15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Näin voit tehdä suuresta päivästäsi unohtumattoman lapsille häissä

lapset häät lapsi työllisyys morsiamen pari juhlava lasten vaatteet

Hääpäivän pitäisi olla yksi kauneimmista päivistä parin uudessa elämässä. Tänä erityisenä päivänä vastasyntyneet ovat huomion keskipisteenä. Tarvitaan paljon organisaatiota, jotta hääjuhlasta tulisi upea ja unohtumaton kokemus kalanperheelle ja heidän kunniavierailleen. Hyvä suunnittelu on erityisen tärkeää, kun läsnä on lapsia. Tämänpäiväisessä viestissä haluamme antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä sekä hyviä vihjeitä häiden lasten aiheeseen liittyen, jotta henkilökohtainen rakkauden juhla kulkee ideoidesi mukaan.

Päätös siitä, ovatko lapset läsnä häissä vai eivät

juhlava lasten mekot morsian kimppu lasten häät

Vaikka morsiamenparille ei ole mitään parempaa kuin saada lapsi syliinsä ja nähdä ympärillään raivoavat pienet vieraat, toiset eivät uskalla kutsua lapsia, koska he pelkäävät, että lasten kanssa tulee aina odottamattomia yllätyksiä. Mitä tulee lapsiin häissä, mielipiteet ovat todella erilaisia. Kumpikaan näkemys ei ole väärä, koska nuoret ovat loppujen lopuksi osa juhlaasi. Tästä syystä sinun on harkittava etukäteen, haluatko kutsua lapsia vai et. Alla käsittelemme joitakin tärkeimmistä ja yleisimmistä kysymyksistä, jotka auttavat sinua tekemään tämän päätöksen.

Onko sopivaa olla kutsumatta lapsia häihin??

rekisteritoimisto kirkko lapset häät tarra suunnittelu

Hääetikettien mukaan vastaus tähän kysymykseen on “kyllä”. Varsinkin jos häät pidetään illalla tai ovat hyvin muodollisia. Jos suurin osa häävieraista on lapsiperheitä ja he ovat kotoisin hääpaikan vastaanottopaikasta, heidän olisi myös helpompi jättää rakkaansa hauraalle lapsenvahdille seremonian aikana.

Kenelle kutsu on osoitettu?

häät lasten kanssa lähettävät kutsut häihin

Hääasiantuntijoiden mukaan perinteinen tapa ilmoittaa, ovatko lapset häissä, on kirjoittaa heidän nimensä kutsuun. Jos kutsut lähetetään postitse ja laitetaan kirjekuoreen, riittää, että siinä on vain vanhempien nimet. Kirjoita itse kutsuun lasten nimet heidän vanhempiensa alle. Yli 18 -vuotiaiden nuorten tulisi saada erillinen kutsu, vaikka he asuisivat vanhempien kodissa.

Ilmoita vieraille lasten kanssa puhelimitse

vieraat perhe lapset häät etiketti juhlavaatteet

Kun löydät ajan, on hyvä idea soittaa ystävillesi ja sukulaisillesi lasten kanssa kertoaksesi päätöksestäsi. Näin vieraasi voivat järjestää lastenhoidon hyvissä ajoin tai kertoa heille, että heidän lapsistaan ​​pidetään hyvää huolta ja viihdytetään häissä.

Selkeä sääntö lasten puolesta tai vastaan ​​häissä

lapset häät lapset työllisyys häät pelit

Jotta tämän onnellisen päivän ilo ei katoaisi, on tärkeää tehdä päätös, tehdä selvä lausunto ja tietysti pitää siitä kiinni. Olet esimerkiksi tervetullut kutsumaan lähisukulaisesi lapsia, kuten veljentytärjä. Olisi myös tarkoituksenmukaista asettaa ikäraja. Jos kuitenkin haluat juhlia suuria ja olet kutsunut yli 100 vierasta, joista 20 on 10 -vuotiaita tai vanhempia, sinun kannattaa ehkä harkita tätä sääntöä uudelleen. Loppujen lopuksi hääpäivänä vasta rakastuneiden pitäisi olla valokeilassa.

Kukka tyttö ja sormuksen kantaja häissä

Kukka tyttö rengas kantaja suunnittelee häitä lasten kanssa

Vaikka sisaruksesi lasten pitäisi tavallisesti olla etusijalla ystävän lapsiin nähden, on parasta harkita seuraavia häätunnisteita: Valintasi enkeleiden ja sormusten kantajien hajauttamiseen tulisi rajoittaa 3-7 -vuotiaisiin lapsiin. Tämä säännös johtuu siitä, että nuoremmat lapset eivät voi päättää seremoniaa ilman aikuisten apua.

Kuinka saada lapset mukaan häihin?

lasten häätehtäviin kuuluu järjestäminen

Jos otat pienet kunniavieraat häihin, ei varmasti ole tylsyyttä. On paljon tehtäviä, jotka nuoret saavat ottaa vastaan. Iästä riippuen lapset voivat esimerkiksi ryhtyä vahtimestariksi, levittää onnittelukirjaa, hoitaa vieraskirjaa tai jakaa häälahjoja. Lapset voivat myös auttaa vastaanotossa. Tärkeä edellytys pienten vieraiden hyvinvoinnille olisi, että vastaava tehtävä vastaa lapsen persoonallisuutta. Introvertti lapsi, olipa hän kuinka lahjakas tahansa, on todennäköisesti haluton lukemaan luettavaa kaikkien edessä.

Ruokaa lapsille häissä

lasten pöytä häät buffet buffet sormiruoka hedelmät vihannekset

Jos arvostettujen häävieraiden keskuudessa on lapsia, herää kysymys, olisiko heille erityismenu tarpeen. Lasten astiat, jopa yksinkertaisimmat, tekevät lapsista onnellisia. Riippumatta siitä, syövätkö he vanhempiensa kanssa vai lasten pöydässä, sinun pitäisi tarjota heille lapsiystävällistä ruokaa. Saatat myös ajatella hauskoja nimiä astioille. Pienet tuntevat olonsa hyvin erityisiksi, jos järjestät heille erillisen buffetin tai sijoitat aterian lasten pöydän keskelle. Nuorilla on usein nälkä välillä. Hedelmä- ja vihannessauvat sekä muut herkulliset sormiruoat ovat suosittuja välipaloja pöydässä.

Lasten pöytä häissä

lasten pöytä häät työllisyys vaha väriliidut värityskirjat

Nuoremmille vieraille tarkoitettu erillinen pöytä tarjoaa useita etuja. Riippumatta siitä, valitsetko useita minipöytiä vai kutsutko kaikki lapset suuren pöydän ympärille, lapset voivat keskustella siellä rauhassa, leikkiä keskenään ja jos annat värityskirjoja ja värikynät, he voivat myös päästää luovasti höyryä. Tällä tavalla pienet pitävät hauskaa, kun muut hääjuhlat syövät ja ihailevat vastasyntyneitä. Jos budjetti ja sijainti sen sallivat, 7–14 -vuotiaat lapset voidaan myös majoittaa eri huoneeseen, jossa on lastenhoitopalvelu.

Lasten työllisyys häissä

lasten työllisyys häät hääpelit

Vaikka et ole järjestänyt erillistä huonetta nuoremmille vieraille, sinun on harkittava lasten toimintaa häissä etukäteen. Jotkut valmistelut olisivat tarpeen, jotta nuorten kärsivällisyys ei joutuisi koetukselle suurena päivänä. Värityskirjojen ja pienten lelujen lisäksi muut aktiviteetit, kuten kasvomaalaus tai taikurin vierailu, ovat varmasti hauskaa lapsille. Erilaiset lastenpelit häissä ovat taatusti otettuja vastaan ​​ja pienet vieraat viihdyttävät. Lasten häissä pelejä, kuten “Matka Jerusalemiin”, “Isoäiti, metsästäjä, leijona”, “Raivaajan metsästys” ja erilaisia ​​tanssipelejä, on hienoa tehdä. Muuten tanssia rakastavat lapset voivat murtaa jään ja houkutella häävieraat tanssilattialle.

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana