ja tekevät niin edelleen menestyksekkäästi. Esimerkiksi legendaarinen kellomerkki Audemars Piguet perustettiin vuonna 1875, Jaeger-LeCoultre vuonna 1833 ja Vacheron Constantin on valmistanut ylellisiä kellojaan vuodesta 1755. Uppoaksemme sinut tyylin ja hienomekaniikan maailmaan olemme koonneet valikoiman ylelliset miesten kellot. Joten nämä 20 suosituinta luksuskellomerkkiä voivat olla poikkeuksellisia valintoja miehille.

Kalleimmat ylelliset miesten kellot

cartier rotonde salaperäinen tunti luuranko läpinäkyvä miesten kello roomalaisilla numeroilla

Ne, jotka aiemmin uskoivat tekniikan parantamisen olevan tarpeetonta klassisille kelloille, ovat vakuuttuneita toisin. Ylelliset kellot ovat edelleen himoittuja kappaleita innokkaille varakkaille ihmisille. Täällä katsomme 25 ylellisintä miesten kellomerkkiä.

astronomia jacob & amp; co ylelliset miesten kellot perinteisillä jaloilla kellomerkillä miehille

Kello ei ole vähempää kuin taideteos, varsinkin kun useimmat on koottu käsin. Aivan kuten kameran keksiminen ei tehnyt renessanssin maalauksista vähemmän arvokkaita, nämä lisävarusteet osoittavat vain, kuinka pitkälle ihmiset ovat kehittyneet antiikkisista aurinkokelloista ja tiimalasista.

Rolex miesten kello – vuodesta 1905

ylellinen rolex -kello ruostumattomasta teräksestä valmistetussa urheilukotelon kronografikellossa, mustavalkoinen

Tämän on tarkoitus olla tunnetuin ylellisyyskellomerkki, joten tietämättömille se on “luksuskellomerkki”. Forbesin maailman parhaiten menestyvien tuotemerkkien luetteloissa niiden brittiläinen alkuperä esitetään säännöllisesti klassisissa malleissa. 2000 käsintehdyt kellot päivässä Rolex on edelleen suurin luksuskellojen yksittäinen merkki. Vuosien varrella olemme nähneet muutamia malleja lukemattomissa klassisissa elokuvissa, mikä tekee nimestä kotitalouden nimen ajattomille kappaleilleen. Justin Timberlake, David Beckham ja Kanye West ovat kuuluisuuksia, jotka ovat ylpeitä Rolex -miesten kellojen omistajista. Haluaisimme myös mainita erityisen arvokkaan Rolex -kappaleen: Paul Newmanin Rolex Daytona myytiin 17 752 500 dollarilla, joten se on maailman kallein koskaan myyty rannekello.

Audemars Piguet – vuodesta 1875

audemars piguet ylellinen miesten kello, jossa urheilullinen muotoilu vihreä armeijan vaaleanruskea käytetty

Audemars Piguet perusti vuonna 1875 sveitsiläiset Jules-Louis Audemars ja Edward-Auguste Piguet, ja se on edelleen näiden perustajaperheiden omistuksessa. Tällä 36 000 kellolla vuodessa tämä merkki on niin täydellinen, että jopa Tiffany & Co ja Bulgari käyttävät liikkeitään. Se on toiminut Royal Oakina vuodesta 1972 ja loi ensimmäisen ylimitoitetun kellon nimeltä Royal Oak Offshore vuonna 1993. Innovaatio oli kellonvalmistajan tavaramerkki, joka valmisti myös maailman ensimmäisen teräksestä valmistetun ylellisen urheilukellon.

suositus ostaa ylelliset urheilukellot audemars piguet kuninkaallisen tammen keraaminen kotelo

Luotiin myös ensimmäinen hyppäävä käytetty käsi ja Piguetin ohuin kello. Tom Cruise ja Usher ovat kuuluisuuksia, jotka omistavat Audemars Piguet -kellot. 869 000 dollarin Royal Oak Complication on kalleimpien kellojen luettelossa ja yksi brändin ylellisimmistä kelloista.

Vacheron Constantin – vuodesta 1755

ylellinen brändi vacheron konstantin métiers dArt villas lumières paris värillinen kellotaulu

Nimi Jean-Marc Vacheron sai alkunsa Genevessä jo vuonna 1755 ja on yksi vanhimmista ylellisten miesten kellojen valmistajista. Brändi on nyt osa Richemont -konsernia. Sen monia kuuluisia kantajia ovat Napoleon Bonaparte, Harry Truman ja paavi Pius IX. Metiers d’Art 2012 -malliston “Les Univers Infinis” -kokoelma lukittavilla muodoillaan oli fantastinen. ”Viite 57260”, 57 komplikaatiota sisältävä kello, tuli markkinoille vuonna 2015. Mestariteoksen luomiseen kului kolme kelloseppää kahdeksan vuotta ja se on luultavasti maailman monimutkaisin mekaaninen työ. Ylellisin Vacheron Constantin -kello luotiin vuonna 1979 ja asetettiin timanteilla. Vacheron Constantin Kalista, jonka arvo on 11 miljoonaa dollaria, on brändin kallein tuote.

Patek Philippe – vuodesta 1839

horologia patek philippe kullanvärinen ylellinen kello koristeilla ja ikuisella kalenterilla

Kilpailevien tuotemerkkien ryhmä yrittää parhaillaan suunnitella uudelleen tämän valmistajan maailmankuulua monimutkaista mekaniikkaa. Prosessi on jatkunut 200 vuotta ja on tuonut yhteen loistavia mieliä, joilla on ainutlaatuisia taitoja. Perustamisestaan ​​vuonna 1851 lähtien upeat perinteisellä tyylillä varustetut Patek Philippe -liikkeet ovat saaneet mainetta premier -luokassa. Kuuluisa kantaja oli kuningatar Victoria. Tänään Robert Downey Jr. ja Nicholas Sarkozy käyttävät korua. Patek Philippe Reference 1518: n harvinainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekello myytiin yli 11 miljoonalla dollarilla Phillips -huutokaupassa vuonna 2016.

Chopard – ylelliset miesten kellot vuodesta 1860

chopard -ylellinen miesten kello, jossa musta nahkahihna ja minimalistinen kellotaulu

Vaikka se alkoi valmistaa naisten kelloja vuonna 1860, tätä kellomerkkiä käyttävät nyt näyttelijät, kuten Michael Fassbender ja Colin Firth. Sveitsiläinen kelloseppä on myös Cannesin elokuvajuhlien ja historiallisen Monacon Grand Prix -kilpailun virallinen kumppani. Chopard -kellolle on ominaista huomio yksityiskohtiin ja klassinen ilme.

automaattinen chopard -ylellinen miesten kello, jossa ruskea nahkahihna ja roomalaiset numerot

Vuonna 2013 brändi auttoi edistämään eettisesti kestävällä kullalla valmistettuja tuotteita. Erittäin ylellisen Chopard 201 Carat -kellon arvioitu hinta on 25 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä brändin kalleimman kellon.

Jaeger -LeCoultre – vuodesta 1833

jaeger le coultre jalo kellomerkki, jossa on puhtaat linjat, kultainen kotelo ja valkoinen kellotaulu

Heitä pidetään usein kellojen valmistuksen edelläkävijöinä, koska he ovat tehneet monia innovaatioita kellotekniikan alalla. Vallee de Joux -pohjainen brändi on tuottanut alusta lähtien vähintään tuhat liikettä. Maailman pienimmän kellokalibrin ansiosta se on nostanut hienovaraisuuksien maineen uudelle tasolle. Reverseo Tourbillo, jossa on taitettava suorakulmainen kotelo, on tahrattoman tyylikäs. Jaeger LeCoultre antoi kuningatar Elisabet II: lle henkeäsalpaavan ylellisen kellon Jaeger LeCoultre Joaillerie 101 Manchetteä 60. hallitusvuotensa kunniaksi. Kellossa on 576 timanttia, se näyttää rannekkeelta ja on korvaamaton.

Piaget – vuodesta 1874

Piagetin ylellinen luksusmerkkikello, jossa kultakotelo ja automaattinen liike

Filigraanisista ja emaloiduista osistaan ​​tunnettu Luxurious Institute myönsi Piagetille ja sen kellosepille kuudenneksi arvostetuimman korumerkin vuonna 2008. Tämä alkoi vuonna 1874 kellokoneiden valmistajana ja liittyi sitten omaan linjaansa 1900 -luvulla. Tuotemerkin kallein kello on ylellinen Piaget Emperador Temple Watch, jonka arvo on 3,3 miljoonaa dollaria.

Cartier -kellot – vuodesta 1847

Cartier nahkahihna monimutkainen katsella monia yksityiskohtia

Mikä voi olla korkeampi suositus brändille kuin se, että Englannin kuningas Edward VII itse viittaa siihen ”kuninkaiden jalokivikauppiaana ja kultasepän kuninkaana”? Tätä pariisilaista koru- ja kelloyritystä suosivat myös John F.Kennedy, Sofia Vergara ja Angelina Jolie. Tunnusmerkit ovat tyypillisiä roomalaisia ​​numeroita. Secret Phoenix Decor Watchia pidetään Cartierin kalleimpana rannekellona. Se on koristeltu 3010 timantilla ja sen hinta on 2,76 miljoonaa dollaria.

Hublot – vuodesta 1980

ylellinen hublot -miesten kello, jossa timanttikuminauha ja mekanismi Genevestä

Hublot perustettiin vuonna 1980 ja on nyt osa LVMH -konsernia. Heistä tuli kuuluisia Big Bang Red Gold -kellon julkaisun myötä ja he ovat olleet miesten suosikki siitä lähtien, erityisesti urheilukentällä. Näimme heidän tyypillisesti maskuliiniset korunsa Jay Z: n ja Kobe Bryantin ranteessa. Vuonna 2010 heidät nimettiin Formula 1: n viralliseksi kelloseppäksi. Hublotin kallein luksuskello tunnetaan myös nimellä Hublot, ja se maksaa huikeat 5 miljoonaa dollaria.

Omega – vuodesta 1848

musta sukelluskello omegasta kronografilla ja urheilullisella muotoilulla

Kuuluisa Omega -brändi on tehnyt urheilun ylellisyydestä ehdottoman tieteen, ja kellot ovat säännöllisesti esillä James Bond -elokuvissa tai olympiavoittajien ranteissa ympäri maailmaa. Tuotemerkki ei ainoastaan ​​tarkoita ylellisyyttä, vaan ottaa myös pitkäikäisyyden erittäin vakavasti. Sitä käyttävät “nopeimmat” ihmiset maan päällä. Edwin Aldrinin ansiosta se on myös ensimmäinen ylellinen kello, jota käytetään kuussa. Omega Stainless Steel Tourbillon 301 myytiin 1 428 500 Sveitsin frangilla Phillips Geneva Sixissä. Tämä tekee siitä yhden Omegan kalleimmista ylellisistä miesten kelloista, joita on koskaan myyty huutokaupassa.

Tag Heuer – vuodesta 1860

monoliittinen tag heuer 10000 mikrojyvää kronometrillä

TAG tarkoittaa “Techniques d’Avant Garde” ja muistuttaa alkuperäisestä suuntauksestaan ​​olla avantgarde. Vuodesta 1840 lähtien se on nyt jopa luotettavampi kuin avantgarde. Ylelliset kellot ovat toimivia, erittäin suosittuja ja suunniteltu raskaaseen käyttöön. Luvattu pitkäikäisyys on myös tehnyt kellosta luotettavan kumppanin joihinkin suurimmista urheilutapahtumista. Yhtiö on nyt laajentunut myös matkapuhelinten, lasien ja lisävarusteiden valmistukseen. TAG Heuer julkisti uuden yhdistetyn modulaarisen älykellon, jossa oli valkokultainen nauha ja lähes kaksi tusinaa karaattia timantteja. Kello maksaa 190 000 Sveitsin frangia eli noin 197 000 Yhdysvaltain dollaria.

Montblanc – vuodesta 1906

retro -tyylinen montblanc -kello, jossa on automaattinen toiminto ja klassinen muotoilu

Maailman kauneimpien kynien valmistajat eivät myöskään ole tyyliltään kello -osastolla. Brändin perusti vuonna 1906 Hampurin pankkiiri ja berliiniläinen insinööri, ja se on tuottanut vaikuttavia kelloja viimeisen vuosisadan aikana. Uusin innovaatio on vuoden 2015 E-hihna, jossa on mini-elektroninen näyttö, joka liitetään perinteisen perinteisen kellosi hihnaan. Kuitenkin Montblancin kallein kello on Regulateur Nautique Chronograph Watch, jonka hinta on 388 600 dollaria.

Breitling – vuodesta 1884

Jalo kello Breitling -tuotemerkiltä vuodesta 1884 lukuisilla toiminnoilla ja hienostuneella muotoilulla

Vuosien mittaan nämä sveitsiläiset kellovalmistajat ovat saaneet suosionsa lentäjien ja sukeltajien keskuudessa. Jokaisella kellolla on joko B01- tai B04 -kaliiperi. Muita erityispiirteitä ovat helppolukuinen valitsin ja ehdottomasti mekaaninen käämitysmekanismi. Numero 1 kalleimpien ja ylellisimpien Breitling -kellojen joukossa on Grande Complication -taskukello, jonka hinta on huikea 280 700 dollaria.

IWC Schaffhausen – vuodesta 1856

iwc portugalilainen rattrapante edition boutique milano ylellinen kello

Tämän brändin perusti Sveitsissä amerikkalainen kelloseppä. IWC tarkoittaa International Watch Companya ja sen motto on edelleen “Hyvä, vankka käsityö Schaffhausenilta”. Nykyään se on ainoa jäljellä oleva suuri sveitsiläinen tehdas Itä -Sveitsissä. Heidän lentäjä- ja sukelluskellonsa ovat legendaarisia. Niille on ominaista tarkkuustekniikan ja ainutlaatuisten klassisten mallien yhdistelmä. IWC ilmaisi äskettäin sosiaalisen vastuunsa yrittämällä parantaa standardejaan ja menetelmiään vastaamaan ympäristön kasvaviin haasteisiin. Siderale Scafusia on yksi monimutkaisimmista IWC: n tuottamista kelloista. Siinä on ikuinen kalenteri ja tähtitieteellinen näyttö. Tämän ihmeen hinta on 750 000 dollaria.

Zenith – ylelliset miesten kellot vuodesta 1865

Zenith -luksuskello miehille, joiden mekanismi liikkuu Sveitsistä

Vaikka useimmat sveitsiläiset tuotemerkit alkoivat jo 1800-luvun puolivälissä, kesti noin vuosisata ennen kuin Zenith tunkeutui ylellisten kellojen maailmaan. Tämä tapahtui El Primeron julkaisun yhteydessä. Se on automaattinen ja tarkka kronografikello, jota monet pitävät edelleen perimmäisenä standardina. Tuotemerkki on nyt LVMH: n omistuksessa. Kellojen valmistus jatkuu omana ja El Primero päivitetään edelleen tarpeen mukaan. Ylellinen Zenith Academy Tourbillon Quantieme Perpetual Black Tie on nykypäivän modernein ja yhtä kallis Zenith -kello, jonka arvo on 400 000 dollaria.

Richard Mille – vuodesta 1999

suunnittelijakello richard mille värillisellä kellotaululla ja mustalla

Kellovalmistajan aloittamisen jälkeen vuonna 1999 siitä kehittyi nopeasti suuri luksusbrändi. Salaisuus on, että innovatiivisten ja epätavallisten suunnitelmien avulla hän on tehnyt itselleen paikan nuorten keskuudessa. Tourbillon RM 008 on yksi parhaista malleista, ja siinä on niin kehittyneet ominaisuudet, että käyttäjillä on edelleen vaikeuksia käsitellä niitä. Satunnaisen ja ylellisen Richard Mille Tourbillon RM 56-02 Sapphire -kellon hinta on 2 miljoonaa dollaria.

A. Pitkä & Pojat – vuodesta 1845

a. pitkä & amp; pojat ajanotto katsella ikuinen tourbillon

Tämä saksalainen brändi on altistanut sveitsiläisille tuotemerkeille kovaa kilpailua viime vuosisadan aikana tullakseen yhdeksi parhaista teknologisista menestyksistä. Lukuun ottamatta muutamia rajoitettuja painoksia, jokainen näistä ylellisistä miesten kelloista toimii suurella mekaanisella liikkeellä, joka luotiin itse.

pitkä & amp; poikien ylellinen miesten kello, jossa on tyylikäs muotoilu tyylikkäille miehille

Useimmat kotelot on valmistettu platinasta tai erilaisista kullan sävyistä, ja malleilla on voimakas teutoninen vaikutus. Langen Grand Complication -kello & Sons lanseerattiin vuonna 2013 ja on tällä hetkellä brändin kallein luksuskello 2,5 miljoonalla dollarilla.

Bell & Ross – ylelliset miesten kellot vuodesta 1992

kello & amp; kellosepän ross -malli värikkäällä kotelolla ja monilla yksityiskohdilla

Tämä vuonna 1992 esitelty malli on yksi uusista lisäyksistä, mutta se on jo tehnyt suuren vaikutuksen urheilullisilla ja erittäin kestävillä kelloillaan. He ovat erikoistuneet tuomaan valitut väestötiedot ja ammatit nykyajan makuun. Ranskalaisten Bruno Belamichin ja Carlos A.Rosillon johdolla tavaramerkki on neliön muotoinen, joka kehystää suurimman osan kappaleista. Luxruy Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire, jonka hinta on 495 000 dollaria, on ylivoimaisesti kallein kello, jonka brändi on koskaan tehnyt.

Maurice Lacroix – vuodesta 1975

maurice lacroix pontos -mallit, joissa rannekorut kangasta ja metallia

Maurice Lacroix perustettiin vuonna 1975 ja siitä kehittyi merkittävä luksusbrändi, jossa oli Les Mécaniques -linja 1990 -luvulta. Nykyään tämä sarja tunnetaan nimellä Masterpiece Collection ja sisältää joitain valmistajan parhaista ja suosituimmista kelloista. Tämän linjan menestys antoi brändille mahdollisuuden perustaa oman tuotantoyksikön. Niiden rajoitettu painos on erityinen vaatimus, ja se ylläpitää standardiaan harmonisoimalla perinteiset sveitsiläiset mekaniikat oman tuotantonsa laatuun. 29 263 dollaria on poikkeuksellisen Maurice Lacroix Masterpiece Roue Carree Seconden, luksusbrändin kalleimman kellon, hinta.

Seiko – ylelliset miesten kellot vuodesta 1881

grand seiko automaattikello ruostumattomasta teräksestä, musta kellotaulu

Voiko Japani olla jäljessä? Tämä ylellinen kellomerkki on perustettu Tokiossa vuonna 1881 ja se on säilyttänyt toimintansa ja tyylinsä siitä lähtien. Se valmistaa sekä kvartsi- että mekaanisia kelloja. Viime aikoina ne ovat laajentuneet koruihin ja laseihin. Grand Seiko muutti ikuisesti tavan, jolla maailma näki brändin.

seiko presage urushi byakudan nuri rajoitettu painos

Seiko oli NASAn lentojohtaja Gene Kranzin pitkäaikainen kumppani. Yksi kalleimmista malleista on Seiko Spring Drive 8-päivän tehovaraus, jonka hinta on 55 000 dollaria.

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”