15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

50+ kuvaa hääpuvusta keltaisella – monet vivahteet ja yhdistelmät ovat mahdollisia!

Keltainen hääpuku morsiamelle, jossa on merenneito -efekti ja paljon tylli

Monet tulevat morsiamet valitsevat värillisen hääpuvun rikkoakseen kaikki perinteet ja saadakseen huomiota. Ja värilliset hääpuvut ovat todella vaikuttavia. Erityisesti aurinkoinen keltainen on suuri suosikki, ja se voidaan valita vahvoissa vivahteissa sekä pastellisävyinä tai vain aksenttina valkoisessa mekossa. Vaikka keltaisten tai yleensä väristen mekkojen valikoima ei ole läheskään yhtä suuri kuin valkoisissa malleissa tai samppanjassa, voidaan sanoa, että se on riittävän suuri. Suosittelemme kuitenkin, että aloitat haun hyvissä ajoin, jos haluat valita hääpuvun keltaiseksi. Tänään esittelemme sinulle joitain houkuttelevia malleja vakuuttaaksesi ideasta. Tutustu eri malleihin ja sävyihin ja opi yhdistämään keltainen hääpuku muihin väreihin.

Hääpuku keltaisella – värin merkitys

Keltainen hääpuku boho -häihin, jossa on morsiamen kimppu syksyn väreissä

Keltainen on iloinen, keltainen on iloinen, keltainen on rento. Goethe on jo kuvannut tämän sävyn monia positiivisia ominaisuuksia. Ja iloinen tunnelma, jonka keltainen hääpuku huokuu, on taattu paitsi sinulle, myös kaikille läsnä oleville vieraille. Tämä on yksi syy valita tämä mekon väri. Kuitenkin väitetään myös, että keltaisella värillä on melko negatiivinen vaikutus tulevaan avioliittoon, jos se valitaan hääpukuun. Avioliiton tulisi silloin kestää vain kuusi vuotta, ja sille pitäisi olla ominaista lukuisat riidat ja kyyneleet. Uskotko vai et, se on sinun päätöksesi. Mutta uskomme, että niin suuri väri ei voi olla negatiivinen eikä vaikuttaa suhteeseen.

Hääpuku keltaisessa – sävyjä ja yhdistelmiä

Alkuperäinen, keltainen hääpuku, juna ja hihat, punaiset kengät ja punainen morsiuskimppu

Kuten kaikissa muissakin väreissä, keltaisessa on monenlaisia ​​vivahteita. Näin ollen keltaista hääpukua tarjotaan myös monenlaisissa vivahteissa. Mikä on oikea, riippuu muun muassa hääteemasta yleensä, mutta myös vaikutuksesta, jonka haluat saavuttaa. Hääpuvun keltaisen värin hieno etu on, että se saa ihon hohtamaan ja korostamaan. Tällä on tietysti myös positiivinen vaikutus hääkuviin. Seuraavassa olemme koonneet sinulle muutamia vaihtoehtoja.

Trendiväri sinappinkeltainen hääpukuun, jossa on lyhyet hihat tai pitsi

Vahva keltainen

Vaikka keltainen ei itse asiassa olekaan aggressiivinen tai tunkeileva väri, harvat morsiamet, jotka etsivät keltaista hääpukua, uskaltavat käyttää tätä hieman rohkeampaa väriä. Se sopii erityisen hyvin silloin, kun hääjuhlan lisäksi myös hääpuvun tulee olla upea. Keltainen vaihtoehto klassiselle valkoiselle on jo katseenvangitsija..

Herkkä vanilja keltaiselle hääpuvulle, jossa on olkaimeton muotoilu ja rusetti

Vaaleat keltaiset

Jos ero klassiseen valkoiseen ei ole niin suuri, valitse pastellinkeltainen. Myös täällä on tietysti erilaisia ​​vaihtoehtoja, koska vaalea sävy voi olla tai ei ehkä olla hieman vahvempi. Esimerkiksi vanilja on erittäin suosittu keltaisessa hääpuvussa, mutta se voidaan valita myös kirkkaan keltaisen mekon aksentiksi. Vaaleankeltainen on yleensä herkempi ja naisellinen, melkein tyttömäinen ja hyvin romanttinen.

Hääpuku keltaisella kultaisella hohdolla tyylikkäälle morsiamelle

kullankeltainen

Kullankeltainen hääpuku huokuu eleganssia. Se on voimakas sävy kohti tummankeltaista. Tämä väri toimii erityisen hyvin, kun hääpuvussa käytetään myös kiiltävää kangasta. Korostat eleganssia valitsemalla hääpukuhahmo. Mutta jopa suurilla malleilla väri näyttää erittäin houkuttelevalta. Tunne itsesi kuningattareksi hääpäivänäsi! Eleganssin lisäksi kulta ja kullankeltainen hehkuttavat myös tiettyä kypsyyttä ja näyttävät naisellisilta.

Neonkeltainen koko mekkoon tai aksentti rohkeille morsiamille

Neon keltainen

Erittäin rohkeille keskuudessasi hehkuva neonkeltainen sopii. Se ei tietenkään ole kaikille, mutta jotkut morsiamet haluavat mennä ulos ja rikkoa kaikkia sääntöjä. Sitten neon on aivan oikea valinta. Koko hääpuku voidaan valita keltaisella neonilla. Mutta tämä kirkas sävy toimii myös erittäin hyvin aksenttina yksinkertaisemman värin keskellä. Samanväristen hiuslisävarusteiden avulla voit lisätä viimeistelyn morsiamen ulkoasuun.

Vera Wangin hääpuvut beigeinä ja kermanvärisinä, keltaisilla aksentteilla ja paljon tylliä

Keltainen aksenttina

Olemme jo maininneet, että keltaista voidaan käyttää vain aksentteina keltaisessa hääpuvussa. Esimerkiksi vain mekon helma voi olla keltainen tai voit valita klassisen hääpuvun valkoisena ja sitoa keltaisen rusetin tai vyön vyötäröllesi. Ombre -vaikutus on myös erittäin tyylikäs, jossa valkoinen haalistuu vähitellen keltaiseksi. Hyvä esimerkki hääpuvuista, joissa korostuu keltainen väri, ovat Vera Wangin mallit, joissa keltainen sävy yhdistettiin beige- tai kermanväriseen kankaaseen.

Keltainen, musta ja valkoinen väriyhdistelmänä ja kampaus länsimaiseen tyyliin

Ideoita yhdistää muihin väreihin

Vahva keltainen voidaan yhdistää upeasti vaniljaan. Kaikki keltaiset sävyt puolestaan ​​sopivat hyvin kultaan, joten keltainen hääpuku kestää hyvin kultaisen kirjonnan ja muut koristeet. Tietenkin kontrastit voidaan valita myös mielenkiintoisen asun luomiseksi. Esimerkiksi punainen ja keltainen ovat loistava yhdistelmä, jossa punainen voidaan valita morsiuskimppuun tai kenkiin. Mutta keltainen ja violetti näyttävät myös houkuttelevilta. Ruskea ja keltainen sopivat myös yhteen, samoin kuin muut ruskean värisävyt, kuten Vera Wangin vaatteissa. Kaikki mainitut värit voivat olla sekä aksentti että pääväri keltaiselle aksentille, tai niitä voidaan käyttää keltaisen sävyn toisena värinä.

Rantahäät, joissa on tiukka hääpuku ja keltainen bolero

Sulhanen voi käyttää sinistä, ruskeaa tai mustaa pukua, jos valitset keltaisen hääpuvun. Sininen-harmaa sopii myös ja edustaa sinisen tavoin mielenkiintoista kontrastia morsiamen asuun, kun taas ruskea tai beige lepää keltaista mekkoa vasten. Musta on neutraali väri ja siksi hyvä vaihtoehto tuoda keltainen mekko esiin vieläkin paremmin.

Kuvagalleriassa keltainen hääpuku

Samettinen kullankeltainen luo kauniin hohtavan ja näyttää erittäin jaloilta

Jotta voisimme viimein vakuuttaa sinut jälleen tämän hääpuvun värin taikuudesta, meillä on seuraava galleria sinulle, josta löydät erilaisia ​​malleja. Riippumatta siitä, haluatko käyttää keltaista mekkoa rekisteritoimistossa vai virallisessa juhlassa, tämän värin houkutteleva malli jättää taatusti positiivisen vaikutelman ja antaa vieraiden puhua siitä viikkoja häiden jälkeen.

Hääpuku, keltainen, koristeltu hartiat ja leveä hame

Keltaisen hääpuvun sijasta voit myös valita kaksiosaisen mallin, jossa korsetti tai muu toppi yhdistetään tyylikkääseen hameeseen. Tällä tavalla voit yhdistää kaksi eri keltaista sävyä tai luoda kontrasteja. Joten jos et halua mennä ilman keltaista, mutta et vain löydä oikeaa keltaista hääpukua, tämä on loistava vaihtoehto. Hameessa voi olla myös mikä tahansa leikkaus ja se voi olla leveä, tiiviisti istuva, lyhyt, pitkä tai keskipitkä sekä yksinkertainen tai upea.

Nämä vahvan ja kirkkaan keltaisen hääpuvut ovat yksinkertaisia ​​ja houkuttelevia samanaikaisesti

Off olkapää keiju hääpuku keltainen ja valkoinen

Tylli ja kirjonta keltaisella ja valkoisella ombre -efektiin

Sinappi keltainen virkattu hääpuku ja vaaleankeltainen retro hääpuku, jossa on sopiva kampaus

Vaaleankeltainen hame ja sinappinkeltainen toppi kaksiosaiseen asuun morsiamen häät varten

Hääpuku keltaisessa eri sävyissä - auringonkukan keltainen, neonkeltainen ja pastelligeeli

Keltainen hääpuku, jossa huivi ja punainen morsiuskimppu yhdistelmänä mekkoon

Morsiamen löysät hiukset sinapin keltaisessa boho -hääpuvussa, jossa hihat ja hienovarainen juna

Satumainen hääpuku, keltainen, ruusuja ja olkaimeton, avoimeen morsiamen kampaukseen

A-linjainen mekko, jossa pitsihihat yhdistettynä keltaisiin hiustarvikkeisiin

Hääpuku keltaisella, röyhelöillä ja vaaleankeltaisella sadun häihin

Vaaleankeltainen mekko häihin, upotettu pääntie, pitsi ja kimaltelevat paljetteja

Vaaleankeltaiset hääpuvut prinsessa-ilmeellä tai koristeena A-linjalla ja kirjonnalla

Kultainen keltainen hääpuku luo jalo ilmeen kuningattarelle

Keltainen aksentti valkoisessa hääpuvussa ombre -efektiin tai helmaan

Kerroksinen hame mekkoon, jossa on rohkea keltainen sävy ja musta kirjonta

Tyylikäs, kiiltävä hääpuku, joka on valmistettu silkistä ja jossa on syvä pilkkominen

Vaalean keltaiset näyttävät naisellisilta ja herkiltä, ​​ja ne voidaan yhdistää valkoiseen

Spagettihihnat ja vaalean keltainen sävy A-linjan hääpukuun

Gatsbyn hääpuku keltaisella ja yksinkertaisella mallilla catwalkilla

Hääpuku keltaisena aksenttina tai toinen väri valkoiseksi

Hääpuku, keltainen A-linjalla, pitsiä tai tavallisia kankaita ilman koristeita

Komeat hääpuvut keltaisessa tyllillä, röyhelöillä ja ilman hihnoja

Pastellinkeltainen mekko ja ylellisesti koristeltu hame, jossa on hopeakirjonta

Boho-tyyliin rantahäät valitse keltainen hääpuku

Rintaliivit, joissa strassit ja ilman hihnoja ja hihoja sekä yksinkertainen, löysä hame

Rypytys romanttiseen keltaiseen mekkoon ja siihen sopiva päähine

Hääpuku, jossa on kiiltoa ja yksinkertaista kangasta ilman koristeita

Boho -tyyli, jossa ilmavat ja löysät kankaat hääpuvulle keltaisena

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun