15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Katettu pöytä jouluksi: loistavia ideoita juhlapöydän koristeluun

Suunnitteletko suurta juhlaa jouluksi ja onko koko perhe jo kutsuttu? Laita tunnelmallinen koristelu juhlapöydälle. Olipa romanttinen lyhtyjen kanssa, moderni ja hohtavat hopeiset aksentit ja origami -joulukuuset, klassinen pöytäjalkapallojen kanssa, joissa on ruudullinen kuvio tai puristinen luonnonmateriaaleista: tyylikäs joulupöytä saa taatusti kohteliaisuuksia. Näytämme sinulle 10 ideaa kauniisti asetetuille joulupöydille eri tyyleissä ja selitämme, kuinka voit luoda järjestelyt kotona. Anna itsellesi inspiraatiota ja valitse suosikkisi.

Juhlallisesti katettu joulupöytä: modernit vihreän ja kullanväriset pöytäkoristeet

katettu pöytä joulupöydän koristeluun vihreällä ja kullalla valaistulla pöytäjuoksulla

Juhlapöytä loistaa vihreänä ja kultaisena, kauniisti perinteisenä ja silti ihanan filigraanisena. Vinkkimme: Jotta yksinkertainen värimaailma ei näytä tylsältä, voit muuttaa vihreitä vivahteita ruohonvihreästä smaragdinvihreäksi. Jotta joulupöytä näyttäisi modernilta, luota metallista, lasista ja paperista tehtyihin koristeisiin. Yhdessä sopivien astioiden kanssa tuloksena on erityisen harmoninen kokonaiskuva. Pöytäkoriste on kutsuva ja luo kodikkaan ilmapiirin, jotta sekä perhe että mahdollisesti muut vieraat tuntevat olonsa mukavaksi.

Katta joulupöytä kultaiseen ja vihreään juhlapöydän koristeluun LED -valoketjulla pöydän alle ja LED -joulukuusen alle

Jos olet ihastunut juhlakoristeeseen, voit luoda ulkoasun uudelleen muutamalla askeleella:

1. Osta tavallinen valkoinen pöytäjuoksija ja leimaa siihen erilaisia ​​joulukuvioita, kuten tähtiä tai lumihiutaleita. Liimaa merkkijono pöydän juoksijan takaosaan.

2. Koristele pöytä läpinäkyvillä lasipalloilla ja vihreillä tuoksukynttilöillä joulukuusen muodossa.

3. Voit myös esittää nykyaikaisia ​​metalli kuusia puunrungon viipaleilla modernilla joulupöydällä. Vaihtoehtoisesti voit tehdä joulukuusi pyöreästä pulloharjasta, maalata sen vihreäksi ja laittaa sen kynttilänjalkaan.

3. Tee paperikortteja ja koristele ne joulukuvioilla. Taita pienet timantin muotoiset laatikot pahvista, täytä ne makeisilla ja levitä lautasille.

Kauniisti katettu pöytä jouluksi: Puristisesti kaunis ja keraamiset maljakot korostuksena

juhlapöydän koristelu ikivihreillä puun oksilla ja kultaisilla keraamisilla maljakoilla ja kulta -aterimilla sekä joulukuusi taitettu lautasliina

Seuraava juhlapöytä on puristisesti yksinkertainen ja silti erittäin tyylikäs ja lumoava. Valkoinen tekoturkispöytäjuoksija tarjoaa täydellisen taustan hillityille joulukoristeille luonnonmateriaaleista. Samalla se luo turvallisuuden ilmapiirin miellyttävällä tuntumalla ja houkuttelevalla ulkonäöllä. Valkoiset posliiniset maljakot sopivat täydellisesti sen kanssa ja lisäävät puristisen kosketuksen pöydän sisustukseen yksinkertaisella suunnittelukielellään. Cypress -oksat löysävät minimalistista värimaailmaa. Kultaiset kellot, teevalot tai lyhdyt voidaan sijoittaa tyylikkäästi väliin. Kultaiset ruokailuvälineet ja tyylikkäästi taitetut paperilautasliinat täydentävät puristisen kokonaisuuden.

kattaus joulukelloille ja sypressin oksille ja lautasliinat taitettuna joulukuuseksi

Voit asettaa puristisen joulupöydän seuraavasti:

1. Yhdistä valkoiset posliinilautaset kultaisiin ruokailuvälineisiin. Järjestä tätä varten kultaiset ruokailuvälineet.

2. Taita lautasliinat joulukuusi muotoon.

3. Suihkuta oksien kärjet keinotekoisella lumisuihkulla ja aseta ne erikokoisille maljakoille.

4. Levitä strassit, kristallit, kultaiset joulukellot tai muut koriste -elementit, jotka hohtavat hieman juhlapöydällä.

Pöytäkoriste, jossa on kelloja ja pöytäjalkineita, jotka on valmistettu tekoturkista ja keraamisilla maljakoilla, jotka on ruiskutettu kullalla

Halutessasi voit myös värjätä valkoisten posliinimaljakoiden alaosan kultaiseksi. Jotta järjestely näyttäisi tilavammalta, voit yhdistää erikokoisia maljakoita. Vaihtoehtoisesti voit järjestää maljakoihin myös valkoisia talvikukkia, kuten joulutähti. Jos sinulla ei ole keinotekoista lumisuihkua kotona, voit saavuttaa samanlaisen vaikutuksen puuvillavillalla. Pienet posliinikulhot, joissa on marjoja, voivat lisätä väriä joulupöytään.

Joulupöytä jouluksi: aksentteja metallisissa väreissä

Joulukoristeiden kattaus, jossa lyhdyt, tuoksukynttilät ja keinotekoiset joulukuuset, sypressin oksat ja kultaiset ruokailuvälineet

Jos muu pöytäkoriste pidetään yksinkertaisena, voit rohkeasti kokeilla metalliväreillä sisustettuja koristeita. Järjestä juhlapöydälle erikorkuisia keinotekoisia joulukuusia hopeaa, vanhaa kultaa, kuparia, messinkiä ja kultaa. Varmista, että metalliset vivahteet sopivat yhteen. Kuusen oksien seppele voi yhdistää visuaalisesti yksittäiset koriste -elementit ja luoda saumattoman siirtymisen joulukuusien välillä. Valkoiset teelamput, lyhdyt ja korkeat kynttilänjalat saavat lumoavan koristeen loistamaan erityisen kauniisti.

Vihreä ja kultainen joulukoristepöytä, jossa on paperista valmistettuja keinotekoisia joulukuuseja ja pieniä seppeleitä, jotka on tehty laakerin oksista ja puunlehdistä

Näin voit tehdä juhlapöydän koristeen kullasta itse:

1. Tee useita erikokoisia paperikartioita. Koristele osa niistä kultaisella washi -teipillä, suihkuta muita väärennetyllä lumella ja koristele kolmas paljetilla ja glitter -suihkeella. Näytä paperiset joulukuuset pöydän keskellä.

2. Kääri seppele kuusen oksista ja muista ikivihreistä kasveista mini -joulukuusien ympärille.

3. Ripusta pienet alppiruusuista valmistetut seppeleet tuolien selkänojiin.

4. Kirjoita vieraiden nimet puunlehtiin ja aseta paikkakortit levyille.

5. Täytä juhlapöydän aukot tuuli- ja teevaloilla.

Kauniisti katettu pöytä jouluksi: Vintage -kosketus ja hopeiset joulukoristeet

juhlallisesti katettu joulupöytä hopeaa keinotekoisella lumella, kauniit pöytäkoristeet vihreällä ja hopealla

Hopeinen joulukoriste tuo ripauksen menneisyyttä omiin neljään seinään. Viehättävä kokonaisuus sulautuu harmonisesti vanhojen rakennusten huoneistojen ja chalet-tyyppisten kalusteiden kanssa. Jos päätät lumoavasti katetusta pöydästä, sinun on luotettava klassisiin koriste -elementteihin. Filigraaniset hirvieläimet ja enkelifiguurit koristavat juhlapöytää ja modernit keinotekoiset joulukuuset tekojalokivillä antavat joulupöydälle loiston. Täydellinen tähän: Kuusen oksien ja kangasliinojen seppele, joka sävyttää kuusi vihreänä. Piparkakkutalot lautasilla toivottavat vieraat tervetulleiksi.

Katta joulupöytä puristiseen pöytäkoristeeseen hopealla

Ulkonäkö:

Kääri ensin pöydän keskelle männynkäpyjä ja vehreyttä. Suihkuta kuusen oksien kärkiä keinotekoisella lumella ja männynkäpyjä hopeamaalilla. Järjestä sitten seppeleen ympärille erilaisia ​​koriste -elementtejä: eläinhahmoja, vanhoja hopeapalloja ja kristallitähtiä. Voit sijoittaa strategisesti useita kuparisia teelamppuja lautan viereen, jotta vieraat voivat nauttia pehmeästä kynttilänvalosta illalla.

Tee modernit pöytäkoristeet paperista itse

kattaa pöytä jouluksi modernit pöytäkoristeet, jotka on valmistettu paperista juhla -askarteluideasta

Myös seuraava joulupöytä näyttää modernilta. Vaaleanpunaiset kvartsikiteet ja futuristiset joulukuuset paperista muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Taivaansinisessä seppeleessä on moderni sisustus ja se korostaa pöydän värejä. Läpinäkyvät lasipallot, kultaiset ruokailuvälineet ja valkoiset posliinilautaset kultaisilla raidoilla viimeistelevät järjestelyn. Kuparista valmistetut hirvieläinten sarvikuoret näyttävät myös upeilta modernilla joulupöydällä.

Juhlallisesti katettu pöytä nostalgisella otteella: koriste hopeaa ja sinistä

Kattaa pöytä vintage -joulukoristeille sinisellä, hopealla ja valkoisella

Hopean, valkoisen ja sinisen koristelu näyttää nostalgiselta ja modernilta samanaikaisesti. Voit luoda romanttisen ilmeen yhdistämällä vanhat puukoristeet ja vintage -maljakot nykyaikaisiin kynttilänjaloihin ja minimalistisiin ruokailuvälineisiin. Voit myös lisätä henkilökohtaisen ilmeen joulupöytään kotitekoisilla koristeilla. Tämä juhlava sisustusidea on täydellinen ruokailutiloille, joissa on valkoinen ruokapöytä ja valkoiset tuolit skandinaaviseen tyyliin.

juhlapöydän koristeet, joissa on jääsinisiä ja hopeisia joulupalloja ja korkeat kynttilät lasista valmistetuissa kynttilänjaloissa. Ideoita nykyaikaisiin adventtisovelluksiin

Sininen ja hopeinen juhlapöytä voidaan järjestää nopeasti. Tarvitset vain joulukoristeet, modernin kynttilänjalan, harmaat kynttilät, useita koristehahmoja, valkoisen pöydän juoksijan, vihreät puun oksat (laakeri, sypressi, jopa eukalyptus) ja pikkuleikkurit.

Minimalistinen adventtiseppele on joulupöydän keskipiste, joten aseta se keskelle. Voit joko ostaa modernin kynttilänjalan tai tehdä sen itse. Voit näyttää nykyaikaisia ​​peurahahmoja molemmin puolin ja sirotella palloja niiden ympärille. Strassit antavat pöydälle myös hienon, lumoavan ilmeen.

Ideoita vintage -pöytäkoristeisiin, joissa on evästeiden leikkuri lautasliinarenkaana ja siniset pallot ja messinkistä valmistettu peurahahmo

Kaunista pöytä kauniilla tähtimuotoisilla evästeiden leikkureilla. Yhdessä puuvillan oksien ja tuoreiden puunlehtien kanssa ne muodostavat lautasille kauniin talvisen kokonaisuuden. Vihreän ja hopean värinen duo näyttää perinteisesti kauniilta ja löysää joulupöydän muuten liian viileän ilmeen. Luonnonmateriaalit, kuten männynkävyt, voivat luoda kodikkaan tunnelman.

Katettu pöytä jouluksi: juhlava sisustus ikivihreillä pensaskasveilla

Kattaa joulupöytä kultaa ja smaragdinvihreää aidoilla kasveilla

Ei vain perinteinen kuusenvihreä voi antaa joulukoristeelle luonnollisen ilmeen. Evergreen-pensaskasvit tarjoavat vaihtoehdon klassisille joulukoristeille ja ovat myös mukava katseenvangitsija pöydällä. Seuraavassa juhlajärjestelyssä pienet laatikkopuut ruukuissa ovat siis pääroolissa. Kokonaisuuden täydentävät kultaiset eläinhahmot ja monet pylväskynttilät.

Kattaa joulupöytä männynkäpyillä, sammalpalloilla ja kultaisilla koristehahmoilla

Sammal koristeellisissa lasikulhoissa, pienet laatikkopuut, kuivat kukat ja männynkävyt keinotekoisella lumella ovat todellisia katseenvangitsijoita juhlapöydällä. Pöytäjuoksija, jossa on kukka -aiheita, tarjoaa täydellisen maaperän ja mahdollistaa mielikuvituksellisen koristelun. Kotitekoiset betonista valmistetut kynttilänjalat, lyhdyt ja tuoksuvat pylväskynttilät tuovat vaihtelua juhlapöytään.

kattaa joulupöytä lyhtyillä, maljakoilla ja pensaskasveilla

Ulkoasun luominen uudelleen: Leimaa kukkakuvioita valkoiselle pöytäjalkakudokselle ja anna sen kuivua. Väritä sitten kirahveja koristeelliset hahmot (voit myös käyttää koristeina vanhoja lasten leluja). Maalaa lyhdyt smaragdinvihreäksi ja aseta tuoksuvat pylväskynttilät pöydälle. Suihkuta kuusenvihreää keinotekoisella lumella ja ripottele pöydälle useita kuusen oksia laatikkopuiden välisen aukon täyttämiseksi.

Olipa moderni, klassinen, maalaismainen tai pikemminkin eklektinen: Joulun juhlapöydän tulisi ennen kaikkea olla kutsuva ja luoda kodikas tunnelma. Jos suunnittelet juhlia kotona paitsi jouluksi, myös uudelle vuodelle, voit käyttää samaa sisustusta. Valitse tässä tapauksessa talvipöytäkoriste, jossa on kimaltelevia elementtejä ja kukkia.

Talvipöydän koristelu kukilla

kattaa joulupöytä, jossa on tuoreita kukkia ja lautasliinoja mustavalkoisena

Jos pidät joulupöytääsi perinteisesti punaisena, valkoisena ja vihreänä, mutta haluat antaa pöydälle modernin ilmeen tänä vuonna, pidät varmasti seuraavasta järjestelystä. Tämä joulukoriste tuoreilla kukilla jättää runsaasti tilaa yksilöllisille aksentteille ja lumoaa iloisilla joulun väreillä ja juhla -aiheilla.

Kattaa joulupöytä punaisilla gerberoilla ja kukka -asetelmilla, jotka on suihkutettu pakkassuihkulla

Ulkonäön luominen uudelleen: Tee ensin pyöreistä pulloharjoista useita keinotekoisia joulukuusia. Suihkuta kuuset keinotekoisella lumella ja aseta ne hillopurkkeihin. Yhdistä lautasliinat ruudullisilla raidoilla, valkoinen pöytäliina ja kultaiset lasinaluset lautasille. Esittele useita punaisia ​​kukkia maljakossa. Punaiset gerberat ovat ihanteellisia. Koristele pöytä omien mieltymystesi mukaan muilla koristeellisilla hahmoilla, joissa on talvikuvioita.

Kaunista joulupöytä luonnonmateriaaleista valmistetuilla talvikoristeilla ja pulloharjoista valmistetuilla keinotekoisilla puilla

Kattaa joulupöytä punaisilla gerberoilla keinotekoisella lumella ja ruudullisella lautasliinalla

Juhlallisesti katettu pöytä jouluksi: ruusunmarjan ja kuusenvihreät järjestelyt herättävät klassisten pöytäkoristeiden taian eloon

täydellisesti katettu joulupöytä Ideoita kauniisiin juhlapöytäkoristeisiin, joissa on kristallimaljakoita ja lyhtyjä, ruusunmarjoja ja kuusen oksia sekä hopeisia kynttilänjalkoja

Joulukellot, lyhdyt ja kynttilät luovat juhlatunnelman

Täydellisesti katettu joulupöytä Ideoita puristisille pöytäkoristeille ruusunmarjoilla ja kuusenoksilla sekä maalaistyylisestä kankaasta valmistetuilla lautasliinoilla

Maaginen talvikoriste klassisilla jouluhahmoilla

Joulupöytä, jossa posliini -koristehahmoja ja puunrunko sekä männynkäpyjä ja tekolunta

Keinotekoiset kuuset, männynkävyt, kuusenvihreät, aidot puunrungot ja lyhty juhlapöydässä

Vihreä ja kultainen joulukoristepöytä puunrungoilla ja keinotekoisella lumella sekä lyhtyillä ja posliinista valmistetuilla koristehahmoilla

Juhlallinen sisustus klassiseen tyyliin leikkisillä timanttikuvioilla ja todellisilla kukilla

Ideoita täydelliseen joulupöytään, jossa on kankaasta valmistetut lautasliinat, joissa on tarkistetut kuviot ja kuiva ruusu lautasella, ja todellisia kukkia ja joulukoristeita sypressin oksilla ja ruusunmarjoilla

Kuivat kukat ja punaiset kristallilasit korostavat

kauniisti katettu pöytä jouluksi Täydelliset pöytäkoristeideat, joissa lautasilla on kuivia kukkia ja pöytäliina ruudullisilla kuvioilla

Tyylikäs järjestely joulutähdellä ja puuvillaoksilla ja laakson liljoilla

Kattaa joulupöytä kultaisilla aksentteilla ja posliiniastialla

Lasit on koristeltu washi -nauhasta tehdyillä kultaisilla pisteillä, kynttilät paljeteilla

Kateta joulupöytä aidoilla kukilla joulutähdellä koristeltu kulta, helmenvalkoinen ja harmaa

Juhlapöydän koristeet puristeille kultaa ja vihreää

Kattaa joulupöytä sypressin oksilla ja kultapalloilla ja lyhtyillä

Kuusivihreä seppele joulupöydässä

juhlapöydän koristeet, joissa on tuoreita oksia ja hopeisia tähtihiutaleita lautasliinarenkaina ja valkoisina keraamisina lautasina

Romanttisuus vintage -tyyliin: juhlapöydän koristeet

Kattaa joulupöytä pienille kartioille, joissa on keinotekoista lunta ja lyhtyjä

Klassikko ruudullisilla kuvioilla ja männynkäpyillä 

Täydellisesti katettu joulupöytä Ideoita klassisiin pöytäkoristeisiin, joissa on puukelkat, jotka ovat täynnä männynkäpyjä ja aitoja kuusia ja lyhtyjä, sekä ruudullinen pöytäliina ja pajuhaaroista valmistettu pidike

Perinteiset pöytäkoristeet punaisella ja kullalla

täydellisesti katettu pöytä joulukoristeiden ideoille koristele kynttilät kultaisella suihkeella ja lautasliina poron lautasliinalla

Joulukuusi ruusunmarjoista ja marjoista

Täydellisesti katettu joulupöytä Tee oma mini -joulukuusi ruusunmarjoista ja marjoista ja sido lautasliinat pajuhaaroista

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun