15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kristallihäät: Romanttisia ideoita 15 vuoden avioliittoon

Crystal häät juhlia matka järjestää ideoita

Monet avioparit eivät juhlineet suuresti 15. hääpäivää. Juhlatilaisuudessa perhe kokoontuu tiukkaan ympyrään illalliselle, vieraat tuovat lasit symboleiksi edelleen erittäin hauraasta avioliitosta. Tällä tavoin parin pitäisi saada tietoiseksi, että heidän on jatkettava taistelua avioliiton onnestaan ​​ja että rakkaus on erittäin haurasta. Heidän on työskenneltävä avioliiton parissa joka päivä ja tuettava toisiaan. Muuten ensimmäistä yhteistä vuosipäivää ei juhlita kunnolla – mielestämme virhe. Siksi annamme sinulle 15 ideaa kristallihäiden juhlimiseen. Anna ehdotusten innostaa sinua!

Kristallihääjuhla: Häät -lupausten uusiminen

Crystal Wedding Celebration Ideat Uusivat häälupaukset

Voit juhlia kristallihäät uusimalla avioliiton lupaukset. Ilmaisen teologin järjestämien ilmaisten häiden ansiosta hääpäivästä tulee todellinen rakkauden juhla. Seremonia voidaan suunnitella parin toiveiden mukaan. Se voidaan suorittaa missä tahansa ja pari voi valita kauniin paikan. Esimerkiksi viinitarhan tai linnan häät ovat erittäin suosittuja. Se muuttuu vielä romanttisemmaksi, kun morsian ja sulhanen kirjoittavat itse häät. Ja sen jälkeen se voi juhlia yhdessä perheen kanssa tai nauttia yhdessäolosta illallisen aikana. Valokuvaus voidaan myös järjestää niin, että mukava muisto jää.

Juhli kristallihäät: järjestä romanttinen matka kahdelle

Juhli kristallihäät järjestä matkasuunnitelma

Kiireisessä arjessa monet parit haaveilevat matkasta ulkomaille tai luonnon keskelle. Mutta valitettavasti se ei ole aina mahdollista. Perhe -elämä pienten lasten kanssa on usein suuri haaste suunnittelussa. Mutta hääpäivän 15. vuoteen mennessä lapset ovat yleensä riittävän isoja, jotta heidät jätetään yksin kotiin. Pariskunta voi pitää tauon ja lähteä retkelle.

Juhli kristallihäät lasten kanssa – järjestä pyöräretki koko perheelle

Juhlista kristallihäälapsia järjestämään aarteenetsintää

Ja jos lapset ovat vielä suhteellisen pieniä, perhe voi lähteä yhdessä matkalle. Voit näyttää pienokaisille erityisen paikan – esimerkiksi häiden sijainnin tai paikan, jossa matkustitte yhdessä parina ensimmäistä kertaa. Tai voit järjestää aarteenmetsästyksen. Anna lasten auttaa suunnittelemaan. Urheilullinen luonto voi mennä pyöräilyyn tai kiipeilyyn.

Juhli kristallihäät: lahjoita rahaa

Juhli kristallihäät lahjoittaa rahaa

Halusitko muuttaa maailmaa yhdessä 15 vuotta sitten? Nyt on tilaisuutesi – lahjoita rahaa hyväntekeväisyysaloitteelle tai vapaaehtoistyö lahjoituskampanjassa. Valitse maailmanlaajuisesti tunnustettu organisaatio, joka antaa lahjoituskuitit, pitää hallintomenot hallinnassa ja julkaisee vuosikertomuksensa. Näin voit olla varma, että rahat ovat todella täyttäneet tarkoituksensa.

Juhli kristallihäät – käy ensimmäisen treffipaikassa

Juhli kristallihäät läsnä ensimmäisessä treffissa

Muistatko ensimmäisen treffisi? Juhli 15. hääpäivääsi samassa paikassa. Tai käy ravintolassa, jossa puhuit ensin häistä. Tai toinen paikka, joka on heille erittäin tärkeä pari. Katsokaa ensimmäisiä valokuvia yhdessä, kuunnelkaa samoja kappaleita ja muistakaa ensimmäinen suudelma. Joskus aika kuluu hyvin nopeasti. Nyt on oikea aika katsoa taaksepäin kuluneita vuosia.

Kristallihäät – yhteisen harrastuksen löytäminen

Juhli kristallihäät osallistumaan ruoanlaittokurssille

Yllätä kumppanisi uudella vapaa -ajan aktiviteetilla. Osallistu ruoanlaittokursseihin yhdessä, tee savesta kattiloita ja maljakoita, opi afrikkalaisia ​​rumpuja. Pariskunnille on paljon vaihtoehtoja, jotka haluavat olla luovia viikonloppuisin ja töiden jälkeen. Jaetut kokemukset tuovat sinut lähemmäksi. Ja ehkä jokainen kumppaneista oppii jotain uutta toisesta.

Juhli kristallihäät – luo vanhat valokuvat

Juhli kristallihäät luo vanhoja valokuvia

Olet varmasti nähnyt ainakin kerran kuvia aikuisista, jotka luovat lastesi valokuvia verkossa. Lasten valokuvien tapaan voit luoda kuvia häämatkalta. Tai ensimmäisestä yhteisestä lomasta. 15 vuoden kuluttua sinulla on varmasti monia kauniita ja hauskoja valokuvia yhdessä. Juhli rakkautta sen inspiroimalla valokuvauksella.

Juhli kristallihäät piknikillä

juhlimme kristallihäämatkaa merelle kahdelle

Yllätä kumppanisi piknikillä. Järjestä matka hiljaiseen paikkaan, jossa voit rentoutua ja ladata akkuja. Rakkaudella valmistettu ruoka, kukat ja mukava, lämmin, kodikas piknik-viltti luovat hyvän olon.

Juhli kristallihäät – kutsu vieraita kahville

kristalli häät juhlia makeiset marjat suklaa

Sinusta tuntuu, ettei sinulla ole suuria juhlia, ja juhlit mieluummin juhlaa ystävien kanssa. Kutsu vieraasi kahville ja kakulle. Makeuta elämäsi mansikoilla ja suklaalla ja juo lasillinen kuohuviiniä sen kanssa.

Juhli kristallihäät paintball -pelillä

kristallihäät juhlivat paintball -pareja

Nautitko paljon tekemisestä yhdessä? Sitten erilaiset seikkailuviikonloput ovat juuri sinua varten. Entä paintball -peli ystäviesi kanssa? Voit tietysti ottaa valokuvasi myös jälkikäteen. Aivan kuten romanttisessa elokuvakomediassa “10 asiaa mitä vihaan sinussa”.

Juhli kristallihäät – piilota rakkauden viestit taloon ja puutarhaan

kristallihäät juhlia ideoita rakkausviesti

Yllätä kumppanisi rakkauden sanomalla. Voit kirjoittaa hänelle rakkauskirjeen ja ilmaista tunteitasi tai järjestää aarteenmetsästyksen. Piilota kukat, karkit ja muut pienet eleet talon ympärille, jotta hän voi havaita ne sattumalta aamulla heräämisen jälkeen.

Kristallihäät juhlivat lasit leirillä puutarhassa

Jos sinulla ei todellakaan ole aikaa matkustaa, voit silti hemmotella itseäsi romanttisella lomalla kahdelle omassa puutarhassa. Leiri omalla takapihallasi ja päätä ilta viinillä.

Crystal häät ranta viettää valokuvaus ideoita

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun