15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee ovikoristeet jouluksi itse: Koristele talon sisäänkäynti ovipunoksilla ja muulla!

Oven koristelu jouluksi on paljon enemmän kuin mukava tervetuloa. Hän saa meidät ja vieraamme tunnelmaan tulevaa festivaalia varten ja luo onnellisen ilmapiirin. Näytämme sinulle useita ideoita siitä, miten voit tehdä jouluoven sisustuksen itse. Ota ystäväsi vastaan ​​juhlallisesti koristeltu styrofoam -seppele, kiinnitä huomio oveen adventtitolppiseppeleellä ja selvitä, kuinka voit tehdä oven punoksen itse.

Oven koristeet jouluun: tee oven punokset itse

Tee omat ovipunoksesi jouluksi Ohjeet adventin ulko -ovien koristeluun

Onko klassinen oviseppele liian tylsä ​​ja vanhanaikainen sinulle? Sitten voit sitoa oven punoksen itse ja ripustaa sen talon tai asunnon oveen mukavana tervehdyksenä. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Voit sitoa joustavia oksia yhteen tai koristella juhlallisesti koristeellisen männynoksan. Ensin selitämme sinulle, kuinka voit tehdä modernin muunnelman oven lettiin itse. Nämä ovat tarvittavat materiaalit yhdellä silmäyksellä:

 • Mänty, 40 cm pitkä
 • männynkäpy
 • Ruusunmarja tai holly marjoja
 • Lisäkoristeena: ruusunmarjan oksat
 • punainen satiininauha
 • Kukkalanka

Voit tehdä oven punoksen itse seuraavasti: Leikkaa männyn oksa sopivan kokoiseksi ja koristele se männynkäpyillä, ruusunmarjan oksilla ja marjoilla. Sido rusetti punaisesta satiininauhasta ja kiinnitä kukkalangalla. Ripusta haara ylösalaisin.

Tee oven punokset itse jouluksi luonnonmateriaaleista

Muuten, sen ei aina tarvitse olla männyn oksia. Ovipunoksessa voit käyttää myös seuraavien kasvien oksia:

 • Sininen kuusi
 • Douglas -kuusen
 • Jalokas kuusen
 • sypressi
 • Valkoinen kanerva
 • kataja
 • Kuusi
 • Voit koristella vihreää järjestelyä lootuskorvilla, makeanpuun hedelmäkimpukoilla, ohdakkeilla, muratilla, havupuilla, eukalyptuksella ja oliivinoksilla.

Jotta voit tehdä tämän oven koristeen jouluksi, tarvitset edelleen seuraavia materiaaleja: punainen koristeellinen nauha, jossa on ruutukuvio, metallikellot kullanvärisiä, käsityölanka. Leikkaa ikivihreät oksat ja sido ne tiukasti yhteen. Ripusta ne ylösalaisin etuovelle, sido jousi ja kiinnitä myös muita koriste -elementtejä käsityölangalla.

Klassinen jouluovien koristelu: tee oma adventtipunos

Ovipunon joulu tee itsellesi ohjeet punaisella jousella ja sypressin oksilla ja kelloilla

Adventtiseppeleitä on pidetty pitkään vanhanaikaisina. Tänä vuonna joulun etuoven koristeet juhlivat todellista paluuta. Tarvitset seuraavat materiaalit ystävällisen tervehdyksen luomiseksi.

 • Kuusi oksat, jokainen 20 cm pitkä
 • Kukkalanka
 • Alumiininen käsityölanka, jonka paksuus on 2 mm ja pituus 40 cm
 • puiset shish kebab -vartaat
 • Styrofoam -pallot, joiden halkaisija on 5 cm
 • Punaista tai valkoista pellavakirjontaa 50 cm pitkä
 • muut valitsemasi koriste -elementit: kartiot, kellot, kellot
 • punainen akryylimaali, kimalle, harja

Näin voit tehdä adventtipunoksen itse: Sido kuusen oksat käsityölangan ympärille, täytä aukot käpyillä, kuivilla kukilla tai muilla valitsemistasi luonnonmateriaaleista valmistetuilla koristeilla. Kiedo pellavakirjonnanauha tappien ympärille ja ripusta sitten kelloihin tai kelloihin. Vaihtoehtoisesti voit sijoittaa silmukan keskelle ja kiinnittää sen kukkalangalla. Lopuksi voit leikata kebab -vartaat ja maalata styrofoam -pallot punaiseksi ja suihkuttaa niitä glitter -suihkeella. Laita sitten pallot oviseppeleen.

Tee omat ovipunoksesi jouluksi? Ohjeet kolmessa vaiheessa

Muuten luonnonmateriaaleista valmistetut jouluoven seppeleet tarjoavat lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja. Kokeile materiaaleja, värejä ja koristeita. Pidä kiinni klassisesta värimaailmasta. Vihreä, punainen ja valkoinen muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden ja sopivat harmonisesti sekä perinteisiin että moderneihin talon sisäänkäynteihin.

Tinker moderneilla ovikoristeilla jouluksi: ovipunos muratilla

Ovipunos itsessään on sidottu sypressin oksilla ja muratilla

Suuri osa nykyaikaisen oven sisustuksen materiaaleista löytyy puutarhasta kotona tai metsäkävelyllä. Valitse ikivihreitä kasveja, kuten muratti lisätäksesi aksentteja. Tee huopakukkia piristämään oviseppele entisestään. Kaunista joulukoristeita persikanvärisillä organza -jousilla.

Tee tuoksuva adventtipunos itse

Tee joulukoristeita jouluun luonnonmateriaaleista, joissa on sypressin oksia ja appelsiineja

Jouluoven koristelu luo juhlatunnelman ja on tervetullut tervehdys perheelle ja ystäville. Tuoksuva jouluoven koriste on jotain erityistä. Se ei vain koristele juhlallisesti ulko -ovea, vaan siitä tulee myös mausteinen tuoksu. Odotus tulevaa festivaalia kohtaan on siis kaksinkertainen.

 • Oranssi viipaleet antavat tyypillisen “joulun tuoksun” makealla muistiinpanolla
 • Laakerinlehdet tuovat vaihtelua ovipunokseen ja suihkuttavat mausteisen tuoksun joka kerta, kun etuovi avataan
 • Magnolian lehdet tuovat järjestelyyn eksoottisen ilmeen hedelmäisellä aromillaan

Maalaismainen koristelu asunnon ovelle

Jouluovien koristelut puun oksia ja männynkäpyjä ja punaista nauhaa

Talon sisäänkäynti ei voi vain olla juhlallisesti sisustettu, vaan myös asunnon ovi näyttää houkuttelevammalta, kun se on koristeltu oviseppeleellä. Vinkkimme: sovita sisustus kalusteisiin. Esimerkiksi maalaistalon tai vintage -tyylisissä huoneistoissa on seuraava idea asunnon ovien koristeluun. Kerää metsäkävelyn aikana kestäviä luonnonmateriaaleja, kuten männynkäpyjä ja puiden oksia ilman lehtiä. Voit myös ostaa kuivattuja kukkia tai kuivata ne itse. Sido sitten luonnonmateriaalit pieniin ovipunoksiin ja ripusta ne.

Tee itse joulukoristeita itse

Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa koria, jossa on kuusen oksia, käpyjä, ruusunmarjoja jne. järjestää ja kiinnittää koriin kukkalangalla. Halutessasi voit myös suihkuttaa kartioita keinotekoisella lumella. Kiinnitä sitten ruudullinen kangas ja ripusta kori etuovelle. Vinkkimme: jos kiinnität ikivihreät oksat yksitellen, voit tarvittaessa vaihtaa myös yksittäiset oksat.

Oven seppele jouluna punaisena

Koristele olki -seppele jouluksi ruusunmarja -ideoilla

Olipa etuovessa tai takan yläpuolella olevalla seinällä: punainen oviseppele on todellinen katseenvangitsija, joka levittää juhlatunnelmaa. Seuraavaa käsityöideaa varten tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Viiniköynnöksen seppele, jonka halkaisija on 22 cm ja paksuus 3 cm.
 • 20 noin 50 cm pitkää ruusunmarjan oksaa
 • vihreä kukkalanka
 • Johto ripustamista varten
 • Koristeeksi (valinnainen): granaattiomenat, punaiset omenat, joulutähdet, punaiset ruusun kukat ja muut valitsemasi punaiset luonnonmateriaalit

Käsityöohjeet: Kääri ensin 3 ruusunmarjan oksaa viiniköynnöksen seppeleen ympärille ja sido päät yhteen vihreän kukkalangan kanssa. Puolita muut oksat ja kiinnitä löysästi seppeleen kukkalangalla. Anna ulospäin suuntautuvien oksien tulla ulos. Koristele oven seppele jouluksi haluamallasi tavalla.

Koristele styrofoam -seppele: Tinker luonnonmateriaaleilla jouluksi

Koristele olkiseppele ja tee etuoven koristeet jouluksi

Muuten, kauniita ovikoristeita ei voi tehdä vain viiniköynnöksen tai paju -seppeleen avulla. Voit myös koristaa styrofoam -seppeleen. Seuraavassa näytämme sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka taatusti saavat kohteliaisuuksia. Kaikki ideat voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti, ja voit säilyttää ne helposti kellarissa tai autotallissa seuraavaan vuoteen.

Koristele styrofoam -seppele jouluksi

Punainen joulun oven seppele, jossa on ruudullinen kangas, joka kääri keinotekoisia kukkia ja sypressin oksia ja ruusunmarjoja

Ensimmäinen käsityöidea on perinteinen: styrofoam -seppele on kääritty kankaaseen ruudullisella kuviolla ja koristeltu useilla koriste -esineillä (samettista, kimallushelmistä ja männynkäpyistä valmistettu joulutähti). Koska se on valmistettu yksinomaan muovimateriaaleista tai kestävistä luonnonmateriaaleista, kuten männynkäpyistä, se kestää helposti sadetta, pakkasta ja lunta ja säilyy sitten puutarhavajassa tai kellarissa seuraavaan vuoteen.

Styrofoam -seppeleen koristelu jouluksi: Viime hetken DIY -idea huivilla

Styrofoam -seppele koristelee joulun vanhan huivin

Haluatko tehdä etuoven koristeen jouluksi, mutta sinulla on vähän aikaa? Sitten seuraava opetusohjelma on juuri sinua varten. Kääri ensin punainen huivi tai punainen kangas styrox -seppeleen ympärille. Kääri sitten puolet jouluseppelestä vihreällä huivilla ja toinen puoli valkoisella huivilla. Anna huivin päiden roikkua. saattaa loppuun!

Styrofoam -seppele joulukoristeisiin

Lumivalkoinen jouluseppele sopii harmonisesti vintage-, nuhjuiseen, tyylikkääseen, skandinaaviseen ja puristiseen elämäntapaan. Kääri vain useita höyhenpeitteitä tai villaa tai leikkaa takkuinen päiväpeite nauhoiksi ja kiedo ne styrox -seppeleen ympärille. Koristele seppele raidallisesta pellavakankaasta valmistetulla jousella ja joulukoristeita jouluun on valmis.

Tinker styrofoam -seppeleen kanssa: syksyn ja talven koristeet 

Styrofoam -seppele koristele jouluideoita luonnonmateriaaleista valmistettuihin ovikoristeisiin

Seuraava idea ovien koristeluun jouluksi on myös suoraviivainen. Tarvitset muovisia hedelmiä, lumisuihkua, kullanväristä koristinauhaa organzasta ja tietysti styrox -seppeleen. Kiinnitä muoviset hedelmät styrox -seppeleen. Varmista, että hedelmät ovat mahdollisimman lähellä toisiaan ja ettei niissä ole aukkoja. Suihkuta ne sitten lumisuihkulla. Anna seppeleen kuivua 30 minuuttia ja kääri se sitten koristeella. Halutessasi voit myös sitoa jousen ja liimata sen hedelmiin kuumalla liimalla.

Tee ovelle koristeita jouluksi, koristele juhlava styrofoam -seppele

Höyhenet, harjoista ja pomponeista tehdyt minijoulukuuset muuttavat yksinkertaisen styrofoam -seppeleen koriste -elementiksi, joka voi koristella takkaa tai asunnon ovea. Ovikoristeet ovat osittain säänkestäviä, koska höyhenpeitteet imevät kosteutta ja likaa. Siksi on parempi käyttää sitä koristamaan talon ovet katolla.

Koristele olkiseppele jouluksi

Olki -seppeleen koristelu jouluksi Ohjeet yrttioven seppeleelle

Voit paitsi koristaa styrox -seppeleen, myös oljen seppeleen jouluksi. Yrtit tuovat miellyttävän tuoksun ja luovat kodikkaan tunnelman. Tuoreet Välimeren yrtit, kuten laakerinlehti, salvia tai rosmariini, ovat ihanteellisia. Laita yrttioksat olkiseppeleen ja sido kukkalangalla. Ripusta organza -nauhat. Tällainen oviseppele ei kuitenkaan ole talvikestävä ja sopii paremmin asunnon oven oven koristeluun.

Koristele olkiseppele jouluksi - kiinnitä se männynkäpyihin

Jos haluat säänkestävän variantin, sinun kannattaa valita päiväkirjarengas. Kiedo olkiseppele vain juuttinauhalla ja liimaa eri kartiot mahdollisimman lähelle toisiaan. Voit täyttää aukot sammalla.

Tee palloseppele itse jouluksi

Koristele olkiseppele joulupalloille Ohjeet ulko -ovien koristeluun

Moderni, värikäs, katseenvangitsija: tältä näyttää pallomainen seppele. Jotta voit tehdä tämän värikkään ovikoristeen itse, tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Joulukuusen koristeet, kuten erikokoiset ja -väriset joulukuusi pallot
 • Oljen seppele, halkaisija 22 cm
 • seppele
 • kuuma liima

Olkiseppeleen koristelu jouluksi Ohjeita nykyaikaisiin ovikoristeisiin

Kääri ensin seppele oljen seppeleen ympärille ja kiinnitä se kukkalangalla. Liimaa sitten joulukuusi pallot siihen kuumalla liimalla. Vaihtoehtoisesti voit kiinnittää ne myös kukkalangalla. Yritä saada pallot mahdollisimman lähelle toisiaan.

Koristele styrofoam -seppele jouluksi ja kääri se musiikkipaperille

Voit tehdä itse luovan, iloisen ja huomiota herättävän oven koristeen jouluksi. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja luo iloinen ilmapiiri joulukoristeella. Käytä vanhoja joulukuusenkoristeita, luonnonmateriaaleja tai jopa musiikkipaperia. Yksinkertaisin DIY -idea on kääriä styrox -seppele musiikkipaperilla ja koristella paperikukalla.

Etuoven koristeet Luonnonmateriaaleista valmistettu jouluoven seppele ja sypressin oksista tehty seppele

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun