15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rannekorut naisille – muodikkaita käsikoruja ja muotoiluvinkkejä

Rannekoru naisille - korut kultainen tyylikäs pallo

Yksi tämän vuoden suosituimmista lisävarusteista on Rannekorut naisille. Siitä tuli erittäin suosittu jo alkuaikoina ja se osoitti käyttäjän sosiaalisen aseman. Aateliset miehet käyttivät koristeltuja rannekoruja tapana kruunajaisissa tai heidän kuuluvansa symbolina. Warriors käytti leveitä rannekkeita ranteidensa suojaamiseksi taistelun aikana. Tänään olet hemmoteltu valintasi suhteen ja millä muotoiluvinkillä autamme sinua varmasti.

Rannekorut naisille – tyylikäs lisävaruste tyylikkääseen asuun

Rannekorut naisille-korut-muotoilu-moderni-asu-tyylikäs

Nykyiset rannekorumallit pidetään enimmäkseen yksinkertaisina ja ne on suunniteltu kullan, hopean tai modernin ruusukultaisen värin mukaan. Ne ovat joko suhteellisen leveitä tai päinvastoin ohuita – noin 5 mm leveitä. Useita kappaleita voidaan käyttää tyylikkäästi samanaikaisesti ja lisätä ulkoasuun rennon ilmeen. Tyylikkään ulkonäön saavuttamiseksi stylistit suosittelevat korujen valitsemista joko kaulassa tai käsivarressa.

Rannekorut naisille – monien bloggaajien suosikki

Rannekorut naisille-korut-geometrinen-kulta-punainen-mekko

Bloggaajat ja muotimiehet ovat siellä toteuttamassa uusimpia trendejä jokapäiväisessä elämässä ja esittelemässä heille, kuinka tavalliset ihmiset voivat käyttää taitavasti suunnittelijaesineitä. Yhdysvalloissa asuva muotibloggaaja Sazan Hendrix Sazan.me-sivustolta on epäilemättä roolimalli tyylille ja luokalle. Yksi hänen suosikki koruista on rannerengas, jonka muunnelmia hän pitää kesällä.

Tinker -kumirannekkeet – ohjeet solmimiseen

Korutrendit kesälle: nämä ovat lisävarusteita, joilla on wow -tekijä!

Rannekorut ja rannerenkaat – 100 trendikästä kesämallia

h Aseta aksentteja olkavarteen naisten rannerenkailla

Rannekorut naisille-korut-shclicht-asu-jokapäiväinen-bloggaaja-tila

Sazan yhdistää mielenkiintoisen asusteen todella tehokkaasti muiden vaatteidensa yksityiskohtiin. Kuvan esimerkissä olkavarren rannerengas sopii laukkuun metallisen hohtavan kanssa. Rannekkeen ja kahden yksinkertaisen nilkan lisäksi ei ole muita koruja. Täällä hän esittelee muodissa toisen lausunnon – alaston stiletot sopivat kaiken kanssa.

Käytä naisten rannekoruja olkavarressa

Rannekorut naisille-korut-muoti-bloggaaja-vihreä-aksentti

Pysyen uskollisena tyyliinsä, hän koristi yksinkertaisen rannekorunsa neonvihreällä nauhalla eri asuun, mikä teki siitä harmonisen asun kanssa. Yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota, Sazan esittelee tyylikkäitä ja ajankohtaisia ​​asuja liioittelematta. Tämän periaatteen mukaan arjen tai toimiston ulkoasua voidaan piristää onnistuneesti.

Miten naisten rannekoru kuluu – muotoiluvinkkejä

rannekorut-hyvät-korut-kullatut-rock-chic

Rannekkeen käyttämisessä on kaksi vaihtoehtoa. Se sijaitsee lähellä rannetta tai sitä käytetään lähempänä kyynärpäätä, olkavarressa. Voit käyttää niitä useammin samanaikaisesti. On tärkeää, että kaikissa osissa on yhteisiä tyylielementtejä ja että ne ovat samaa väriä. On suositeltavaa välttää ketjuja kaulan ympärillä, kun käytät käsivarsikoruja.

Rannekorut naisille – täydellinen lisä tyylikkääseen katunäkymään

rannekorut-hyvät-korut-tyylikäs-kulta-musta-hame

Naisten rannerengas voi toimia upeasti ainoana koruna kokonaisuudessaan. Sormus samassa tyylissä ja ehkä pienet korvanapit täydentävät vain onnistunutta ulkoasua. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla enemmän. Kultaiset aksentit tulevat omiin mustan asun kanssa.

Käytä rannerenkaita naisille jokapäiväisessä elämässä

rannekorut-hyvät-korut-olkavarret-t-paita-päivittäin

Rannekorut antavat varmasti tylsälle jokapäiväiselle asulle raikkaan ilmeen. Huomaa, että yläosassa tulee olla lyhyet hihat tai ei lainkaan hihoja, jotta ranneke istuu hyvin olkavarteen. Useimmat mallit voidaan taivuttaa kevyellä paineella ja muotoilla hieman tiukemmin tai löysemmin. Muodosta koru yksilöllisesti, mutta samalla ei kovin kapea tai leveä.

Boho tyylikäs rannerenkailla naisille 

rannekorut-hyvät-korut-boho-kulta-valkoinen-mekko

Boho -tyylissä useita samanlaisia ​​kappaleita käytetään yleensä yhdessä. Sääntö “enemmän on todella enemmän” pätee ja voit kokeilla paljon. Tässä tapauksessa vaatteiden tulee olla taloudellisia väriltään ja koriste -elementeiltään. Vanha kultainen ilme tai kupari sopii hyvin tähän tyyliin. Laita aksentteja käsillesi ja koristele ne sormuksilla ja rannekoruilla, jolloin niska on vapaa.

Naisten rannekorut, joissa on koriste -elementtejä

rannekorut-hyvät-korut-boho-puku-korut-harmaa-mekko

Muut koriste -elementit, kuten rannekkeisiin sidotut lisäketjut ja riipukset, tai koristeet, kuten kivet, koristeet ja vastaavat, ovat tyypillisiä etniselle ja boheemille tyylille. Nämä sopivat upeasti yhteen kesän ja vastaavien mekkojen ja hameiden kanssa, joissa on ilmava leikkaus ja jotka on valmistettu joustavasta kankaasta. Kun valitset metallia, ihon sävyä ja tietysti asun vallitsevaa vivahteita.

Kiinteä rannerengas naisille, joilla on patinaefektit

rannekorut-hyvät-korut-hopea-boho-vintage-kaura

Leveät rannekorut, joissa on koriste -elementtejä tai mineraalikiviä, muistuttavat entisten sotureiden rannekkeita. Juhannukselle tyypilliset maksimekot ja ilmavat leikkaukset sopivat hyvin soturi -ilmeeseen. Nämä lisävarusteet ovat myös puettavat rentoihin asuihin farkkujen kanssa. Rakenteet ja kaiverrukset yhdistyvät ylellisesti koristeltuihin kankaisiin, joissa on uusimmat etniset aiheet.

Naisten rannekoru mineraalikivillä

rannekorut-hyvät-korut-kulta-luonnonkivi-mineraalit-boho

Naisten rannekorut näyttävät todella kauniilta yhdessä metallin ja kivien kanssa. Säihkyvät yksityiskohdat herättävät huomiota ja ovat hienostunut tapa esitellä hoikkaita ja herkkiä naisellisia ranteitasi. On välttämätöntä yhdistää kivin väri asun osiin, jotta kokonaiskuva näyttää todella harmoniselta.

Tee itse rannerenkaita naisille – ohjeet

Rannekorut-hyvät-kulta-korut-tee-se-itse-ohjeet

Voit suunnitella rannerenkaan itse ilman ongelmia. Pohjana voit käyttää joko vanhaa, yksinkertaista metallista valmistettua ranneketta tai pyöreitä korvakoruja, jotka ovat riittävän suuria syöttämään ranteen läpi. Täällä tarvitaan edelleen korupihtejä ja yleisliimaa. On suositeltavaa testata liima kulmassa olevalla metallilla ennen käsityötyötä, jotta varmistetaan, että nämä kaksi toimivat hyvin yhdessä.

Tee korvakorusta naisille rannekorut

rannekorut-naiset-kulta-korut-tee-itse-rytmit

Rannekorun koristeluun käytetään tässä kahta käyttämättömistä korvatapista valmistettua koriste -elementtiä. Nämä on valmistettu samasta materiaalista kuin korvakorut ja ne on myös värjätty kullalla. Tässä sinun on poistettava vain osa, joka on asetettu korvan reikään. Kiinnitä sitten koriste -elementit ympyrän molemmille puolille ja jätä ne sivuun, kunnes liima kuivuu kokonaan.

Kierrätä käyttämättömät pukukorut – Tinker -rannekorut naisille

rannekorut-naiset-kulta-korut-tee itse -pihdit-korvakorut

Liimaa koriste -elementtejä glitterillä

rannekorut-naiset-kulta-korut-tee itse -kimalle

Luo pukukoruja itse – Rannekorut naisille

Rannekorut-naiset-kulta-korut-tee itse-geometrinen

Tee vintage -rannekoruja naisille itse – ohjeet

rannekorut-hyvät-korut-tee-itse-vintage-kultaa

Toiseen luovaan ideaan rannekkeen tekemisestä itse tarvitset pala mukavaa, leveää pitsiä. Oman ranteen halkaisijan mukaan rullakaihtimet on pahvistettu pahvilla ja pakattu tuoreella kalvolla. Rullaverho toimii mallina varsinaiselle ranteelle. Voit myös käyttää vesipohjaista liimaa, puuliimaa ja ruiskumaalia, jos haluat.

Tee omat rannekorut naisille – tarvittavat materiaalit

rannekorut-hyvät-korut-tee-itse-materiaalit-ohjeet

Leikkaa riittävä pitsi pitsiä ja ompele yhteen, jotta muodostuu ranteesi kokoinen tunneli. Sido se valmistetun rullaverhon ympärille ja levitä siihen liimaa. Anna kuivua yön yli, seuraavana päivänä kärki kovettuu ja voit suunnitella sen millä tahansa värillä.

Yksi parhaista Tee itse rannerenkaita naisille

rannekorut-hyvät-korut-tee-itse-pitsi-liimaa

Tee omat rannekorut naisille – kolme helppoa vaihetta

rannekorut-hyvät-korut-tee-itse-kärki-kuiva

Anna tuotteen kuivua yön yli

rannekorut-hyvät-korut-tee-se-itse-pitsi-muoto

Värinauhat naisille vanhalla kullanvärisellä ruiskumaalilla

rannekorut-hyvät-korut-tee-itse-pitsi-kultaa

* Ohjeet ‘Tee oma rannerengas vanhoista pukukoruista’ Tyylikäs pyörä 

* Ohjeita Arianna Berkin “Tee omat pitsinauhat”

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun