15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä laihduttamiseen ruokavalion ja liikunnan avulla kehon tyypistä riippuen

vinkkejä laihtumiseen kehotyyppi-omena-päärynä-tiimalasi

Jokaisella naisella on tietty kehon muoto ja rakenne. Nämä ominaisuudet osoittavat meille kehomme heikot kohdat, niin sanotusti, kun kyse on täydellisestä kuvasta ja siten myös siitä, mihin kehon alueeseen meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota laihdutuksen onnistumiseksi ja unelmamme saavuttamiseksi. Joten jos haluamme laihtua terveellä tavalla tiettyjen ruokavalioiden ja harjoitusten kautta, meidän on keskityttävä kehomme muotoon. Jonkin verran Vinkkejä laihduttamiseen olemme koonneet tämän yhteen tässä artikkelissa.

Vinkkejä laihduttamiseen omenanmuotoisella vartalolla

laihdutusvinkkejä omena-muoto-drew-barrymore-naisellinen-ravitsemus

Naisilla, joilla on omenanmuotoinen vartalo, on yleensä ongelma-alue vatsassa. Siellä ne painavat nopeimmin. Tämä muistuttaa sitten omenan muotoa. Jalat ovat kuitenkin melko ohuet. Painonpudotusvinkkien tulisi siksi olla suunnattu tälle ongelma -alueelle, jotta laihdutus onnistuu.

Vinkkejä laihduttamiseen liikunnan avulla

vinkkejä laihduttamiseen urheilu-liikunta-kestävyys-urheilu-mekko-yllään-temppuja

On parasta valita kestävyyslaji, jos haluat laihtua vatsallasi. Vihjeitä laihtumiseen sisältävät harjoitukset juoksumatolla, joiden tulisi myös olla hieman kulmassa, jotta voit ajaa ylämäkeen niin sanotusti. Sinun pitäisi myös mieluummin kiivetä portaita kuin käyttää hissiä. Tämä auttaa pudottamaan kiloja vatsa -alueella. Sinun tulisi välttää elliptistä konetta, koska se ei välttämättä ole hyvä jaloillesi.

Vinkkejä laihduttamiseen ruokavalion avulla

laihdutusvinkkejä omena-muoto-vartalo-ravitsemus-urheilu

Voit myös laihtua vatsallasi oikealla ruokavaliolla. Hyödyllisiä vinkkejä vatsan laihduttamiseen ovat tuoreiden hedelmien, palkokasvien ja kaurapuuron syöminen. Terveet rasvat, kuten kalassa ja pähkinöissä olevat, ovat yhtä sopivia. Sitä vastoin sinun pitäisi välttää eläinrasvoja. Juo runsaasti vettä ja yrttiteetä.

Runko päärynän muotoinen

vinkit-laihduta-shakira-päärynä-body-type-laihduta

Toisin kuin omenan muoto, päärynän muoto on ohuempi vatsa, kun taas lonkat, reidet ja pakarat ovat mehevämpiä. Lisäksi vyötärö ja rinnat ovat vähemmän voimakkaita. Jos tunnistat kehosi täällä, voit käyttää seuraavia laihdutusvinkkejä tehdäksesi jotain ongelma -alueille.

Oikea laji laihduttamiseen

vinkit-laihdutus-päärynä-vaatetus-kengät-ideat-syöminen-terve

Kestävyyslajit, jotka keskittyvät kehon alaosiin ja edistävät laihtumista, ovat paras vaihtoehto. Joten voit laihtua täydellisesti jaloillasi. Kävely tai pyöräily ovat hyviä vinkkejä laihduttamiseen. Jotta voit luoda tasapainon lantion ja ylävartalon alueen välillä kehon rakenteessa, voit myös yhdistää voimaharjoittelun ylävartaloon.

Kuinka voin laihtua nopeasti – vinkkejä ravitsemukseen

vinkit-laihdutus-jennifer-love-hewitt-päärynä-muoto-lonkat-pakarat-reidet

Ruokavinkit ovat myös hyödyllisiä. Tämän pitäisi olla vähärasvaista. Voit syödä hedelmiä ja palkokasveja huoletta. On kuitenkin parasta syödä pieniä määriä tuotteita, kuten perunaa, leipää ja valkoisia papuja, koska ne sisältävät paljon tärkkelystä, mikä puolestaan ​​ilmaisee ongelma -alueita.

Suorakulmainen kehon muoto

vinkit-laihduta-suoraan-body-cameron-diaz-body-type

Tästä kehon muodosta puuttuu yleensä kaarevuuksia ja selkeämpiä kehon alueita. Tätä kehon tyyppiä verrataan myös banaaniin. Runko on suora. Naiset, joilla on tämä kehon muoto, haluavat selkeämpiä lonkkoja, ohuen vyötärön ja hieman vahvemman ylävartalon, mikä voidaan saavuttaa seuraavilla laihdutusvinkeillä.

Laihduta terveellisesti oikean urheilun avulla

vinkkejä-laihdutus-aerobic-banaani-muoto-vartaloharjoittelu

Yksi urheiluvinkkejä laihduttamiseen on epäilemättä aerobic. Älä kuitenkaan käytä aluksi lisäpainoja. Vasta kun olet saavuttanut halutun luvun, voit laajentaa harjoituksia painoilla. Risti on säästettävä. Vältä siksi urheiluharjoituksia, jotka rasittavat selkää liikaa tai jopa aiheuttavat kipua.

Ruokailuvinkit laihduttamiseen

vinkit-laihdutus-vertailu-kehotyypit-banaani-peruna

Koska haluat saada painoa tietyillä alueilla laihdutuksen jälkeen, sinun ei missään tapauksessa pidä tehdä ilman proteiineja. Kana, kala ja palkokasvit ovat runsaasti proteiineja ja ovat siksi tervetulleita ruokalistallesi. Jälleen pastaa ja riisituotteita tulisi välttää. Muista antaa kehollesi aina riittävästi vettä.

Tiimalasi kehon muodona

vinkit-laihdutus-kehon-tiimalasi-täydellinen-kehon muoto-naisellinen

Tälle vartalotyypille on ominaista ohut vyötärö, kun taas ylävartalo, lonkat, pakarat ja reidet ovat voimakkaita ja suunnilleen samankokoisia. Jos naiset, joilla on tämä vartalo, painavat, jaa ylimääräiset kilot tasaisesti ylä- ja alavartalon kesken. Sama pätee myös toisinpäin – kun laihdut, kilot putoavat yhtä paljon ylä- ja alapuolelle.

Urheiluvinkit

vinkkejä-laihdutus-tiimalasi-vartalo-täydellinen tasapaino-ylävartalo-alavartalo

Täydellisenä pidettävän kehon muodon harrastuksen tulisi koostua sekä kestävyys- että voimaharjoittelusta. Tasapaino pitäisi saavuttaa. Nämä laihdutusvinkit ovat paras tapa tasapainottaa mittasuhteet. Loppujen lopuksi haluat laihtua säilyttäen silti suuren kehon rakenteen, eikö niin?

Ruoka

vinkit-laihdutus-rintakuva-tiimalasi-hip-kim-kardashian

Proteiineja suositellaan myös tiimalasin vartalolle. Valkoinen liha on kuitenkin vain yksi mahdollinen tuote. Sitä on myös runsaasti munissa ja maidossa. Muita vinkkejä laihtumiseen ovat vihannesten syöminen ja raskaan lihan ja pähkinöiden välttäminen. Juo riittävästi vettä. Tämä edistää kehon vieroitusta ja edistää laihtumista.

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun