15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

110 morsiuskimppua ideoita lumoavaan ulkonäköön alttarin edessä

morsiuskimppu vaaleansininen-kiiltävä-nauha-ruskea-tyyny-teräs-sininen

Ja Morsiuskimppu kuuluu hääperinteiden symboleihin, jotka yhä uudelleen kuvaavat rakkauden kauneutta yksilöllisesti. Monille naisille morsiuskimppu on ihana muisto tästä suuresta päivästä – hääpäivästä. Perinteisiin tai moderneihin häihin on saatavana lukuisia alkuperäisiä kimppuvaihtoehtoja kiehtovissa järjestelyissä. Nimittäin nämä vaihtoehdot antavat hääpukuille hyvin yksilöllisen kosketuksen. Olipa värikäs tai tavallinen, klassinen tai teemalla, ylellinen tai yksinkertainen – meillä on hyvin näytekuvia, jotka osoittavat, miltä häätkimppu voi näyttää. Anna itsellesi inspiraatiota morsiamen kimppuideoistamme!

Morsiuskimppujen ideat: mistä mukautukset tulevat??

morsiamen kimppu glamour-ruusut-vaaleanpunainen-valkoinen-strassit-hääpuku

Jopa muinaisina aikoina neitsyt koristivat kukkia ja kukkia ja käyttivät niitä kauniina seppeleinä tai ketjuina miellyttääkseen rakkauden ja hedelmällisyyden jumalia. Kukkien symboliikalla on monenlaisia ​​merkityksiä monissa kulttuureissa ja uskonnoissa. Hääkukkia ei kuitenkaan aina käytetty korostamaan morsiamen kauneutta juhlissaan ja lumoamaan kumppani tuoksullaan. Tuoksuva morsiamen kimppu, jonka tunnemme tänään, luotiin noin 1500 -luvulla, kun sen oli tarkoitus torjua huonoa hygieniaa. Huonosti tuuletetuissa kirkoissa morsian pyörtyi usein elämänsä tärkeimpänä päivänä. Siksi yrtit sidottiin kukkakimppujen kukkien väliin raikkaan aromin luomiseksi. Seuraavina vuosisatoina morsiamen kimppusta tuli erittäin suosittu aatelisten keskuudessa ja sitä käytettiin jo koruina.

Kukka -asetelma morsiamelle

Morsiuskimppu romanttinen-ruusut-vaaleanpunainen-häät-juhla-inspiraatiota

Silmiä hivelevät ja tyylikkäät morsiuskimput ovat mahdollisia eri muodoissa, malleissa ja väreissä. Olitpa kirkossa tai siviilihäät – oma maku päättää. On melko yleistä, että molemmissa tapoissa on kimppu. Niillä, jotka vannovat todellisia kukkia, on käytännössä rajattomat mahdollisuudet yksilölliseen kukka -asetelmaan. Kun valitset värejä, sinun on kuitenkin otettava huomioon hääpuvun ja hiusasusteiden väri. Vasta silloin hääpuvun ja kukkakimppun vuorovaikutus toimii erityisen hyvin. Jos olet kuitenkin herkkä tuoksulle tai et vain halua tahroja mekkoosi, voit korvata tämän silkkikukilla. Sisäänrakennettu nauha helpottaa tämän kimppun kantamista. Kukkia, joissa on väärennettyjä kukkia, voivat valmistaa kaikki kukkakaupat.

Mitkä kukat sopivat morsiamen kimppuun?

morsiamen kimppu-inspiraatio-valkoinen-orkidea-keltainen-aksentti

Ruusu rakkauden symbolina on luultavasti ensimmäinen paikka morsiamen kimppuihin valittujen kukkien joukossa. Valkoinen ruusu edustaa puhtautta, kun taas punaiset ruusut symboloivat halua ja intohimoa. Lisäksi ruusukimpuselle on ominaista pitkä säilyvyysaika. Jos pidät siitä yhä modernimmasta, voit valita muita kauniita kukkia, jotka voidaan myös käsitellä ihanasti kimpussa-kuten tyylikkäät liljat, auringonkukat, callas, gerberat, unohtumattomat, tulppaanit, freesiat, daaliat. Varmista, että ne sopivat hyvin leikkokukiksi.

Mehikasveja ja punaisia ​​kukkia

morsiamen kimppu-punainen-idea-mehevä-aksentti-yksinkertainen-hääpuku

Täydellisen kukkakimppun löytäminen häihin ei ole toisinaan niin helppoa, koska valikoima on todella suuri. Hääpuvun suunnittelun lisäksi omilla mieltymyksilläsi on myös ratkaiseva rooli. Häiden ajoitus on myös tärkeä, koska kaikki kukat eivät ole aina saatavilla. Jos kuitenkin pidät erityisesti mehikasveista, voit valita poikkeuksellisen morsiuskimppun. Mehikasvit ovat vihreitä ympäri vuoden, joten ne ovat loistava lisä kukkakimppuun. Ne yhdistyvät kauniisti eri väristen kasvien kanssa ja antavat koko järjestelylle raikkaan ilmeen.

Näyttää unelmoivan kauniilta

romanttisia kukkakimppuja-häät tuoksuvat orkideat

Jos suunnittelet vintage -häitä, kukkien tulee olla sopusoinnussa teeman kanssa. Herkät pastellivärit sopivat tähän parhaiten, kuten vaaleanpunainen, vaalean violetti tai beige. Koska monia kukkia on saatavana näissä väreissä, sinulla ei ole lähes mitään rajoja valinnassa. Kolmen erityyppisistä kukista koostuvat kukkakimput häihin näyttävät erityisen kauniilta. Kuitenkin yhden niistä pitäisi aina toimia pääkukkana, kun taas kaksi muuta vain korostavat tätä. Orkideat sopivat erittäin hyvin vintage-morsiuskimppuun, koska ne ovat pitkäkestoisia leikkokukina ja niitä on saatavana useissa vastaavissa väreissä. Näet upean yhdistelmän orkideoille kuvassa. Täällä kauniit kukat on suunniteltu vaaleanpunaisilla gerberoilla ja pioneilla luomaan ihana kukka -asetelma.

Fancy morsiamen kimppu ideoita mehikasveja

moderni morsiamen kimppu epätavallisia ideoita mehikasveilla ja sammalilla

Kaksisävyiset morsiuskimput näyttävät todella tyylikkäiltä ja siroilta, ja siksi ne ovat monien morsiamen valinta heidän suureksi päiväkseen. Kaksivärisellä suunnittelulla voit sovittaa yhden värin hääpuvun kanssa ja suunnitella toisen aksentiksi. Valkoisten kukkien ja kukkien tai kasvien yhdistelmä vahvassa, vastakkaisessa värissä sopii hyvin valkoisen mekon kanssa. Saat raikkaan, luonnollisen kosketuksen valitsemalla värivalikoiman valkoisen ja vihreän välillä. Tällainen hääkimppu voidaan luoda erilaisista valkoisista kukista, kuten herkistä pioneista keväällä ja kesällä tai tavallisista ruusuista ympäri vuoden. Vihreät kukat sekä mehikasvit ja pienet koristekasvit sopivat vehreyteen.

Viehättävä kukkakimppu

Värit kukkakimppu-lila-violetti leikkokukka-kukkakimppu nykyinen morsiamen muoti-2014

Morsiuskimppujen värit eivät kuitenkaan välttämättä ole kirkkaita ja hienovaraisia. Rohkeat morsiamet valitsevat myös kukkia rohkeissa vivahteissa, jotka antavat selkeän lausunnon. Kauniit violetin tai magentan kukat sopivat upeasti silmiinpistäviin järjestelyihin, joista tulee välittömästi katseenvangitsija. Tällainen silmiinpistävien värien kimppu on ristiriidassa valkoisen hääpuvun kanssa ja asettaa upean aksentin. Jos kuitenkin valitset tämän vaihtoehdon, on suositeltavaa käyttää samaa väriä ja kukkia koristuksessa. Tällä tavalla voidaan luoda harmoninen ja koordinoitu kokonaiskonsepti.

Hääkimppu: tyylikäs ja tyylikäs

Tuoreet ja tyylikkäät kukka -asetelmat hääideoille Morsiuskimppu tyylikäs

Toisaalta klassiselle morsiamelle sopivat pastellisävyjen ja tyypillisten hääkukkien väriyhdistelmät. Ruusut ja pionit ovat tässä tapauksessa paras vaihtoehto. Ne näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä ja romanttisilta samanaikaisesti. Kukilla tiedetään myös olevan erilaisia ​​merkityksiä. Esimerkiksi punaiset ruusut symboloivat intohimoista rakkautta, valkoiset edustavat puhtautta ja vaaleanpunaiset hellävaraisia ​​tunteita. Pioni sen sijaan tunnetaan kauneuden, parantumisen ja rikkauden symbolina. Joten jos symboliikka on sinulle erittäin tärkeää, sinun on ensin opetettava itsellesi eri hääkukkien merkitykset.

Morsiamen kukkainen kumppani koostuu kukista vuodenajan mukaan

morsiamen kimppu epäsymmetriset pionit tiukasti sidottu ja kompakti

Toinen näkökohta, joka on otettava huomioon valittaessa häät kukkakimppuun, on valitsemiesi kukkien kausi. Jotkut kukat eivät kukki kaikkina vuodenaikoina, ja niitä on vaikea tai joskus mahdotonta löytää. Siksi kannattaa valita kukat kukkakimppuun ja häät koristeluun vain, kun määrität päivämäärän. Tällä tavalla voit selvittää täsmälleen, mitkä kukat ovat tyypillisiä tälle kaudelle ja voidaan järjestää unenomaiseksi kukkakimppuksi. On parasta kysyä neuvoa kukkakaupasta.

Morsiamen muoti edustaa romanttista ilmettä

Ideoita moderneihin häätkimppuihin violetinväriset orkideat pyöreä yksinkertainen

Ylellisiä ja kauniita morsiuskimppuja

Häät muoti neitsyt-sininen mekko-kimppu hienovaraisia ​​sinikukkia tiukasti sidottu

Häät kukat vaaleanpunaisia

Pionikimppu ideoita moderni pallomainen morsiamen muoti 2014

Tuoksuvia kukkia morsiamen kimpussa 

Kukkakimppu tuoksuva kevätkukka järjestelyideoita-morsiamen muoti 2014

Kimppu upeilla vaaleanpunaisilla ruusuilla ja callasilla

Kimppu-vaaleanpunainen-valkoinen-kalla-ruusut-klassinen-kukka-värit-häät

Kukkarot jäivät pitkiksi 

ideoita magnolia hääkimppu- morsiamen muotitrendit 2014

Kiinnitä huomiota symmetriaan, kun suunnittelet kimppua 

kehittää hääkimppu orkideat hääpuku koristekivet korut ylelliset

Kukat suljetussa pallomaisessa muodossa kahvalla

Kukka-asetelma pallomuodossa-kimppukahva-morsiamen häätarvikkeet-ideat-trendit

Värikkäitä luonnonvaraisia ​​kukkia kimpussa

Ideoita fancy morsiamen kimppu luonnonvaraisia ​​kukkia calla ruusut oksat lehdet

Ruusu – kukkien kuningatar

Trendit kukkakoristeissa-leikkokukat häämuoti 2014

Rekisteritoimiston kimppu-morsiamen kukkakimppu ideoita kirkon häät-siniset kukat tyylikäs

Rehevä kukkakimppu, jossa on kesäkukkia ja romanttinen maaseudun viehätys

Ruusukimppu-romanttinen-pitkä-seesteinen-kukka-varret-koristeet-trendit

Leikkokukat-häät-kukkakimppu-koriste-pallon muotoinen-kompakti-kahva

Kukkia morsiamen kimpussa, pitkät varret koristeltu perhoskahvaksi

Ideoita kukkakimppu leikkokukat moderni häät muoti 2014

Calla-kimppu-violetti valkoinen-hienovarainen pitsi-mekko-häät valmisteluideoita

valkoinen-vaaleanpunainen ruusukimppu alkuperäisiä ideoita kestävyys ja viehätys

Kukkakimppuja koristeltiin morsiamen valkoisille leikkokukille

pienet kukkakimppu-hääideat-valkoinen pyöreä-symmetrisesti tiukasti sidottu

Villi-kukat-morsiamen-kimpussa-lila-ruusu-pioni-kukka-tuoksuva

luonnonvaraisten kukkien kimppu-ideoita-valkoisia ruusuja-calla-indigo-värejä-kukkia-hääpuku-design

Ideoita kukkien häät koristeluun ja morsiamen korujen järjestämiseen

Morsiamen muotiasusteet-kesäkimppu-hääjuhla-lumoavat ulkonäköideat

Hääpuvut kirkkaan violetin-sinisen kimpussa leikattuja kukkia

valkoiset ruusut-violetit-callas-kukkakimppu-ideat-häät-keväällä

valkoiset kukat-kesä-kukkakimppu-häät-tarvikkeet-lehdet-kukat

trendikäs-morsiamen-muoti-2014-tyylikäs-kukkakimppu-valkoinen-kukka-tuoksuva

Kukkakimppu-hääideat-lumoavat kukat suljetussa pallomuodossa

Pitsi-mekko-morsiamen-korut-häät-kukkakimput-ideat-violetit-kesäiset kukat

Kesäiset kukat-leikkokukat-häät-kukkakimppu-sidottu-nauhalla

Kesäkukkia-kimpussa-järjestelyjä-meheviä-pioneja-värikkäitä

romanttinen-ruusukimppu-pallo-muoto-ideoita-kukka-asetelmia-panimolle

romanttinen-kimppu-häät-hienovarainen-kukat-unelma kaltainen tuoksu

pioni-valkoinen-virtaava-morsiamen-kimppu-pitkä-seesteinen-kukka-varret

Pionit-vaaleanpunainen-kukkakimppu-korut-kesäinen-häät-tarvikkeet-trendit

orkidea-mehevä-ruusut-kesä-kukkakimppu-design-trendikäs-häät

modernit-morsiamen-kukkakimput-kevätkukat-lumoava-ulkonäkö-ennen-alttaria

moderni ja epätavallinen morsiamen kimppu orkidea riikinkukko sulka koruja

Tuoksukimppu häitä varten tiiviisti sidottujen persikanväristen pienten kukkien ympärille

Värimaailma häät koristelu kukilla morsiuskimppu-violetti orkideat

Pallon muotoinen kukkakimppu-muotoilu-kestävä-ruusu-ideat-morsiamen korut-moderni

pienet häät-kimput-koristeltu-helmi-korut-rintakorut-romanttiset

Ideoita-ihana-rekisteritoimisto-kukkakimppu-kesä-kukkakimppu-kirkko-häät

Ideoita-moderni-hieno-häät-kukkakimppu-lajike-kukkia-Lilium

häät sisustustarvikkeet-morsiamen muoti 2014-kukkakimput ruusuhelmistä

Ideoita biedermeier-kimppuun valkoisia tuoksuvia kukkia-viehättäviä koruja

modernit virtaavat kukkakimppujen suunnitteluideat valkoisen ruusun hääpuku

viehättävä hääkimppu, joka on koristeltu helmikoristeisilla morsiamen muodilla

romanttisen näköiset-tyylikkäät-kukat-morsiamen-kimpussa-vaaleanpunaiset-valkoiset ruusut

Häät-trendit-morsiamen-kukkakimppu-ideoita-romanttisten kukkien-vihreiden lehtien-pallon muotoinen

Ideoita pyöreään symmetriseen morsiamen kimppuun Biedermeier -kimpussa

Häät-kukkakimppu-ruusut-korut-morsiamen-ideoille-kukat-pallomaiselle-morsiamen kimppulle

häät-sisustus-kimppu-valkoinen-kevät-kukat-tiukasti sidottu-nauhalla

häät-kukka-korut-ideat-pionit-vaaleanpunainen-persikka-väri-tyylikäs

Häät vintage morsiamen kimppu-lumoava koruja rintakoruja

Vaaleanpunaiset-ylelliset kimppu-lilium-ruusut morsiamen kukkien kukkakimppujen järjestelyideoita

Kevään kimppu-snapdragon-valkoinen-vaaleanpunainen-nauha-kulunut-ranteen ympärillä

kevätkukat kukkakimput häät romanttinen vaaleanpunainen moderni järjestely

ylelliset-kauniit-ideat-morsiamen-kukkakimppu-häät-kukat-violetit-värit

aidot kukat-tiukasti sidotut kukat kukkakimppu ideoita häät korut muokata

Valitse-ylellinen-morsiamen-kimppu-ideoita-violetti-valkoinen-värit-kukat-riippuen kaudesta

Suunnittelukimppu-upeilla-vaaleanpunaisilla-ruusuilla-metalliväreillä -nauha

Suunnittelija-kimppu-luonnonvaraisten kukkien-mehikasvien-kesä-häät-morsiamen-korujen kanssa

Suunnittele-kimppu-järjestä mehikasveja-kiinnitä huomiota symmetriaan

koriste-kukkakimppu-ruusut-kompakti-vaaleanpunainen-norsunluu-kristalli-häät-korut

Ideat-häät-kukkakimppu-muodot-pompadour-kimppu-laukku-muoto

pysyvät-kukat-morsiamen-kimpussa-pallo-muoto-ideat-korut-morsian

Häät kukkakimppu viehättävä ja tyylikäs - ideoita -romanttinen koristelu häät

morsiamen kimppu valkoisilla ruusuilla idea kuvia romanttiset leikkokukat

vesiputous-virtaava-kimppu-valkoinen-vaaleanpunainen-kukat-häät-trendit

valkoinen-ruusu-helmi-korut-lumoavat-rintaneulat-hääideat

Kesä-häät-ideat-koristelu-morsiamen korut-kaulakoru-helmi-morsiuskimppu

Kukkakimppu-punaiset ruusut-valko-kukat-häät-muoti-2014

Kesä-häät-morsiuspuvut-neitsyt-mekko-korut-kukkakimppu-ideoita

Morsiuskimppuja-ideoita-alkuperäisiä-kausikukkia-järjestää tyylikkäästi

leikatut kukat-kimppu-korut-morsiamen-häät-custom

Morsiuskimppujen ideoita, riippuen kaudesta-syksyn kukista-hedelmistä-auringonkukka

unenomaiset ruusut-morsiamen-kimppu-vaaleanpunainen-biedermeier-kimppu

Ohdake-kimppu-ylellinen-värikäs-ideoita-kesäiset kukat-häät-kesällä

Pieni-valkoinen-kimppu-tiukka-sidottu-kukat-morsian-neitsyt-mekko-sininen

Häät-muoti-2014-kukkakimput-ideat-ruusut-Ombre-värit-tehosteet-koriste-elementit

mekot-kompakti-häät-kimppu-ruusu-liila-biedermeier-kimppu

romanttiset hääpuvut-morsiamen korut-kimput-ideat-hienovarainen tuoksu

Hääkimppu-ruusut-pioni-tyylikäs-kauniit-värit-todelliset kukat

Fancy-summer-bouquet-of-flowers-leaves-järjestely-ideoita-häät

Kukka-korut-morsiamen-biedermeier-kukkakimppu-ruusut-tyylikäs

tyylikkäät kukkakimput-ideat-häät-valkoiset-tuoksuvat-kukat-makea-tuoksu

Lush-kimppu-eri-kukka-tyypit-ideat-häämuoti-2014

morsiamen kimppu-ideoita-kestävien kukkien valitseminen kauden mukaan

Sulhanen-morsiamen kimppu-ideoita-kevät-kukkia-moderni-järjestely

tyylikäs-morsiamen-kimppu-rekisteri-toimisto-kukkakimppu-tai-kirkko-hääideat

Valmistusideoita kevätkimppu tulppaanit magnolias häät kukkakimppu

Hääkimppu kukka-ruusut pionit-vahvat värit suunnittelu-yksilöllinen

Häät morsiamen kukkakimpputytöt sitovat kimppuja kausikukilla

morsiuskimppu valkoinen-kukat-keula-hääpuku vyö

morsiamen kimppu-glamour-idea-valko-pionit-ragwort

morsiamen kimppu-ruusut-persikka-väri-helmi-lilja-valkoinen

morsiamen kimppu-punainen-niitty-kukka-vihreä-aksentti-tyylikäs-kesäkukka

morsiamen kimppu-rehevä-romanttinen-ruusut-morsiamen-lisävaruste

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat