15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Näillä yksinkertaisilla joogaharjoituksilla laihtumiseen saavutat tavoitteesi!

joogaharjoitukset laihduttavalle nuorelle plus -koon naiselle

Yksi monista syistä jooga on niin hämmästyttävä on se, että se sopii kaikille. Jooga ei eroa iän, pituuden, joustavuuden, kehon tyypin, sukupuolen jne. Suhteen. Jokainen, joka on avoin intialaiselle opetukselle, voi hyötyä tämän filosofian monista eduista. Olemme jo käsitelleet, miten voit laihtua joogan avulla. Vaikka joudut taistelemaan liikalihavuutta vastaan, jooga voi olla uskollinen kumppani matkalla kohti terveellistä unelmahahmoa. Tämän päivän artikkelissa olemme koonneet sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja monia jooga -asanoita, joiden avulla voit päästä eroon ylipainosta. Plus-koon naiset nauttivat myös joogan loputtomista eduista seuraavien laihdutusjoogaharjoitusten ansiosta.

Joogaharjoitukset laihtumiseen – jooga ylipainoisille

jooga harjoituksia laihtuminen plus koko nainen asana rasvan menetys

Ylipainoisten jooga ei periaatteiltaan eroa laihojen ihmisten joogasta. Tämä erottelu ja termit “jooga ylipainoisille” tai “hoikka laihoille” eivät ole paikallaan, koska joogaharjoituksia pidetään yleismaailmallisina. Hengitystekniikka pysyy samana kuin perusasanat. Ero on siinä, että ylipaino on osittain kompensoitava yksittäisissä harjoituksissa loukkaantumisten välttämiseksi. Tämä saavutetaan apulaitteilla.

jooga asana laihtuminen harjoituksia henkistä fyysistä hyötyä

Jokaisen, joka kamppailee ylipainon kanssa, on oltava tietoinen siitä, että laihduttaminen joogan avulla ei tule olemaan nopea ja helppo prosessi. Loppujen lopuksi tätä muinaista tietojärjestelmää, jota kutsutaan ”joogaksi”, ei voida pitää voimisteluna, vaan täydellisenä filosofiana. Ensinnäkin sen avulla voit saada luottamusta kykyihisi päästä eroon masennuksesta ja sitten palauttaa hoikka hahmo. Kuitenkin noudattamalla vinkkejämme, harjoittelemalla säännöllisesti ja uskomalla onnistuneeseen lopputulokseen saavutat epäilemättä unelmiesi hahmon.

Laihduta joogan avulla – hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja

Ennen kuin lähdet kohti haluamaasi painoa ja uutta asennetta elämään, sinun tulee valmistautua siihen ja valmistautua hyvin. Olemme koonneet sinulle listan tärkeitä vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun joogaharjoituksissa.

jooga hengitysharjoitukset laihdutus rentoutua keskittyä

1. Opi hengittämään

Ennen kuin opit eri asanat, sinun on opittava hengittämään kunnolla. Joogaharjoituksissa hengitysharjoitusten kompleksia kutsutaan “Pranayamaksi”. Miksi joogahengitys on niin tärkeää aloittelijoille? Hengitysharjoitukset perustuvat tiettyihin tekniikoihin, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä. Ensinnäkin oikea hengitys lisää sisäistä potentiaalia ja kannustaa harjoittajia oppimaan muuttamaan ja hallitsemaan sisäistä voimaa. Pranayaman hengitysharjoittelu vaikuttaa myös useisiin fyysisiin näkökohtiin, joista ylipainoiset tai lihavat voivat hyötyä. Praninen hengitys parantaa verenkiertoa, vahvistaa hermostoa, rentouttaa sisäelimiä ja auttaa estämään korkeaa verenpainetta. Jälkimmäinen ilmenee erityisen usein ihmisillä, joilla on ylimääräisiä kiloja. Hengitysharjoitukset kestävät stressiä ja luovat vakaan emotionaalisen taustan. Joogahengitys lisää myös ihmiskehon sopeutumiskykyä.

joogaharjoitukset laihtumiseen rentouttavat hengitysharjoitukset

2. Rentoudu

Jooga on ihanteellinen tapa rakentaa mielekäs suhde omaan kehoon ja ulkonäköön, saada aineenvaihdunta käyntiin ja puhdistaa mieli. Älä yritä nähdä joogaa vain fyysisenä aktiviteettina, vaan käytä myös oppimaasi erilaisissa elämäntilanteissa. Keskity ja yritä unohtaa kaikki huolet ainakin joogaistunnolle. Elä “tässä ja nyt”.

joogayksikön opettaja jooga laihdutusharjoituksia

3. Anna pätevän opettajan opastaa sinua

Etsi hyvä opettaja, joka antaa sinulle tarpeeksi huomiota. Tunnet olosi mukavammaksi, kun kokenut joogaopettaja voi antaa sinulle yksilöllisiä suosituksia. Yhdessä löydät itsellesi parhaiten sopivan tyylin, joka saa aineenvaihduntasi käyntiin ja auttaa sinua saavuttamaan kauniin hahmon. Tästä syystä itäisellä opetuksella on niin paljon seuraajia, koska joogalle on monia suuntauksia.

4. Hanki mukavat vaatteet

Vaatteiden valinta joogan harjoittamiseen on välttämätöntä. Se ei saa rajoittaa liikkumista. Siksi kokeile kotona, kuinka voit liikkua sen kanssa ja miten joogavaatteet käyttäytyvät. Löydä oikea koko. Teet myös sellaisia ​​asanoja, joissa seisot pään päällä, nostat jalat ja taivutat. Älä stressaa ongelma -alueitasi.

Joogan käyttäminen laihduttamiseen ylipainoiset mukavat vaatteet

5. Älä kuuntele kehoasi

Jotta voisit löytää optimaalisen käyttäytymisen, nauttia joogan kaikista henkisistä eduista ja välttää vammoja, sinun tulee kuunnella kehoasi. Jokainen keho on erilainen ja siksi ainutlaatuinen. Älä ylikuormita itseäsi ja kiinnitä huomiota siihen, miten kehosi reagoi tiettyyn asentoon. Hyväksy kehosi tarpeet ja rajoitukset.

6. Pidä tavoitteesi mielessä

Mieti miksi harrastat joogaa. Eri asanat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tarkkailla itseäsi ja hyväksyä itsesi sellaiseksi kuin olet tällä hetkellä. Painolla ei ole roolia joogassa. Se ei ole maratoni tai tanssiurheilu. Vaikka sinusta tuntuu suhteellisen liikkumattomalta, pätevä joogaopettaja tarjoaa sinulle yksinkertaisia ​​joogaharjoituksia, joiden avulla voit helposti aloittaa. Älä unohda, että pulleat ihmiset ovat usein paljon joustavampia kuin hoikka. Näe painosi eduksi joogaistunnon aikana. Jos teet voima -asanoja, sinulla on varmasti enemmän voimaa kuin laihalla joogilla. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että laihdut nopeammin.

hatha -joogaharjoitukset kotiäidille laihtuvat

7. Käytä apuvälineitä

Plus-koon naisille sopivat laihdutusjoogaharjoitukset ovat helpompia, jos ylipaino kompensoidaan osittain. Tämä voidaan saavuttaa apuvälineillä ja laitteilla, jotka kantavat osan kehon painosta. Jokaisessa tilanteessa, johon joudut, on olemassa luova lähestymistapa, joka ratkaisee ongelman. Asanasta riippuen tämä voi olla:

– liikuntapallo

– pieni tyyny

– tuoli, pieni penkki, massiivinen muovilaatikko tai muu esine, joka toimii tukilohkon roolissa

– hihna tai köysi

Jooga laihtumiseen – Helppo laihtuminenjoogaharjoituksia aloittelijoille

Kehon paino ei ole ratkaiseva erityisen monimutkaisten jooga -asentojen suorittamisessa, jotka olemme kaikki aiemmin nähneet. Muovisuus on erilainen jokaiselle henkilölle, eikä voida unohtaa sitä tosiasiaa, että tällaiset vaikeat asanat saavutetaan pitkällä ja pitkäjänteisellä harjoittelulla. Tässä suhteessa aloittelijoita kehotetaan olemaan aloittamatta monimutkaisia ​​harjoituksia heti, vaan oppia ensin huolellisesti viisi tai kuusi perusasanaa. Seuraavassa olemme luoneet sinulle yleiskatsauksen laihdutusjoogaharjoituksista, jotka auttavat kehoasi pääsemään rasvanpolttoon. Älä unohda suojata kehoasi loukkaantumisia vastaan ​​lämmittämällä tarpeeksi.

 Tee joogaharjoituksia kotona seisten

puu aiheuttaa jooga harjoituksia laihtuminen seisoo

1. Kevyet laihdutusjoogaharjoitukset – puu

Yksi joogaharjoituksista aloittelijoille on jooga -asento “puu”. Lähtöasento on tässä. Tätä asanaa suoritettaessa ruumis tuodaan ominaisasentoon, josta nimi tulee. Seiso jalat yhdessä ja hengitä muutaman kerran syvään sisään ja ulos. Selän tulee olla suora, vatsa vedetty sisään, jalat ovat hieman toisistaan. Ojenna kädet sivuillesi. Nosta vasen jalka. Yritä kääntää polvet ulos niin pitkälle kuin mahdollista. Nosta kädet pieneen kulmaan ja sulje kädet. Jännitä vatsaasi. Pysy tässä asennossa 15 sekuntia ja toista harjoitus toisella jalalla. Jos tasapainon ylläpitäminen on vaikeaa, aseta kädet rintaan. Tämä joogaharjoitus vahvistaa tasapainoa ja vahvistaa kehoa.

Ensimmäiset soturi -posejoogaharjoitukset laihtumiseen

2. Ensimmäinen soturi

“Ensimmäisen soturin” asemaa pidetään yhtenä parhaista laihdutusjoogaharjoituksista. Tämä asana saa aineenvaihduntasi käyntiin. Käden, reiden ja jalkojen lihaksia harjoitellaan. Selän alueen lihakset vahvistuvat. Seistä suorana. Jalkojen tulisi olla lonkan leveydellä toisistaan ​​ja käsivarsien roikkua löysästi kehon sivuilla. Nouskaa takaisin vasemmalla jalalla ja taivuta oikea jalka. Polvi ei saa ulottua varpaiden yläpuolelle. Pidä selkäjalkasi suorana ja käännä jalka ulospäin. Kun hengität sisään, nosta molemmat kädet ja pidä niitä rinnakkain kämmenet sisäänpäin. Pidä kireys ja vaihda sivut.

tuoli -asanajoogaharjoitukset aloittelijoille

3. Tuoli

Olet myös tervetullut esittelemään asanan “Tuoli” sarjoihin painonpudotusjoogaharjoituksilla, jotka vaativat paljon voimaa, mutta antavat sinulle myös paljon energiaa takaisin. Seiso suoraan aloitusasennossa ja ojenna kädet pään päälle hengittäessäsi. Niiden on muodostettava kehosi jatke. Kämmenet osoittavat toisiaan kohti. Taivuta polviasi uloshengityksen avulla. Reidet ovat yhdensuuntaiset lattian kanssa. Pidä jalat rinnakkain ja aseta paino kantapäähän. Kallista lantiota hieman taaksepäin ja vedä lapaluita mattoa kohti. Pysy tässä asennossa vähintään viisi syvää hengitystä.

Tehokkaat joogaharjoitukset laihtumiseen, jotka suoritetaan lattialla

lauta -asento yksinkertaisia ​​joogaharjoituksia laihtumiseen

4. Laihduta joogalla – lauta

Lauta -asento, joka tunnetaan myös nimellä sauva tai sauva, on toinen tehokas jooga -asento, joka harjoittelee koko ydinlihaksia, vatsaa, pakaraa, jalkoja ja käsiä ja vaikuttaa positiivisesti laihtumiseen. Ota ensin työntöasento. Tue itsesi lattialla käsivarsilla, kyynärpäillä ja varpailla. Polvien tulee olla lonkan leveydellä toisistaan. Venytä vartaloa kuin lauta välttäen onttoa selkää. Hengitä tasaisesti ja pysy tässä asennossa vähintään minuutin ajan.

boot pose -joogaharjoitukset aloittelijoille kuvilla

5. Vene

Jos olet päättänyt treenata vatsalihaksia kohdennetusti, joogaharjoitus “Das Boot” on juuri sinulle sopiva. Tällä asanalla harjoittelet kaikkia neljää kerrosta vatsalihaksia, mikä tuo sinut lähemmäksi unelmahahmotasi. Istu suoraan joogamatolle jalat suorina. Nosta samalla jalat ja ylävartalo niin, että ne muodostavat parhaimmillaan 45 asteen kulman. Tätä asanaa suoritettaessa on tärkeää olla kaareutumatta selkääsi ja pitää vatsa jännittynyt koko ajan. Jos tunnet olosi liian epävakaaksi, voit pitää reiden takaosasta kiinni käsilläsi.

slouching koira nainen jooga harjoituksia laihtuminen

6. Shayling koira

Joogaharjoituksella “Koira” voit myös suosia laihtumista ja nauttia lukuisista eduista kehollesi. Tämä asento parantaa ruoansulatusta ja auttaa lievittämään ummetusta. Se myös vahvistaa tasapainoa ja puhdistaa keuhkot, mikä syventää hengitystäsi. Polvistu lattialle polvet lonkan leveydellä toisistaan. Aseta vartalo polvillesi ja ojenna kädet suoraan eteenpäin. Katso joogamattoa. Seiso neljällä jalalla ja pidä selkä suorana. Ojenna jalat ja paina kädet tiukasti lattiaa vasten. Pidä päätäsi selkärangan kanssa ja työnnä pohja ylös. Pysy tässä asennossa viisitoista sekuntia ja toista asana kolme kertaa.

cobra pose jooga laihtuminen harjoituksia makaa plus koko nainen

7. Kobra

Kobra -asento on myös yksi tehokkaimmista painonpudotusharjoituksista. Se harjoittaa selkärankaa, kiristää pakaralihaksia ja aktivoi ruoansulatuselimiä. Makaa vatsallasi. Ojenna jalat ja kädet kehon suuntaisesti. Jalkojen selkä on lattialla ja kämmenet alaspäin. Laita kädet lähelle vartaloa ja taivuta kädet. Nosta ylävartaloa hieman ja jännitä jalkojen ja pakaran lihaksia. Käytä käsivarsiasi työntääksesi ylävartaloasi kauemmaksi lattiasta pitäen kyynärpäät lähellä vartaloasi. Katso ylös.

heinäsirkka aiheuttaa aiheuttaa ruoansulatusta makuulla jooga laihtuminen

8. Tehokkaat joogaharjoitukset painonpudotukseen – Heinäsirkka

Jooga -asento “heinäsirkka” vahvistaa koko kehon selkää ja tukee myös ruoansulatusta. Makaa matolla ja sulje jalat. Aseta kädet vartalon viereen ja käännä reidet hieman sisäänpäin. Leuan kärki koskettaa lattiaa. Kun hengität sisään, nosta jalat lattialta samanaikaisesti. Ojenna kädet taaksepäin. Rentouta pakaran lihaksia, jännitä käsiäsi ja jalkojasi. Pidä jalat niin korkealla kuin pystyt. Hengitä syvään ja lempeästi. Katsoa eteenpäin. Harjoituksen tulee kestää vähintään 30 sekuntia. Kun hengität ulos, laske jalat alas.

Joogaharjoitukset laihtumiseen ei millään hinnalla

Seuraa terveyttäsi jatkuvasti. Kun koet pienintäkään epämukavuutta, kuten kipua, hengenahdistusta, liiallista sykettä jne., Lopeta harjoittelu ja älä jatka, ennen kuin olet palautunut normaaliin mukavuuteen. Raskaana olevien naisten ja kroonisia sairauksia sairastavien tulisi ensin kysyä neuvoa lääkäriltä.

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun