15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulukuusen tekeminen paperista: 26 DIY -ideaa minijoulukuuselle

Joulukuusi on ehdoton klassikko jouluksi, se kuuluu talviseen talon sisustukseen ja lisää taatusti juhlakauden odotusta. Tarjoamme sinulle DIY -idean, jonka avulla sinä ja perheesi voitte saada joulun tunnelman: Voit tehdä joulukuusi paperista ja luoda siten kodikkaan tunnelman omiin neljään seinään. Paperinen joulukuusi on edullinen, lapsi- ja eläinystävällinen vaihtoehto lasista valmistetuille joulukoristeille ja loistava lisä puu- tai kangasjoulukoristeisiin. Näytämme sinulle 26 vaiheittaista ohjetta, jotka on valmistettu pahvista, kahvisuodattimista ja pehmopaperista. Anna ideoidesi inspiroitua ja luo kutsuva ja juhlava ilmapiiri!

Tee joulukuusi paperista: Tee oma mini -joulukuusi pahvista

Taitettava joulukuusipaperi Tee mini -joulukuusi pahvista ja koristele kimalluksella

Paperista tehdyt kotitekoiset koristeet antavat kodillesi erehtymättömän viehätyksen. Seuraavat DIY -oppaat, jotka olemme koonneet sinulle, ovat täydellinen harrastus sateisina viikonloppuina koko perheelle. Luo viihtyisä ja kutsuva ympäristö ja anna lasten auttaa. Voit taittaa paperikuusi yhdessä ja tehdä niistä seppeleen. Tai voit järjestää talon joulukuuset takan, ruokapöydän tai ikkunalaudan päälle. Paperiset joulukoristeet kestävät pitkään ja kestävät lämpöä ja kylmää ilman ongelmia.

Tinker -joulukuusi paperista: moderni joulukuusi koristeluun “talven ihmemaa” -tyyliin

Leikkaa joulukuuset paperista ja taita ne yhteen Ohjeet ja tee itse -ideoita

Ensimmäinen käsityöprojekti valmistuu muutamassa minuutissa ja on ihanteellinen aloittelijoille tai perheille, joilla on päiväkoti -ikäisiä lapsia. Nämä kuuset näyttävät erittäin moderneilta ja voivat piristää skandinaavista sisustusta. Ne näyttävät erityisen tehokkailta yhdessä puuhahmojen, kuten porojen, jääkarhujen ja pingviinien kanssa. Voit ryhmitellä useita erikokoisia joulukuuseja pöydän keskelle tai asettaa paperisen joulukuusi jokaisen lautasen eteen ja kirjoittaa siihen vieraan nimen.

Tannenbaum -paperityö shashlik -vartaatikun ideoita mini -joulukuuseen

Paperista valmistetusta joulukuusta tarvitset seuraavat materiaalit: pahvi, sakset, puinen shashlik-vartaat ja puukuutiot, joissa on esiporattu reikä, johon kebab-vartaat sopivat. Tarvitset edelleen kuumaa liimaa, kynän, jossa on pyyhekumi, ja mallin, jonka voit tehdä itse tai tulostaa. Joulukuuset valmistetaan näin: Suihkuta ensin shashlik -vartaat ja puukuutiot kullasuihkulla ja anna niiden kuivua sivuun. Siirrä sitten malli kolme kertaa pahville, leikkaa kolme yksityiskohtaa ja taita ne puoliksi. Liimaa sitten kolme yksityiskohtaa yhteen paperiliimalla ja kiinnitä ne Schaschlick -vartaaseen kuumalla liimalla. Voit ryhmitellä valmiit joulukuuset ja laittaa ne takan päälle tai hehkuttaa niitä solistina sohvapöydällä.

Tee joulukuusi paperista itse: käsityöidea kreppipaperilla

Tannenbaum -paperityökalu Ohjeet pehmopaperista tehtyjen paikkojen asettamiseen

Seuraava koristeidea tuo vaihtelua juhlapöytään. Näitä söpöjä joulukuusia voidaan pehmentää pehmopaperilla ja käyttää moderneina paikkakortteina. Ne ovat myös täydellinen koriste yrityksen juhliin. Tarvitset seuraavat materiaalit: kreppipaperi, hopeanvärinen hienosäädin, liima, sakset, Schaschlick -vartaat, pahvi ja yksittäin kääritty suklaa.

Tee joulukuusipaperi Pehmopaperi itse, tee ideoita juhlapöydän koristeluun, tee omat paikkakorttisi

Makeat kuuset valmistetaan näin: Leikkaa makkaran vartaat kahtia. Leikkaa vihreästä kreppipaperista useita 30 cm pitkiä ja 5-6 cm leveitä nauhoja. Leikkaa paperi pituussuunnassa 3-4 cm, jätä 1 cm: n marginaali. Levitä liimaa paperille ja puulle reunalle ja kiedo nauha shish kebab -vartaan ympärille. Paina varovasti sormillasi, kunnes liima kuivuu, ja aseta sitten shashlik -vartaat suklaamakeisiin. Leikkaa pahvikortti paikasta ja liimaa se liimalla joulukuusen yläosaan. saattaa loppuun!

Taitettava joulukuusi paperista: suurikokoinen seinäkoriste

Tee joulukuusi paperista ja kiinnitä se seinään Vaiheittaiset ohjeet

Haaveiletko suuresta joulukuusta, mutta valitettavasti sille ei ole tilaa? Seuraava käsityöidea saattaa olla juuri sinulle sopiva. Tee joulukuusi paperista ja kiinnitä se olohuoneen seinälle. Se ei vain näytä erittäin modernilta ja tyylikkäältä, vaan on myös erittäin käytännöllinen. Joten sinun ei tarvitse huolehtia säilytystilasta, koska toisin kuin keinotekoinen joulukuusi, paperinen joulukuusi vie hyvin vähän tilaa. Samaan aikaan se kestää hyvin kauan ja on siksi erittäin sopiva todellisen joulukuusi korvikkeeksi. Sen ainoa haitta: paperista valmistettua joulukuusta ei voida koristella. Mutta voit näyttää joulukuusi koristeet tuolilla.

Tee joulukuusipaperi, kiinnitä se seinään Ohjeet suurelle joulukuudelle

Paperista valmistetusta joulukuusta tarvitset 11 vihreää A4 -arkkia, läpinäkyvää teippiä ja nitojaa. Aseta ensimmäinen arkki pöydälle ja ala taittaa sitä pituussuunnassa. Liimaa sitten A4 -arkki seinän pohjaan. Jatka, kunnes olet taittanut kaikki pahvilevyt ja kiinnittänyt ne seinään teipillä. Voit nitoa puun latvan yhdessä nitojan kanssa ja kiinnittää sen sitten seinään. Saattaa loppuun! Jos siltä tuntuu, voit koristella joulukuusi paperista valmistetulla tähdellä, pompomeista tehdyllä seppeleellä tai valosarjalla. Ja jouluksi voit yksinkertaisesti järjestää lahjat joulukuusi eteen.

Joulukuusi paperista: tee oma joulukuusi musiikkipaperista

Tee itse joulukuusi musiikkipaperista. Ohjeet useissa yksinkertaisissa vaiheissa

Jos haluat koristaa juhlapöydän perinteisesti jouluksi, seuraava idea on sinua varten. Tee joulukuusi musiikkipaperista, joka antaa joulupöydän koristeille klassisen ilmeen. Tarvitset vain musiikkipaperia, kimalluspaperia tai valkoista pahvia, kimallusjauhetta, lankaa ja halutessasi misteliä, eukalyptuslehtiä tai tuoreita kukkia, joilla voit myös kaunistaa joulukuusi. Tätä käsityöideaa varten tarvitset vielä saksia ja liimaa paperille.

Tee oma joulukuusi musiikkipaperista, taita käpyjä, koristele käsityöideoita lasten kanssa jouluksi

Kaunis joulukuusi tehdään näin: Tee ensin musiikkipaperista kartio ja liimaa sen päät yhteen. Leikkaa tähti valkoisesta pahvista ja ripottele se kimalluksella. Voit halutessasi leikata tähden glitterpaperista (saatavana kaikista käsityöliikkeistä). Liimaa tähti sitten kartion yläosan päälle. Leikkaa saksilla kolme pientä reikää kartioon ja vedä narusta. Kiinnitä sitten kukat tai holly -oksat sen jälkeen. Halutessasi voit myös leikata tarroja ruskeasta pahvista tai pakkauspaperista ja merkitä niihin vieraiden nimet. Aseta joulukuuset paikkakortteina vieraiden lautasille.

Tee oma joulukuusi paperista ja keittiörullasta

Tee joulukuusipaperi Tee omat kartiot pahvista ja tartu keittiön rullaan

Jos voit tehdä kartion itse, onnistut myös seuraavassa käsityöideassa ilman ongelmia. Se on vaihtoehto musiikkipaperista valmistetulle joulukuuselle. Tarvitset A4 -pahviarkkeja seuraavissa väreissä: 12 tummanvihreää, 10 vihreää, 8 ruohonvihreää, 6 vaaleanvihreää ja 4 reseda vihreää. Tarvitset myös punaisen nauhan, joka on valmistettu kimaltelevasta paperista, kolme talouspaperirullaa, kuumaa liimaa tai liimaa paperille, läpinäkyvän kaksipuolisen teipin, sakset tai käsityöveitsen.

Tinker -joulukuusi -ideat ja ohjeet pahvin ja talouspaperirullan kanssa tekevät itse suuren joulukuusen

Joulukuusi valmistetaan näin: Muotoile ensin kartioita kaikista pahvinlehdistä. Liimaa paperipyyhkeet päällekkäin ja anna kuivua. Liimaa sitten ensin 12 tummanvihreästä pahvista valmistettua kartiota paperipyyherullan ympärille. Liimaa sitten 10 vihreää kartiota keittiörullan ympärille jättäen 8 cm: n rako ensimmäisen ja toisen rivin väliin (eli tummanvihreän ja vihreän kartion väliin). Jatka ruohonvihreällä, sitten vaaleanvihreällä ja sitten resedan vihreällä kartiolla. Liimaa sitten punainen nauha puun yläosaan.

Joulukuusi paperista: taitettava origami -joulukuusi

Taitettava joulukuusipaperi DIY -ohjeet pahvista mini -joulukuusen taittamiseen

Käsityön harrastajat, jotka haluavat koristella joulupöydänsä skandinaaviseen tyyliin, pitävät varmasti seuraavasta käsityöideasta. Viehättävät joulukuuset voidaan taittaa pahvista tai origami -paperista. Jos lopputulos näyttää liian yksinkertaiselta, voit myös koristaa joulukuusi origami -tähdellä. Paperiset joulukuuset sopivat harmonisesti puristisiin ja minimalistisiin pöytäkoristeisiin, ja ne voidaan järjestää solisteina tai ryhmitellä. Ne näyttävät erityisen tyylikkäiltä, ​​kun ne on valmistettu pahvista saman väriperheen eri sävyissä.

Tee joulukuusi kreppipaperista

Joulukuusen tekeminen pehmopaperista Ohjeet lasten joululahjaideoiden koristeluun

Värikkäitä ja viehättäviä koristeita voidaan luoda silkki- tai kreppipaperista. Pienellä taidolla voit myös tehdä modernin joulukuusi itse. Selitämme, miten se tehdään. Luo ensin malli ja leikkaa kaksi yksityiskohtaa valkoisesta pahvista. Leikkaa sitten vielä 20 yksityiskohtaa kreppi- tai pehmopaperista. Liimaa niistä kymmenen ensimmäiseen ja kymmenen toiseen pahvikomponenttiin. Liimaa sitten kaksi pahvin yksityiskohtaa yhteen. Voit laittaa joulukuusi tehokkaasti mini -rottinkikorissa, jossa on keinotekoinen ruoho.

Tee joulukuusi paperista lasten kanssa

Tinker joulukuusi Paperi -ohjeet Leikkaa yksityiskohdat Käsityöidea paikkakorteille

Onko sinulla lapsia päiväkodissa tai peruskoulussa? Sitten etsit varmasti virkistystoimintaa sateisille viikonloppuille. Seuraava värikäs paperi -joulukuusi käsityöidea on ihanteellinen lapsiperheille. Tarvitset seuraavia materiaaleja: Joulukuusen malli, jonka voit itse luoda tai tulostaa, tähti-malli, kaksisävyinen pahvi- tai kimalluspaperi ja sakset. Leikkaa yksinkertaisesti joulukuusi mallit pahvista tai kimalluspaperista, leikkaa sitten ensimmäinen yksityiskohta alareunasta ja toinen yläosasta ja liitä ne toisiinsa. Kiinnitä sitten keltaisesta pahvista leikattu tähti. Halutessasi voit tehdä parkituspuut valkoisesta pahvista ja lapset voivat maalata pahvin.

Tee joulukuusi kertakäyttöisestä kupista

Tinker joulukuusen kertakäyttöinen kuppi napit koristavat käsityöideoita lapsille

Vaikea uskoa, mutta totta – yksinkertaiset kertakäyttökupit voidaan muuttaa iloisiksi, värikkäiksi joulukuusiksi. Tarvitset vain liimaa, kertakäyttöisen kupin, saman mallin napit eri väreissä ja kooissa, vihreän pahvin ja kimaltelevan paperin kultaa. Leikkaa pahvista leveä nauha ja kääri se kertakäyttökuppiin. Liimaa sitten pahvin molemmat päät yhteen. Kiinnitä napit kuppiin. Lopulta ei muuta kuin leikata tähti kultaisesta kimalluspaperista ja sijoittaa se kupin keskelle. saattaa loppuun!

Tee mini -joulukuusi itse kahvisuodattimista ja ajopuusta 

Tee mini -joulukuusi kahvisuodattimista itse

Rakastatko vintage -joulukoristeita? Seuraava esimerkki on sinulle. Tarvitset puun oksia, pahvia, viipaleita, männynkäpyjä, musiikkipaperia, sydämiä ja puusta valmistettuja tähtiä ja kahvisuodattimia, jotta voit luoda nämä kauniit paperista valmistetut pienet joulukuuset. Noudata alla olevia vaiheittaisia ​​ohjeita ja tee upea joulukoriste, joka lisää romanttisen tunnelman omiin neljään seinään.

Tee joulukuusi paperista: Tee oma joulukuusi kahvisuodattimista

Tee joulukuusipaperi itse Tee kahvijohdoista mini -joulukuusi ja kiinnitä ohjeet puunrunkoon

Tee joulukuusi paperikartioista – Nopea käsityöidea kimaltelevalla paperilla

Tee joulukuusipaperia, koristele pakkauspaperin palasilla ja liimaa käsityöideoihin peruskoulun lapsille

Seuraava kimalluspaperista tai pahvista valmistettu joulukuusi voidaan loihtia muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain leikata yksittäiset yksityiskohdat ja tehdä niistä kartioita. Sitten ei jää muuta kuin järjestää kartiot toistensa päälle.

Joulukuusi, joka on valmistettu paperista ja siihen sopivasta paperista

Tannenbaum -paperityöideoita nopeisiin joulukoristeisiin, joita voit tehdä itse

Paperista valmistettu joulukuusi kaunistaa pöydän koristeen ja viimeistelee talon joulukoristeen. Olemme jo osoittaneet sinulle lukuisia ideoita mini -joulukuuseksi, modernista vintagean. Joten jokainen voi valita oikean omien mieltymystensä mukaan. Alla olevasta kuvagalleriasta löydät enemmän ideoita luoviin joulukoristeisiin, joita voit tehdä yhdessä lasten ja perheen kanssa. Anna itsellesi inspiraatiota, valitse suosikki käsityöprojektisi ja yllätä vieraasi kotitekoisella minijoulukuusella!

Tee joulukuusi värillisestä pahvista 

Tannenbaum -paperityöideat käärintäpaperilla koristavat itse joulupöydän joulupöydälle

Tee joulukuusi itse paperilautasista: Ohjeet

Tannenbaum -paperi tee mini -joulukuusi paperilautasista itse Ohjeet

Taita origami -joulukuusi paperista 20X20

Joulukuusi paperi tinker taittaa origami ideoita juhlapöydän koristeet

Taita joulukuusi pahviliuskoista

Joulukuusi paperinauha tinker ideoita origami taitto -ohjeet

Vaiheittaiset ohjeet pahvista valmistetulle joulupukille 

Tee itse joulukuusi paperinauhalta. Ohjeita helmillä varustettuun joulukuuseen

Tee oma valaistu joulukuusi: pahvista ja Ikean lampusta valmistettu joulukuusi

Tinker -joulukuusi paperi -ideoista suurelle joulukuusi Ikean lampulla

Käsityöohjeet joulukuuselle Ikean lampusta ja valkoisesta pahvista

Tee joulukuusi paperista ikea -lampun valaistusohjeiden avulla

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun