15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Morsiuslisävarusteiden uudelleenkäyttö häiden jälkeen: ideoita käytännöllisille morsiamille

morsiamen tarvikkeet käyttävät koruja häiden jälkeen

Suuri päivä on ohi, häämatka oli unelma ja olet jo unelmiesi miehen vaimo. Mutta nyt herää kysymys, mitä tehdä hääpuvun ja kaikkien lisävarusteiden kanssa? Pitäisikö pakata kaikki ja pitää se ullakolla? Ei oikeastaan. Koska morsiamen asusteita voidaan käyttää uudelleen myös häiden jälkeen! Voit selvittää, mitä näistä voit pukea suuren päivän jälkeen ja miten, käytännön morsiamen oppaastamme!

hääpuvutarvikkeet häävinkit käytännöllinen morsian

Täydellisen hääpuvun löytäminen kestää yleensä kuukausia ja voi olla erittäin uuvuttavaa. Siksi monet morsiamet päättävät pakata hääpuvun sopivaan laatikkoon häiden jälkeen ja lähettää sen nukkumaan. Mutta lisävarusteiden kanssa asiat ovat toisin. Morsiusasusteet, kuten kengät, korut ja laukut, jotka viimeistelevät mekon hääpäivänä, voivat piristää muita asuja, esimerkiksi jokapäiväisessä elämässä tai eri tilanteissa.

Voitko käyttää morsiamen kenkiä häiden jälkeen??

morsiamen kengät trendit häät lenkkarit mukava tyylikäs

Kengät ovat yksi tärkeimmistä morsiamen asusteista, jotka takaavat täydellisen ilmeen hääpäivänä. Se, voidaanko hääkenkiä käyttää jokapäiväisessä elämässä, riippuu suurelta osin niiden mallista ja väristä. Käytännön morsiamena esimerkiksi, jos olet päättänyt litteistä kengistä, kuten ballerinoista, voit helposti yhdistää ne muihin vaatteisiin. Olitpa sitten kävelyllä puistossa tai töissä, ballerinat ovat aina sopiva vaihtoehto keväälle ja kesälle. Mutta värin pitäisi olla erilainen kuin valkoinen, eikä muotoilu saa olla liian näkyvä. Toinen loistava vaihtoehto jokapäiväisille morsiamen kengille ovat häät lenkkarit. Niistä on tullut viime vuosina hieno trendi, joka ei vain näytä hyvältä, vaan on myös erityisen mukava morsiamen kannalta.

Väritä morsiamen kengät punaiseksi häiden jälkeen

Värillä on myös tärkeä rooli valittaessa oikeat kengät hääpukuun. Sen täytyy sopia mekkoon ja pyöristää se täydellisesti. Monet morsiamet valitsevat siksi kengät, jotka ovat täsmälleen samanvärisiä kuin hääpuku. Valkoisen ja kerman eri sävyjä on kuitenkin vaikea yhdistää jokapäiväiseen elämään häiden jälkeen, ja voit heti sanoa, että nämä ovat hääkengät. Tässä vaiheessa värjäys on loistava vaihtoehto. Sellaiset tekstiilikengät Rainbow Club morsiamen kengät voidaan värjätä valitsemallasi värillä suuren päivän jälkeen ja siten suunnitella uudelleen muihin tilaisuuksiin. Siksi on suositeltavaa olla etukäteen selvä, haluatko käyttää pumppuja tai sandaaleja uudelleen häiden jälkeen.

Yhdistä pieni morsiuskassi jokapäiväiseen elämään

Morsiuspussin lisävaruste, jota voit kantaa käytännössä

Mietitkö vielä, mitä tehdä sillä valkoisella kytkimellä, jonka kantoit häihisi huulipunaa ja matkapuhelinta varten? Ei, sen ei tarvitse välttämättä kerätä pölyä kaappiin. Tällaista pientä laukkua voidaan helposti käyttää uudelleen jokapäiväisessä elämässä, jos siinä ei ole ylellisiä koristeita. Voit tietysti ottaa tämän huomioon valintaa tehdessäsi. On parasta valita laukku, joka sopii hyvin pukeutumiseen ja kenkiin sekä jokapäiväisiin vaatteisiin. Jos häälaukku näyttää liian tyylikkäältä, voit yhdistää sen iltapukuun.

Älä käytä vain morsiamen asusteita ja koruja erityistilaisuuksissa

Morsiamen Asusteet Morsiamen Korut Käytä Vinkkejä

Morsiamen ulkonäön suhteen morsiamen korut ovat kirsikka kakun päällä. Olisi kuitenkin sääli käyttää tänä päivänä vain morsiamen asusteitasi, kuten korvakoruja, kaulakorua ja ranneketta. Arvokkaat korut ovat todellinen lausunto, eivätkä ne sovellu vain erityistilaisuuksiin. Jalometallisen ketjun tai kimaltelevien kattokruunukorvakorujen avulla voit esimerkiksi hienosäätää juhla -asuja ja varmistaa tyylikkään ulkonäön.

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin