15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lyhyet hääpuvut tyylikkääseen ulkonäköön – malleja ja vinkkejä morsiamelle

lyhyet hääpuvut ideat-vinkit-häät-juhlat

Morsiuspuvuissa valikoima on todella laaja. Emme tarkoita vain tyyliä, tekstiilityyppiä ja leikkausta, vaan myös pituutta. Vaikka jotkut pitävät parempana klassista pitkää mekkoa, joka liittyy prinsessaan, ja saattavat jopa pitää velvollisuutena antaa etusija pitkälle hääpuvulle, on myös joitakin naisia, jotka pitävät lyhyistä hääpuvuista tai jotka ovat suunnitelleet hääjuhlat, joissa se olisi etu pukea hääpuku lyhyeksi. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, tämän päivän artikkeli on suunnattu sinulle. Haluamme näyttää sinulle, mitkä vaihtoehdot ovat mahdollisia lyhyille hääpukuille, ja antaa sinulle vinkkejä, jotta olisit myös täydellinen morsian suurena päivänä.

Milloin lyhyet hääpuvut sopivat parhaiten??

lyhyet hääpuvut naisellinen-vyö-nauha-kulta-rusetti-hiukset

Periaatteessa et tarvitse erityistä syytä käyttää tyylikästä hääpukua. Se, että pidät siitä, on täysin riittävä. Loppujen lopuksi tämä on suuri päiväsi ja sinä teet päätöksen! On kuitenkin myös muutamia syitä, jotka voivat auttaa sinua tekemään valinnan, jos et ole aivan varma.

Toisaalta mekko on erittäin mukava käyttää ja ilmava, jos häät pidetään kuumana kesänä. Vaikka pitkät hääpuvut näyttävät epäilemättä kauniilta ja prinsessamaisilta, ne voivat silti pitää sinut melko lämpimänä, ja tämä pätee erityisesti, jos sinulla on myös alushame. Voit myös hehkuttaa kauniita jalkojasi heti.

lyhyet hääpuvut, joissa on helmikirjonta ja puoliksi auki oleva kampaus

Lyhyt hääpuku voi myös osoittautua paremmaksi tanssiessa. Jalat ovat vapaat, sinun ja sulhasesi välillä ei ole krinoliinia ja voit todella tanssia jalkasi ilman, että pukeutumisesi häiritsee sinua. Ja jos olet yksi niistä naisista, jotka rakastavat tanssia sydämesi mukaan, tämä on riittävä syy katsoa ja kokeilla lyhyitä hääpukuja ainakin kerran etsiessään.

Lyhyet hääpuvut ovat myös erittäin trendikkäitä, joten ne taatusti kiinnittävät huomiota häihisi. Monet naiset eivät kuitenkaan uskalla ottaa tätä askelta. Tämä tekee tästä leikkauksesta jotain erityistä ja teet sen myös. Joten jos haluat olla erilainen kuin muut, älä ajattele kahdesti.

Ja jos haluat myös säästää rahaa ostaessasi mekkoa, voit lyödä härän silmään lyhyillä malleilla. Useimmiten nämä ovat paljon halvempia ja siksi hyvä vaihtoehto. Loppujen lopuksi heille tarvitaan paljon vähemmän kangasta. Vaikka etsit toista mekkoa rekisteritoimistoon, tällainen edullinen vaihtoehto voidaan harkita. Hääpuvut siviilihäät, jotka yleensä pidetään ennen kirkon häitä, eivät välttämättä ole perinteisiä. Mutta sinä päätät!

Materiaali

lyhyet hääpuvut ideoita-hääpuku-morsiamen kimppu-kengät-tyylikäs

Kankaan suhteen lyhyemmät mallit eivät tee valinnoissa mitään eroa pitkiin mekkoihin verrattuna. Lyhyet hääpuvut voidaan valmistaa tyllistä, mutta on myös kauniita lyhyitä hääpukuja, joissa on pitsiä niille, jotka juhlivat romanttisia häitä ja haluavat käyttää hääpukua lyhyessä vintage -tyylissä. Jos valitset lyhyen hääpuvun, jossa on pitsiä, voit myös valita pitsikoristeiden määrän itse mallista riippuen. Koko mekko voi koostua tästä ainutlaatuisesta materiaalista, mutta se voidaan myös koristella vain osittain siellä täällä. Entä toppi tai hihat tai hihnat, jotka on valmistettu pitsistä? Tai ehkä haluat mieluummin hameen koriste -elementtejä? Sifonki ja silkki ovat myös suosittuja kankaita, jotka eivät ole yhtä sopivia lyhyelle mallille kuin pitkälle.

Eri mallit lyhyistä hääpukuista

lyhyet hääpuvut-röyhelöt-hame-korkokengät-olkaimeton

Kuten sanoin, lyhyet hääpuvut ovat hyvin erilaisia ​​ja niitä löytyy monenlaisista tyyleistä ja malleista, joten oikea malli löytyy nopeasti jokaiseen makuun ja jokaiseen hääteemaan. Haluaisimme esitellä joitain mahdollisia vaihtoehtoja alla, jotta sinulla on jo idea ja tiedät mitä pyytää myymälästä.

Minimekko

lyhyet hääpuvut-mini-leveät-tiukat jalat-korostavat-auki-hiukset

Jos haluat esitellä hahmoasi erityisen hyvin, minimekko on paras vaihtoehto lyhyille hääpukuille. Erityisesti jalat korostuvat täällä, minkä vuoksi hoikat ja pitkät naiset voivat hyödyntää tällaista mallia. Koska yläosa on pääosin leikattu tiukasti ja koostuu usein myös korsauksesta, vyötärö on myös eduksi. Hameen toisaalta voi olla sekä tiukka että leveä ja se valitaan morsiamen maun mukaan. Jos haluat korostaa lantiota, tiukka hame on hyvä valinta. Jos kuitenkin haluat piilottaa tämän, valitse laaja malli. Yleensä kokonaispituus ulottuu selvästi polven yläpuolelle. Kaiken kaikkiaan ulkonäkö näyttää tyttömäiseltä tai nuorekkaalta. Mekko voidaan sisustaa rikkaasti halutessaan.

Vuoropuku

lyhyt-häät-mekot-shift-mekko-tyylikäs-tyylikäs-hyvät-diadem-net

Vuoropuvussa puolestaan ​​ei ole lainkaan tai ainakin hyvin vähän koristeita, kuten helmiä ja kirjontaa tai pitsiä. Koska nämä mallit ovat hyvin istuvia ja hahmottavia, ne sopivat erityisesti hoikkaille naisille. Tiukka leikkaus saa myös naiset näyttämään pitemmiltä, ​​minkä vuoksi matalat naiset voivat hyödyntää sitä. Jos sinulla on vielä joitain kehon piirteitä, jotka haluat piilottaa, voit myös valita mallin, joka on hieman leveämpi leikkauksessa.

Lyhyet hääpuvut käsivarsilla

lyhyet häät-mekot-hihat-pitsi-top-midi-hame

Hihat näyttävät tyttömäisemmiltä verrattuna tyylikkäisiin hihnoihin tai olkaimettoihin vaihtoehtoihin ja antavat morsiamen asulle erityisen aksentin. Lyhyitä hääpukuja varten on myös erilaisia ​​hihamalleja. Hiha voi olla leveämpi tai kapeampi, vain peittää olkavarren ja jättää hartiat vapaiksi tai jopa ulottua ranteisiin. Mielenkiintoinen asia tällaisessa mallissa on näkyvien jalkojen ja peitettyjen käsivarsien välinen kontrasti. Jos haluat pitsi -hääpuvun, tämä malli on täydellinen, koska pitsikankaista valmistetut hihat näyttävät erityisen romanttisilta ja naisellisilta.

Lyhyet A-linjaiset hääpuvut

lyhyet hääpuvut-a-line-prinsessa-pitsi-hiha-updo

A-linja on klassikko hääpuvuista. Ei ole turhaa, että sitä kutsutaan myös prinsessa -linjaksi. Yläosa leikataan yleensä suhteellisen tiukasti vyötärölle ja tulee sitten leveämmäksi ja leveämmäksi alhaalta. Ja vaikka tämä on yleisin valinta pitkille malleille, se ei tarkoita, etteikö se voisi olla myös lyhyille muunnelmille. Hame pysyy vain hieman lyhyempänä ja voit leikkiä pituudella. Olipa mini, polviin asti tai midihame, sillä ei ole väliä ja se riippuu maustasi ja myös häätyylistäsi ja -teemastasi.

Valitsemalla lyhyet ja leveät hääpuvut

lyhyet hääpuvut-leveäleikkaus-raskaana-kesä-ilmava

Jos etsit lyhyitä hääpukuja raskaana oleville naisille, leveä hääpuku voi olla paras valinta. Loppujen lopuksi sinun pitäisi tuntea olosi hyväksi etenkin vatsan alueella. Löysiä babydoll -tyylisiä mekkoja tai leikkisä alushame voidaan käyttää tiettyihin vintage -teemoihin. Jopa boho-tyylikäs hääpuku, jossa on pitsiä ja tarkemmin sanottuna virkattua pitsiä, voi olla lyhyempi ja erityisen ilmava ja leveä leikkaus. Leveät hääpuvut ovat löysiä ja rentoja, mutta samalla naisellisia ja tyylikkäitä, ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa kampaukseen.

Hääpuvut edestä lyhyet ja takaa pitkät

lyhyet hääpuvut-edessä-lyhyt-takana-pitkät röyhelöt-sifonki-tylli

Hääpukua, joka on edestä lyhyt ja takaa pitkä, kutsutaan “mulletiksi”. Leikkauksesta ja koristeista riippuen se voi muistuttaa 50 -lukua, mutta se voi olla myös yksinkertainen ja tyylikäs. Olipa röyhelöt, höyhenet tai kirjonta, saat upean yhdistelmän lyhyttä ja pitkää ja teet erityisen hahmon, joka kiinnittää kaikkien huomion. Pitkä osa voi valinnaisesti ulottua nilkkoihin tai jopa lattiaan, mutta yhtä helposti sulautua junaan, kun taas lyhyempi etuosa voi olla polvipituinen tai lyhyempi. Yläosan koristeluun ja hihnojen tai hihojen tyyppiin ei myöskään ole sääntöjä.

Vaihdettava mekko

lyhyet hääpuvut-vaihdettavat-kaksi mekkoa-pitkät hihnat

Vaihdettavat versiot ovat myös hyvä idea, jos et voi päättää lyhyen ja pitkän välillä tai tarvitsetko molempia hääjuhlissasi. Molemmat osat on kytketty toisiinsa vetoketjun tai painikkeiden avulla mallista riippuen. Olet myös tervetullut käyttämään hääpukua lyhyenä rekisteritoimistossa ja myöhemmin yksinkertaisesti muuttamaan sen pitkäksi kirkon häitä varten. Näyttää jo siltä, ​​että käytit kahta eri mekkoa molemmissa seremonioissa. Tai voit käyttää pitkää mekkoa virallisten häiden aikana ja jatkaa juhlaa mukavammalla, lyhyemmällä mekolla. On jopa hääpukuja, jotka koostuvat kolmesta osasta. Tämä on korsetti ja lyhyt ja pitkä hame.

Kengät lyhyille hääpukuille

lyhyet hääpuvut-kengät-aksentti-vaaleansininen-peeptoes-sulhanen

Koska jalat ja tietysti jalat tulevat omille, kun valitaan lyhyet hääpuvut, oikean kengän valinta on tässä erityisen tärkeä rooli. Tietenkin ne tulisi myös valita hyvin pitkälle hääpuvulle, mutta lyhyet mallit tarjoavat mahdollisuuden luoda erityinen katseenvangitsija valitsemalla ylelliset kengät. Joka tapauksessa niiden on vastattava pukeutumistyyliä. Tilanteesta riippuen sopivat korkokengät, mutta myös suloiset peep -varpaat. Saappaat ovat myös erittäin silmiinpistäviä ja ylellisiä. Kesällä niiden pitäisi kuitenkin olla mahdollisimman avoimia. Pitsitossut ovat myös hyvä idea rohkeammille naisille.

Tarvikkeet morsiamen

lyhyet hääpuvut-tarvikkeet-lintuhäkki-vyöt-midi-50-luku

Asusteet riippuvat myös hääpuvun tyylistä. Esimerkiksi rockabilly -mekko näyttää upealta kiehtovan tai lintuhäkin kanssa. Suunnittelusta riippuen hiustarvikkeina voidaan käyttää myös muita lisävarusteita. Yksinkertaiset, lyhyet hääpuvut näyttävät erittäin hyviltä leikkisä pääpanta. Suositut tiara- tai hiusleikkeet kukilla korostavat myös kampaustasi täydellisesti ja täydentävät hääpukua.

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla