15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Osta joulukuusi – Joulukuusen perinne

osta joulukuusi koristeet maalaismainen tammenterhoja pallot kultainen männynkäpy

On vaikea kuvitella 26 miljoonaa kotitaloutta Saksassa ilman sitä jouluna: joulukuusi. Haluttaisiin ostaa komea ja houkutteleva kokoinen joulukuusi ja asettaa se olohuoneeseen, jossa se on ripustettu kaikenlaisilla punaisilla ja kultaisilla tarvikkeilla ja perinteisesti valaistu esimerkiksi aidoilla kynttilöillä. Joulukuusta ihaillaan ja harkitaan noin kaksi viikkoa; kahden viikon ajan joulukuusta tulee asunnon keskipiste kaikessa loistossaan. Tätä tarkoitusta varten kuusia kasvatetaan suurilla istutuksilla. Tuskin yhtäkään puuta kaadetaan metsässä. Lopulta joulukuusi leikataan takkaan tammikuussa tai kunnalliset laitokset tai palokunta noutaa sen loppiaisen jälkeen. Yleensä puut sitten poltetaan. Yli kaksi kolmasosaa kuusen kotimaisesta kysynnästä syntyy viljelyllä istutuksilla. Loud on erittäin suosittu kn-verkossa mukaan lukien Nordmann -kuusen, jonka koti on enimmäkseen Kaukasuksella. Saksalaiset taimitarhat keräävät siemenet sinne ja kasvattavat niitä paikallisilla alueilla. Kolmen vuoden iässä puut istutetaan pellolle ja niiden annetaan kasvaa luonnollisesti. Puu tarvitsee jopa kymmenen vuoden tehohoitoa, ennen kuin se voi loistaa valonhehussa jouluaattona.

Osta joulukuusi – keinotekoinen kuusen vaihtoehto

osta joulukuusi keinotekoinen kanadan kuusen seppele seinätakka

Yksi keinotekoisen joulukuusen merkittävimmistä eduista on, että sitä voidaan käyttää uudelleen vuodesta toiseen ilman ongelmia. Ekologiselta kannalta se on siis kiistaton. Laadukkaan valmistuksen ansiosta ero keinotekoisen joulukuun ja oikean mallin välillä on tuskin havaittavissa tänään. Varten Kuusi tässä yleiskatsauksessa ainutlaatuista True NeedleTM -teknologiaa käytetään luomaan realistinen vaikutelma. Tämä pätee erityisesti laadukkaampiin malleihin, jotka perustuvat optisesti olemassa oleviin kuusityyppeihin, mikä puolestaan ​​saavutetaan toimittajilla, jotka käyttävät erityisiä valmistustekniikoita. Lisäksi keinotekoiset kuuset nähdään yleensä paljon kauniimmin, lähes idealisoituina pystyssä, suorassa “kasvussa”. Myöskään hintaetua ei voi halveksia. Koska tarvepohjaisen keinotekoisen kuusen ostaminen on yleensä tehtävä vain kerran, pitkällä aikavälillä on myös enemmän budjettia lahjoille, jotka annetaan läheisille. Toistaiseksi on kulunut paljon aikaa myös oikean puun etsimiseen, haluat ostaa täydellisen istuvan joulukuusi, joka on lopulta kuljetettava kotiin jotenkin. Monissa kotitalouksissa on edelleen mattoja tai mattoja olohuoneessa. Juuri kaadetun puun kanssa, joka kuivuu ajan myötä, sinun on aina taisteltava pudonneiden neulojen kanssa. Tämä näkökohta jätetään myös pois keinotekoisesta kuusesta. Turvallisuuden kannalta myös keinotekoinen kuusen voi voittaa, koska se ei ole vain erittäin vakaa, vaan myös erittäin palonestoaine.

Joulukuusen ostaminen – keinotekoisten puiden haitat

osta joulukuusi isot korut punainen kulta keinotekoinen kuusen

Tuoksun puute nähdään yhtenä keinotekoisen kuusen suurimmista haitoista. Loppujen lopuksi idea täydellisestä joulusta sisältää myös kuusen aromit, jotka täyttävät talon. Keinotekoinen puu ei voi tehdä sitä, keinotekoinen kuusi ei yksinkertaisesti ole todellinen. Erityisen ylelliset näytteet on valmistettu jopa akryylistä. Tästä syystä perinteisesti ajattelevat tai vanhukset kieltäytyvät laulamasta kappaleitaan keinotekoisen kuusen alla jouluaattona, koska he ovat kasvaneet todella tuoksuvien, juuri leikattujen puiden kanssa.

 Osta joulukuusi – perinteiset puut

ostaa joulukuusi tyylikäs keinotekoinen seppele kuusen oksat seppele lahjoja

Joulukuusi on olennainen osa perinteistä joulua, ei vain Saksassa, ilman paljon keskustelua. Aivan kuten mandariinit, appelsiinit, piparkakut ja kynttilät, se on osa kristillistä joulukulttuuria. Joulu on mietiskelevää aikaa, jolloin ihmiset vetäytyvät koteihinsa ja tulevat hieman hiljaisemmiksi. Mutta mistä jouluhuoneen puun tapa todella tulee??

Pieni joulukuusi

osta joulukuusi pienet spitz keinotekoiset joulupallot

Noin 80 prosentilla saksalaisista joulukuusi, jossa on hopealanka ja pippuripähkinöitä sekä joulukuusi, on festivaalin symbolinen keskipiste. Se, mistä tavat tulevat, on melko yhdentekevää, koska loppujen lopuksi Jeesuksen syntymä, varsinainen joulujuhla, on myös useimmille ihmisille jäänyt taka -alalle. Monet nauttivat vain vapaapäivistä, olemisesta yhdessä rakkaidensa kanssa ja mahdollisuuksista hemmotella itseään ja läheisiään, antaa heille kauniita lahjoja. Jopa jotkut islamilaisen uskon kannattajat käyttävät joulupäiviä perheidensä kanssa, ja jotkut perheet juhlivat joskus joulukuusen alla.

Joulukuusen ostaminen – Tämä tapa on nyt suosittu myös Aasiassa

Joulukuusi ostaa räätälöityjä joulukoristeita

Joulukuusen tapa on levinnyt jo Aasiaan asti, mutta se on enemmän eurooppalaisten maahanmuuttajien koriste. Kuten monet kirkkofestivaalit, joulu sisältää myös pakanallisia elementtejä eli kulttuuriesineitä, jotka on lainattu pakanallisesta kierrosta ja tapoista. Joulukuusi on peräisin myös pakanallisista tavoista. Keskiajalla ihmiset koristivat talonsa ikivihreillä oksilla mistelistä tai kuusesta. 1500 -luvulla alsasilaiset alkoivat koristella puitaan makeisilla joulun aikaan, ja kynttilät puissa otettiin käyttöön Euroopassa 1700 -luvulla. Joulukuusi aloitti voittoisan etenemisensä 1800 -luvulla, kun se pystytettiin ensin julkisille paikoille, ensin kaupunkeihin ja myöhemmin kyläaukioille. Pian ilmestyivät ensimmäiset käsin puhalletut joulukuusi pallot ja eräänlainen hopealanka. Tinselin oli tarkoitus jäljitellä jääpuikkojen kimallusta luonnossa. Protestanttisten perheiden tapojen perusteella kuusen vakiinnutti porvarillisten kotitalouksien joulukoristeeksi. Aluksi katolinen kirkko vastusti uutta pakanallista tapaa ja kutsui sitä “syntymävastaiseksi kohtaukseksi”. 1900 -luvun puolivälistä lähtien joulukuusia on löydetty myös katolisista kirkoista. Vasta vuonna 1982 paavi Johannes Paavali salli joulukuusen pystyttämisen Pyhän Pietarin aukiolle.

Joulukuusen koristaminen puutarhassa

Osta joulukuusi koristamaan perinteisesti

Osta värikkäitä joulukuusenkoristeita ja kaulakoruja 

Osta joulukuusi keinotekoisesti koristamaan todellista

Keinotekoinen joulukuusi kodikkaaseen ilmapiiriin

Osta joulukuusi koristella ideoita keinotekoisesti todellisia kuusia

Keinotekoinen joulukuusi, jossa on etuja ja haittoja

Osta joulukuusi Valitse keinotekoinen joulukuusi

Joulukuusen koristelu sinisellä

Osta joulukuusi koriste ideoita joulukoristeita sininen

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Rakenna piparkakutalo murokekseistä – klassikko, jolla on ero ilman leivontaa