15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korvaopas: mielenkiintoisia faktoja pistokkeista, kreoleista & Co.

korvakorut-silmiinpistävä-musta-tupsut-moderni

Monien naisten korvakorut ovat monien naisten suosikkitarvikkeita. Mutta millaisia ​​korvakoruja on olemassa? Mitä ovat kreolit Ja mihin sinun on kiinnitettävä huomiota, kun lävistät korvat? Täältä löydät hyödyllistä tietoa suosituista korvakorusta.

Korvakorujen monipuolinen maailma

hopeiset korvakorut

Jopa muinaisissa kulttuureissa ja muinaisessa Egyptissä naiset koristivat korviaan lasilla, jalokivillä, helmillä, luilla tai metallilla. Kuten nykyään, kaikki oli edustettuina silloin, pienistä nastoista ja renkaista suuriin riipuksiin. Yleensä erotetaan seuraavista korvakorutyypeistä:

  • Kreolit: Nämä ovat todellisia renkaita, jotka laitetaan korvan reiän läpi. Näitä on saatavana monenlaisia ​​kokoja ja värejä.
  • Korvakorut: Täällä tyylikkäät korut ripustetaan korvan reiän läpi kiinnikkeen tai kiinnitetyn kynän avulla. Erityisesti kattokruunut ovat tällä hetkellä trendikkäitä.
  • Nappikorvakorut: Pienet helmet tai kuviot kiinnitetään korvaan kynällä. Tämä muunnelma on pieni ja huomaamaton.
  • Leikkeet: Tätä vaihtoehtoa voivat käyttää myös naiset, joilla ei ole lävistettyjä korvia. Korut kiinnitetään korvaan eräänlaisella leikkeellä.

Lävistä korvat kunnolla

korvakorut-tupsu-vihreä-kesä

Jos haluat koristella korviasi, hanki pari lävistettyjä korvia. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa kokeilla sitä itse. Ammattimiehen on aina lävistettävä reiät kontaminaation ja tulehdusten välttämiseksi. Lävistys tehdään pääsääntöisesti kultasepän erikoispistoolilla, mutta steriilejä kertakäyttöneuloja käytetään myös lävistysstudioissa. On suositeltavaa valita ensimmäinen titaanista valmistettu nastat epämiellyttävän nikkeliallergian estämiseksi. Tämän täytyy sitten pysyä reikässä noin kuusi viikkoa, jotta iho voi parantua kokonaan. Välttääksesi ärsytystä vieraista materiaaleista, sinun kannattaa sijoittaa korkealaatuisiin korvakoruihin, jotka on valmistettu aidosta hopeasta tai kullasta asianmukaisella hoidolla on aina hyvä sijoitus.

Hämmästyttävän värikäs tai tyylikäs turvalaite – oikea muotoilu jokaiselle korulle

korvakorut-korvakorut-hopea-punos-kampaus

Korvakorut voidaan yhdistää minkä tahansa asun ja minkä tahansa vaatetyylin kanssa. Pienet ja huomaamattomat tulpat sopivat aina. Erityisesti muotitietoiset voivat yhdistää korvakorut ja asun sekä muut korut. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää muotoja, värejä tai ominaisia ​​materiaaleja. Pienet ankkurin muotoiset korvatapit tekevät erinomaisen merellisen kesäasun.

korvakorut-vaaleanpunaiset kiteet-lausunto

Yksinkertaiset mekot tai topit sopivat hyvin yhteen Selvitys korvakorut tai mausta suuria kreoleja. Oikea kampaus voi auttaa korostamaan vastaavat korvakorut optimaalisesti. Usein riittää vetää hiukan taaksepäin, jotta kreolit ​​eivät katoa alta. Mutta myös a tiukka poninhäntä tai pulla sekä löysät päivitykset tuovat korut täydellisyyteen.

roikkuu-korvakorut-helmi-strassit-kesä

Kuva 1: © istock.com/DashaMuller

Kuva 2: © istock.com/Nikada

Kuva 3-6: Unsplash.com CC0 / tamarabellis

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun