15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hääpuku punaisella – värin tärkeys ja vinkit rohkeille morsiamille

Punainen hääpuku voi tuntua hieman epätavalliselta ensi silmäyksellä, mutta se ei ole mitään uutta häissä. Jopa roomalaisessa antiikin aikana naiset käyttivät liekinpunaista morsiamen huntua, jota kutsuttiin flammeumiksi. Roomalaiset uskoivat hänen tuovan rikkautta ja rakkautta hääparille. Keskiajalla ja renessanssin aikana punainen väri oli edelleen suosittu, kunnes kuningatar Victoria meni naimisiin valkoisessa mekossa vuonna 1840. Siitä lähtien valkoinen on ollut hääpuvun tavallinen väri. Mutta punainen väri on palannut jo muutaman vuoden ajan, kun huippusuunnittelijat Oscar de la Renta ja Vera Wang esittivät punaisia ​​hääpukuja couture -kokoelmissaan. Oranssi-punaisesta kirkkaan punaisesta viininpunaiseksi-rakkauden väri näkyy yhä enemmän häissä.

Miksi valkoisissa häissä ei enää tarvita??

hääpuku-punainen-olkaimeton-merenneito-john-legenda-häät

Valkoinen edustaa perinteisesti puhtautta, viattomuutta ja sen pitäisi osoittaa neitsyyttä etenkin häissä. Koska tämä ei pidä paikkaansa nykyään, yhä useammat morsiamet valitsevat upeiden värien mekkoja. Punainen hääpuku on yleensä täydellinen vanhemmille naisille tai niille, jotka eivät mene naimisiin ensimmäistä kertaa. Jopa ylelliset naiset, jotka haluavat vain houkutella kaikkien huomion, tarvitsevat tällaisen mekon. Esimerkiksi malli Chrissy Teigen (31) pukeutui punaiseen Vera Wangin hääpukuun, kun hän sanoi kyllä ​​laulaja John Legendille vuonna 2013, ja hän näytti aivan upealta.

Punaisen värin merkitys eri kulttuureissa

hääpuku-punainen-vera-wang-korsetti-olkapää

Monissa kulttuureissa punaisella on symbolinen merkitys ja se tarkoittaa enimmäkseen hedelmällisyyttä ja uutta elämää. Hindukulttuurissa väri symboloi iloa, elämää, energiaa ja luovuutta. Esimerkiksi pääjumala Brahma on kuvattu punaisella ja kullalla. Punainen on myös onnen, rakkauden, hyvinvoinnin ja kauneuden jumalatar Lakshmin väri. Atsteekkien maailmassa punainen oli hedelmällisyyden ja tunteiden symboli. Morsiamen yllään punaiset höyhenet käsissä ja jaloissa seremonian aikana. Kiinassa punaista käytettiin juhlistamaan verisuhteen ihmistä, avioliittoa. Morsian ja sulhanen joivat kahdesta punaisella narulla sidotusta lasista.

“Blush” hääpuku vaaleanpunaisena & vastaavat vivahteet ovat klassisia & moderni samaan aikaan

Valitse hääpuku hopeaa tai harmaata & muuttaa itsesi ylelliseksi morsianaksi

Musta hääpuku – 20 muotoiluvinkkiä ylelliseen häämuotiin

hääpuku-punainen-perinne-brodeerattu-kukat-riikinkukko

Punainen väri on edelleen olennainen osa häiden perinnettä monissa maissa, kuten Intiassa, Pakistanissa, Thaimaassa ja Turkissa. Monet nuoret morsiamet Taiwanissa ja Koreassa valitsevat nykyään kaksi hääseremoniaa ja perinteisten häiden jälkeen he pukeutuvat moderniin valkoiseen hääpukuun.

Sopiiko punainen hääpuku minulle??

hääpuku-punainen-marchesa-näytteillä-hame-alastonkukat.jpeg

Punaisen värin on vastattava morsiamen luonnetta, mutta myös värityyppiä. Kun valitset oikean sävyn, sinun on varmistettava, että se voi korostaa kauneuttasi ja persoonallisuutesi karismaa. Se voi olla hankalaa, koska punaisia ​​sävyjä on yli 26. Motivaatio: oikea punainen sävy saa sinut varmasti loistamaan!

morsiamen-mekko-viini-punainen-pitsi-punainen-sävy-talvityyppi.jpeg

Yleensä vaimennetut punaiset sävyt sopivat täydellisesti blondeille, kun taas brunettien tulisi suosia vaaleita vivahteita. Seuraavan luettelon pitäisi auttaa sinua värin valinnassa:

  • Talvityyppi / viileät punaiset sävyt: viininpunainen, tummanpunainen, karmiininpunainen, rubiininpunainen, violetinpunainen
  • Kesätyyppi / viileät mykistetyt punaiset sävyt: fuksia, bordeaux, kirsikanpunainen, kirkkaan punainen
  • Kevätyyppi / vahvat lämpimät punaiset sävyt: korallipunainen, tomaatinpunainen, unikonpunainen, paprikanpunainen, oranssi punainen, tiilenpunainen
  • Syksyn tyyli / lämpimät punaiset sävyt kultaisilla sävyillä: tiilenpunainen, kuparipunainen, ruosteenpunainen

hääpuku-valkoinen-violetti-pitsi-brodeerattu toppi

Oikean sävyn valinnassa on otettava huomioon myös morsiamen hahmo. Vaaleat värit ovat havaittavampia eivätkä siksi sovellu pyöreille vartalon muodoille. Tummat värit puolestaan ​​tekevät sinusta ohuemman ja sopivat hyvin tiettyjen ongelma -alueiden peittämiseen. Toinen etu on, että tätä mekkoa voidaan käyttää myös myöhemmin iltapuvuna.

Mitä lisävarusteita punaiseen hääpukuun?

hääpuku-punainen-bolero-hahmo

Muut asusteet on myös valittava punaisen hääpuvun kanssa. Hyvin koordinoitu kenkien ja korujen väriyhdistelmä on tärkeä, jotta ulkonäkö on tyylikäs ja naisellinen.

Jos myös morsiamen kenkien on tarkoitus olla punaisia, molempien punaisten sävyjen on oltava mahdollisimman identtiset. Vaihtoehtoisesti kontrastina voidaan käyttää toista väriä, kuten kultaa tai hopeaa. Nude on ehdottomasti turvallinen veto yhdessä kirkkaan punaisen kanssa. Kuitenkin kenkiä nähdään vähemmän lattiapituisissa mekkoissa.

Kun valitset koruja punaisen hääpuvun kanssa, pidä kiinni yksinkertaisista, huomaamattomista kappaleista, jotka luovat hieman kontrastia kiinnittämättä liikaa huomiota. Ajattele sormuksia, korvakoruja ja rannerenkaita kaulakorujen sijasta. Kulta ja hopea näyttävät klassisilta ja voidaan helposti yhdistää punaiseen.

Hääpuku punainen ja valkoinen

hääpuku-punainen-valkoinen-kukat-syksy-tyyppi-

Jos et kuitenkaan halua pärjätä ilman perinteitä, voit valita kaksivärisen mekon tai yhdistää valkoisen mekon muutamaan punaiseen elementtiin. Esimerkiksi punainen vyö, punainen morsiamen kimppu tai korut, joissa on punaisia ​​kiviä, ovat täydellisiä värisävyinä. Valkoiset punaisella pitsillä koristellut mekot ovat erityisen tyylikkäitä ja tehokkaita. Kauniit helmistä tai tyllistä tehdyt sovellukset voivat myös olla todellinen katseenvangitsija. Mekossa saa olla enintään kaksi väriä.

Muuten: Punainen nauha hääpuvussa on tärkeä turkkilaisille / islamilaisille häille. Tämän pitäisi symboloida neitsyyttä. Illan aikana siihen liitetään vieraiden rahalahjoja.

hääpuku-punainen-valkoinen-korsettihame-kaksiosainen

Muuten, kaksiosaiset hääpuvut ovat ihanteellisia morsiammille, jotka haluavat tuoda värit leikkiin. Tämä on täydellinen tilaisuus valita kahden osan värit itse. Kaksiosaiset hääpuvut näyttävät erityisen tyylikkäiltä, ​​jos yläosa on korsaasin muodossa. Se luo kauniin pilkkomisen ja korostaa olkapääaluetta. Hame voi olla hyvin erilainen: lyhyestä lattiaan ulottuvaan, hahmoa hakevasta muotoilusta lakaistaan ​​tyllihameeseen. Jokainen, joka tarkkailee nykyisiä morsiamen muotisuuntauksia, ei ole unohtanut sitä tosiasiaa, että toinen versio kaksiosaisesta hääpuvusta on tullut erittäin muodikas: crop top & Rockyhdistelmä.

Punainen hääpuku rekisteritoimistoon?

hääpuku-punainen-valkoinen-rekisteritoimisto polvipituinen

Hääsormusten vaihtamiseksi rekisteritoimistossa morsian haluaa pukeutua tyylikkäästi mutta huomaamattomasti. Yksinkertaiset leikkaukset ja tavalliset mekot ovat suositeltavia. Mutta voit myös tehdä suuren sisäänkäynnin vuoropuvulla. Punainen väri tarjoaa oikean tasapainon ylellisen ja ylellisen välillä. Ja kyllä, polvipituinen vaihtomekko on loistava ratkaisu.

hääpuku-punainen-pitsi-beige-maa

hääpuku-punainen-yksi-olkapää-vera-wang

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin