15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korujen suunnittelu innoittamana maailman tunnetuimpien kaupunkien kaupunkikartoista

korut suunnittelu kaupunkikartta kaulakoru hieno herkkä kulta filigraani

Jotkut suunnittelijat saavat inspiraatiota luonnosta, toiset muuttavat vaikutelmansa suurkaupungin elämästä taideteoksiksi. Nuori suunnittelija Talia Sari, joka on ammatiltaan teollinen suunnittelija, työskentelee parhaillaan korujen parissa. Suurten kaupunkien, kuten New Yorkin, Pariisin, Barcelonan ja muiden, yksityiskohtaiset suunnitelmat toimivat inspiraation lähteenä hänen kaulakoruilleen, rintakoruilleen, sormuksilleen ja muille. Tällä tavalla lahjakas suunnittelija on yhdistänyt teollisuuden ja korujen suunnittelun erittäin esteettisesti ja tehokkaasti.

Kaupunkikarttojen innoittama korumuotoilu

korujen suunnittelu kaupunkikartta minimalistinen filigraaninen korukokoelma

Talia Sari -malliston koruille on ominaista minimalistinen muotoilu ja geometriset muodot. Jokainen ketju, riipus tai rengas on tarkka esitys kaupungin kartan sektorista. Graafisesti esitetyn kaupunkikartan monimutkaisella lineaarisella rakenteella on erityisen herkkä ja herkkä vaikutus korumallina. Koruja on saatavana kahdessa versiossa: matta kulta tai hopea.

Korumuotoilu osana suosikkikaupunkiasi, joka on aina mukanasi

korujen suunnittelu kaupungin kartta kulta hopea

Talia Sari -korut on tarkoitettu ensisijaisesti ihmisille, jotka haluavat tietyn suurkaupungin. Tämä voi olla heidän syntymäpaikkansa tai kaupunki, jossa he kasvoivat. Toisille kaulakoru, jossa on katkelma äskettäin vieraillun kaupungin kartasta, on hyvä muisto. Jos haluat tietyn kaupungin, joka ei ole vielä saatavana riipuksena, sormuksena tai rintakoruna, tämä voidaan räätälöidä pyynnöstä.

korujen suunnittelu kaupungin kartta ketju filigraaniversio hopea kulta

Täydellinen mattapinta ja yksinkertainen ulkonäkö Talia Sarin korumalleissa saavat ne näyttämään nykyaikaisilta ja erittäin tyylikkäiltä. Lisäksi ne voidaan yhdistää tyylikkäästi muihin jo omistamiisi minimalistisiin koruihin. Esteettiset korut sopivat sekä arjen asusteiksi että juhliin. Joka tapauksessa ne näyttävät parhailta tyylikkäissä vaatteissa ja tyylikäs ulkonäkö on taattu.

korujen suunnittelu kaupunkikartta rintakoru minimalistinen hopeaoptiikka

korujen suunnittelu kaupunkikartta rintakoru hopea minimalistinen

korujen suunnittelu kaupungin kartta ylellinen iso rengas kulta

korujen suunnittelu kaupungin kartta rengas kulta hopea

* Voit käyttää muita Talia Sari -tuotteita tässä löytö

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun