15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mehikasveja häihin – ideoita alkuperäisille vieraille

mini mehevä hääjuhla suosii paikkakortteja

Mehikasvit ovat suosituimpia koristekasveja, koska ne ovat erityisen helppohoitoisia ja samalla erittäin koristeellisia. Niitä käytetään usein koristeena eri tilanteissa ja ne koristavat seiniä, pöytiä ja kukka -asetelmia. Yhä useammat morsiamen parit valitsevat mehikasveja häihinsä, esimerkiksi morsiamen kimppuun tai osana sisustusta. Juhlalahjat tarjoavat toisen hienon idean käyttää pieniä kasveja suurena päivänä. Alkuperäiset lahjoitukset ovat mukava yllätys vieraille ja pysyvät mukavana matkamuistona erityisestä hääpäivästäsi.

Mehikasveja häihin ympäristöystävällisenä vieraslahjana

pieniä meheviä hääpaikkakortteja ja palveluksia yhdeksi

Nykyään pienet palvelukset eivät voi puuttua missään häissä. Arvonta, jonka vieraat saavat pitää hääjuhlan jälkeen, on mukava kiitos, jota arvostetaan. Jos suosiot ovat myös käytännöllisiä tai hyödyllisiä, niitä käytetään todennäköisesti kauan häiden jälkeen.

mehikasveja häät koristelu osapuoli suosii

Tästä syystä yhä useammat nuoret valitsevat vieraslahjoja, joilla on mukava merkitys ja joita käytetään myös häiden jälkeen. Jos etsit halpaa, ympäristöystävällistä ja tyylikästä lahjaa, olet varmasti oikeassa kasvien ja mehikasvien kanssa. Koristekasvit ovat ikivihreitä ja pärjäävät hyvin erilaisissa olosuhteissa. Joten et häpeä vieraitasi.

Minkälaiset mehikasvit sopivat hääpalveluksi?

Mehevä laji häät suosii

Periaatteessa voit muuttaa useimmat mehikasvit tyylikkäiksi häälahjoiksi. Vieraiden määrästä riippuen saatat tarvita yli 150 pientä järjestelyä. Siksi on suositeltavaa käyttää häissä vain pieniä mehikasveja, koska ne vievät vähemmän tilaa pöydällä ja näyttävät erittäin söpöiltä samanaikaisesti.

mini mehikasveja häihin paikkakortteina

Suosituimmat lajit tähän tarkoitukseen ovat lehtimehikasvit, jotka kiehtovat koristeellisilla lehdillään. Niitä myydään yleensä sarjoina, jotka koostuvat eri lajikkeista.

Hyviä ideoita mehikasveille suosikeiksi

mehevä hääjuhla suosii kaunista viestiä

Lahjojen luovuttamiseen häävieraille on monia vaihtoehtoja. Usein sisään- tai uloskäynnille on asetettu erillinen pöytä, jossa lahjat on järjestetty niin, että jokainen vieras voi ottaa pienen kiitoksensa mukaan.

mehevä häät kultainen kontti osapuoli suosii

Voit koristella pöydän kyltillä, joka pyytää vieraita ottamaan lahjan. Lahjoihin liittyvä mukava viesti otetaan myös erittäin hyvin vastaan. Esimerkiksi häämehikasveille voit kirjoittaa esimerkiksi ”Anna rakkautemme kasvaa”.

suosii häät fancy mini mehikasveja

Tilan säästämiseksi häälahjoja käytetään usein paikkakortteina tai paikkakortteina. Tällä tavoin lahjat näyttävät myös henkilökohtaisemmilta, koska niihin on kirjoitettu saajan nimi. Tässä tapauksessa voit myös järjestää lahjat erilliselle pöydälle sisäänkäynnin yhteydessä tai koristella lautaset niillä.

Tee häät suosii mehikasveja itse

mehevä häät -diy -puolue suosii ideoita

Voit myös itse tehdä pieniä ruukkuja, joissa on mini mehikasveja alkuperäisiksi vieraiden suosikeiksi häihisi. Kasvien lisäksi tarvitset tähän sopivan astian tai ruukun. Löydät kaikki tarvittavat materiaalit ja yksinkertaiset ohjeet alta.

materiaalit diy -juhlat suosivat häät mehikasveja

Materiaalit:

  • pieni litteä harja
  • Kiviä
  • Mini mehikasveja
  • Etiketti vieraan tai morsiamen ja sulhasen nimen kanssa
  • Keula tai puinen vartaat
  • pieniä kattiloita

ohjeet mini mehevä häät suosii

Harjaa ensin maaperä mehevän kasvin lehdistä kuivalla harjalla. Ota sitten kasvi muovikulhosta yhdessä maaperän kanssa ja laita se pieneen ruukkuun. Kun mehikasvi on istutettu uuteen ruukkuun, peitä maaperä kivillä. Lopuksi joko sido etiketti potin ympärille jousella tai kiinnitä se puiseen vartaaseen ja kiinnitä se maahan. saattaa loppuun!

mini mehikasvit häät suosii

Yleensä voit käyttää mitä tahansa säiliötä, jota haluat häät mehikasveja varten. Laitoksen koon on kuitenkin vastattava säiliön kokoa. Lämpökynttilänpitimet sopivat myös istuttimiksi minimehikasveille. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa räätälöityihin tarroihin, voit yksinkertaisesti tehdä suuremman tarran, jossa on sanat “Ota yksi”.

mehikasvien mini -ruukkujen ohjeet

Mehevä laji häät suosii

häät suosivat bannereita

DIY -idea vieraspalveluksille mehikasvien kanssa

DIY suosii häät meheviä puisia viipaleita kvartsikiviä

Jos etsit vaihtoehtoa klassiselle mehevälle ruukulle, voit myös kokeilla tätä ajatusta. Meheviä pistokkaita käytetään ja liimataan sopivaan pintaan. Pienet sammalilla ja mini mehikasveilla koristellut puukiekot näyttävät erityisen luonnollisilta. Toisaalta akaattiviipaleet näyttävät erittäin jaloilta ja parantaisivat pöytää välittömästi.

Ohjeet häälahjaksi tee oma mehevä sammal

Jotta voit jäljitellä näitä alkuperäisiä häälahjoja, sinun on ensin asetettava liimaa puulevyyn ja kiinnitettävä siihen pieni sammalpala. Kiinnitä sitten mehikasvi siihen ja ensimmäinen luovutus on valmis. Auttavalla kädellä voit tehdä pienet lahjat hetkessä.

Eri astiat mehikasveille häitä varten

ideoita ruukuille antavat aina häät mehikasveja

Jos haluat löytää sopivan säiliön meheville juhlalahjoillesi, harkitse häiden värejä ja tyyliä. Viime kädessä palvelukset toimivat osana häätkoristusta ja niiden on oltava sopusoinnussa sen kanssa. Olemme koonneet muutamia ideoita, joista voit etsiä inspiraatiota.

mehikasveja häät paikkakortit DIY

Kirkkaat muurauspurkit sopivat täydellisesti pienten koriste -esineiden esittämiseen kauniilla tavalla.

mini mehevä antaa häitä

Voit myös käyttää muita lasisia astioita ilman kantta, jotta hehkutat mehikasveja häihin.

Mehikasveja häät juhla suosii kääri ideoita

Mehikasvit puulaatikossa näyttävät erittäin luonnollisilta ja tarjoavat ympäristöystävällisen idean häälahjoille.

kauniit häät suosivat miniruukkuja mehikasveja

Voit myös suunnitella klassiset saviruukut vieraiden suosikkeihin niin, että ne sopivat hyvin hääkoristeisiin. Mini -ruukut voidaan maalata ja koristella halutulla tavalla, ja häävieraat muistavat ne pitkään.

kauniisti järjestää mini meheviä palveluksia häät

DIY -ideat juhla suosii häät mini meheviä ruukkuja

Mehikasvit tekevät itse paikkakortteja häitä varten

Previous Post
Hölkkä kuntoilun sijaan? Juoksun edut yhdellä silmäyksellä
Next Post
Bulgarian laukku tehokas lihasten rakentamiseen ja voimaharjoitteluun