15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lahjoja sulhanenmiehille – 14 hienoa ideaa sulhasen kumppaneille

lahjat-morsiusneito-ideat-morsiusneitot-uros

Hääjuhlien järjestäminen voi olla hyvin stressaavaa vastasyntyneille ja lähes uskomatonta ilman sulhasen, morsiusneitojen ja sulhanenmiesten apua. Teet monia häiden valmistelutehtäviä, jotta morsian ja sulhanen voivat nauttia stressittömästä hääpäivästä. Olisi siis mukavaa, jos morsian ja sulhanen kiittäisivät heitä mukavalla lahjalla. Tässä artikkelissa olemme keränneet hienoja ideoita sulhasen lahjoihin, joita sulhan parhaat kaverit varmasti arvostavat.

Ketkä ovat morsiusneitoja tai miespuolisia morsiusneitoja häissä??

sulhanen-morsiusneito-morsiusneito-uros

Jos suunnittelet suurta hääjuhlaa, voit ottaa parhaat ystävät mukaan häihin käyttämällä heitä morsiusneitoina ja sulhanen. Morsiusneidot ovat yleensä morsiamen parhaita ystäviä, jotka suorittavat erilaisia ​​häävalmistelutehtäviä. Morsiusneitojen miespuolinen vastine on sulhanen, englanniksi sulhanen, jonka sulhanen valitsee. Nämä ovat yleensä veljiä ja parhaita kavereita, jotka järjestävät polttarit yhdessä ja ovat sulhasen kanssa hääjuhlassa.

Aiemmin morsian ja sulhanen olivat se henkilö, joka johdatti morsiamen alttarille ja suojeli kaikkia häissä mukana olevia maallisilta vaaroilta. Nykyään morsiamen isä johtaa yleensä morsiamen alttarille, joten morsiamen ja sulhasen tehtävät ovat muuttuneet. Miesten morsiusneitot varmistavat nyt morsiamen ja sulhasen sekä häävieraiden hyvän mielen. He auttavat parasta miestä tehtävissään ennen häitä ja saattavat morsiusneitot alttarille hääpäivänä.

Ainutlaatuiset lahjat sulhanenmiehille

lahjat-morsiamet-opas-skotlantilainen viskilasi

Kiittää miesten morsiusneitoja avusta, sinä sulhanena voit valita suuren lahjan. Morsiamen ja sulhasen lahjat ovat erilaisia ​​kuin häälahjat ja ne on valittava erityisesti heille. Täältä löydät monia hienoja ideoita jokaiseen makuun ja budjettiin, jotka sopivat sekä morsiusneitoille että sulhanenmiehille.

Jos haluat juoda viskiä morsiamen ja sulhasen kanssa aika ajoin, tämä laadukas juoma on täydellinen lahja. Emme kuitenkaan tarkoita vain pulloa viskiä, ​​jonka voit ostaa mistä tahansa supermarketista, vaan erityistä settiä, jossa on hyvälaatuisia skotlantilaisia ​​viskejä. Yksinomainen sarja on täydennetty tyylikkäällä viskilasilla ja pakattu maalaismaiseen puulahjapakkaukseen. Tilaa tästä

lahjat-morsiamen johtaja-laadukas-tie-tasku-nenäliina-lahjapakkaus

Paras mies ja morsian ja sulhanen häissä pitäisi näyttää yhtä tyylikkäältä kuin sulhanen itse. Siksi puku on pakollinen perinteisissä häissä. Joten jos haluat valmistaa erityisen korkealaatuisia lahjoja sulhanenmiehille, voit antaa heille solmioita ja taskuaukkoja hääasuunsa. Täältä voit tilata kauniin erivärisen lahjasetin, jossa on kashmirhuivi, solmio ja kaksi nenäliinaa.

lahjat-morsiamen-opas-tarvikkeet-set-viinin ystäville

Tämä jalo lahjaidea miesten morsiusneitoille on täydellinen viinin ystäville. Lisävarustesarja sisältää kaiken, mitä viinin tuntija tarvitsee. Eri osat on pakattu jalorasiaan, joka on valmistettu tummasta kirsikkapuusta ja joka voidaan tuoda jokaiseen juhlaan. Tilaa tästä

lahjat-sulhanen-rannekello-puu

Rannekelloa pidetään yleisenä lahjana miehille, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Jopa kun valitset lahjoja hoitajille, et yksinkertaisesti voi mennä vikaan tyylikkäällä rannekellolla. Jos kuitenkin valitset tämän upean puusta valmistetun mallin, annat pois ainutlaatuisen lisävarusteen. Koska se on valmistettu aidosta puusta, jokainen malli eroaa hieman muista ja on siksi ainutlaatuinen. Tämä hieno tammikello on saatavana täältä.

lahjat-morsiamen opas-lompakko-rannekello-kynä-korkkiruuvilaatikko

Klassinen muunnelma sulhanenlahjoista on lahjapakkauksia, jotka sisältävät tyypillisiä lahjoja miehille. Joten voit lahjoittaa useita lahjoja kerralla, jos et voi päättää vain yhdestä. Täältä voit tilata tämän kauniin lahjasarjan tyylikkäällä rannekellolla, käytännöllisellä monitoimiveitsellä, tyylikkäällä lompakolla ja kynällä.

lahjat-sulhanen-laukut-miesten-nahka

Jokaisella miehellä tulee olla käytännöllinen wc-laukku, jotta hän voi pakata hoitotuotteensa tilaa säästävästi matkoilla. Siksi hygieniakassi sopii myös morsiamen ja sulhasen lahjaksi, jota varmasti käytetään. Tässä jalomassa nahkalaukussa on tarpeeksi säilytystilaa partakoneille, parranajovaahdolle, deodorantille, shampoolle jne., Ja se on saatavana täältä.

lahjat-morsiamen opas-korkealaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillisarja

Toinen hieno idea korkealaatuisille lahjoille sulhanenmiehille on tämä upea grillisarja. Ei ole mikään salaisuus, että miehiä pidetään grillin mestareina ja siksi jokainen grillimestari tarvitsee oikeat ruokailuvälineet. Tämä 16-osainen sarja sisältää kaiken tarvittavan grillaustyökaluna, ja kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut grillaustyökalut on pakattu käytännölliseen alumiinikoteloon. saatavilla täältä

Halpoja lahjoja hoitajille

lahjat-sulhanen-lonkkapullo-ruostumaton teräs-tasku-pullo

Jos sinulla on useita morsiusneitoja häissä ja budjetti on tiukka, voit valita halvempia lahjoja. Voit esimerkiksi antaa jokaiselle viileän ruostumattomasta teräksestä valmistetun lonkkopullon. Se on täydellinen grillaukseen, vaellukseen ja juhliin, kuten polttarit. Voit tilata tämän halvan lantiopullon täältä.

lahjat-morsiamen johtaja-moderni-rusetti

Puusta valmistettuja kärpäsiä pidetään tällä hetkellä täydellisenä trendinä. Ne ovat todella tyylikkäitä ja sopivat myös täydellisesti hääasuun. Joten jos haluat valmistaa tyylikkäitä lahjoja sulhanenmiehille, olet ehdottomasti oikeassa puisella rusetilla. Saat tämän tyylikkään lisävarusteen, jossa on kaksi keskikappaletta, jotka on valmistettu jaloista väreistä. Tilaa tästä.

lahjat-morsiamen-opas-halpa-tie-pin-setti

Jos haluat yllättää miespuoliset morsiusneitot pienellä lahjalla kiitoksena, solmimisnaulat sopivat tähän erittäin hyvin. Tyylikästä solmionappia käytetään aina, erityisesti liike -elämässä työskenteleville miehille. Täältä voit tilata sarjan, jossa on yhteensä kahdeksan solmionappia ja löytää sopiva jokaiselle morsiamelle ja sulhaselle.

lahjat-morsiamen-opas-viskikivet-jäähdytyskivet

Tämä lahja sopii kaikille ystäville, jotka pitävät juomastaan ​​kylmänä, mutta eivät halua laimentaa sitä jäällä. Niin kutsutut jäähdytyskivet varmistavat, että juoma on viileää asettamatta siihen jääpaloja. Ne on pakattu tyylikkääseen laatikkoon ja toimitetaan sarjana pihdit, lasinaluset ja käyttäjäkortti. Loistava lahja sulhanenmiehille löytyy täältä. Voit yhdistää tämän lahjan hyvän sikarin kanssa.

Henkilökohtaisia ​​lahjaideoita morsiamen ja sulhasen käyttöön

lahjat-morsiamen opas-kalvosinnapit-lahjapakkaus

Jos haluat valmistaa erityisiä lahjoja sulhanenmiehille, voit tehdä niistä henkilökohtaisia. Monia hienoja lahjaideoita voidaan koristaa yksilöllisellä kaiverruksella, ja ne on erityisesti suunniteltu häät avustavalle sulhanenmiehellesi. Kalvosinnappeja pidetään kauniina koruna miehille ja ne myös sulkevat mansetin. Täältä voit tilata tyylikkäät kalvosinnapit yksilöllisellä kaiverruksella.

lahjat-morsiamen johtaja-henkilökohtainen-kevyempi kaiverrus

Henkilökohtaisen lahjan kaiverrus miesten morsiusneitoille voidaan yhdistää sekä häihin että puhtaasti henkilökohtaiseen. Voit esimerkiksi kaivertaa pienen kiitoksen ja hääpäivän tai yksinkertaisesti morsiamen ja sulhasen nimen. Täältä voit tilata tyylikkään sytyttimen, jossa on yksilöllinen kaiverrus.

lahjat-morsiamen johtaja-henkilökohtainen-olut-muki

Lähes jokainen mies tykkää juoda olutta ja odottaa innolla omaa olutmukiaan. Siksi voit tilata morsiusneitoille lahjaksi yksilöllisiä olutmukeja, jotka on koristeltu jokaisen hääparisi nimen kanssa. Täältä voit tilata omalla kaiverruksella kivestä valmistettuja olutmukeja.

Previous Post
Hääkampaus pitkille hiuksille- 60 tyylikästä kampausta
Next Post
Sido ja kiedo talvihuivi tyylikkäisiin asuihin joka päivä näillä sidontatekniikoilla