15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee jääpuikkokoristeita itse – loistavia käsityöprojekteja tehokkaiksi joulukoristeiksi

kvartsi kivi koristeet joulu jääpuikko koristelu näpertely

Joulukoristeiden on siirryttävä jokaiseen asuntoon, jotta syntyy todellinen joulutunne. Olemme iloisia voidessamme kaivaa syvälle valtavaan DIY -laatikkoon ja luoda korut itse. Suuret käsityöprojektit saavat meidät tunnelmaan niiden luomisen aikana ja näyttävät upeilta. Talvella vesikouruihin ja aidoihin muodostuu usein kauniita jääpuikkoja, jotka heijastavat talvisen maiseman kauneutta. Jos haluat antaa kotillesi kuohuviiniä, talvisen kosketuksen, voit tehdä tyylikkään, hohtavan jääpuikkokoristeen itse. Anna itsesi inspiroida DIY -ehdotuksistamme.

Tee tyylikkäitä jääpuikkokoristeita tekojalokivistä

jääpuikko koristelu tinker strassit lanka talvi

Tämä kaunis jääpuikkokoriste antaa joulukuusiisi ainutlaatuisen talvisen viehätyksen. Kotitekoiset koristeet, joissa on rautaista kosketusta, valmistuvat nopeasti ja heijastavat kauniisti vilkkuvien satujen valon. Jalokoristeiden valmistukseen tarvitset tekojalokiviä tai keinotekoisia jalokiviä, käsityölankaa, kuumaa liimaa ja pihdit. Kauniiden koristeiden yhdistelmä on erittäin helppo. Katkaise ensin noin 10 cm pitkä käsityölanka ja suorista se mahdollisimman suoralla pihdillä. Laita tippa kuumaa liimaa tekojalokivelle ja aseta se lankaan. Toista prosessi käyttämällä pienempiä kiviä tapin alaosaan. Odota hetki, kunnes liima kuivuu, ja taivuta lanka koukkuun ripustamista varten. Voit myös käyttää värikiviä, jotka koristavat joulukuusi kauniilla korusävyillä. Minne ripustat nämä upeat koristeet??

Tee koristeellisia jääpuikkoja muovista

koristelu jääpuikko muovi tee itsellesi pullo kuuma liima kimallus

Jos haluat käyttää jääpuikkoja täydellisen talvi -illuusion luomiseen, voit käyttää materiaalina myös hyvin yksinkertaisia ​​muovikuppeja. Upeisiin kuohuviinikartioihin tarvitset:

läpinäkyvät muovikupit

Kimaltelevaa jauhetta sinisellä ja violetilla

sakset

Rei’itin

lanka

jääpuikot tinker joulukoristeet muovikupit glitterliima

Leikkaa ensin muki puoliksi. Leikkaa seuraavaksi muovista kolmioita, jotka näyttävät oikeilta kartioilta. Lyö jääpuikkoja leveimpään osaansa. Nyt voit koristella jääpuikkoja. Laita ne paperille ja voitele ne käsityöliimalla. Ripottele sen päälle sitten glitteriä. Myös lapset voivat ottaa tämän tehtävän vastaan. Anna jääpuikon koristeen kuivua ennen kuin teet siitä seppeleen.

ohjeet jääpuikko koristelu koristeet tinker muovi glitter jauhe

tyhjät muovipullon raidat jääpuikko koristelu tekevät itsestäsi koristeita

Petollisesti todellisia koristeellisia jääpuikkoja voidaan valmistaa myös tyhjistä PET -pulloista. Muovisten jääpuikkojen valmistukseen tarvitset seuraavat materiaalit:

iso, tyhjä ja puhdas PET -pullo

sakset

Käsityöveitsi

Lämpökynttilä

Rei’itys tai neula

Leikkaa pullon pohja ja yläosa veitsellä. Voit nyt leikata leveät nauhat jäljelle jääneestä keskikappaleesta. Sytytä lämpökynttilä ja aja muoviosa liekin päälle niin, että muovi kuumenee hieman. Se ei saa muuttua mustaksi tai sulaa. Aloita sitten muovikappaleen pyöriminen kärjestä ylöspäin. Työskentele nopeasti, kun muovi jäähtyy ja kovettuu jälleen nopeasti. Voit myös ripustaa jääpuikot puutarhaan.

jääpuikko koristelu itse tee muovinauhoja tyhjä lemmikkipullon kääre kynttilä

Pehmeä jääpuikon koristelu foliosta

alumiinifolio seppele jääpuikko koristelu tinker joulukoristeet kuusen

Jääpuikot rullataan myös nopeasti ja maalataan alumiinifoliosta. Muodosta vain riittävän suuri pala alumiinifoliota käsilläsi jääpuikkojen muodossa ja koristele sitten sydämesi mukaan ja sopimaan muuhun koristeluun. Kauniissa väreissä olevat putkenpuhdistusaineet sopivat erinomaisesti koristeluun.

jääpuikko tinker glitter kultaiset syömäpuikot diy joulukoristeet

Seuraava käsityöprojekti on hyvä todiste siitä, kuinka arjen esineistä voi tulla kauniita joulukuusenkoristeita. Näiden kimaltelevien jääpuikkojen jäljittelemiseksi tarvitset käsityöliimaa, kimallusjauhetta, käsityölankaa, pihtejä tai langanleikkureita ja syömäpuikkoja. Kääri pala lankaa jäätelötikun paksun pään ympärille ja tee koukku langan päähän. Sivele koko syömäpuikko käsityöliimalla ja ripottele päälle glitteriä. Ei vain kulta näyttää hyvältä, myös hopea ja itse asiassa mikä tahansa muu väri antaisi tyylikkäälle joulukoristeelle erityisen viehätyksen.

jääpuikko koristelu tinker syömäpuikot liima veneet pihdit glitter jauhe

diy jääpuikko koristelu tinker joulu kimallus kultaiset syömäpuikot

DIY jääpuikon koristelu kuumaliimalla

jääpuikko koristelu tinker seppele kuuma liima joulu käsityöprojekteja

Tämä poikkeuksellinen idea talvikoristeluun voi aluksi tuntua oudolta, mutta se on helppo toteuttaa ja se on loistava tapa tuoda talvi sisälle. Pienet jääpuikot sopivat teemakoristeeksi jäädytettyihin teemajuhliin.

Jääpuikon koristelu tee itse langan kuuma liimapistooli

Tätä varten kiinnitä lanka leivinpaperille ja levitä kuumaa liimaa lankaa pitkin ja alaspäin. Anna liiman kuivua ja poista jääpuikot pannulta. Voit koristella tuoleja, pöytää ja hyllyjä herkillä jääpuikoilla.

Luo jääpuikkokoriste booraksilla

Jääpuikon koristelu tee itse booraksiputkenpuhdistimen ohjeet

Tiivis liuos booraksia ja vettä tekee myös kauniita kiteitä.

Tarvittavat materiaalit:

booraksi

syvä lasi- tai muovisäiliö

Putken puhdistajat

vettä

lusikka

Veitsi tai lyijykynä

kotitekoinen koristelu joulukoristeille jääpuikot taivuttamalla lankahelmiä

Ota pitkä putkenpuhdistusaine ja muodosta siitä jääpuikko. On parasta käyttää joustavaa pehmeää valkoista tai muuta vaaleaa väriä. Kiteen muodostavan liuoksen valmistamiseksi sekoita kolme ruokalusikallista booraksia kupilliseen kuumaa vettä. Booraksijauheen pitäisi liueta kokonaan, joten sekoita sitä huolellisesti. Voit tietysti säätää määrää säiliön koon mukaan. Sido putkenpuhdistimen jääpuikko veitselle ja aseta se booraksi-vesiliuokseen. Anna astian seistä vähintään 8 tuntia siirtämättä sitä. Hetken kuluttua näet kiteiden kasvavan jääpuikolla. Kun jääpuikot ovat haluamasi kokoisia, poista ne liuoksesta ja anna kuivua paperipyyhkeillä. Älä koskaan jätä lapsiasi ilman valvontaa tämän projektin säiliön lähelle.

jääpuikko koristelu tinker talvi käsityöprojektit paperi garland pompons helmiä

paperi jääpuikko koristelu itse tehdä talvikoristeita

kvartsi kivet lanka jääpuikot koristekoristeet tekevät itsestäsi joulun

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun